bemari 24.11.08, 03:37 20 lat temu - Miłosz,Piotr,Ewa,Łukasz,Julia,Natalia,Weronika Dziś - Damazy,Łucja,Klementyna,Jeremi,Klara,Kryspin,Kasjan. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskotka Re: Zapisałam imiona 24.11.08, 10:03 Na kalkulatorze. Druga grupa mimo wszystko jakoś bardziej przypadła mi do gustu. Moja mama też 20 lat temu zapisywała sobie imiona dla przyszłych dzieci, teraz podobają się jej w sumie te same. Co innego tobie. A i zapisała to długopisem. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Zapisałam imiona 24.11.08, 10:27 Głupiam jak but, bo nic a nic nie kumam, o co Ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Zapisałam imiona 24.11.08, 10:51 Gust Ci się zmienił? Bardzo mi się ta druga grupa podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Zapisałam imiona 24.11.08, 12:11 Domyślam się że zapisałaś te, które Ci się podobały kiedyś i podobają teraz? Jeśli tak to moim zdaniem jesteś trendsetterką - podobały Ci się imiona popularne teraz, teraz podobają Ci się takie, które popularne jeszcze nie są, ale może właśnie będą. Pytanie czy to podobanie przełożyło się na Twoje wybory imion dla Twoich dzieci - bo czasem podoba się jedno, a nadaje się kompletnie co innego. Podobają mi się obie grupy właściwie z drobnymi wyjątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Zapisałam imiona 24.11.08, 12:32 wiecej imion z drugiej grupy mi sie podoba, ale sa tez ladne i z pierwszej. Odpowiedz Link Zgłoś