Gość: karolina-81 IP: *.chello.pl 07.06.09, 23:11 dzisiaj moja szwagierka urodziła córeczkę - Julię. Przyznam że trochę się rozczarowałam. Oczywiście nie mam nic do tego imienia ale u nich chyba zadziałało "osłuchanie". Od początku miała być Milena, Ola (Aleksandra) i pod uwagę brane było jeszcze kilka innych imion mniej lub bardziej popularnych, ale nigdy nie słyszałam, że zastanawiają się nad Julią, aż tu nagle w 8 m-cu szwagierka oznajmiła, ze będzie Julia. Miałam nadzieję, ze może to chwilowa decyzja, jednak tak juz zostało. Przypuszczam, ze po prostu osłuchali się z tym imieniem i w końcu osłuchanie stało sie tożsame z podobanie się... A najgorsze jest jeszcze to, że mają popularne nazwisko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneladgam Re: jest Julia 08.06.09, 09:04 gratulacje dla szwagierki szkoda, że Julia, no ale skoro im się podobało... Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia81 Re: jest Julia 08.06.09, 11:32 nie przesadzaj...Julia to ładne imię...a najważniejsze że im się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: jest Julia 08.06.09, 13:12 Bardzo lubię to imię, nawet jeśli jest popularne. Dużo zdrowia dla malutkiej Juleczki! Odpowiedz Link Zgłoś