gaudencja 24.06.07, 22:40 dziewczynki: Julia 9 Zofia 8 Zuzanna 8 Oliwia 6 Aleksandra 5 Antonina 5 Gabriela 5 Maria 5 Natalia 5 Amelia 4 Karolina 4 Agata 3 Anna 3 Helena 3 Patrycja 3 Pola 3 Agnieszka 2 Alicja 2 Barbara 2 Hanna 2 Katarzyna 2 Klaudia 2 Lena 2 Lilianna 2 Maja 2 Milena 2 Wiktoria 2 Anastazja Angelika Carmen Daria Iga Iman (zagr. nazwisko) Izabela Jagoda Joanna Justyna Magdalena Małgorzata Marta Michalina Nel Olga Sandra Teresa Weronika chłopcy: Jakub 11 Jan 8 Bartosz 4 +Bartek 2 Kacper 6 Wojciech 6 Piotr 5 Igor 4 Krzysztof 4 Antoni 3 Franciszek 3 Hubert 3 Kamil 3 Karol 3 Maciej 3 Oskar 3 Adam 2 Cezary 2 Michał 2 Mikołaj 2 Patryk 2 Paweł 2 Szymon 2 Adrian Damian Daniel Filip Gabriel Jerzy Jędrzej Kasper Krystian Leonard Leszek Marcin Mateusz Miłosz Miron Olaf Oliwier Roch Ryszard Tomasz Wiktor Jeden z chłopców ma doskonale identyfikujące drugie imię z listy naszych imion nienoszonych: Wszemir (na pierwsze Jakub). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_4 Re: WnŚ warszawa 23 czerwca 24.06.07, 23:09 11 Jakubów! Ludzie, opanujcie się...! Na szczęście jest też Olaf, Roch i Ryszard. Wśród imion dziewczynek nic mnie aż tak nie zachwyca... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ warszawa 23 czerwca 24.06.07, 23:17 mama_4 napisała: > 11 Jakubów! Ludzie, opanujcie się...! A propos, dziś wysyłałam swoje dziecko na wakacje; w autokarze usiadło obok Jakuba. Mama Jakuba zapytała o imię mojego syna i w życiu nie widziałam jeszcze takiego nieskrywanego zniechęcenia na twarzy, kiedy usłyszała odpowiedź (na szczęście widziałam to tylko ja). Hehe, założę się, że 1/3 tego autokaru miała na imię Jakub. Ale cieszmy sie z Jakuba, mógłby być Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna do gaudencji IP: *.chello.pl 25.06.07, 08:49 a jakie imie ma twój syn ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: WnŚ warszawa 23 czerwca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 09:12 Matko , ile tych Julek i Jakubów... przesada!!! Czemu ludzie nie mają pomysłów na imiona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Tez do Gaudencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 09:17 Uwielbiam oryginalne imiona. Dziwi mnie ta ciągla popularnosc dwoch imion czyli Jakuba i Julii. Za kilka lat do tego autokaru,o ktorym piszesz wsiądą same Jakuby i Julki ponumerowane w kolejnosci jak w dzienniku szkolnym. Przykre bo jest tyle slicznych imion, a ludzie jakby uparli sie na te dwa. Pozdrawiam Cie serdecznie. Dee Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: WnŚ warszawa 23 czerwca 25.06.07, 11:38 Ojejku, ilu Jakubów. Ja też na każdym kroku słysze: "Kuba, nie biegaj", "Kuba, pozbieraj swoje zabawki","Julka, do domu" .. ;/ Martwi mnie, że się tak Antonina z Heleną spopularyzowały Poza tym widzę już kandydatkę na nową Julię za 2-3 lata - Amelia. Świetny Rysio i Leonard Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: WnŚ warszawa 23 czerwca 25.06.07, 11:50 A Pauli jak zwykle nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś