nastka_19 25.10.07, 21:43 miałam zaszczyt odwiedzić przedszkole, zrzesza ono dzieci rożnych narodowości udało mi sie wyłapać kilka imion i oto one Osmar Dan Nikołaj Sinan Eugen Anton Andrew Larisa Fernanda Irina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal_art Re: integracyjne przedszkole 25.10.07, 23:34 Nasze przedszkole integracyjnym nie jest, ale też mamy kilkoro dzieciaków o dość egzotycznych rysach. Jest jeden ciemnoskóry Daniel (cudnie to imię do niego pasuje, naprawdę!), Lucia (czytaj Luczija) i absolutny hit w tym roku: Sumeia. Prześliczna dziewczyneczka! Nie mam pojęcia, skąd to imię rodzice wytrzasnęli, bo właściwie specjalnie z wyglądu się dziewuszka nie wyróżnia, ciemne włoski i oczy miewa wiele dzieci, a tu imię niesamowite, nazwisko też o brzmieniu obcojęzyczne, ale nawet nie podejmę się ocenić, skąd może pochodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
sevilay Re: integracyjne przedszkole 26.10.07, 15:12 Na pewno było Osmar? Nie Osman? Chyba bym imienia Osmar nir zaryzykowała. Odpowiedz Link Zgłoś
sevilay Re: integracyjne przedszkole 26.10.07, 15:22 A, nie,przepraszam,jest takie imię jak Osmar. A Sinan ma obydwoje rodziców obcokrajowców czy tylko jedno? Wiesz moze? Bo zdaje mi się,ze to tureckie imię Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: integracyjne przedszkole 27.10.07, 17:51 sevilay napisała: > > A Sinan ma obydwoje rodziców obcokrajowców czy tylko jedno? Wiesz moze? Bo zdaj > e mi się,ze to tureckie imię niestety nie mam pojęcia (; w przedszkolu odbierałam małego imiennika mojego narzeczonego i nie był nim mały Sinan (: a jako że pani pozwoliła spojrzeć na listę to zapamiętałam małego ciemnowłosego chłopca o "dziwnym imieniu" (: Odpowiedz Link Zgłoś