sylwia979 21.08.07, 14:13 zastanawiam sie nad imieniem. w domu mam 2 lobuzy Paulina i Dominik dla dziewczynki dam 2 imiona albo Wiktoria albo Kornelia. dla chlopca mam jeszcze maly problem bo podoba mi sie Oskar. podajcie opinie tych imion a jesli macie fajne ciekawe imiona na wybor imienia dla chlopca to napiszcie jakies fajne - najlepiej malo spotykane pozdrawiam sylwia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskotka Re: Wiktoria czy Kornelia 21.08.07, 14:42 Do twoich łobuzów pasuje Wiktoria i Oskar. Od siebie dla chłopca poroponuję Mikołaja albo Kornela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anitaruda Re: Wiktoria czy Kornelia IP: *.chello.pl 21.08.07, 15:04 ja wybrałabym KORNELIE WIKTORIA za popularna Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: Wiktoria czy Kornelia 21.08.07, 15:23 Tylko nie Oskar ;/ Z propozycji dla dziewczynek: wybrałabym Kornelię. inne propozycje: Helena Klara Stefania Michalina Julian Grzegorz Ignacy Walery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sddhdhdhd Re: Wiktoria czy Kornelia IP: 195.116.132.* 21.08.07, 15:30 jak nazwiesz kornelia to dziecko bedzie sprawialo problemy wychowawcze zobaczysz wiktorie tez mają poodobno niezly charakterek Odpowiedz Link Zgłoś
ankaiw Re: Wiktoria czy Kornelia 22.08.07, 20:58 Gość portalu: sddhdhdhd napisał(a): > jak nazwiesz kornelia to dziecko bedzie sprawialo problemy wychowawcze zobaczys > z wiktorie tez mają poodobno niezly charakterek hahahaha, interesująca teoria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Wiktoria czy Kornelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 22:02 Zdecydowanie Kornelia. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Wiktoria czy Kornelia 21.08.07, 22:57 Wszystkie imiona, które wymieniłaś sa popularne, Wiktoria nawet bardzo. Proponuję Kasjana, Kiliana, Leę, Leonię, Ignację. Odpowiedz Link Zgłoś