t_ete 14.06.10, 14:15 wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8010895,Wybory_2010__Plakat_z_Kaczynskim_w_oknie_kazdego_domu_.html Sympatyczny pomysl dla zwolennikow Jaroslawa bede sie po miescie rozgladac zeby sprawdzic czy chetnie wywieszaja tete Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: przepraszam :( 'z Jarkiem' mialo byc :( 14.06.10, 14:22 tete nie ma problema,wywies sobie bronia, a mozesz sie na wenecje zalapac. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8011754,Palikot__Wywies_Bronka_i_wyjedz_do_Wenecji.html dobra nowina jest palikot jakas nagrode wazna otrzymal,zdaje sie dziennikarz roku,czekam na pulitzera,a pozniej na nobla. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 przepraszam..dziękuję Ci!______wezmę dwa 1 dla AG 14.06.10, 14:32 Komentarzenajlepsze najnowsze najstarsze darmic33 2 godziny temu Oceniono 8 razy 6 + - zgłoś do moderacji 20 czerwca Bronek urządza polowanie na jelenia!!!! januszz4 godzinę temu Oceniono 15 razy 11 + - zgłoś do moderacji Z. Girzyński chyba ma jakieś układy z zakładami szklarskimi. Jeśli jego pomysł wypali, szklarze bedą mieć mnóstwo roboty. an1005 godzinę temu Oceniono 13 razy 9 + - zgłoś do moderacji Swietny pomysl. kazdy sam bedzie mogl zobaczyc 'to popracie' dla fuhrera (bez obrazy ale zachwyty Bawaria tak mi sie kojarza, w koncu to tam 'wielki austriak' zaczynal swoja droge 'nach osten' incipit godzinę temu Oceniono 9 razy 7 + - zgłoś do moderacji Fantastyczny pomysł, przejdę się po okolicy i poznam wszystkich kaczych junkrów cillian1 godzinę temu Oceniono 6 razy 4 + - zgłoś do moderacji to źle wróży, tak było z jankiem II i kaczorkiem.... nie prowokuj jarku śmierci..... murowanna godzinę temu Oceniono 10 razy 8 + - zgłoś do moderacji Oj, nerwowo w sztabie PiS. Panowie, ja mogę przyjść po plakat. Mogę nawet go powiesić.Ale zagłosuję i tak na Bronisława Komorowskiego. Hasło "powieś Jarosława w swoim oknie" jest chyba strzałem w stopę ? respiral godzinę temu Oceniono 6 razy 2 + - zgłoś do moderacji W Niemczech wywieszało się faszystowskie flagi... popo.leon godzinę temu Oceniono 5 razy -1 + - zgłoś do moderacji TO PODŻEGANIE DO PRZESTĘPSTWA - pobicia takiego mieszkańca lub wybicia okna. notozobaczymy godzinę temu Oceniono 2 razy 0 + - zgłoś do moderacji "Powieś Jarka" - yyy? alisanka godzinę temu Oceniono 2 razy 0 + - zgłoś do moderacji haha ja tez sobie powieszę by było wesoło - ale wstawię znak zakazu. Czego to sie nie chwyci by być na piedestale o ludzie !!!!!!!!!!! widzicie i nie grmicie....a żeby było śmiesznie obok powieszę sobie Palikota - wszak to też paliKOT JK Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete a gdzie tu problem ? 14.06.10, 14:44 kto chce niech wywiesza Jarka Bronka Grzesia Waldka Januszka Andrzejka Kornela Marka Bogusia Andrzejka tete Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: a gdzie tu problem ? 14.06.10, 15:07 t_ete napisała: > kto chce niech wywiesza > > Jarka > Bronka > Grzesia > Waldka > Januszka > Andrzejka > Kornela > Marka > Bogusia > Andrzejka > > tete przeciez napisalam,ze nie ma problema)))) Ty zalozylas watek dobra kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: a gdzie tu problem ? 14.06.10, 15:44 gini napisała: > przeciez napisalam,ze nie ma problema)))) > Ty zalozylas watek dobra kobieto. A czy w tytule watku bylo o jakims problemie ? Alez nie. Pomysl jest naprawde sympatyczny. Choc faktycznie wymaga pewnej determinacji w srodowiskach ktore nieszczegolnie sympatyzuja z Jaroslawem. Ale gdy zobacze takowe okno z Jarkiem / Bronkiem czy innym kandydatem - po prostu usmiechne sie do tej akcji. Bo dobra kobieta jestem tete Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: a gdzie tu problem ? 14.06.10, 15:53 Palikot: Wywieś Bronka i wyjedź do Wenecji .Tak do poparcia marszałka Sejmu zachęca Janusz Palikot. Fot. Wojciech Olkuśnik / Agencja Gazeta Na ulicy Agrykoli w Warszawie sztab wyborczy Bronisława Komorowskiego...Sam poseł ma olbrzymi billboard z twarzą Komorowskiego na swojej kamienicy na Starym Mieście w Lublinie. Baner wisi na specjalnie rozstawionym rusztowaniu. Kamienica stoi w reprezentacyjnym miejscu i widzą go turyści odwiedzający Lublin. Teraz Palikot i rządzona przez niego lubelska Platforma poszła krok dalej. Ogłosiła konkurs wyłącznie dla członków partii "Wywieś Bronka i wyjedź do Wenecji". .Wystarczy tylko mieć legitymację partyjną i zawiesić plakat z Bronisławem Komorowskim w najciekawszym miejscu. Następnie zdjęcia plakatu trzeba przesłać mailem na adres lubelskiego biura partii. Termin upływa 19 czerwca, dzień przed wyborami prezydenckimi. Nagrodą jest wyjazd do Wenecji ufundowany przez Palikota. tete,zobacz mozna do wenecji sobie pojechac gondola poplywac ,trzeba sobie tylko gajowego wywiesic.ja tam sobie jarka powiesze,bez nadziei na wenecje. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete :) 14.06.10, 21:04 Gini, zeby wyjsc z 'palikotazy' - to jak do wyjscia z kazdego uzaleznienia ...potrzeba dobrej woli ; tete Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: :) 14.06.10, 21:19 t_ete napisała: > Gini, zeby wyjsc z 'palikotazy' - to jak do wyjscia z kazdego uzaleznienia > ...potrzeba dobrej woli ; > > tete > tete zalozylas watek by przylozyc kaczynskiemu za plakaty,odpowiedzialam ci,ze palikot proponuje takie same pakaty dlabronka, i co plakaty jarka sa zle plakaty bronka cacy? praktycznie nie ma dnia by nie bylo czegos w gazecie na jego temat,wiec co mam siedziec cicho,bo to twoj idol? Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: :) 14.06.10, 21:25 gini napisała: > t_ete napisała: > > > Gini, zeby wyjsc z 'palikotazy' - to jak do wyjscia z kazdego > uzaleznienia > > ...potrzeba dobrej woli ; > > > > tete > > > tete zalozylas watek by przylozyc kaczynskiemu za > plakaty,odpowiedzialam ci,ze palikot proponuje takie same pakaty > dlabronka, i co plakaty jarka sa zle plakaty bronka cacy? > praktycznie nie ma dnia by nie bylo czegos w gazecie na jego > temat,wiec co mam siedziec cicho,bo to twoj idol? > Tete, daj sobie spokój, kobieto. Ona mysli, że Ci doklada ale to jest jak policzek od pacjenta z Broniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete czytelne dla mieszkancow Szczecina... 14.06.10, 21:52 wczoraj dowiedzialam sie ze Napieralski mieszkal na Jagiellonskiej spory charakterystyczny baner wisi : 'Tu mieszkalem. Napieralski' tete Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete nieprawda 14.06.10, 21:30 nie zalozylam watku zeby komus przylozyc wywieszanie plakatow w oknach - jest sympatycznym aktem poparcia ; kazdego mozna wywiesic, nieprawdaz ? jesli cos jest podane w formie zartobliwej - nie jest od razu kalaniem swietosci ani Jarka ani Bronka chcialam Cie rozsmieszyc ta 'palikotaza' zebys troche odpuscila - bo naprawde mysle ze Janusz Palikot jest bardziej 'obecny' w Twoim zyciu niz w moim ; OK, jest w gazetach - ale nie musi byc w kazdym watku tete Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: nieprawda 14.06.10, 21:40 t_ete napisała: > nie zalozylam watku zeby komus przylozyc > > wywieszanie plakatow w oknach - jest sympatycznym aktem poparcia ; kazdego mozn > a > wywiesic, nieprawdaz ? > > jesli cos jest podane w formie zartobliwej - nie jest od razu kalaniem swietosc > i > ani Jarka ani Bronka > > chcialam Cie rozsmieszyc ta 'palikotaza' zebys troche odpuscila - bo naprawde > mysle ze Janusz Palikot jest bardziej 'obecny' w Twoim zyciu niz w moim ; OK, > jest w gazetach - ale nie musi byc w kazdym watku > > tete w moim zyciu palikot nie jest obecny.nie rozumiem dlaczego tak reagujesz,skoro popierasz po,to dlaczego nie chcesz by pisac o jej politykach.prasatez ma nie pisac, a co z jego blogiem,tete. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete jednak 14.06.10, 21:46 brakuje Ci poczucia humoru Aktualnie najbardziej interesuje mnie dwuglos a nawet trojglos kandydatow w sprawach sluzby zdrowia. Moje opinie na ten temat - ktore zreszta prezentuje na forum nie wynikaja z tego ze jakis polityk PO tak powiedzial czy napisal. Ja mam takie poglady. Nie ze wszystkim zgadzam sie z PO w tej sprawie Ale i tak wychodzi ze jednak bardziej z PO niz z inna partia ... tete Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: jednak 14.06.10, 22:15 t_ete napisała: > brakuje Ci poczucia humoru > > Aktualnie najbardziej interesuje mnie dwuglos a nawet trojglos kandydatow w > sprawach sluzby zdrowia. Moje opinie na ten temat - ktore zreszta prezentuje na > forum nie wynikaja z tego ze jakis polityk PO tak powiedzial czy napisal. Ja ma > m > takie poglady. Nie ze wszystkim zgadzam sie z PO w tej sprawie Ale i tak > wychodzi ze jednak bardziej z PO niz z inna partia ... > > tete > naturalnie masz prawo do wlasnych pogladw,tyle, ze popieranie durnia,ktory co dzien ma wpadki i kabotyna,mnie dziwi wlasnie u ciebie i tyle. ucieszylam sie gdy wrocilas ale widze ,ze nie zgadzamy sie w niczym,no coz tak wyszlo. napisalas kiedys,ze przeraza cie to co pisze karlin, mnie czasami przeraza to co piszesz ty. czasami sie zastanawiam coby ci odpowiadal hiacynt... Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete dyskusje 14.06.10, 22:34 o Januszu Palikocie pozostawiam PiS-owcom wystarczy ze kiwnie palcem - a jest 'wszechobecny', ma facet dar, niewatpliwie W dyskusji o sluzbie zdrowia - trzeba miec argumenty - i to jest znacznie trudniejsze niz paplanie dotknietych 'palikotaza' ... szkoda czasu tete Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: dyskusje 14.06.10, 22:47 rozumiem,ze na tematy niewygodne sie nie dyskutuje)) piszesz przeciez w roznych tematach nie tylko o sluzbie zdrowia. o wpadkach komorowskiego zapominasz kiedys tlumaczylas,ze lapsus ile juz tych lapsusow bylo)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: musisz sie jakos 14.06.10, 23:10 t_ete napisała: > sama z tym uporac ))) > > > tete > > a z czym znowu,jak nie chcesz dyskutowac na niewygodne tematy,to ja cie nie zmuszam,ale pisac moge to co chce. > Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: temat jest nudny 15.06.10, 22:25 t_ete napisała: > a nie - niewygodny > > > tete ktory temat znowu paniusiu , Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 kaczy kuper Dona Alda pachnie katastrofą 14.06.10, 21:20 Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie ariadna-enta 14.06.10, 19:14 Odpowiedz no to mamy nową definicje lewactwa otumanionym lewakiem jest każdy kto nie popiera Kaczyńskiego #################################### cheba OTUMANIONYM DE_PRAWAKIEM..... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekskalny Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 15:21 t_ete napisała: > "wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8010895,Wybory_2010__Plaka t_z_Kaczynskim_w_oknie_kazdego_domu_.html" czy ta twarz Kaczynskiego owiewana flagami narodowymi to nie dalszy ciag wojny polsko-polskiej? ile wyborcow on chce jeszcze omamic? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 15:44 kwiatekskalny napisała: > czy ta twarz Kaczynskiego owiewana flagami narodowymi to nie dalszy > ciag wojny polsko-polskiej? > ile wyborcow on chce jeszcze omamic? Ty się martw o siebie, niebożątko omamione przez myśliwego i jego kompanów z WSI. A w ogóle to uważaj, Jarek Ciebie obserwuje Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 15:47 Ktos mu wyfotoszopowal plastikfallusa z dloni. Pewnie jakis zaczerwieniony moher. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekskalny Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 15:52 off_nick napisała: > Ty się martw o siebie, niebożątko omamione przez myśliwego i jego kompanów z WSI. martwisz sie o mnie? nie wydaje mi sie,zeby ktokolwiek mogl i umial mnie omamic popieram KOmorowskiego gdyz Cimoszewicz i Sroda nie biora udzialu w wyborach.jeszcze kilka innych osob bym znalazla,ale na pewno nie tego zza krzaka co nizej podeslalas,choc w otoczeniu tej zieleni wyglada sympatycznie i moge wreszcie zrozumiec dlaczego tyle kobiet wokol niego tak anielsko sie w swego ducze wpatruja > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 16:07 kwiatekskalny napisała: > martwisz sie o mnie? > nie wydaje mi sie,zeby ktokolwiek mogl i umial mnie omamic > popieram KOmorowskiego gdyz Cimoszewicz i Sroda nie biora udzialu w > wyborach.jeszcze kilka innych osob bym znalazla,ale na pewno nie > tego zza krzaka co nizej podeslalas,choc w otoczeniu tej zieleni > wyglada sympatycznie i moge wreszcie zrozumiec dlaczego tyle kobiet > wokol niego tak anielsko sie w swego ducze wpatruja Wszelkiego autoramentu omamione lewactwo wypiera się omamienia. Ze wstydu? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 16:10 off_nick napisała: > Wszelkiego autoramentu omamione lewactwo wypiera się omamienia. > Ze wstydu? Musisz się nad tym zastanowić. Któż inny lepiej niż Ty może określić dlaczego się wypierasz ? Może i ze wstydu ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 16:32 snajper55 napisał: > Musisz się nad tym zastanowić. Któż inny lepiej niż Ty może określić dlaczego > się wypierasz ? Może i ze wstydu ? A cóż Ty wiesz na mój temat, sieroto omamiona przez trockistę? Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 16:40 O tobie moherowo wiemy wszystko. Jestes jak talerz szynki u ks.proboszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 16:48 off_nick napisała: > A cóż Ty wiesz na mój temat, sieroto omamiona przez trockistę? Pudło. Ja nie jestem fanem Bronka. Mnie się Jarek nie podoba i ja będę głosować przeciw a nie za. A Ty kiedyś przejrzysz na oczy i sama się przekonasz jak zostałaś omotana przez bolszewika. Wielu płakało po Stalinie, więc Tobie się nie dziwię. S. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 17:10 snajper55 napisał: > Pudło. Ja nie jestem fanem Bronka. Mnie się Jarek nie podoba i ja będę głosować > przeciw a nie za. A Ty kiedyś przejrzysz na oczy i sama się przekonasz jak > zostałaś omotana przez bolszewika. Wielu płakało po Stalinie, więc Tobie się ni > e > dziwię. Byli tacy, którzy nie płakali, wprost przeciwnie. Od kilkudziesięciu lat mam oczy szeroko otwarte, szerzej już nie można... I proszę mi tu nie wciskać agorowej ciemnoty, że Jarek to bolszewik Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekskalny Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 16:54 off_nick napisała: > Wszelkiego autoramentu omamione lewactwo wypiera się omamienia. > Ze wstydu? > nie jestem 'wszelkiego autoramentu lewactwem' jesli uwazasz inaczej,to wykaz to merytorycznie a nie rzucajac jakies tam latki z nadzieja,ze ktoras sie mnie uczepi Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 17:04 kwiatekskalny napisała: > nie jestem 'wszelkiego autoramentu lewactwem' > jesli uwazasz inaczej,to wykaz to merytorycznie a nie rzucajac > jakies tam latki z nadzieja,ze ktoras sie mnie uczepi Nie mam nadziei, ale pewność, bo jak inaczej wytłumaczyć Twoją fascynację szlagonem? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 18:17 off_nick napisała: > Nie mam nadziei, ale pewność, bo jak inaczej wytłumaczyć Twoją > fascynację szlagonem? Mogło to ujść Twojej uwadze (zauważyłem, że PiSowcy rzadko śledzą co mówi wódz, tylko to, co pisze o nim GW), ale z dwóch najpoważniejszych kandydatów to Kaczyński posługuje się od lat lewicową retoryką, a ostatnio taka go polityczna namiętność naszła, że przymila się do Napedalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 18:34 dachs napisał: > Mogło to ujść Twojej uwadze (zauważyłem, że PiSowcy rzadko śledzą co mówi wódz, > tylko to, co pisze o nim GW), ale z dwóch najpoważniejszych kandydatów to > Kaczyński posługuje się od lat lewicową retoryką, a ostatnio taka go polityczna > namiętność naszła, że przymila się do Napedalskiego. Mam swoje zdanie na ten temat, a gw nie czytam od 29/01.1994. Wolę tę 'lewicową' retorykę Kaczyńskiego, niż to co prezentuje od 20 lat 'elita' UD Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 zauważyłem, że PiSowcy rzadko śledzą co mówi wódz 14.06.10, 22:41 ______na rozumy sie Komorowskim pomieniałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekskalny Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 20:15 off_nick napisała: > Nie mam nadziei, ale pewność, bo jak inaczej wytłumaczyć Twoją fascynację szlagonem? > Fascynacje? czy to zart? czy tak na powaznie? mnie podejrzewac o fascynacje politykiem? wiesz co? podejrzewam juz,ze tak specjalnie juz piszesz,zebym zwrocila na ciebie uwage. no to swoje juz otrzymalas. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 20:44 kwiatekskalny napisała: To dla Ciebie, żebyś wiedziała na kogo głosujesz Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 20:52 Kandydat na Prezydenta przypomina sobie słowa Hymnu. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 21:22 Gdyby nie ten mikrofon to bym myslał, że ma zatwardzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Plakat z Ujem w oknie 14.06.10, 21:23 Wywieszenie takiego plakatu to wstyd przed sąsiadami. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Kandydat na prezydenta z wizytom zagranicznom 15.06.10, 22:31 www.youtube.com/watch?v=EDDKXIWlIEY Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Kandydat na prezydenta z wizytom zagranicznom 15.06.10, 22:40 wiemy,wiemy jest zly bo nie prorosyjski. co ty myslisz, ze ja twoje wyborczej nie czytam,kandydat ma byc prorosyjski i wsio)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Czy to możliwe, ze swiadoma PiSówa nie zna 16.06.10, 00:32 swojego kandydata? gini napisała: > wiemy,wiemy jest zly bo nie prorosyjski. > co ty myslisz, ze ja twoje wyborczej nie czytam,kandydat ma byc > prorosyjski i wsio)))) Bardziej prorosyjsko, to już trudno www.youtube.com/watch?v=rjfUm6mbBv4 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czy to możliwe, ze swiadoma PiSówa nie zna 16.06.10, 00:41 dachs napisał: > Bardziej prorosyjsko, to już trudno > www.youtube.com/watch?v=rjfUm6mbBv4 To się nie liczy. To tylko Kaczyński Wyborczy. Kaczyński Powyborczy będzie zajmować jedynie słuszne, antyruskie stanowisko. S. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Czy Ty nie obrażasz opatrznościowego Kandydata? 16.06.10, 10:28 snajper55 napisał: > dachs napisał: > To się nie liczy. To tylko Kaczyński Wyborczy. Kaczyński Powyborczy > będzie zajmować jedynie słuszne, antyruskie stanowisko. Chcesz przez to powiedzieć, że Kaczyński kłamie? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Kandydat na prezydenta z wizytom zagranicznom 15.06.10, 23:09 pan.scan napisał: > www.youtube.com/watch?v=EDDKXIWlIEY Niezdarny życiowy nieudacznik. Czy on coś koło siebie potrafi zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Kandydat na prezydenta z wizytom zagranicznom 15.06.10, 23:14 wikul napisał: > pan.scan napisał: > > > www.youtube.com/watch?v=EDDKXIWlIEY > > > Niezdarny życiowy nieudacznik. Czy on coś koło siebie potrafi > zrobić ? a wy co potraficie?ze swoim chaselkiem"zgoda buduje",agresywne chamstwo,potraficie malutkie palikocieta obrazac i nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Kandydat na prezydenta z wizytom zagranicznom 15.06.10, 23:23 wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Doradca-Miedwiediewa-o-Kaczynskim-to-wielki-maz-stanu,wid,12374137,wiadomosc.html o to chodzi,ze nie prorosyjski,ma byckoniecznie prorosyjski jak bronco z dwururka,teraz,wiemy o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kandydat na prezydenta z wizytom zagranicznom 15.06.10, 23:21 wikul napisał: > Niezdarny życiowy nieudacznik. Czy on coś koło siebie potrafi > zrobić ? Nie bój żaby. Dla waaadzy zrobi wszystko. I wokół siebie, i wokół innych. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Memento czyli znowu winien będzie Układ 15.06.10, 23:37 www.youtube.com/watch?v=gthIvi8S_fc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Memento czyli znowu winien będzie Układ 15.06.10, 23:44 pan.scan napisał: > www.youtube.com/watch?v=gthIvi8S_fc&feature=related scan ja tam twoich linkow nie tykam,ale ty siena prezydenta nadajesz,bo jak bronco dwururka prorosyjski jestes. gdzie sie tetusia zagubila znowu , Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Memento czyli znowu winien będzie Układ 16.06.10, 00:05 pan.scan napisał: > www.youtube.com/watch?v=gthIvi8S_fc&feature=related Satyrycy się na napracują. Wystarczy nagrać albo sfilmować. Ale chyba Lech był pod względem komediowym lepszy. Jarosław czasami sięga do horroru. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Wieloryb prawie ssak albo jajeczko 16.06.10, 00:14 częsciowo nieświeże. www.youtube.com/watch?v=x0IhCrUGWEc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Jak już wspominamy... 16.06.10, 00:38 www.youtube.com/watch?v=xg5RXlwM62k&feature=related S. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wieloryb prawie ssak albo jajeczko 16.06.10, 00:43 www.youtube.com/watch?v=PcNwpP3q2p8&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:a gdzie kaszalot 16.06.10, 00:58 brawo sfora panci tete poszczekuje nawet wiekowy borsuk z nory sie wyczolgal.bronek przyrzekl,ze szczelac nie bedzie.))) a u mnie w brukseli jak i w polsce ,psy szczekaja a karawana idzie dalej. poujadajcie jeszcze troche,kaczke te wyluzowana na pomoc jeszcze niech pokwaka. ciao! p.s tetunia z ranka kazdemu jakies warzywko rzuci w nagrode. bo tetunia wrazliwa mieska nie jada to i sforka na diete wegetarianska przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Nie wolno zapomnieć o najważniejszym wystąpieniu 16.06.10, 01:14 przedwyborczym Jarosława. www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related S. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Memento czyli znowu winien będzie Układ 16.06.10, 00:47 Walka z Układem. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 16.06.10, 01:49 co kundeli potrafia obrazki wklejac, a bronco z dwururka, nie wie doktorej lokale wyborcze otwarte,wtopa za wtopa,ale co tam durnie na durnia zaglosuja. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 16.06.10, 10:31 gini napisała: > co kundeli potrafia obrazki wklejac, a bronco z dwururka, nie wie > doktorej lokale wyborcze otwarte,wtopa za wtopa,ale co tam durnie na > durnia zaglosuja. Wystarczy że "durnie" wiedzą do której lokale wyborcze są otwarte. Komorowski do wyborów iść nie musi. Na Kaczyńskiego nie będzie głosował, a na siebie mu nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 16.06.10, 14:32 dachs napisał: > gini napisała: > > > co kundeli potrafia obrazki wklejac, a bronco z dwururka, nie wie > > doktorej lokale wyborcze otwarte,wtopa za wtopa,ale co tam durnie na > > durnia zaglosuja. > > Wystarczy że "durnie" wiedzą do której lokale wyborcze są otwarte. Komorowski d > o > wyborów iść nie musi. > Na Kaczyńskiego nie będzie głosował, a na siebie mu nie wypada. > zobaczymy,czy komoruski nie pojdzie do wyborow borsiuku,zaloze sie beda zdjecia w jak to marsialek golusuje wraz z kaszalotem ups mialo byc z polowicom i z pciechami- "Esbecka śruta won za próg. Tak nam dopomóż Bóg". Odpowiedz Link Zgłoś
gini borsuczek 16.06.10, 14:54 spocie słyszymy też sugestie, że ten kto ma wziąć w swoje ręce "losy milionów rodaków" powinien wcześniej przejść lekcję odpowiedzialności w małżeństwie i w czasie wychowania dzieci. - Prezydent powinien dyscyplinować rząd i polityków, ale dobrze jest jeśli prezydent i rząd maja podobne poglądy w kluczowych sprawach. Wtedy zamiast rywalizować o glosy wyborców zajmą się wspólnym działaniem dla dobra kraju - opowiadają dalej wyborcy występujący w spocie. Jeden z nich mówi hasłem wyborczym kandydata PO: - Bo zgoda buduje. "Warto się zastanowić, jakiego prezydenta potrzebują Polacy" Dlatego na potwierdzenie tej zgody głównym motywem spotu są uściśnięte dwie dłonie: pracowników, kolegów, młodego chłopaka pomagającego wejść starszej pani po schodach, dziecka z ojcem czy zakochanej pary. Na koniec spotu występuje też Bronisław Komorowski, który wkładając kartę wyborczą do urny mówi: - Już niedługo wybierzemy człowieka, który będzie stal na czele naszego państwa przez kolejne pięć lat. Warto się zastanowić, jakiego prezydenta potrzebują Polacy - zauważa kandydat PO. nie musialam czekac na wybory, co prawda w spocie nie ma polowicy, alejest komoruski, to teraz tlumacz na kogo on glosuje i ta zgoda buduje, to mnie bawi do lez jeszcze to na dodatek ta odpowiedzialnosc w malzenstwie,to ja jestem za tym co ma z 1 spocie słyszymy też sugestie, że ten kto ma wziąć w swoje ręce "losy milionów rodaków" powinien wcześniej przejść lekcję odpowiedzialności w małżeństwie i w czasie wychowania dzieci. - Prezydent powinien dyscyplinować rząd i polityków, ale dobrze jest jeśli prezydent i rząd maja podobne poglądy w kluczowych sprawach. Wtedy zamiast rywalizować o glosy wyborców zajmą się wspólnym działaniem dla dobra kraju - opowiadają dalej wyborcy występujący w spocie. Jeden z nich mówi hasłem wyborczym kandydata PO: - Bo zgoda buduje. "Warto się zastanowić, jakiego prezydenta potrzebują Polacy" Dlatego na potwierdzenie tej zgody głównym motywem spotu są uściśnięte dwie dłonie: pracowników, kolegów, młodego chłopaka pomagającego wejść starszej pani po schodach, dziecka z ojcem czy zakochanej pary. Na koniec spotu występuje też Bronisław Komorowski, który wkładając kartę wyborczą do urny mówi: - Już niedługo wybierzemy człowieka, który będzie stal na czele naszego państwa przez kolejne pięć lat. Warto się zastanowić, jakiego prezydenta potrzebują Polacy - zauważa kandydat PO. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: borsuczek 16.06.10, 15:04 nie wiem czy wiesz,ze te polskie wybory ktos tam sobie z zagranicy oglada smiesza wtopy komoruskiego innych tez, i to naciskanie na polowice i pociechy, podczes gdy w belgii wszelie szanse premierem ma zostac homo elio di rupo,w tej polit poprawnej jewropie stawia polske w nie najlepszym swietle)))-- "Esbecka śruta won za próg. Tak nam dopomóż Bóg". Odpowiedz Link Zgłoś
dachs giniuchna 16.06.10, 15:24 gini napisała: > podczes gdy w belgii wszelie szanse premierem ma zostac homo elio di > rupo,w tej polit poprawnej jewropie stawia polske w nie najlepszym > swietle))) Sugerujesz więc, że wybór Kaczyńskiego na Prezydenta postawi Polskę w lepszym świetle w tej pedalskiej, "polit poprawnej jewropie"? Chyba sprawy nie zaszły jeszcze, aż tak daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: borsuka 16.06.10, 15:32 dachs napisał: > gini napisała: > > > podczes gdy w belgii wszelie szanse premierem ma zostac homo elio di > > rupo,w tej polit poprawnej jewropie stawia polske w nie najlepszym > > swietle))) > > Sugerujesz więc, że wybór Kaczyńskiego na Prezydenta postawi Polskę w lepszym > świetle w tej pedalskiej, "polit poprawnej jewropie"? > Chyba sprawy nie zaszły jeszcze, aż tak daleko. > > gdzie to wyczytales borsuka, nic takiego nienapisalam,dalam kwestie do przemyslenia,a co z glosowankiem,na kogo maryja bronka w tym spocie glosowac poszla,twierdziles,ze nie pojdzie, a tu masz sama bronka mi z odsiecza ruszyla wraz ze spotem ta koniczyna w urnie to na kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: borsuka 16.06.10, 17:14 gini napisała: > twierdziles,ze nie pojdzie, a tu masz sama bronka mi z odsiecza > ruszyla wraz ze spotem > ta koniczyna w urnie to na kogo? Widocznie już się dowiedział kiedy lokale otwarte. Dlaczego piszesz o Komorowskim w żeńskiej osobie? Domyślam się, że chcesz mu w ten sposób wyrazić lekcważenie. Ty, światła Europejka uważasz, że kobiety są czymś gorszym i mniej inteligentnym? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: borsuka 16.06.10, 17:47 dachs napisał: > gini napisała: > > > > twierdziles,ze nie pojdzie, a tu masz sama bronka mi z odsiecza > > ruszyla wraz ze spotem > > ta koniczyna w urnie to na kogo? > > Widocznie już się dowiedział kiedy lokale otwarte. jak na ma rsialka sejmu po.prezydenta to troche pozno))) Dlaczego piszesz o Komorowskim w żeńskiej osobie? a co juz sie pomylic nie mozna, znana jestem z tego,zeliterowki robie. > Domyślam się, że chcesz mu w ten sposób wyrazić lekcważenie. Ja???Nigdy w zyciu, jak moge lekcewazyc marsielkew dodatku po. > Ty, światła Europejka uważasz, że kobiety są czymś gorszym i mniej inteligentny > m? A gdzie to wyczytales, z tym,ze dziekuje za uznanie, jestem swiatla europejka to fakt widzisz borsuka ty twierdziles, ze nie pojdzie mania broniana wybory, a mania bronia cie zalatwila nie chwaldnia przed zachodem slonca Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: borsuka 16.06.10, 18:25 gini napisała: > jak na ma rsialka sejmu po.prezydenta to troche pozno))) lepiej poźno niż wcale Rozwojowy jest. > widzisz borsuka ty twierdziles, ze nie pojdzie mania broniana > wybory, a mania bronia cie zalatwila Dziś mnie, jutro Ciebie. I to się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: borsuka 16.06.10, 18:46 dachs napisał: > gini napisała: > > > > jak na ma rsialka sejmu po.prezydenta to troche pozno))) > > lepiej poźno niż wcale > Rozwojowy jest. trza miec nadzieje,oby nie we w topach > > > widzisz borsuka ty twierdziles, ze nie pojdzie mania broniana > > wybory, a mania bronia cie zalatwila > > Dziś mnie, jutro Ciebie. I to się liczy. nie ma takiej mozliwosci ja silna kobeta jestem ,ja sie nie dam)))) ale,ze ciebie twoj kandydat w pierwszej rundzie, nawet vicky szans nie miala,a tu po ,marsialek))) to sie nazywa oszczal bratni. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 16.06.10, 15:40 gini napisała: > co kundeli potrafia obrazki wklejac, a bronco z dwururka, nie wie > doktorej lokale wyborcze otwarte,wtopa za wtopa,ale co tam durnie na > durnia zaglosuja. Skup się, bo coraz bardziej upodabniasz sie do hasz-a. Tudno odczytywać twoje teksty, a jeszcze trudniej odnajdywać w nich jakiś sens. Może to wszystko przez tą śrutę, dobrą do tuczu kaczek, ale na forum chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 16.06.10, 15:46 wikul napisał: > gini napisała: > > > co kundeli potrafia obrazki wklejac, a bronco z dwururka, nie wie > > doktorej lokale wyborcze otwarte,wtopa za wtopa,ale co tam durnie > na > > durnia zaglosuja. > > > Skup się, bo coraz bardziej upodabniasz sie do hasz-a. Tudno > odczytywać twoje teksty, a jeszcze trudniej odnajdywać w nich > jakiś sens. Może to wszystko przez tą śrutę, dobrą do tuczu kaczek, > ale na forum chyba nie. te wasze sztuczki erytystyczne to na nie dzialaja,"luna nic nie rozumie","luna jest jak hasz",ja za dlugo lat na forum by na mnie to dzialalo oszczedzaj wikus klawiaturke- "Esbecka śruta won za próg. Tak nam dopomóż Bóg". Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 19:14 no to mamy nową definicje lewactwa otumanionym lewakiem jest każdy kto nie popiera Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 19:37 Wlasnie. Kto mogl to odzieczyc? Marta nie potrzebuje,pozostaje wiec braciszek. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 14.06.10, 19:40 wyluzowana.kaczka napisała: > Wlasnie. Kto mogl to odzieczyc? Marta nie potrzebuje,pozostaje wiec > braciszek. lec kaczka do prokuratury z ta ewelacja, masz przeciez niezbite dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 15.06.10, 21:16 Nic nie sprawia Polakom takiej frajdy jak zafundowanie sobie rundki porządnego gapienia. Im wyżej jesteś, tym więcej znajdujesz rzeczy, na które możesz się gapić. Na wysokości typowego balkonu otrzymać można nieskończoną liczbę potencjalnych obiektów godnych wnikliwej obserwacji: sąsiedzi, podejrzani sąsiedzi obcokrajowcy, ludzie idący do sklepu, ludzie wracający ze sklepu, rozrabiające psy, liście – lista jest nieskończona. Widziałem kiedyś ogłoszenie dotyczące wynajmu mieszkania, w którym znajdowało się takie oto zdanie: „balkon na szóstym piętrze, wygodna balustrada, mnóstwo obiektów do gapienia.” Balkony pełnią także funkcję strefy eksponowania bielizny. W Polsce istnieje wymóg prawny zobowiązujący wszystkich do codziennego pokazywania sąsiadom przynajmniej 50% posiadanych sztuk. Osoby powyżej 60. roku życia realizują go zwykle poprzez siedzenie w bieliźnie na balkonie, pozostali jedynie ją rozwieszają – na niezmiennie niebezpiecznych sznurkach. Praktyka ta jest powodem występowania zjawiska zwanego „czarodziejskie majtki”. Ma ono miejsce wtedy, gdy budząc się po wietrznej nocy, zastajesz swój balkon obsypany stringami i bokserkami, które wcześniej należały do twych sąsiadów. Po takim połowie przez długi czas nie musiałem kupować żadnej bielizny. Balkon na szóstym piętrze, wygodna balustrada, mnóstwo obiektów do gapienia OgłoszeniePolacy lubią psy, szczególnie duże, głośne i nadające się do powalania dzików. Niestety, większość Polaków mieszka w małych mieszkaniach i w miastach – co z takim psem komponuje się średnio. Bywa, że nieustanne i potężne szczekanie nawet najukochańszego 60- kilogramowego owczarka alzackiego staje się trudne do zniesienia w 40-metrowym mieszkaniu. Procedura, jaką stosuje się w takich okolicznościach, polega na wyrzuceniu Azorka na balkon i zamknięciu drzwi. Pies otrzymuje nieograniczoną liczbę nowych i ekscytujących rzeczy do obszczekania, ma też możliwość bezpośredniego pokazania całej okolicy swej frustracji wywołanej niemożnością podgryzania krtani dzików. Balkony przynoszą więc wielu Polakom wiele radości, zaspokajają także ciemną stronę polskiego charakteru: apetyt na nadchodzące katastrofy i bycie zawiedzionym przez władze. Runięcie balkonu może być właśnie taką katastrofą. Prawie co miesiąc słyszy się kogoś ogłaszającego gdzieś, że wszystkie balkony wybudowane w czasach komunistycznych są tak solidne, jak mokry karton i z dużym prawdopodobieństwem mogą wyrzucić w przestrzeń nieświadomych właścicieli razem z ich psami i bielizną. Pamiętam Wielką Balkonową Panikę ’97. Zaufanie publiczne zostało przywrócone dopiero po tym, jak lokalne władze rozesłały po kraju spoconych mężczyzn z wielkimi brzuchami, których zadaniem było mocne grzmotnięcie każdego balkonu wielkim młotkiem. To na jakiś czas wszystkich uspokoiło. Prawdziwym powodem tego, że tegoroczna kampania prezydencka zieje nudą, jest fakt, że nie pojawiła się w niej wystarczająca ilość balkonów. Te trzyminutowe spoty wyborcze, pokazujące kandydatów sadzących drzewa, siedzących za imponującymi biurkami, coś tam podpisujących, czy ściskających rękę Obamy są zupełnie nietrafione – polscy wyborcy nie będę się z nimi identyfikować. Komorowski opalający się w slipach na balkonie 17-piętrowego bloku i przedstawiający jednocześnie swe pomysły na politykę fiskalną byłby strzałem w dziesiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 16.06.10, 15:51 t_ete napisała: > Sympatyczny pomysl dla zwolennikow Jaroslawa bede sie po miescie rozgladac > zeby sprawdzic czy chetnie wywieszaja Dwa dni minęły i co? Wywieszają? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 16.06.10, 20:39 hymenos napisał: > Dwa dni minęły i co? Wywieszają? Ja jakoś żadnego wiszącego Kaczyńskiego nie zauważyłem. Pewnie elektorat się wstydzi a przeciwnicy nie są aż tak krwiożerczy, aby go obwiesić. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 16.06.10, 20:53 snajper55 napisał: > hymenos napisał: > > > Dwa dni minęły i co? Wywieszają? > > Ja jakoś żadnego wiszącego Kaczyńskiego nie zauważyłem. > Pewnie elektorat się wstydzi a przeciwnicy nie są aż tak krwiożerczy, aby go > obwiesić. > > S. a co z tymi plakatami bronka, nawet za nagrode nie obwieszaja? nie wstydz sie powiedz, ze chociaz u ciebie w oknie wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Plakat Jarkiem w kazdym oknie 16.06.10, 21:23 gini napisała: > a co z tymi plakatami bronka, nawet za nagrode nie obwieszaja? > nie wstydz sie powiedz, ze chociaz u ciebie w oknie wisi. A był gdzieś apel, żeby wywieszać? Bądż tak dobra, daj linka, bo mi umknęło. I koniecznie to o nagrodzie za wywieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia borsuka 16.06.10, 21:33 dachs napisał: > gini napisała: > > > > a co z tymi plakatami bronka, nawet za nagrode nie obwieszaja? > > nie wstydz sie powiedz, ze chociaz u ciebie w oknie wisi. > > A był gdzieś apel, żeby wywieszać? > Bądż tak dobra, daj linka, bo mi umknęło. > I koniecznie to o nagrodzie za wywieszanie. no przeciez dalam od razu ,trzeci wpis chyba w tym watku. nie wiecie towariszcz borsuka o zadaniach, w sprawie plakatow z bronkiem. niedobrze,niedobrze.,znoW zaliczyles nie ode mnie tym razem od tego co nie mozna o nim pisac,bo zaraz bedzie ,ze sie czepiam i tak dalej. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8011754,Palikot__Wywies_Bronka_i_wyjedz_do_Wenecji.html Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: borsuka 16.06.10, 21:38 first.kanalia napisała: > no przeciez dalam od razu ,trzeci wpis chyba w tym watku. a rzeczywiście, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: borsuka 16.06.10, 21:44 dachs napisał: > first.kanalia napisała: > > > no przeciez dalam od razu ,trzeci wpis chyba w tym watku. > > a rzeczywiście, dziękuję. > nie ma za co zawsze do uslug. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete jeszcze nie widzialam 16.06.10, 21:18 ale biegam do pracy kilkoma ulicami - sporego miasta ... moze w mniejszych miasteczkach - na poludniu Polski sa 'Jarki' w oknach ? tete Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: jeszcze nie widzialam 16.06.10, 21:24 t_ete napisała: > ale biegam do pracy kilkoma ulicami - sporego miasta ... moze w mniejszych > miasteczkach - na poludniu Polski sa 'Jarki' w oknach ? > > tete a moze i bronki sa ,w gorach napewno bo z goralai bronek pojdzie ku lepszej polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: jeszcze nie widzialam 17.06.10, 09:59 t_ete napisała: > ale biegam do pracy kilkoma ulicami - sporego miasta ... moze w mniejszych > miasteczkach - na poludniu Polski sa 'Jarki' w oknach ? Bo to trzeba by pojechać pod dom Girzyńskiego Poza tym jest jak zwykle, kandydaci apelują a wyborcy swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete u Girzynskiego nie :) 17.06.10, 10:20 on sam powiedzial w wywiadzie ze nie wywiesi bo mieszka na III pietrze i nie byloby widac tete Odpowiedz Link Zgłoś