donmari-2 28.11.08, 18:05 Dziewczyny, w sobotę zdawałam w Szczecinie egzaminy DELE. Zajrzałam oczywiście na listę zdających. Z zapamiętanych imion: Alicja x2 Daniel Paulina (ja) i dwa najciekawsze: Wyszomir Lilli(dokładnie taka pisownia oczywiście z polskim, dość pospolitym nazwiskiem). Co sądzicie o tych imionach(mam na myśli Wyszomira i Lilli). Ile jest nadań? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ga_lapagos Re: Na egzaminach DELE 28.11.08, 18:57 na egzaminach DELE, jak wypada,pewnie byl jakis hiszpanskojezyczny czlonek komisji. Ciekawa jestem jak przeczytal: Wyszomir? ¿ Donmari, cómo te fue el examen? - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Na egzaminach DELE 28.11.08, 19:55 Jeśli hiszpańskojęzyczny przeczytał źle, Wyszomir powinien natychmiast po pierwsze paść twarzą w proch i pokajać się, a po drugie popędzić do urzedu i zmienić imię. Wyszomir MSZ świetny! Lilli niekoniecznie, co innego, gdyby była zakończona na "a". Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Na egzaminach DELE 03.12.08, 15:27 Lilli byłaby piękna, gdyby nie-polska. Wyszomir brzmi dla mnie jak dobry dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś