vicky17 22.01.10, 23:53 a moze nie wolno go kochac? czyzby cenzor czegos zazdroscil a moze pisanie o nadredaktorze to antysemityzm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyniol Re: czy nie wolno pisac o nadredaktorze? 22.01.10, 23:56 jaki znowu antysemityzm, toz to teraz Prawdziwi Polacy sa sa. Nie rozumiem wiec o co im chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: czy nie wolno pisac o nadredaktorze? 23.01.10, 00:00 cyniol napisał: > jaki znowu antysemityzm, toz to teraz Prawdziwi Polacy sa sa. Nie rozumiem wiec > o co im chodzi? coz zrobic ,ze go kocham,ale mam widac konkurencje. trzym sie adas i spokojnej nocy ci zycze nu uciekam bo samolot juz chyba przylecial a w nim aadasia niet Odpowiedz Link Zgłoś
melord nie wolno pisac be o nadredaktorze? 23.01.10, 00:00 czerwony od urodzenia jeszcze bardziej sie czerwieni Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachnat Lubie, kiedy 23.01.10, 00:11 sie kotłujecie jak owady w słoiku z formaliną. Przesyłam wam usmiech aakusia na dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
melord na nocny dyzur trollu przyszedles? 23.01.10, 00:20 to waruj,notuj...i nie pyskuj Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Lubie, kiedy 23.01.10, 00:20 haszszachnat napisał: > sie kotłujecie jak owady w słoiku z formaliną. > Przesyłam wam usmiech aakusia na dobranoc Lubie jak zydowska hasbara czuwa dzien i noc Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachnat Re: Lubie, kiedy 23.01.10, 00:24 A ja uwielbiam kopać wasze niedomyte tyłki, ale dziś juz mi się nie chce. Oddziaływanie złego słowa w zasadzie zerowe bo rano i tak będzie posprzatane. Bay, bay Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Lubie, kiedy 23.01.10, 18:03 haszszachnat napisał: > A ja uwielbiam kopać wasze niedomyte tyłki, ale dziś juz mi się nie chce. > Oddziaływanie złego słowa w zasadzie zerowe bo rano i tak będzie posprzatane. > Bay, bay No widzisz, dzieki nam macie pracePokopac mozesz i posprzatac. Podziekuj przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Lubie, kiedy 23.01.10, 18:05 cyniol napisał: > No widzisz, dzieki nam macie pracePokopac mozesz i posprzatac. Podziekuj > przynajmniej. nie moze ,bo sprzata po sobie..pieluche ten dziadzio tu noce zarywa,bo widac pampers go za bardzo grzeje..w czolko e tam szkoda dnia na tych idiotow,ktorym pastylki juz dawno sie skonczyly,razem z rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: czy nie wolno pisac o nadredaktorze? 23.01.10, 17:46 o przezylismy noc, to wspaniale. dalej cie kocham,nawet na nartach cie kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: czy nie wolno pisac o nadredaktorze? 23.01.10, 19:29 [url=http://t2.gstatic.com/images? q=tbn:jRPmEtdQ7kJTEM:tekstowisko.com/files]Tekst linka[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: czy nie wolno pisac o nadredaktorze? 23.01.10, 19:30 tekstowisko.com/files/u4988/michnik.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: czy nie wolno pisac o nadredaktorze? 23.01.10, 20:29 wolna444 napisała: > > tekstowisko.com/files/u4988/michnik.jpg waldek l. tez go kocha,mam konkurencje..no coz.. www.fantabancarella.com/scacchi_letteratura/w_lysiak.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Oslicom i oslom zabronione powinno byc pisywanie.. 23.01.10, 19:50 ..a wyscie oslica, Vickulec, dardanelska! Odpowiedz Link Zgłoś