abiela 17.08.07, 08:46 W USA Kanadyjka urodzila jednojajowe czworaczki: Autumn, Brooke, Calissa i Dahlia Mnie podoba sie tylko Dahlia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zapoczątkowali Re: Czworaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 08:47 pierwsze dwa imiona porazka.Chyba Brokkz Mody na Sukces) Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Czworaczki 17.08.07, 08:51 w takim razie życzę dużo zdrowia dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Czworaczki 17.08.07, 10:35 Jak zobaczyłam Autumn zaraz pomyślałam, że dalej będzie Winter, Spring, Summer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawa Re: Czworaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 12:00 Ja również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichi Re: Czworaczki IP: *.tls3.tor1.rogerstelecom.net 17.08.07, 17:36 lilith76 napisała: > Jak zobaczyłam Autumn zaraz pomyślałam, że dalej będzie Winter, Spring, Summer > > Ale przeciez tu chodzilo o ABCD a nie o pory roku Zreszta w Kanadzie my wolimy nazywac jesien fall niz autumn, mlode pokolenie to nawet miewa trudnosci ze spellingiem, bo jako nazwa pory roku jest to zadko uzywane slowo A kanadyjska jesien jest przepiekna wiec nalezy tylko zyczyc malej Autumn zeby byla rownie zachwycajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
sucielo Re: Czworaczki 17.08.07, 12:14 Bardzo podoba mi się Autumn. Calissa może być. Pozostałe niezbyt mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Czworaczki 17.08.07, 14:25 Dahlia chyba tylko przypadła mi do gustu. Chyba lepiej jak wszystkie byłyby porami roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Czworaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 22:10 Mnie się bardzo podoba Dahlia. Odpowiedz Link Zgłoś