madzia_slonko 15.04.08, 23:23 Co sądzicie?Może mi któraś z Was podać ilość nadań tego imienia w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Selena 15.04.08, 23:39 Kojarzy mi sie z selenem, raczej mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
bluejanet Re: Selena 16.04.08, 07:35 Mi sie podoba. Bardzo podoba. Na marginesie: byla taka latynoska piosenkarka. Odpowiedz Link Zgłoś
rychezaa Re: Selena 16.04.08, 10:59 w filmie o Selenie główną rolę grała, bodajże, Jennifer Lopez. hi, hi. :o) mnie imię nie urzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Selena 16.04.08, 09:00 ładne, ale sama bym się nie pokusiła o nadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Selena 16.04.08, 10:43 Mam koleżankę Selenę...Swoją drogą ciekawa jestem, gdzie rodzice wynaleźli to imię w 1989 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Selena 16.04.08, 21:12 1 nadanie do 1994 roku. Mnie się dość podoba, ma nawet swoją błogosławioną patronkę. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_slonko Re: Selena 16.04.08, 21:53 Dziękuję Gaudencjo.Szczerze mówiąc to myślałam,że trochę więcej Selen będzie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarah Re: Selena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 23:25 hmmm....skoro tylko jedno nadanie do 94 roku, to znaczy, ze to jedno jedyne imię należy do mojej koleżanki)) Zdziwiłam się, że to AŻ tak niepopularne imię. Mi wydaje się ono takie całkiem "zwyczajne". Widocznie tak jest dlatego, że jestem z nim "osłuchana" od zawsze... Bardzo podoba mi się to imię. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Selena 17.04.08, 00:23 Podoba mi się , ale kojarzy mi się tylko i wyłacznie z piosenkarką. Myslę jednak , że przy poznaniu osoby o takim imieniu przestawienie się nie trwało by długo. Poznałam kiedyś pewną słowaczkę o imieniu Miriam - większość będzie wiedziała z czym się to imię kojarzy Na początku było dziwnie , ale po jakimś czasie imię to kojarzyłam już tylko z nią - dziś musze wytężyć pamięc,żeby przypomniec sobie czemu jej imię na początku tak mnie zszokowało )) Do wszystkiego człowiek jest w stanie się przyzywczaić. A , ze Selena to piękne imię - także i jednoznaczne skojarzenie szybko minie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Selena 17.04.08, 01:27 mi raczej to imie kojarzy sie z Selene, czyli: pl.wikipedia.org/wiki/Selene nie jest najgorsze, nawet skrot Lena da sie stworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Selena 17.04.08, 17:23 podoba mi się, kojarzy się "księżycowo", romantycznie, tajemniczo pasuje do zwiewnej, kruchej dziewczyny, moim zdaniem a co sądzicie o imieniu Serena? Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Selena 17.04.08, 22:21 to ja znam Selene urodzoną w 1985 roku w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarah Re: Selena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 00:09 No to w takim razie nieprawdziwa musi być informacja o jedynym nadaniu do 94 roku, bo moja koleżanka jest starsza i urodzona w województwie mazowieckim. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś