polski_francuz Pewnie w podrozy 18.04.10, 21:24 jak bohaterka "Sniadania u Tiffany'ego". PF P.S. Powiedz mucha Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz To nie jest dobra odpowiedz 18.04.10, 21:33 Nu, mucha, miales odpowiedziec. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nu absztyfikant 18.04.10, 21:46 tys chyba nie Polak. Polacy sa odwazni i pisza pod jednym nickiem... PF Odpowiedz Link Zgłoś
ryki17 Re: Nu absztyfikant 18.04.10, 21:54 To Głowacki vel Prus albo Pola Negri vel Apolonia Chałupiec już zostali wykluczeni z polskości? Walaj na forum francuskie jurgieltniku )) Nie znam żadnego absztyikanta, poza Billem Clintonem, zboku )))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki zyje.ma się dobrze 18.04.10, 21:48 pisuje gdzies indziej w necie i załuje ze tak cienko nowy felerec przędzie Odpowiedz Link Zgłoś
ryki17 Re: zyje.ma się dobrze 18.04.10, 21:55 Zabanowali jednak (((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Gdzie Vicky17? 18.04.10, 22:11 Zabanowano ją A za co???????? Lub pisze u Dany na Erecu. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Gdzie Vicky17? 18.04.10, 22:18 g-48 napisał: > Zabanowano ją > A za co???????? > Lub pisze u Dany na Erecu. hehe musialabym wygladac jak dana lub jej absztyfikant marianek, by tam pisac, a poki co sama dalej umiem sama gotowac i na brak absztyfikantow tez nie nazekam Po prostu znudzila mi sie gazwybowska zlosliwosc a miejsc w necie do wyrazania swej opinii tez jest duzo. Slowem nie mam ochoty na glupie,siwe, zabawy w kotka i myszke,ale tym niemniej serdecznie pozdrawiam niedobitki tu piszace i innych zyczliwych Jako ta co przezylam tsunami i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/Tsunamisurvivor.jpg i odnalazla swe korzenie gastronomiczne i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/Vicky.jpg lubie swa niezaleznosc, jak rowniez lubie pokazac innym,ze nie jestem do tego stopnia uzaleniona od netu by nie zyc w realu i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/badassattitude.jpg Aloha i pozdrawiam wszystkich,ktorzy dzisiaj obchodza dzien zaloby. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Gdzie Vicky17? 18.04.10, 23:26 Po prostu znudzila mi sie gazwybowska zlosliwosc a miejsc w necie do wyrazania > swej opinii tez jest duzo. Slowem nie mam ochoty na glupie,siwe, zabawy w kotka > i myszke,ale tym niemniej serdecznie pozdrawiam niedobitki tu piszace i innych > zyczliwych No widze to troche inaczej,oddalas pole przeciwnikowi. Ale masz odemnie osobiste pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Gdzie Vicky17? 18.04.10, 23:52 g-48 napisał: > No widze to troche inaczej,oddalas pole przeciwnikowi. > > Ale masz odemnie osobiste pozdrowienia. Odwrotnie co to za przeciwnik,ktory zamiast na argumenty, to kabluje na mnie poza plecami do wierchuszki swych przelozonych. Wiadomo, ze giewu utraca niepoprawnie myslacych a wiec zamiast sie tu prac z jakimis trollami poszlam tam,gdzie nie wycinaja mnie tylko sluchaja a i publicznosc jest wieksza niz tu. Na nich szkoda zycia i czasu a to forum jest tak czy tak niszowe i poza paroma normalnymi nikt tu nie pisza,ani nie zaglada. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Gdzie Vicky17? 19.04.10, 00:10 Na nich szkoda zycia i czasu a to forum jest tak czy tak niszowe i poza paroma > normalnymi nikt tu nie pisza,ani nie zaglada. Nie chce byc zlosliwy ale dlugo tu walczylas. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Zabanujcie go na miesiac, tego chorego.. 19.04.10, 00:11 A witaj Lejkoniku z Krakufa jerozolimskiego. Odpowiedz Link Zgłoś