jola.iza1 01.10.10, 19:51 i Hasz z jednej bajki, słyszałam wczoraj w RM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola.iza1 Re: Hrabina Idalia 01.10.10, 20:36 Myślałam, że Hasz słuchał RM Musze zatem dopowiedzieć hrabina idalia prezesowi zadała pytanie wczoraj: będzie pisał bloga , czyta S24?? Bo ona taka zakochana w prezesie i pisze. Odpowiedzi: czyta, nie będzie pisał, bo mu pozycja wysoka nie pozwala, też się cieszy prezes Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ja przyznam nienawidzę ale z braku laku kocham 01.10.10, 20:39 nienawidzę, za błedy. O ktorych pisalem. Sądzisz, ze miłosć do mafiosów hazardu jest b. trendy dla córki... niż dla jakiegoś ucziwego Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 dla=do pardon corrige a Hrabiia cóż €uropejska 01.10.10, 20:40 W MIŁOSCI NIEHOMOFOBICZNEJ. Powinnas sie Nią zachwycać. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Ty mi tu nie perlij 01.10.10, 20:50 o nie nawiści i taakie tam. Ty odpowiedz szczerze, słuchałeś?? Pytanie sprawdzające, Idalia skąd dzwoniła?? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Przykro mi bardzo:( 01.10.10, 21:19 Już miałam nadzieję, że serio słuchasz Radia Maryja Niestety, pała, już ci nie wierzę, jesteś chory starczo. Nie dociekam, nawet mogę zaprzeczyć, byleŚ się lepiej poczuł ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Szicagou nie ma wiecej niż W-wa? 01.10.10, 21:31 O ile pamietam jedna namawiala JK albo pytała o blogowanie..na co madrze odparł. Jak ona sobie wyobrażą polityka stratega zajmujacego sie bieżącymi sprawami, ktore mogą sie okazać po dniu innymi?...MUSI MIEĆ DYSTANS CZASOWY. I PERPEKTYWĘ nieblogerską bieżącą ale strategiczną. Inna albo ta sama cocham pana sułku. Piotr imputowal jak PO-tłuczony o jezyku '''POZBAWIONYM AGRESJI I NAPSTLIWOŚCI"" bo ta forma komunikowania PiS-u i Preezesa ze społeczeństwem itp. pierdoły.. _OSZCZESTWO ZAWINIĘTE W PR drugie dno opakowania...pauje do regionu Polski z jakeigo dzwonił Ty z kolei jesteś wyjątkiem w L. jak Palikot w Biłgoraju. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Nadawaj :) 01.10.10, 21:37 Dalej pała Następne pytanie: dlaczemuŻ prezes na własne życzenie władzę oddał?? Odpowiedz słuchaczu !! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___przestań bo mnie rozśmieszasz... 01.10.10, 21:50 Nie judź bo ja pamietam każą chwile z każdego okresu mojej ukochanej Ojczyzny Polski, ktorej zazroszczą skrycie MNIEJSZOŚCI Z PO-dlejszą historią bodaj już w szczegółach od 1949 ...a od1951 - KOLEJNEGPO WIELKIEGO OSZWABIENIA Polaków z oszczednosci PRZEZ ŚŁABO SPOLSZCZONYCH po BOLESZEWICKO KACAPÓW i JUDASZY. Co powiedzial moze mi sie mylic z tym co sam pamietam jakby wlasne bruzdy na gębie Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 w pale sie panienkom PO-przewracało pytała mnie 01.10.10, 21:53 --jedna ile to 11 * 13.......gdy przeczytała, zę jestem autorem systemów bilibgowych, baz danych, systemów operacyjnych stacji pomiarowych w terenie na odl. 500 km .nie sądzę abys POjęła OGROM jej blamażu ocennego nieznanej dla niej materii, ......pa. Odpowiedz Link Zgłoś