Gość: Dee Re: a Wanda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:32 Mnie sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: a Wanda? 30.07.07, 18:43 Bardzo! Koleżanki siostra ma małą Wandeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anhel Re: a Wanda? IP: *.aster.pl 30.07.07, 19:18 Ja poznalam Wande 10 lat temu i przyznam ze to imie bylo bardzo niespotykane wtedy (teraz zreszta tez). Wanda jest swietnym czlowiekiem, uczciwym i z dobrym sercem, wiec jesli twoja mialaby taka byc to bedzie to dobre imie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: a Wanda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:06 Moje drugie imię - dostałam po babci. Jestem więc ciekawa waszych opini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgroza Re: a Wanda? IP: 85.112.196.* 30.07.07, 22:13 Ja mam koleżankę Wandę. Gdy urodziła córke mąż poszedł ją zarejestrować. Pomylił się i zamiast imienia dziecka podał imie żony i potem juz głupio mu było się z tego wycofac. No i jest Wanda i Wandzia. Ale koleżanka strasznie nie lubi swojego imienia. Chyba ze trzy lata robiła mężowi wymówki, w końcu się pogodziła. Mnie nie podoba sie to imie. Kojarzy mi się z Wandą co nie chciała Niemca. Odpowiedz Link Zgłoś