Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 22:46 a jak wam sie podoba imie Selena? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna-dalia Re: Selena 12.06.09, 23:00 Moje pierwsze skojarzenia z syreną i Sereną Williams. Z polskim nazwiskiem nie bardzo... Skorzystaj z wyszukiwarki, były już wątki o Selenie Odpowiedz Link Zgłoś
ariella Re: Selena 12.06.09, 23:46 dla mnie sporo w nim pretensjonalnosci i takiego rozmemlania. Chociaz ladnie znaczy, co daje duzy plus. Wiec ni to ni owo To juz wolalabym Luna. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: Selena 13.06.09, 13:32 Pretensjonalne. Znałam jedną Selenę z gimnazjum, rocznik 89. Jest to bodajże jedyna Selena w Polsce. Dziewczyna pochodzi z rodziny o prawdopodobnie wysokim statusie społecznym-jej dziadkowie mają znaną w mieście sieć cukierni Odpowiedz Link Zgłoś
afrikana Re: Selena 13.06.09, 13:42 nie jest jedyna. Znam prawie 40 letnią. Nawet ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Selena 13.06.09, 14:44 donmari-2 napisała: > Pretensjonalne. Znałam jedną Selenę z gimnazjum, rocznik 89. Jest to > bodajże jedyna Selena w Polsce. Dziewczyna pochodzi z rodziny o > prawdopodobnie wysokim statusie społecznym-jej dziadkowie mają znaną > w mieście sieć cukierni Sama bym tak córki nie nazwała, ale jeśli Ci się podobai do nazwiska pasuje, to czemu nie. Posiadanie sieci cukierni wysokiego statusu społecznego nie zapewnia. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Selena 13.06.09, 16:33 Bardzo mi sie podoba i moze niekoniecznie Selena Kowalska , ale na penwo w wieloma polskimi nazwiskami moglaby stworzyc fajny zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Selena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 13:45 dziekuje za wasze opinie choc w wiekszosci sa niepochlebne jak bylismy na weekend nad morzem i wiedzielismy o ciazy od 3 dni spotkalismy malutka dziewczynke na plazy ktora miala na imie selena i byla tak slodka ze sama nie wiem czy to imie mi sie spodobalo czy ta mala no ale moze zycie samo rozwiaze problem i bedziemy miec chlopca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Selena 17.06.09, 14:12 To wtedy Helios i będzie powtórka z Kleopatry )) Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Selena 17.06.09, 20:47 obiektywnie, jest jakieś rozlazłe . Ale bywa tak, że imię zaczyna się podobać dzięki jakiejś osobie - a bywa i odwrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Selena 20.06.09, 21:29 Gość portalu: monika napisał(a): > dziekuje za wasze opinie choc w wiekszosci sa niepochlebne > jak bylismy na weekend nad morzem i wiedzielismy o ciazy od 3 dni > spotkalismy malutka dziewczynke na plazy ktora miala na imie selena > i byla tak slodka ze sama nie wiem czy to imie mi sie spodobalo czy > ta mala Nie ma powodu, byś się kierowała naszymi opiniami, to Tobie imię ma się podobać... Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Selena 14.08.09, 21:14 ja znam Selene,prawie dwuletnia.moze to ja spotkalas na wakacjach Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: Selena 15.08.09, 01:03 Całkiem fajne, nie rozumiem dlaczego w większości tu wypowiedzi są na nie, a juz Helena, z róznicą jednej literki pewnie zebrałaby pozytywne opinie. Myslę, że to kwestia osłuchania. Selena jest nietypowa, prawie nieznana czyli wymyslona, pretensjonalna, a za Heleną stoją tysiące kobiet o tym imieniu, tradycja, piękno itd, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ochra Re: Selena 15.08.09, 08:51 Znam Selenę, ładne imię, sama o nim myślałam ale niestety już zajęte. Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: Selena 15.08.09, 11:17 kojarzy mi się rzecz jasna księżycowo - z niektórymi nazwiskami brzmiałaby całkiem fajnie np Selena Galas ale z typowo polskimi w sensie "...ska" chyba nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś