Gość: dodo1 IP: *.centertel.pl 05.09.07, 08:45 W nowej klasie mojego syna jest 27 osób, imiona dość typowe jak na 13 latków, wyróżniają się tylko dwie dziewczyny Marianna i Doris. Ta druga oczywiście z typowo polskim nazwiskiem i zdaje się, że z rodzicami o dużej fantazji. I co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Gimnazjum 05.09.07, 12:39 Marianna śliczna. Doris mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Gimnazjum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:40 Marianna bardzo mi sie podoba, Doris - raczej nie. To tak jak polska Dorota, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Gimnazjum 06.09.07, 21:18 Doryda - ale ta forma prawie nie jest używana. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Gimnazjum 06.09.07, 21:19 gaudencja napisała: > Doryda - ale ta forma prawie nie jest używana. > Podoba mi się! Odpowiedz Link Zgłoś
aneskw Re: Gimnazjum 05.09.07, 15:32 A w nowej klasie mojego męża jest 5 Kamilów i 1 Kamila na 19 czy 20 osób (I gimn.) I ani jednej z wyróżniającym się imieniem. A Doris przynajmniej będzie łatwo zapamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Gimnazjum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:37 aneskw napisała: > A w nowej klasie mojego męża jest 5 Kamilów i 1 Kamila na 19 czy 20 osób (I > gimn.) I ani jednej z wyróżniającym się imieniem. > A Doris przynajmniej będzie łatwo zapamiętać Tez prawda Za kilkanascie lat wspominając klasę, pomysli sie - no tak mialam kiedys w klasie Doris A bylo pieciu Kamilów , tylko ktory był ktory ? Ktory ciągnął mnie za warkocze ? Hi hi. Przyznaje Ci racje Doris bedzie latwiej zapamietac niz jednego z 5 Kamilów, Jakubów czy Szymonów. Nie zmieniam jednak zdania, ze imie to nie podoba mi sie . Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Gimnazjum 06.09.07, 00:02 Nie podoba mi się Doris, mam ewidentne skojarzenia ciotkowate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 21:15 Marianka - tak, tak, tak Doris - nie Odpowiedz Link Zgłoś