gini 17.05.10, 12:02 czy ktos moze wyslac cos oboketnie co na moja skrzynke? Od wczoraj nie dochodzi nawet spam, zawiadomienia o nowych watkach, trolle moga sobie pouzywac i wysylac swoje obelgi bezposrednio do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amamit Re: prywata 17.05.10, 12:15 Obelg nie bedzie. Za chwilke Ci cos przesle Gini. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: prywata 17.05.10, 12:22 amamit napisała: > Wysłałam. Napisz czy doszło. Ok? dziekuje doszlo ,Twoje i Hasza ,ipokazaly sie inne ,oraz spam gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 była posta, ni ma posta 17.05.10, 14:02 gini napisała: > czy ktos moze wyslac cos oboketnie co na moja skrzynke? > Od wczoraj nie dochodzi nawet spam, zawiadomienia o nowych watkach, > trolle moga sobie pouzywac i wysylac swoje obelgi bezposrednio do mnie. a kurna, tak uprzejmie pisałem forum.gazeta.pl/forum/w,654,111226595,111226595,mam_pytanie_w_s_prawie_banow.html?t=1274097577285 żeby siwa siwego tak wycinała Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: była posta, ni ma posta 17.05.10, 15:55 pro100 napisał: > gini napisała: > > > czy ktos moze wyslac cos oboketnie co na moja skrzynke? > > Od wczoraj nie dochodzi nawet spam, zawiadomienia o nowych watkach, > > trolle moga sobie pouzywac i wysylac swoje obelgi bezposrednio do mnie. > > a kurna, tak uprzejmie pisałem > forum.gazeta.pl/forum/w,654,111226595,111226595,mam_pytanie_w_s_prawie_banow.html?t=1274097577285 > żeby siwa siwego tak wycinała > byla posta posta znikla, offr nickowa dopisala pod toba.wystawila diagnoze, ze chory jestes, wkleila pozegnalny post, ,tej co pojechala z karawana. wycieli zgrabnie Ciebie ,ja i mnie wygasilam ,te szlachcianke z otwocka, i jeszcze pare nickow,miedzy innymi lodz i lublin. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: jeszcze jedno 17.05.10, 16:09 gdy ktos nie dostanie ode mnie odpowiedzi, bedzie to oznaczac, ze wygasilam ,lub nie chce mi sie odpisywac, wiec nie niszczcie na darmo klawiatury. Moja rada, ale nikomu nie zabraniam. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: była posta, ni ma posta 17.05.10, 16:54 gini napisała: > byla posta posta znikla, offr nickowa dopisala pod toba.wystawila > diagnoze, ze chory jestes, żeby tak uprzejmie cenzurę traktować jak ja w tamtym poście to rzeczywiście trzeba byc chorym. a offnikowej sie nie czepiaj, to nawrócona kagiebistka, jeszcze długa droga przed nie ale może któregoś dnia ......... wkleila pozegnalny post, ,tej co pojechala > z karawana. > wycieli zgrabnie Ciebie ,ja i mnie wygasilam ,te szlachcianke z > otwocka, i jeszcze pare nickow,miedzy innymi lodz i lublin. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: była posta, ni ma posta 17.05.10, 17:08 pro100 napisał: > gini napisała: > > > > byla posta posta znikla, offr nickowa dopisala pod toba.wystawila > > diagnoze, ze chory jestes, > > żeby tak uprzejmie cenzurę traktować jak ja w tamtym poście to rzeczywiście trz > eba byc chorym. a offnikowej sie nie czepiaj, to nawrócona kagiebistka, jeszcze > długa droga przed nie ale może któregoś dnia ......... nie sprawdze, wygasilam morpion > wkleila pozegnalny post, ,tej co pojechala > > z karawana. > > wycieli zgrabnie Ciebie ,ja i mnie wygasilam ,te szlachcianke z > > otwocka, i jeszcze pare nickow,miedzy innymi lodz i lublin. > > Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: była posta, ni ma posta 17.05.10, 21:33 moze ktos napisac cokolwiek,na gini? gdzie mozna zareklomowac poczte, od wczoraj mam problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Aha...i ten "zlobnarodu", to tez haszysta:)/n 17.05.10, 21:55 marouder.eu napisał: zalobanarodu, wiem wygasilam wczesniej juz, torunradio, radiotorun i inne takie . zadnych kreskow u mnie na monitorze nie ma. dziekuje,doszlo i odpisalam . Odpowiedz Link Zgłoś