Dodaj do ulubionych

Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkalyscie!

• eanna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 20.03.08, 13:35
      Olimpia Babraj
      Błażej Pindor czy rymowanki:
      Marek Gandziarek oraz Marek Owczarek.
      Zasnawiam się, że niektórzy rodzice to chyba nie lubią swoich dzieci uncertain
    • eanna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 20.03.08, 13:44
      No i był jeszcze Ernest Bucior, legenda u mnie na roku na stydiach big_grin
      • Gość: cabi Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.tvk.torun.pl 05.08.08, 20:15
        jeszcze jedno mi się nasunęło smile

namojej uczelni jest bar - z pozdrowieniami dla Pani Grażynki smile

więc ten bar prowadzi PANI Garażyna Klęska

najśmieszniej jest kiedy bar jest zamkniety i wisi karteczka na drzwiach
        "W dniu dzisiejszym bar nieczynny - Klęska"
        natomiast jak jest otwarty nad lada napisana jest kartecza
        "Kredytu nie udzielam - Klęska"

po pewnym czasie czlowiek się przyzwyczaja
        jednakże pierwszy raz jest dość szokujący tongue_out
      • Gość: cabi Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.tvk.torun.pl 05.08.08, 20:17

niemogłam się powstrzymać
        na cmentarzu koło mojego wujka jest nagrobek
        a na nim widnieje napis

ś.p.
        Narcyz Długi

rodzice musieli mieć dużą wyobraźnię smile
    • Gość: piotrek Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 19:31
      Mam znajomą, która mieszkała na ulicy Polnej a nazywała się Myszka,
      ale to nie koniec po mężu nazywa się Kita
    • zniemczyk Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 26.03.08, 18:13
      Podoba mi się ten wątek smile
      Zestawienie, które sobie przypomniałam:
      Monika Cudna - Zemsta

Nazwiska też potrafią być śmieszne - kiedyś właściciel kiosku wystawił za szybą
      tegoż kiosku dowód osobisty z adnotacją, żeby zgłosił się po niego właściciel -
      były wystawione tylko imię i nazwisko: Jan H... Gdybym miała tak na nazwisko, to
      szybko bym je zmieniła wink
    • zniemczyk Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 26.03.08, 19:07
      ok, więc w firmie, gdzie można wynająć "toi-toi"ki dyspozytorem jest pan o
      nazwisku Gulik!!!
      autentyk wink

ze mną do klasy chodziła Agata Marek - nauczyłam się od niej, że jednak ważne
      jest, żeby zwracać uwagę na tytuł kolumny w tabelce, tzn. czy pisze: imię i
      nazwisko, czy nazwisko i imię. Jak się nie zna osoby, można zrobić z kobiety
      mężczyznę lub na odwrót wink
    • zniemczyk Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 26.03.08, 19:14
      Opowiem jeszcze własną historię smile
      Na pewnej wycieczce, parę lat temu, miałam wypadek (niegroźny - rozcięta stopa).
      Rana była dosyć głęboka, opiekunka wezwała pogotowie, żeby chirurg stwierdził,
      czy trzeba mnie zszywać.
      Zanim dojechała karetka, uczestnicy wycieczki poprawili mi humor. Przez całą
      drogę do szpitala, leżąc w erce śmiałam się do rozpuku - sanitariusze byli
      zdezorientowani...
      Przed salą w szpitalu, poproszono mnie o dowód osobisty... Sanitariusz spoglądał
      ciągle na zmianę to na mnie, to na dowód osobisty, i nagle zauważyłam, że nie
      może powstrzymać się już od śmiechu. Wtedy zrozumiałam: moje nazwisko
      panieńskie: Śmieja smile
      • blanka.g1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 30.03.08, 00:15
        ze szkoły Rosalinda Ceclia Bernardrtta Porolniczak
        Katarzyna Ocipka i nie pamietam imienia ale niech bedzie Katarzyna
        Rasolodompionona...pani wyszła za pana pochodzącego z Afryki smilesmile
    • jane_austen Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 01.04.08, 17:58
      Dustin Kiełbasa. Litości.
    • gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 19.04.08, 12:00
      Pola Rama - dziś w WnŚ.
    • Gość: alutka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.08, 16:33
      ja ostatnio slyszalam zestaw: Nadzieja Pociupciana uncertain
      • quasimodo82 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.09.08, 04:44
        Nadzieja Pociupciana rządzi smile Biedny ojciec miał chyba nadzieję na syna...
        • Gość: hg Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.09, 14:33
          Nie ma takiego nazwiska w Polsce.
          www.moikrewni.pl/mapa/
          Wymyslić to wszystko można.
          • gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 09.08.09, 14:42
            Jest: www.herby.com.pl/indexslo.html
            Moikrewni zbierają dane tylko ze swoich zbiorów genealogicznych, a w
            tym serwisie, do którego podałam linka, są dane z PESEL-u. Starawe,
            niestety, ale rzetelne.
    • Gość: topolcia Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.08, 15:45
      Dawno temu, w czasie letniej kolonii spotkałam dwie siostry: Marlenę
      i Arletę Ziarko.
      • Gość: Ona Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 10:32
        co w tym zestawie jest dziwnego?
    • Gość: ooo Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 15:11
      Tymoteusz Pochwickismile)
    • ewazuza Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 25.06.08, 09:31
      Carmen Toporek i Zalizajka-Ruchała,imienia nie pamiętam i słyszałam o
      Illuminacie Kwoce(Illuminata Kwoka) no i kiedyś natknęłam się na Gniewomira
      Dziadkasmile
      • justyna3003 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 26.06.08, 15:58
        ja znałam Konstancję Słoninę-ekstra, oraz Oliviera Trąbkę, dużo tego było ale więcej sobie nie mogę przypomnieć
        • ann_a30 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 29.06.08, 23:42
          Sąsiadka teściów - Wacława Kur (lub Kur Wacława)
          • gandziaxd Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 12.07.08, 17:02
            Dżesika ŚwinogaxD
      • Gość: hg Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.09, 14:35
        Nie ma nazwiska Zalizajka.
    • Gość: Ania Kania Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 15:38
      Ja osobiście nazywam się Ania Kania, pamiętam,że raz poprosiłam kabaret ANIMRUMRU o autograf dla Ani Kani, a oni tak popatrzyli...."ale to takie imię?" big_grin
    • Gość: ona Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 13:08
      Arkadiusz Arkulary
      Jeremiasz Kręcichwost
    • Gość: MAJECZKA SUper to [...] IP: 82.151.113.* 24.07.08, 14:36
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: MAJECZKA SUper to [...] IP: 137.164.143.* 24.07.08, 14:38
    • gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 27.07.08, 18:56
      Zasłyszane: Scarlett Opara, z bogatej rodziny w jakimś małym polskim
      miasteczku.
      • Gość: ja344 Dobrochna Lama:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 20:01
        • annajustyna Re: Dobrochna Lama:))) 03.01.14, 22:35
          A niby co w tym zestawie dziwnego?
          • ksiezna_pani1 Re: Dobrochna Lama:))) 03.01.14, 22:42
            Zupełnie nic big_grin
            • annajustyna Re: Dobrochna Lama:))) 03.01.14, 23:25
              Znam osobiscie te pania, na drugie ma Anna. Nazwisko po hinduskim tacie, imie wybrala polska mama, wielbicielka imion staroslowianskich.
    • basia_i_fasola Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 31.07.08, 12:59
      Na TVP Info pogodę zapowiada Ziemowit Pędziwiatr.
    • Gość: czes Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.08, 22:54
      jagoda jagodzinska-zal mi jej-nienormalni rodzice, ktorzy dali jej imie dla jaj,
      ale dobrze ze moze je zmienic jak bedzie miala meza....
      • malinka1973 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.08.08, 11:24
        a ja znam taki przykład:
        ona - anna snopek
        on - andrzej szczotka
        Po ślubie zmienili nazwisko na bardzo pospolite.
        • magdowi Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 06.08.08, 13:30
          Genowefa Szaleniec- pacjentka mojej cioci, Ramona Hałas- wychowawczyni na koloniach, Idaliana Kaczor- łacinniczka na studiach. Śmieszne pary: Bieda z Nędzą (ktoś mi opowiadał o takiej parze), Moskal i Francuz (nie pamiętam, które nazwisko panieńskie, a które po mężu), Wrona i Gawron (j.w.), Śmietana chodzła z Surówką w czasach liceum.
          • Gość: gość Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 22:43
            U mnie w jednej z przychodni jest ginekolog o nazwisku Paluch i położna Ciupka.
            Tylko to "u" jakoś nie pasuje wink
            • Gość: ziuta Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: 83.238.213.* 17.09.08, 12:07
              Gwidon Prętki -bardzo miły i sympatyczny pan
              Fortunata Obrąpalska -wybitna osobistość
              Roksana Kozioł -córeczka znajomej sad
              Fernando Carton -jeden z moich klientów, Hiszpan co prawda, ale zestaw po polsku
              brzmi super
              Piotr Małyjurek -tu zestaw jest ok, ale pan ma spory dystans do siebie
          • Gość: venee Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.bsk.vectranet.pl 06.10.08, 19:20
            mi ojciec opowiadał że w wojsku w jednej kampanii spotkali sie Bida i Nędza
            właśnie. i był niezły ubaw jak dowódca sprawdzał obecnośc a jakoś koło siebie
            byli czytani. i chodziła anegdota że wojska to i bieda z nedza sie zejda...
    • Gość: milla Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 16:38
      zestaw damski: Angelina Ryba smile
      i męski: Denis Kiełbasa.
      Masakra...wiem wink
      • Gość: hankahsz Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.devs.futuro.pl 21.09.08, 16:02
        Miałam kolegę kiedyś - Marcin Marcinko się na nazywał...
        Rodzice mieli chyba ułańską fantazje....
    • quasimodo82 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.09.08, 04:39
      A klientką firmy, w której pracuję jest pani Niki Nicholas.
      Klientem jest również jej przyszły mąż - pan Nicholson.
      Biedna kobieta od klątwy rodziców nawet poprzez małżeństwo nie ucieknie.
    • quasimodo82 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.09.08, 04:54
      Natomiast w rodzinnym mieście mojego narzeczonego (Niemcy) przyjmuje lekarz
      ginekolog - doktor Loch (niem. dziura)!
    • Gość: luizzz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 23:27
    • magdowi Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.10.08, 14:58
      Zapomniałam w swoim czasie napisać o koledze męża, który zwie się Roland
      Kiełbaska. Suuper!
      • annajustyna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.10.08, 17:52
        Olivier Boczek i tak wymiata...
    • Gość: lejla81 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: 83.238.73.* 24.11.08, 16:41
      Polikarp Kura, Ligia Delfina Rozkosz
      • kontaminacja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 24.11.08, 20:18
        Dwaj najlepsi przyjaciele o nazwiskach Szczotka i Śrubka (imiona maja na szczescie pospolite). Nastolatka - Benita Jowanka Kisiel.
        • amelia007 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 26.11.08, 15:59
          Wyczytane w gazecie: katechetka Wiesława Nieużyła; kolega opowiadal
          o pacjentach: Franciszek Wyczesany i Krzysztof Zabójca.
          • mal_art Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.12.08, 12:17
            W ostatnim WnŚ: Oliwier Burak.

...Odpowiednie dać rzeczy słowo.
            • green_naranja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.12.08, 12:21
              podczas czasow licealnych:

-Szczepan Gnat (perkusista szkolnej kapeli "rockowej"smile

podczas studiow:

-Marzena Bomba-Przybyla (wyszla za maz podczas studiow, dzis chyba
              nawet pracuje na uczelni)

z czasow dziecinstwa, wakacje u babci:

-rodzenswto Larysa i Ariel Bzik
          • Gość: hg Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.09, 15:07
            Zabójcy nie ma w zestawie nazwisk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.