Gość: mantrobus IP: *.range86-133.btcentralplus.com 15.06.09, 12:36 Na jednej ze stron (wg google najwieksza baza imion z calego swiata) posrod "Imion polskich" znajduje sie imie Jablko jako imie dla dziewczynki. Troche mnie to zszokowalo, tylko dlatego, ze nie slyszalam nigdy o Jablkach,Gruszkach ani Sliwkach w Polsce (choc oczywiscie mamy Jagody i Maliny, ale to insza inszosc) Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskotka Re: Jablko 15.06.09, 15:32 Chyba wiem co to za strona, już nieraz wynajdowałyśmy tam cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jablko 15.06.09, 22:22 Gość portalu: mantrobus napisał(a): > Na jednej ze stron (wg google najwieksza baza imion z calego swiata) Największa, ale czy najlepsza? A co tam jeszcze można znaleźć między imionami? Żeńskimi, męskimi i rodzaju nijakiego? Odpowiedz Link Zgłoś
n0elia Re: Jablko 16.06.09, 11:01 Chyba postanowili "przetłumaczyć" imię córkli Gwyneth Partlow - Apple A tak przy okazji własnie wyczytałam, że pełne imiona jej dzieci to : Apple Blythe Alison i Moses Bruce Anthony Odpowiedz Link Zgłoś