nastka_7 20.12.03, 12:24 Jak się Wam podoba to imię? Ja osobiście nie znam żadnej Blanki, ale koleżanka ze szkoły średniej miała tak na drugie imię Ewa Blanka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Blanka? 20.12.03, 13:24 Bardzo mi sie podoba!!! Piekne imie, o wiele ladniejsze niz Bianka,a ma to samo znaczenie. Mysle, ze bede je brala pod uwage, gdy bede wybierac imie dla corki. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Blanka? 20.12.03, 21:29 Mnie sie podoba, mam kolezanke Blanke, tylko jej sie imie nie podobalo i mowiono do niej przez dlugie lata z drugiego imienia( Malgorzata)po latach przekonala sie do swojego imienia, tylko malo kto zwraca sie do niej Blanka mimo ze jest to jej pierwsze imie. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Blanka? 21.12.03, 13:19 Czesc ! Samo imie podoba mi sie,ale u nas jest dzielnica ktora sie tak nazywa i jest to najgorsza dzielnica w miescie,wiec nie bardzo mi sie kojarzy. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Blanka? 23.12.03, 22:50 Bardzo ladne imie. Zarowno Blanka , jak i Bianka mi sie podoba. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama