absztyfikant 01.06.10, 15:42 Brawo i prosze o jeszcze!!! www.jpost.com/International/Article.aspx?id=177139 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: znow nudzisz i yudisz n/t 01.06.10, 15:57 Giniuchna, przez cale lata nadawalas jaki to Izrael jest zly, to samo Bambus, wiec bez wciskania kitu, ok? Podziwiajcie Palestynczyka Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: znow nudzisz i yudisz n/t 01.06.10, 16:03 absztyfikant napisał: > Giniuchna, przez cale lata nadawalas jaki to Izrael jest zly, to samo Bambus, > wiec bez wciskania kitu, ok? > > Podziwiajcie Palestynczyka > > nachalny jestes, juz pisalam mamy tu swoje polskie sprawy, wazne dosyc, wy macie swoje izraelskie, po to sobie poszliscie by sie odczepic od tych antysemitow, wiec co? Honoru troche. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: znow nudzisz i yudisz n/t 01.06.10, 16:06 Pewnie, ze jestem nachalny Komunistyczne nawyki w tobie siedza gleboko Poza tym nie obiecywalem, ze stad sobie pojde A Palestynczyk swietny, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: znow nudzisz i yudisz n/t 01.06.10, 16:14 absztyfikant napisał: > Pewnie, ze jestem nachalny Komunistyczne nawyki w tobie siedza gleboko Poz > a > tym nie obiecywalem, ze stad sobie pojde > > > A Palestynczyk swietny, nie? > We mnie komunizm?To uwas panuje jednomyslnosc, zyd myslacy inaczej to cos okropnego,nie wpuszcza sie go do izraela)))) palestynczycy mnie nie interesuja ,interesuja mnie polskie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: znow nudzisz i yudisz n/t 01.06.10, 16:22 Z przykroscia i pewnym zazenowaniem musze cie powiadomic, ze po prostu glupia jestes, bo gdzie 2 Zydow sie zbierze, tam 3 partie powstaja. Nawet bystrzejsi antysemici to wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
melord hasbary na aqua nie odrodzisz 01.06.10, 16:08 za chudy w uszach jestes abszys,admin tez chyba nie pozwoli na forum szczecin wracaj,badziewie plodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: hasbary na aqua nie odrodzisz 01.06.10, 16:15 melord napisał: > za chudy w uszach jestes abszys,admin tez chyba nie pozwoli > na forum szczecin wracaj,badziewie plodzic... to jest temat dobry na FS lub forum bliski wschod. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: hasbary na aqua nie odrodzisz 01.06.10, 16:23 Powiedziala Giniuchna wannabe admin Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: hasbary na aqua nie odrodzisz 01.06.10, 16:23 gini...powiedzmy sobie szczerze,to zaden temat....na zadne forum absztyf zaczyna znow yudzic...nudzi mu sie co kogo obchodzi arab ktory sie pochlastal lub zyd ktory slyszac to powiesil sie z rozpaczy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: hasbary na aqua nie odrodzisz 01.06.10, 16:27 Was obchodzi, bo polecieliscie migiem jak wyposzczone muchy do swiezutkiego gowna i tak trzymac, robaczki Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: hasbary na aqua nie odrodzisz 01.06.10, 16:40 wlasnie zwracamy ci uwage absztyf,ze w gownie sie tarzasz. podcieli ci skrzydla bidaku na tym "niewypale"..izrael.org.il Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: hasbary na aqua nie odrodzisz 01.06.10, 16:44 Wrecz przeciwnie Bambus Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: hasbary na aqua nie odrodzisz 01.06.10, 16:29 melord napisał: > gini...powiedzmy sobie szczerze,to zaden temat....na zadne forum > absztyf zaczyna znow yudzic...nudzi mu sie > > co kogo obchodzi arab ktory sie pochlastal lub zyd ktory slyszac to > powiesil sie z rozpaczy no wlasnie tlumacze jak komu dobremu, ale nie pojetny jakis . Dam mu cos na odczepnego ,niech sobie poczyta, to ja zajme sie czarnymi skrzynkami jak sobie pojem. nasci absztys www.rp.pl/artykul/488002_Swiat_protestuje.html Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: hasbary na aqua nie odrodzisz 01.06.10, 16:34 A kto ci broni pisac o cziornych kuferkach, Giniuchna? Instynkt antyzydowski silniejszy od milosci do Kaczynskiego, co? Jak malpy w cyrku, pomachac im bananem i od razu zapominaja o bozym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś