Gość: czekajaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 18:38 Wiktor i Maksym - te dwa imiona kroluja w rodzinnym rankingu. Z tego, co ustalilam - na tym forum - nie sa na szczescie zbyt popularne, a nie naleza tez do zupelnie rzadkich. Za i przeciw mamy tyle samo argumentow. A jak Wam sie podobają i dlaczego? Pomóżcie w wyborze... czekajaca mama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Wiktor czy Maksym 24.04.07, 19:05 Wiktor zupełnie mi się nie podoba, ale Maksym jest bardzo fajny! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Wiktor czy Maksym 24.04.07, 20:03 Wiktor akurat mi się podoba, ale jeszcze bardziej Maksym. To drugie imię wydaje mi się ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Wiktor czy Maksym 24.04.07, 21:14 Oba imiona są ładne, Maksym wydaje się być oryginalniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aedo Re: Wiktor czy Maksym IP: 80.48.73.* 24.04.07, 22:48 A mi się Wiktor podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mia25 Re: Wiktor czy Maksym 24.04.07, 23:22 ) A mój synek to Maksym Wiktor )Pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś
manarai Re: Wiktor czy Maksym 24.04.07, 23:57 A ja zdecydowanie wolę Wiktora. Maksym kojarzy mi się i nieprzyjemnie rosyjsko (wiem, to dziwnie brzmi, jest masa imion, które kojarzą mi się "przyjemnie rosyjsko", ale nie to...), i z jakimś opowiadaniem o wilkołaku, i chyba z "Malowanym ptakiem" Kosińskiego, i ogólnie z czymś takim zdecydowanie kudłatym i w ogóle brutalnym i niebezpiecznym. Aha, jest jeszcze kwestia magazynu dla panów... Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Wiktor czy Maksym 25.04.07, 00:17 Ładne imiona, ale raczej wybrałabym Maksyma Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: Wiktor czy Maksym 25.04.07, 09:19 Wiktor jest o wiele bardziej popularny. Maksym jest rzadziej spotykanym imieniem. Podoba mi sie! Moj synek mial byc Maksymem, ale zostal ostatecznie Aleksym. Oba imiona brzmia rosyjsko Odpowiedz Link Zgłoś