jola.iza1 14.04.10, 21:59 Jak łatwo po adresie obrazka, tuż po rozpoznaniu ciała brata. Cud mnniud, pełna żałoba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Manny 14.04.10, 22:05 jola.iza1 napisała: To było niepotrzebne, mogłaś poczekać do poniedziałku. Nie wiem czy zauważyłaś ale Aqua w tych dniach jest na wyższym poziomie niż FK. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Manny 14.04.10, 22:10 A ja jestem glupi i wciaz nie rozumiem co w tym zdjeciu takiego diabolicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Manny 17.04.10, 02:49 off_nick napisała: > jola.iza1 napisała: > > To było niepotrzebne, mogłaś poczekać do poniedziałku. > Nie wiem czy zauważyłaś ale Aqua w tych dniach jest na wyższym poziomie niż FK. O poziomie pisze osoba z taką sygnaturką ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Manny 17.04.10, 05:21 > O poziomie pisze osoba z taką sygnaturką ? > > S. Sikorski przerżnąłby wybory walony takimi tekstami A. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Manny 14.04.10, 22:17 Tak, to jest twarz człowieka, który nie może uwierzyć w tragedię, jaka go dotknęła. Szczerze mu współczuję, myślę, że tak jak ja czuje każdy człowiek. Z tych myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Manny 17.04.10, 06:34 manny-jestem napisał: > Odpusc sobie. ========================= To ty sobie odpuść. Za wielkie wody probujesz oceniac ludzi i zdarzenia w ojczyźnie. Nie masz pojęcia co sie dzieje. Nie widzi np. audycji Pospieszalskiego, w ktorych ludzie histerycznie krzyczą "Nie głosujcie na Komorowskiego"! Gdyby to były epizody... Ale nie, pewien zakonnik z Torunia judzi w najlepsze, choć sam jeszcze nie dawno nazywal panią Marię Kaczyńska Czarownicą i radził jej by poddała się eutanacji... Jakiś pozal się boże przemyski ksiądz z ambony potrafi ubolewać nad tym, ze samolot spadl w sobotę a nie kilka dni wcześniej a konkretnie w środę (w czasie gdy leciał premier). Wreszcie mój ksiądz probosz ktory już w zeszłą niedzielę prowadzil w czasie kazania agitację polityczną na rzecz PiS a przeciw PO. Manny media generalnie staneły na wyskokości zadania, rzadzacy i społeczeństwo też. Tylko PiS i jego zwolennicy wciąż knuje i judzi tak jakby nie dotarło jak wielkie nieszczęście ich spotkało. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Wreszcie! Są wytyczne 17.04.10, 11:56 Cytat Tylko PiS i jego zwolennicy wciąż knuje i judzi Odpowiedz Link Zgłoś
aaki dziekujemy jolizie i izwiestii 14.04.10, 22:21 bowiem to zdjecie bez wątpliwosci pokazuje jak nikczemnym, okrutnym, bezdusznym,żadnym władzy, ludzkiej krwi ,zguby polski ,krwiozerczym osobnikiem itp itd etc jest jarosław. toż to emanacja zła jakiej swiat nie widział i totalne zaprzecznie platformianej miłości Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: dziekujemy jolizie i izwiestii 14.04.10, 22:26 Nie wiem co chciałeś wyrazic tą zafrasowaną mordką ale pierwszy raz napisałes prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Mozesz wyjasnic, co ma zestawienie.. 14.04.10, 22:28 ..adresu z zalamanym czlowiekiem, ktorego fotka przedstawia? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Mozesz wyjasnic, co ma zestawienie.. 14.04.10, 22:34 Mozesz mi wyjasnic o co chodzi z tym adresem bo naprawde nie lapie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Mozesz wyjasnic, co ma zestawienie.. 14.04.10, 22:38 Pewnie jej chodzi o to: forum.gazeta.pl/forum/w,28,110056402,110056402,Demonizacja_Jaroslawa_Kaczynskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Mozesz wyjasnic, co ma zestawienie.. 14.04.10, 22:40 Tyle sie domyslilem, ale dlaczego tu a nie tam?. I co ma zdjecie z tym wspolnego. Co w nim takiego gorszacego. Sorry. Byc moze glupieje, ale nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Mozesz wyjasnic, co ma zestawienie.. 14.04.10, 23:00 Doprawdy, nie posiadam na tyle wybitnej intuicji, by wiedziec co ma adres Izwiestij, do fotografii Przybitego Jaroslawa..ktory element, ktoremu ubliza i na jakiej zasadzie ma go deprecjonowac? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Mozesz wyjasnic, co ma zestawienie.. 14.04.10, 22:48 Mogę, proszę, poczytaj www.izvestia.ru/obshestvo/article3140697/ A Mannego się czepiam, jak on Sikorskiego Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Mozesz wyjasnic, co ma zestawienie.. 14.04.10, 22:49 Czepiam sie Sikorskiego bo jest o co. Ty sie czepiasz ot tak? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Mozesz wyjasnic, co ma zestawienie.. 14.04.10, 23:01 manny-jestem napisał: > Czepiam sie Sikorskiego bo jest o co. Ty sie czepiasz ot tak? Nie, nie czepiam się ot tak, chcę Ci coś podpowiedzieć, nie jestem gorsza?? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Co chcesz powiedziec i co ma zdjecie 14.04.10, 23:07 ..Jaroslawa zrobione w hotelu, do artykulu, gdzie ekspercko wypowiada sie rosyjski pilot? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Co chcesz powiedziec i co ma zdjecie 14.04.10, 23:18 No faktycznie, rosyjski pilot w rosyjskiej prasie, niewiarygodny z założenia, artykuł na zamówienie postkomuchów w Polsce?? Jesteś pewien?? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Co chcesz powiedziec i co ma zdjecie 14.04.10, 23:23 Migasz sie od odpowiedzi na cale pytanie postawione w kontekscie do postu poczatkujacego watek. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Mozesz wyjasnic, co ma zestawienie.. 14.04.10, 23:13 To prosze powiedz mi w sposob zrozumialy. Nie musi byc ladnie, ale zeby bylo zrozumiale. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Mozesz wyjasnic, co ma zestawienie.. 14.04.10, 23:22 Bardzo w sposób zrozumiały, chcesz dzielić z daleka?? Ja podzielę tutaj Nie odbieraj mi prawa, a i ja Ci nie odbiorę?? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Mozesz wyjasnic, co ma zestawienie.. 14.04.10, 23:29 W jaki sposob ja dziele? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek_01 Re: Manny 17.04.10, 00:07 Wrocilem na forum pod wplywem tragedii pod Smolenskiem i widze tez, ze dana33 sie ewakuowala. Dziekuje Ci za ostre potepienie wyslania przez nia donosow do pracy Cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Manny 17.04.10, 00:33 Nienawidze skurwysynstwa. Byc moze dlatego dzisz wygladam na zaplanego kaczyste. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Manny 17.04.10, 08:04 manny-jestem napisał: > Nienawidze skurwysynstwa. Byc moze dlatego dzisz wygladam na zaplanego kaczyste > . > > pozdrawiam ==================== No tak, kto ma inne zdanie niż ty jest sqrwysynem... Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
torunradio Re: Manny 17.04.10, 08:07 Panie Prezydencie,proszę nie jechać do Katyn/Wawel Autor: torunradio 17.04.10, 07:25 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Proszę nie startować do Warszawa. Proszę nie jechać do serca Polaka ani do jego sumienia...które GŁOSNO KRZYCZY: - TO JEST SQ.......@#$%$#&WO! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek_01 Re: Manny 17.04.10, 11:47 A to mozna miec inne zdanie o wysylaniu donosow do pracy? Wytlumacz mi to, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Manny 17.04.10, 13:23 mirmilek_01 napisał: > A to mozna miec inne zdanie o wysylaniu donosow do pracy? Wytlumacz mi to, pros > ze. ======================== Nie o donosy tylko o wawel chodzi Odpowiedz Link Zgłoś