sucielo 02.04.09, 11:40 Witam po długiej nieobecności tu Ostatnio spodobało mi się imię Roch i zastanawiam się nad drugim imieniem oraz imionami rodzeństwa [czysto teoretycznie ]. Napewno macie jakieś świetne pomysły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Rodzeństwo dla Rocha. 02.04.09, 11:42 Roch Władysław Roch Tadeusz Roch Augustyn Dla brata: Benon Anatol Zenobi Dla siostry: Jadwiga Adela Salomea Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Rodzeństwo dla Rocha. 02.04.09, 13:45 Ja dla ewentualnego syna miałam pomysł na Grzegorza Rocha, odwrotna kolejność też ujdzie, a mój mąż, który ma znacznie odważniejsze pomysły - na Rocha Mieszka. Poza tym pasowałby mi Roch Stanisław, Roch Maurycy, Roch Franciszek, Roch Karol... A dla ewentualnego rodzeństwa: Jadwiga, Irena, Zofia, Joanna Tadeusz, Michał, Jerzy, Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja12 Re: Rodzeństwo dla Rocha. IP: *.plock.mm.pl 02.04.09, 13:49 Roch i Anna - patroni w parafiach,proboszcz by piał z zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasturcja Re: Rodzeństwo dla Rocha. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 16:12 a cóż to ma do rzeczy? poszukaj ujścia dla swoich chorych emocji gdzie indziej. skąd w Tobie tyle jadu? każda Twoja wypowiedź jest tak samo toksyczna... a że tak zapytam... jakie Twoje dzieci noszą imiona? skoro Roch be, Anna be, Krzesimir be, to może jesteś mamą/tatą Nikoli tudzież Oliwiera? Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Rodzeństwo dla Rocha. 02.04.09, 16:59 Roch Korneliusz Roch Leonard Roch Maurycy Roch Aleksander Roch Bartłomiej Roch Cezary Roch i Leon Roch i Bernard Roch i Roger Roch i Albin Roch i Benon Roch i Cyryl Roch i Miron Roch i Joachim Roch i Aldona Roch i Dorota Roch i Celina Roch i Irena Roch i Judyta Roch i Klara Roch i Olga Roch i Ruta Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: Rodzeństwo dla Rocha. 02.04.09, 15:55 do Rocha to pasuje mi Jagna lub Nawojka Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: Rodzeństwo dla Rocha. 02.04.09, 16:00 a na drugie dla Rocha lub dla brata pasowaloby Jedrzej, Gustaw Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: Rodzeństwo dla Rocha. 02.04.09, 19:13 Jeśli chodzi o imiona dla rodzeństwa, to proponowałabym Cyryla i Klarę. Odpowiedz Link Zgłoś