ptosia 26.06.07, 13:05 Bardzo podobają mi się te imiona I chciałam tak kiedyś nazwać swoje córki ale mąż nie chciał się zgodzić bo niby za bardzo oryginalne Dziwię się że na Lilkę się zgodził A Wy co uważacie o tych imionach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Idalia i Eunika 26.06.07, 13:21 Eunika jest u mnie w ścisłej czołówce, Idalka troszkę dalej, ale też jest śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Idalia i Eunika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:31 Idalia to piękne imię, jestem jak najbardziej za. Eunika - mniej entuzjastycznie, ale nie jest takie złe. Na początku troszkę źle mi sie kojarzyło (lecz nie napisze z czym, zebys tak nie kojarzyła),potem stwierdziłam,ze jest podobne do Moniki czyli w sumie niezłe. Teraz mysle podobnie - jest ok, ale u innych dzieci, ja sama nie zdecydowalabym sie na nie. Na Idalkę jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Idalia i Eunika 26.06.07, 13:35 oba sa sliczne ! u mnie jednak Idalia w czolowce ! maja i Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Idalia i Eunika 26.06.07, 13:49 Przy drugim dziecku Ty decyduj o imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ptosia Re: Idalia i Eunika 26.06.07, 22:02 Dokładnie tak Kubusia, Lilkę i Zosię Narazie rodzeństwa nie planujemy bo mamy dużo pracy z bliźniaczkami Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Idalia i Eunika 26.06.07, 14:30 Eunika - bardzo ładnie; to jedno z moich ulubionych imion. Idalia - w ogóle nie podzielam zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Idalia i Eunika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:19 Przepiękne imiona - jedne z moich ulubionych. A mąż skoro na Lilkę się zgodzi to pewnie i do Idalii i Euniki się z czasem przekona. Odpowiedz Link Zgłoś