wyluzowana.kaczka 30.04.10, 14:53 warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,7831343,Inwazja_zolwi_na_stoleczne_parki__Moga_byc_grozne.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Cos dla smakoszy. 30.04.10, 15:31 wyluzowana.kaczka napisała: > warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,7831343,Inwazja_zolwi_na_stoleczne_parki__Moga_byc_grozne.html > ZOO powinno serwować zupę żółwiową. Swoją droga jakoś nie mogę sobie wyobrazić agresywnego żółwia. "Sklepy sprzedają urocze osobniki wielkości złotówki. Ale po dwóch-trzech latach żółw jest już duży, śmierdzący i agresywny." Co innego takie ptactwo jak gęsi czy kaczki. Agresywne osobniki potrafią się nawet do gardła człowiekowi rzucić. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Cos dla smakoszy. 30.04.10, 15:38 W Sztokholmie labadz zabil kajakarza. Podobno rozpoznal go jako tego,ktory zabil jego zone. Fakt autentyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Cos dla smakoszy. 30.04.10, 16:21 wyluzowana.kaczka napisała: > W Sztokholmie labadz zabil kajakarza. Podobno rozpoznal go jako tego,ktory zabil > jego zone. Fakt autentyczny! Że kaczki są pamiętliwe to już wiemy, ale że łabędzie... S. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Cos dla smakoszy. 30.04.10, 16:51 No tak. Milosc ci wszystko wypaczy; i u labedzia sprawa aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Cos dla smakoszy. 01.05.10, 00:15 snajper55 napisał: > ZOO powinno serwować zupę żółwiową. Swoją droga jakoś nie mogę sobie wyobrazić agresywnego żółwia. Ja też nie mogłem sobie wyobrazić. Ale dzisiaj widziałem w telewizji jak całkim zgrabnie i szybko żółwie wyłaniały sie z wody, łapały ptaki za szyje (chyba gołębie)i topiły. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Cos dla smakoszy. 01.05.10, 00:15 wikul napisał: > Ja też nie mogłem sobie wyobrazić. Ale dzisiaj widziałem w telewizji > jak całkim zgrabnie i szybko żółwie wyłaniały sie z wody, łapały > ptaki za szyje (chyba gołębie)i topiły. Szczęki 4 ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Cos dla smakoszy. 01.05.10, 00:58 snajper55 napisał: > wikul napisał: > > > Ja też nie mogłem sobie wyobrazić. Ale dzisiaj widziałem w telewizji > > jak całkim zgrabnie i szybko żółwie wyłaniały sie z wody, łapały > > ptaki za szyje (chyba gołębie)i topiły. > > Szczęki 4 ? > > S. Cos podobnego w miniaturze. Tyle tylko że żólwie wysuwały sie błyskawicznie z wody na piasek po którym łaziły ptaki. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Cos dla smakoszy. 01.05.10, 01:03 wikul napisał: > Cos podobnego w miniaturze. Tyle tylko że żólwie wysuwały sie > błyskawicznie z wody na piasek po którym łaziły ptaki. Żółwie w wodzie poruszają się szybko i pewnie to wykorzystywały w atakach na ptaki. Ale nadal jakoś nie mogę sobie wyobrazić żółwia agresywnego w stosunku do właściciela. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Cos dla smakoszy. 01.05.10, 00:23 Pozyteczne te zolwie sa wiec. Odpowiedz Link Zgłoś