eanna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 20.03.08, 13:35 Olimpia Babraj Błażej Pindor czy rymowanki: Marek Gandziarek oraz Marek Owczarek. Zasnawiam się, że niektórzy rodzice to chyba nie lubią swoich dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
eanna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 20.03.08, 13:44 No i był jeszcze Ernest Bucior, legenda u mnie na roku na stydiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabi Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.tvk.torun.pl 05.08.08, 20:15 jeszcze jedno mi się nasunęło namojej uczelni jest bar - z pozdrowieniami dla Pani Grażynki więc ten bar prowadzi PANI Garażyna Klęska najśmieszniej jest kiedy bar jest zamkniety i wisi karteczka na drzwiach "W dniu dzisiejszym bar nieczynny - Klęska" natomiast jak jest otwarty nad lada napisana jest kartecza "Kredytu nie udzielam - Klęska" po pewnym czasie czlowiek się przyzwyczaja jednakże pierwszy raz jest dość szokujący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabi Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.tvk.torun.pl 05.08.08, 20:17 niemogłam się powstrzymać na cmentarzu koło mojego wujka jest nagrobek a na nim widnieje napis ś.p. Narcyz Długi rodzice musieli mieć dużą wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 19:31 Mam znajomą, która mieszkała na ulicy Polnej a nazywała się Myszka, ale to nie koniec po mężu nazywa się Kita Odpowiedz Link Zgłoś
zniemczyk Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 26.03.08, 18:13 Podoba mi się ten wątek Zestawienie, które sobie przypomniałam: Monika Cudna - Zemsta Nazwiska też potrafią być śmieszne - kiedyś właściciel kiosku wystawił za szybą tegoż kiosku dowód osobisty z adnotacją, żeby zgłosił się po niego właściciel - były wystawione tylko imię i nazwisko: Jan H... Gdybym miała tak na nazwisko, to szybko bym je zmieniła Odpowiedz Link Zgłoś
zniemczyk Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 26.03.08, 19:07 ok, więc w firmie, gdzie można wynająć "toi-toi"ki dyspozytorem jest pan o nazwisku Gulik!!! autentyk ze mną do klasy chodziła Agata Marek - nauczyłam się od niej, że jednak ważne jest, żeby zwracać uwagę na tytuł kolumny w tabelce, tzn. czy pisze: imię i nazwisko, czy nazwisko i imię. Jak się nie zna osoby, można zrobić z kobiety mężczyznę lub na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
zniemczyk Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 26.03.08, 19:14 Opowiem jeszcze własną historię Na pewnej wycieczce, parę lat temu, miałam wypadek (niegroźny - rozcięta stopa). Rana była dosyć głęboka, opiekunka wezwała pogotowie, żeby chirurg stwierdził, czy trzeba mnie zszywać. Zanim dojechała karetka, uczestnicy wycieczki poprawili mi humor. Przez całą drogę do szpitala, leżąc w erce śmiałam się do rozpuku - sanitariusze byli zdezorientowani... Przed salą w szpitalu, poproszono mnie o dowód osobisty... Sanitariusz spoglądał ciągle na zmianę to na mnie, to na dowód osobisty, i nagle zauważyłam, że nie może powstrzymać się już od śmiechu. Wtedy zrozumiałam: moje nazwisko panieńskie: Śmieja Odpowiedz Link Zgłoś
blanka.g1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 30.03.08, 00:15 ze szkoły Rosalinda Ceclia Bernardrtta Porolniczak Katarzyna Ocipka i nie pamietam imienia ale niech bedzie Katarzyna Rasolodompionona...pani wyszła za pana pochodzącego z Afryki Odpowiedz Link Zgłoś
jane_austen Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 01.04.08, 17:58 Dustin Kiełbasa. Litości. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 19.04.08, 12:00 Pola Rama - dziś w WnŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alutka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.08, 16:33 ja ostatnio slyszalam zestaw: Nadzieja Pociupciana Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodo82 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.09.08, 04:44 Nadzieja Pociupciana rządzi Biedny ojciec miał chyba nadzieję na syna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hg Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.09, 14:33 Nie ma takiego nazwiska w Polsce. www.moikrewni.pl/mapa/ Wymyslić to wszystko można. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 09.08.09, 14:42 Jest: www.herby.com.pl/indexslo.html Moikrewni zbierają dane tylko ze swoich zbiorów genealogicznych, a w tym serwisie, do którego podałam linka, są dane z PESEL-u. Starawe, niestety, ale rzetelne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topolcia Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.08, 15:45 Dawno temu, w czasie letniej kolonii spotkałam dwie siostry: Marlenę i Arletę Ziarko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 10:32 co w tym zestawie jest dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 15:11 Tymoteusz Pochwicki) Odpowiedz Link Zgłoś
ewazuza Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 25.06.08, 09:31 Carmen Toporek i Zalizajka-Ruchała,imienia nie pamiętam i słyszałam o Illuminacie Kwoce(Illuminata Kwoka) no i kiedyś natknęłam się na Gniewomira Dziadka Odpowiedz Link Zgłoś
justyna3003 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 26.06.08, 15:58 ja znałam Konstancję Słoninę-ekstra, oraz Oliviera Trąbkę, dużo tego było ale więcej sobie nie mogę przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
ann_a30 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 29.06.08, 23:42 Sąsiadka teściów - Wacława Kur (lub Kur Wacława) Odpowiedz Link Zgłoś
gandziaxd Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 12.07.08, 17:02 Dżesika ŚwinogaxD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hg Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.09, 14:35 Nie ma nazwiska Zalizajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Kania Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 15:38 Ja osobiście nazywam się Ania Kania, pamiętam,że raz poprosiłam kabaret ANIMRUMRU o autograf dla Ani Kani, a oni tak popatrzyli...."ale to takie imię?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 13:08 Arkadiusz Arkulary Jeremiasz Kręcichwost Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJECZKA SUper to [...] IP: 82.151.113.* 24.07.08, 14:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJECZKA SUper to [...] IP: 137.164.143.* 24.07.08, 14:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 27.07.08, 18:56 Zasłyszane: Scarlett Opara, z bogatej rodziny w jakimś małym polskim miasteczku. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Dobrochna Lama:))) 03.01.14, 22:35 A niby co w tym zestawie dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Dobrochna Lama:))) 03.01.14, 23:25 Znam osobiscie te pania, na drugie ma Anna. Nazwisko po hinduskim tacie, imie wybrala polska mama, wielbicielka imion staroslowianskich. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_i_fasola Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 31.07.08, 12:59 Na TVP Info pogodę zapowiada Ziemowit Pędziwiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czes Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.08, 22:54 jagoda jagodzinska-zal mi jej-nienormalni rodzice, ktorzy dali jej imie dla jaj, ale dobrze ze moze je zmienic jak bedzie miala meza.... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka1973 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.08.08, 11:24 a ja znam taki przykład: ona - anna snopek on - andrzej szczotka Po ślubie zmienili nazwisko na bardzo pospolite. Odpowiedz Link Zgłoś
magdowi Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 06.08.08, 13:30 Genowefa Szaleniec- pacjentka mojej cioci, Ramona Hałas- wychowawczyni na koloniach, Idaliana Kaczor- łacinniczka na studiach. Śmieszne pary: Bieda z Nędzą (ktoś mi opowiadał o takiej parze), Moskal i Francuz (nie pamiętam, które nazwisko panieńskie, a które po mężu), Wrona i Gawron (j.w.), Śmietana chodzła z Surówką w czasach liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 22:43 U mnie w jednej z przychodni jest ginekolog o nazwisku Paluch i położna Ciupka. Tylko to "u" jakoś nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: 83.238.213.* 17.09.08, 12:07 Gwidon Prętki -bardzo miły i sympatyczny pan Fortunata Obrąpalska -wybitna osobistość Roksana Kozioł -córeczka znajomej Fernando Carton -jeden z moich klientów, Hiszpan co prawda, ale zestaw po polsku brzmi super Piotr Małyjurek -tu zestaw jest ok, ale pan ma spory dystans do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venee Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.bsk.vectranet.pl 06.10.08, 19:20 mi ojciec opowiadał że w wojsku w jednej kampanii spotkali sie Bida i Nędza właśnie. i był niezły ubaw jak dowódca sprawdzał obecnośc a jakoś koło siebie byli czytani. i chodziła anegdota że wojska to i bieda z nedza sie zejda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milla Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 16:38 zestaw damski: Angelina Ryba i męski: Denis Kiełbasa. Masakra...wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hankahsz Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.devs.futuro.pl 21.09.08, 16:02 Miałam kolegę kiedyś - Marcin Marcinko się na nazywał... Rodzice mieli chyba ułańską fantazje.... Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodo82 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.09.08, 04:39 A klientką firmy, w której pracuję jest pani Niki Nicholas. Klientem jest również jej przyszły mąż - pan Nicholson. Biedna kobieta od klątwy rodziców nawet poprzez małżeństwo nie ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodo82 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.09.08, 04:54 Natomiast w rodzinnym mieście mojego narzeczonego (Niemcy) przyjmuje lekarz ginekolog - doktor Loch (niem. dziura)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luizzz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 23:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdowi Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.10.08, 14:58 Zapomniałam w swoim czasie napisać o koledze męża, który zwie się Roland Kiełbaska. Suuper! Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.10.08, 17:52 Olivier Boczek i tak wymiata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejla81 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: 83.238.73.* 24.11.08, 16:41 Polikarp Kura, Ligia Delfina Rozkosz Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 24.11.08, 20:18 Dwaj najlepsi przyjaciele o nazwiskach Szczotka i Śrubka (imiona maja na szczescie pospolite). Nastolatka - Benita Jowanka Kisiel. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia007 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 26.11.08, 15:59 Wyczytane w gazecie: katechetka Wiesława Nieużyła; kolega opowiadal o pacjentach: Franciszek Wyczesany i Krzysztof Zabójca. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.12.08, 12:17 W ostatnim WnŚ: Oliwier Burak. ...Odpowiednie dać rzeczy słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
green_naranja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.12.08, 12:21 podczas czasow licealnych: -Szczepan Gnat (perkusista szkolnej kapeli "rockowej" podczas studiow: -Marzena Bomba-Przybyla (wyszla za maz podczas studiow, dzis chyba nawet pracuje na uczelni) z czasow dziecinstwa, wakacje u babci: -rodzenswto Larysa i Ariel Bzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hg Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.09, 15:07 Zabójcy nie ma w zestawie nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś