Dodaj do ulubionych

Pamiątki dla pasierbic, pasierbów

19.11.13, 14:57
Zobaczyłam fajny post w temacie odświeżonym z 2006 roku, dot. prowadzenia bloga przez ojca dla dziecka, które kontaktu nie chce oraz o przekazaniu albumu dziecku z listami, które ojciec pisał do syna przez wszystkie lata rozłąki.

Czy Wasi panowie robią coś podobnego? Może Wy coś robicie? Ja założyłam album rodzinny dla pasierba, analogiczny do tego który mam dla córki, ale przyznam się, że zaniedbuję go dość mocno.
Obserwuj wątek
    • illegal.alien Re: Pamiątki dla pasierbic, pasierbów 21.11.13, 00:31
      Nie robia, bo kontakt maja.
      Ja prowadze cos w tym stylu dla naszej mlodej, ale idzie mi jak krew z nosa. A ze przedszkole prowadzi dokumentacje godna narodowego archiwum, to tym bardziej mi sie nie chce tongue_out Tam i tak wszystko jest smile
      • aragorna71 Re: Pamiątki dla pasierbic, pasierbów 21.11.13, 10:24

czy moge pogratulowac zblizajacego sie powiekszenia rodziny???
        • edw-ina Re: Pamiątki dla pasierbic, pasierbów 21.11.13, 10:44
          O cholera, też właśnie zauważyłam! Illegal - gratulacje!!!!!!!!!!!!!
          • illegal.alien Re: Pamiątki dla pasierbic, pasierbów 21.11.13, 11:57
            A prosze bardzo, mozecie gratulowac tongue_out Dziekuje serdecznie big_grin
            Dodam po cichu, ze za trzecim razem moj W ustrzelil syna, wiec bedziemy mieli tzw. parke - sie smiejemy, ze nastepnym razem nie bedzie presji big_grin
            • edw-ina Re: Pamiątki dla pasierbic, pasierbów 21.11.13, 12:52
              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fantastycznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buziaków mnóstwo!!!!!!!!!!!
              • illegal.alien Re: Pamiątki dla pasierbic, pasierbów 21.11.13, 12:58
                Dzieki smile
                A zeby bylo na temat, to zbieram mu rozne rzeczy z ciazy - zdjecia z USG, notatki, etc.
                Mia ma cale swoje pudlo w szafie, gdzie wrzucilam jej czapeczke, ktora jej dali w szpitalu, pierwsze butki, pierwsze ubranko, zdjecia USG, kartki na pierwsze urodziny, na pierwsze Swieta, z gratulacjami, etc - na razie wszystko sie miesci w pudelku na buty, ale chce im kupic po jakims wiekszym pudle kartonowym w Ikei i tam dorzucac rozne 'skarby' smile
                • edw-ina Re: Pamiątki dla pasierbic, pasierbów 21.11.13, 13:02
                  Też mam takie pudełko i też po butach smile Mam nawet zaschniętą pępowinę w woreczku, co przyznaję - nie wygląda zbyt ładnie. Zamierzamy dać to małej na 18 urodziny. Do tego znajomy winiarz zamówił nam butelkę jakiegoś specjalnego wina z 2013, które będzie butelkowane dopiero za kilka lat.
            • batka.makatka00 Re: Pamiątki dla pasierbic, pasierbów 21.11.13, 22:04
              Słoooodko! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Zdrówka życzę! (D
    • rybkka24 Re: Pamiątki dla pasierbic, pasierbów 21.11.13, 17:03
      gratulujęsmile)
      coś ostatnio chłopcy wszędziesmile
      super.parka.

a do autorki.bez urazy.
      ALE czy Tobie się do reszty nudzi w domu??!!
      z mojego doświadczenia zajmij się bardziej własnym życiem/własnym związkiem i własnym dzieckiem a może i zaplanuj kolejne.
      z mojego doświadczenia takie "misje" dobrze nie świadczą
      • wiki.80 Re: Pamiątki dla pasierbic, pasierbów 21.11.13, 19:11
        Dzięki za dobre rady, ale w moim życiu bardzo dobrze się dzieje smile Mam wspaniałego męża, super córę i kolejne dziecko w drodze.

A co może zrobić taki album?! Zupełnie nie rozumiem zdziwienia. Żaden to problem, pasierb sam poprosił, że chce taki jak siostra. Nic to nie kosztuje, czasu mało zabiera a będzie fajną pamiątką.

• polifonia1983 Re: Pamiątki dla pasierbic, pasierbów 21.11.13, 20:42
          Album to fajny pomysł smile
    • rybkka24 Re: Pamiątki dla pasierbic, pasierbów 21.11.13, 19:57
      zA dużo tu kobiet które robią coś bo muszą często wbrew sobie.
      Jeżeli to dla ciebie żaden problem i robisz to bo masz ochotę to ok.
      Ja małemu notorycznie organizuję zajęcia rozrywkowo-rozwojowo-kulturalne
      Robię to bo sama mam podobny tryb czasu wolnego i dużo pomysłów także dla najmłodszych
      Niestety m widząc moje zaangażowanie, zajął się swoimi sprawami i uznał że ma z głowy organizowanie czasu dziecku.
      Ja odpuszczam.zobaczymy jak sobie poradzi....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka