Dodaj do ulubionych

luka, budda i inni

IP: *.afp.com 14.08.01, 13:10
wciaz zadaje sobie jedno pytanie: czemu tacy ludzie jak luka albo budda biora
udzial w tym forum? Czemu inni na ich listy odpisuja???

dlugo szukalem, lecz niestety nie znalazlem ANI JEDNEJ wypowiedzi tych panow,
ktora mialaby rece i nogi. Wszedzie nienawisc i nietolerancja.

Mam propozycje: jesli wszyscy zdrowo myslacy uczestnicy tego forum przestana
odpowiadac na ich listy (slowa "dyskutowac" uzyc nie moge, bo podstawa dyskusji
jest chec dojscia do porozumienia), moze wtedy pomysla choc przez chwile przed
wyslaniem kolejnej wypociny.

pozdrawiam, quark
Obserwuj wątek
    • jacek#jw Re: luka, budda i inni 14.08.01, 13:15
      Gość portalu: quark napisał(a):

> wciaz zadaje sobie jedno pytanie: czemu tacy ludzie jak luka albo budda biora
      > udzial w tym forum? Czemu inni na ich listy odpisuja???
      >
      > dlugo szukalem, lecz niestety nie znalazlem ANI JEDNEJ wypowiedzi tych panow,
      > ktora mialaby rece i nogi. Wszedzie nienawisc i nietolerancja.

Czy mógłbyś podać konkretne przykłady tej nienawiści i nietolerancji?
      • jankorusj-23 Re: luka, budda i inni 14.08.01, 13:29
        jacek#jw napisał(a):

> Gość portalu: quark napisał(a):
        >
        > > wciaz zadaje sobie jedno pytanie: czemu tacy ludzie jak luka albo budda bi
        > ora
        > > udzial w tym forum? Czemu inni na ich listy odpisuja???
        > >
        > > dlugo szukalem, lecz niestety nie znalazlem ANI JEDNEJ wypowiedzi tych pan
        > ow,
        > > ktora mialaby rece i nogi. Wszedzie nienawisc i nietolerancja.
        >
        > Czy mógłbyś podać konkretne przykłady tej nienawiści i nietolerancji?

??????> tylko co niewidzisz nienawiści do zydqw-na oczach klapki!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • jacek#jw Re: luka, budda i inni 14.08.01, 14:07
          jankorusj-23, wydaje się, że to jednak ty masz na oczach może nie klapki, ale
          filtr nienawiści. Czy u was na Śląsku wszyscy tacy. Ja po prostu wolę odnosić
          się do konkretów. Luka, Budda i inni napisali setki postów a ja ich wszystkich
          nie czytałem. w tych kilku, czy kilkunastu znanych mi jakoś nie znalazłem
          nienawiści i braku tolerancji w ogóle, a tym bardziej do Żydów. A czy Ty
          przeczytałeś te posty?
        • Gość: # Re: luka, budda i inni IP: *.wroclaw.tpnet.pl 14.08.01, 14:22
          Czemu nie dostapilem zaszczytu ?
          Nienawidze klamstwa, obludy, oszczerstw i niewlasciwie uzasadnianych przeprosin.
          Tak dla przykladu. I nie daze tu do porozumienia a bede sprowadzal takich na plaszczyzne prawdy.
          Zero tolerancji dla konformizmu !!!!!

I to tacy mogli wywalczyc wolna prase, chwilowa przewlaszczona w nieprawidlowym kierunku.
          z odebranym obludnie znaczkiem, ktory Bujak zlicytowal
          Tacy jak pan moga tylko korzystac z wolnosci wywalczonych cudzymi rekami.
          WSTYD i HANBA. Nie rozumie Pan tego ?
          • jacek#jw Re: # 14.08.01, 14:55
            Twój post został tak umieszczony, że nie wiadomo kogo on dotyczy?
    • Gość: Perła Re: quark - kolejny MENTOR tu jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 13:37
      A ty niby to kto, że chcesz nam mówić z kim można a z kim nie można dyskutować?
      Przestań siać nienawiść i nietolerancję właśnie. Za dużo tego w sobie masz.
      • Gość: quark :-))))) IP: *.afp.com 14.08.01, 13:45
        nienawisc? nietolerancja?? smile))))))))))) hle hle.

poczytaj sobie co luka o mnie pisal. przynaleze niezbyt na tam forum lubianej
        mniejszosci. mozesz mowic, co chcesz, ale nienawisci i nietolerancji we mnie
        nie ma.
        • Gość: Perła Re: do quarka IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 14:08

> nienawisc? nietolerancja?? smile))))))))))) hle hle.
          >
          > poczytaj sobie co luka o mnie pisal. przynaleze niezbyt na tam forum lubianej
          > mniejszosci. mozesz mowic, co chcesz, ale nienawisci i nietolerancji we mnie
          > nie ma.

Słuchaj Quark

Mnie się po prostu z definicji nie podobają takie posty jak Twój. Nie chcesz z
          kimś dyskutować to tego nie rób ale nie pouczaj innych. O jakiej mniejszości
          piszesz? Socjalistów? Toż to większość tu jest.

pozdrawiam
          • Gość: quark Re: do quarka IP: *.afp.com 14.08.01, 14:14
            socjalisci (do ktorych raczej tez sie zaliczam) jak wiemy wszyscy nie sa w tej
            chwili w mniejszosci.

Jestem gejem. To im sie bardzo nie podoba. Pisza o homoseksualistach takie
            paszkwile jakich w calej europie nie znajdziesz. O to mi chodzi.
            • Gość: Perła Re: do quarka IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 14:18

>Jestem gejem. To im sie bardzo nie podoba.

Mnie też się to niepodoba. Twój wybór.

pozdrawiam
              • Gość: # Re: do quarka IP: *.wroclaw.tpnet.pl 14.08.01, 14:32

> Gość portalu: quark napisał(a):
                > >Jestem gejem. To im sie bardzo nie podoba.
                > Mnie też się to niepodoba. Twój wybór.
                > pozdrawiam

To czego od tego nie zaczales i dupe zawracasz ekologom seksualnym o nietolerancji?
                Za duzo brachu masz tolerancji do siania zboczen u dzieci w Polsce.
                Zboczenie ma byc norma ale tolerancji do Ministra Zdrowia, ktory polecial za okreslenie
                podrecznikowe Twej choroby to nie ma ? Ozen sie w Berlinie. Ja Ci zle nie zycze -
                tylko mi nie wciskaj waszych pism dzieciom.
                • Gość: quark Re: do quarka IP: *.afp.com 14.08.01, 14:42
                  Gość portalu: # napisał(a):

> tylko mi nie wciskaj waszych pism dzieciom.

smile)) szkoda mi mojej klawiatury na odpowiedz smile))))))))))
            • Gość: max do quarka :) IP: *.cezar.pl 14.08.01, 14:36

> socjalisci (do ktorych raczej tez sie zaliczam) jak wiemy wszyscy nie sa w tej
              > chwili w mniejszosci.
              >
              > Jestem gejem. To im sie bardzo nie podoba. Pisza o homoseksualistach takie
              > paszkwile jakich w calej europie nie znajdziesz. O to mi chodzi.

Ja moge zrozumiec ze ktos jest gejem etc. Nie moge zrozumiec tego ze ktos moze
              byc socjalistą! a gdy powiesz ze jestes socjalistą gejem bedziesz mnie smieszyć
              nie dlatego ze jestes gejem a dlatego ze jestes fanem urzedniczego tyranstwa
              To samo powiem na jakiegos "hetero" rzadajacego zasiłku dla swojej rodzinki jak i
              "homo" rzadajacego tego samego dla siebie itd.

pozdr. wink
              • Gość: quark Re: do quarka :) IP: *.afp.com 14.08.01, 14:40
                zle to okreslilem: jestem liberalem, socjaldemokracja wydaje mi sie najbardziej
                zblizona do moich pogladow (przynajmniej w Niemczech). Socjalizm sam w sobie mi
                sie nie podoba, tak samo jak konserwatyzm.smile)
                • Gość: luka Re: do quarka :) IP: 213.77.91.* 14.08.01, 14:46

> zle to okreslilem: jestem liberalem, socjaldemokracja wydaje mi sie najbardziej
                  > zblizona do moich pogladow (przynajmniej w Niemczech).

Jeżeli lubisz socjaldemokrację, to nie nazywaj się liberałem. Liberałem to ja
                  jestem - takim od von Hayeka, von Miesesa czy Friedmana.

> Socjalizm sam w sobie mi sie nie podoba, tak samo jak konserwatyzm.smile)

Oto złożona osobowość homosia - sam nie wie, kim jest i czego chce.
                  • Gość: quark Re: do quarka :) IP: *.afp.com 14.08.01, 14:50
                    wlasnie dales dowod na to, ze DYSKUSJA z Toba nie ma zadnego sensu.

To jest ostatnia moja odpowiedz na Twoje listy. Pisz co chcesz. Ja bede robil
                    to samo, co moi wspolpracownicy: zwijal sie ze smiechu czytajac Twoje
                    wypowiedzi smile)))))))))))))))
                    • Gość: luka Re: do quarka :) IP: 213.77.91.* 14.08.01, 15:17

> wlasnie dales dowod na to, ze DYSKUSJA z Toba nie ma zadnego sensu.

No nie, a co ja takiego napisałem????????

> To jest ostatnia moja odpowiedz na Twoje listy. Pisz co chcesz. Ja bede robil
                      > to samo, co moi wspolpracownicy: zwijal sie ze smiechu czytajac Twoje
                      > wypowiedzi smile)))))))))))))))

Zapewne dlatego, że twoje są pozbawione treści i puste jak supertankowiec bez
                      ładunku. Udowodniłeś powyższym, iż nie rozumiesz co to jest dyskusja.

Żegnam
                • Gość: max Re: do quarka :) Liberał liberałowi czasami jest socjalistą( vide GW) IP: *.cezar.pl 14.08.01, 15:12

> zle to okreslilem: jestem liberalem, socjaldemokracja wydaje mi sie najbardziej
                  >
                  > zblizona do moich pogladow (przynajmniej w Niemczech). Socjalizm sam w sobie mi
                  >
                  > sie nie podoba, tak samo jak konserwatyzm.smile)

i tu jest problem!wink

"Liberał" w USA oznacza Socjaliste
                  ale sam to przyznales mowiac o socjaldemokracji jezeli sie orientujesz podobne
                  poglady ma gazeta wyborcza ktora niby jest "liberalna" ...
                  Liberał dla mnie oznacza osobe ktora odrzuca socjalizm jako metode ingerencji
                  w zycie gospodarcze i osobiste. A ty wspominasz o metodach socjalnych ktore
                  zmniejszaja wolnosc ludzi a dokladniej obciazaja tych ktorzy nie zycza sobie
                  placic na pewne rzeczy np:
                  zasiłek dla hetero lub homo
                  bo gdy zakładasz ze komus sie "nalezy" jakas dotacyjka ze wzgledu na np. płciowsc
                  lub inny powod stajesz sie nie liberałem tylko socjalista ktory zmusza inna osobe
                  o innej plciowsci etc. do placenia w haraczu na kogos innego
                  Gdy powiesz o "konserwatystycznym" ucisku gejow - ja Ciebie sie spytam na czym
                  ten ucisk ma polegac na likwidacji zasilkow dla "homo" i zostawieniu dla "hetero"
                  Jezeli tak? to wiedz niczym sie nie roznisz w swoich pogladach od tego
                  "koserwatysty" więc uwazaj ze slowem liberał!
                  Warto poznac liberalnych myslicieli jak Milton Friedman
                  Gdy zostaniesz wolnosciowym Gejem by nie wyjsc na kukiełke urzedniczego
                  manipulatora zasilkami i dotacjami wtedy daj znac oki!smile

PS. Miej na uwadze jedno by byc ucziwym wobec innych ludzi i nie rzadac pewnych
                  zbednych rzeczy ...

• Gość: quark Re: do quarka :) Liberał liberałowi czasami jest socjalistą( vide GW) IP: *.afp.com 14.08.01, 15:24
                    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????

jaki do cholery zasilek??????????????????????????????????????????????
                    • Gość: max mowie o homoseksualncyh zwiazkach małzenskich... IP: 212.33.85.* 14.08.01, 15:58

> ?????????????????????????????????????????????????????????????????????
                      >
                      > jaki do cholery zasilek??????????????????????????????????????????????

Czy aby jestes napewno gejem?smile
            • Gość: Sceptyk Re: A badz se kim chcesz IP: 203.177.8.* 14.08.01, 16:26
              Jestes gejem? No to sobie badz. Ale po cholere mnie i innym o tym komunikujesz?
              Nikt z nas nie jest tu seksuologiem (a w kazdym razie sie nie zadeklarowal jako
              taki). Nie interesujesz mnie tez jako partner (z roznych wzgledow; po pierwsze
              nie mam armat). A zatem mnie to naprawde, ale naprawde, gowno obchodzi.

A ja znam takiego jednego co lubi dlubac w nosie. Sprawia mu to duza
              przyjemnosc. I co, ma zaraz o tym pisac i wszystkim oznajmiac? I klub
              dlubiacych w nosie zalozyc, z pieniedzy podatnikow? Puknij sie. Nie jestes w
              mniejszosci, ale w zdecydowanej wiekszosci (tych co nie mysla).

sceptyk
              • Gość: quark Re: A badz se kim chcesz IP: *.afp.com 14.08.01, 18:45
                he? jakie armaty??? jakie pieniadze podatnikow?????????

chyba zabladzilem?!?!?!? to jakis dziwny sen musi byc...
                • sceptyk Re: A badz se kim chcesz 14.08.01, 19:20

> he? jakie armaty??? jakie pieniadze podatnikow?????????
                  >
                  > chyba zabladzilem?!?!?!? to jakis dziwny sen musi byc...
                  -------------------------------------------

Quarku, ty spales, ale na lekcjach w szkole. Jakbys bardziej uwazal, to bys
                  zapewne zapamietal slynna odpowiedz jednego z generalow napoleonskich, ktory
                  sztorcowany przez samego wodza dlaczego nie uzyl w przegranej bitwie armat,
                  odpowiedzial: ''Po pierwsze, Wasza Cesarska Mosc, nie mialem armat. Po drugie,...''
                  - Wystarczy, odparl Napoelon.

W kontekscie mojego tekstu, gdy pisze, ze nie jestes dla mnie interesujacym
                  partnerem (bo nie mam armat) - to w ten sposob chcialem Ci dac, choc jak widze
                  bezskutecznie, do zrozumienia, ze jestem normalny jesli chodzi o moje zycie
                  erotyczne.

Gdy zas mowimy o pieniadzach podatnikow, to nie rznij, bardzo prosze, glupa.
                  Czyzbys nie slyszal (znowu drzemales?) o skoordynowanym ataku homoseksualistow
                  europejskich na kase? Chca miec takie same uprawnienia (a wiec i rozne zasilki i
                  ulgi) jak rodziny skladajace sie (od parenastu tysiecy lat) z meza i zony, chlopa
                  i kobity - dzieki ktorym jakos udalo nam sie zachowac gatunek. Nie wiem czy
                  wszyscy zasluzyli na to.

Widze z Twej odpowiedzi, ze glowa nie najmocniejsza strona Twego ciala.
                  Swiadczylby o tym rowniez fakt, za na ten watek natknalem sie w kilku innych
                  grupach tematach. Postaraj sie troche przestawic priorytety. Chocby na pewien
                  czas. Wiecej ludzi bedzie Cie wtedy szanowac.

I zachowaj, jak juz sugerowalem, prezentacje swych potrzeb cielesnych dla jakiejs
                  innej grupy. Nas to nie interesuje.
    • Gość: luka Re: luka, budda i inni IP: 213.77.91.* 14.08.01, 14:42

Przepraszam za spóźnienie, ale właśnie dyskutowałem sobie w dziale "Świat" z
      kilkoma pedałami - nie zauważyłem więc, że jeden z nich wsadził mi nóż w plecy.
      Wyjaśniać w zasadzie niczego nie trzeba - Pan/Pani quark nienawidzi mnie za to,
      że nie akceptuję tego zboczenia jako społecznie pożytecznej normy i w dodatku
      upieram się wbrew "faktom", jakoby homoseksualizm nie był dewiacją seksualną.

Czyjeś pytanie o konkrety oczywiście zbył milczeniem.

> Mam propozycje: jesli wszyscy zdrowo myslacy uczestnicy tego forum przestana
      > odpowiadac na ich listy (slowa "dyskutowac" uzyc nie moge, bo podstawa dyskusji
      > jest chec dojscia do porozumienia), moze wtedy pomysla choc przez chwile przed
      > wyslaniem kolejnej wypociny.

No proszę, znowu wyłazi z tych odmieńców totalitarna chęć narzucenia wszystkim
      własnego zdania i faszystowskie zapędy cenzorskie. Ten koleś nawet kogoś straszył
      sądem...

• Gość: pollak Re: luka - Ty sie nie przejmuj IP: 62.87.134.* 14.08.01, 17:11
        takimi jak quark.
        Teraz jest wiele nowych religii, jedna z nich jest
        "ultratolerancja" - tolerancja wszystkich i
        wszystkiego. Poniewaz jestesmy tolerancyjni
        tolerujemy takich jak quark, bo coz choroba nie
        wybiera.

Pozdrowienia dla luki.
        • Gość: luka Re: - Ty sie nie przejmuj - dla pollaka IP: 213.77.91.* 16.08.01, 10:42
          Gość portalu: pollak napisał(a):

> takimi jak quark.
          > Teraz jest wiele nowych religii, jedna z nich jest
          > "ultratolerancja" - tolerancja wszystkich i
          > wszystkiego. Poniewaz jestesmy tolerancyjni
          > tolerujemy takich jak quark, bo coz choroba nie
          > wybiera.
          >
          > Pozdrowienia dla luki.

Dzięki za pozdrowienia.
          Ja się nim/nią nie przejmuję - toleruję go/ją, ale to za mało:
          on/ona domaga się ode mnie nie tylko tolerancji, tylko akceptacji.
          I wobec braku takowej opluwa mnie publicznie.

pozdrawiam
    • Gość: stas Re: luka, budda i inni IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 14:55
      Twierdzisz, że jestes w mniejszości, to dlaczego chcesz narzucać większości co
      ma robić. Jestes absolutnie pewien, że to Ty masz rację??
      Luka, Budda i inni dobrze ze jesteście.
      Bądzcie.
      Pozdr
    • jacek#jw Re: luka, budda i inni 14.08.01, 15:11
      Trochę poczytałem wątek "niemcy, raj dla homoseksualistów" i
      1. Nienawiść do drugego człowieka jest zawsze nienawiścią.
      2. Dyskusja tam była prowadzona w ostrym tonie, ale to jeszcze nie nienawiść.
      Ostre sformułowania pojawiały się również w Twoich postach.
      3. Brak akceptacji dla równych praw związków homo i hetero nie jest jeszcze
      nienawiścią. Nikt tam na siłę nie chciał Cię wyganiać, leczyć, znieważać
      (czytałem tylko posty wskazanych osób).
      4. Dyskusja na temat podłoża i uwarunkowań homoseksualizmu zawsze wzbudza
      wielkie emocje u homoseksualistów, co było widać po Twoich odpowiedziach.
    • Gość: piotrq Re: luka, budda i inni - do quarka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 19:04

Synku/córko, dlatego, że mają własne zdanie (w każdym razie na pewno Luka) i
      potrafią je interesująco, a czasem nawet prowokacyjnie zaprezentować lub obronić.
      Poza tym zadawaj sobie jeszcze inne pytania - to dobrze robi na mózg. Chyba ze
      masz - obok homoseksualizmu - nerwicę natrectw.

>

Pieprzysz bzdury. Są ostre posty, ale na pewno nie ma nienawiści i nietolerancji.
      Na pewno ich wypowiedzi są bardziej sensowne niż twoja (w kazdym razie Luki).

>
      > Mam propozycje: jesli wszyscy zdrowo myslacy uczestnicy tego forum przestana
      > odpowiadac na ich listy (slowa "dyskutowac" uzyc nie moge, bo podstawa dyskusji
      >
      > jest chec dojscia do porozumienia), moze wtedy pomysla choc przez chwile przed
      > wyslaniem kolejnej wypociny.

Co to znaczy zdrowo? Tak jak ty? w jedynie słuszny sposób? innych opoglądów mieć
      nie można? Puknij no się w czoło, bo właśnie zaprezentowałeś, "liberale", próbkę
      faszystowsko-komunistycznej mentalności. Tfu!

PS. I nie obnoś się ze swoimi seksualnymi preferencjami, jeśli chcesz być
      traktowany normalnie. Szczerze mowiąc, gówno mnie to obchodzi. Czy ja mam pisać
      co chwilę, że należę do większości na forum, bo jestem heteroseksualistą? To jest
      zresztą szczerze mówiąc u was homoseksualistów najbardziej nienormalne -
      anonsujecie swoj homoseksualizm co chwilę i na każdym kroku. Czy
      heteroseksualiści tak robią? Nie. Zostaliby uznani za palantów i wyśmiani. Więc
      daj se siana.
      • Gość: quark Re: luka, budda i inni - do Piotrq IP: *.afp.com 15.08.01, 12:38
        Nie obnosze sie z moimi preferencjami seksualnymi. Jednak kiedy n.p. luka pisze
        bzdury na temat gejow i lesbijek czuje musze odpowiedziec.

Ani ja ani ci, ktorym wypociny wyzej wymienionego pokazywalem (glownie
        heteroseksualisci), nie dopatrzylismy sie sensownosci jego atakow.

Cenie oportunizm, ale nie mozna przesadzac. Poczataj to forum, znajdziesz
        miedzy innymi pomysl jednego palanta, zeby zamykac gejow w obozach
        koncentracyjnych. Niedobrze mi sie robi na sama mysl, ze tacy ludzie jeszcze po
        ziemi chodza.
        • Gość: luka Re: luka, budda i inni - do skarżypyty IP: 213.77.91.* 16.08.01, 10:48

> Jednak kiedy n.p. luka pisze
          > bzdury na temat gejow i lesbijek czuje musze odpowiedziec.

Mam prawo pisać bzdury, a ty masz prawo odpowiedzieć na nie lub mnie olać.
          Jednak nie upoważnie cię to, mały człowieczku z ul. Mysiej, do nawoływania do
          ostracyzmu.

> Ani ja ani ci, ktorym wypociny wyzej wymienionego pokazywalem (glownie
          > heteroseksualisci), nie dopatrzylismy sie sensownosci jego atakow.

Ciekawe upodobanie do kolektywizmu, jak na liberała.
          I nie udawaj głupka - nie chodzi o to, czy mam rację, ale o to, czy wolno mi sie
          wypowiadać.

> Cenie oportunizm, ale nie mozna przesadzac.Poczataj to forum, znajdziesz
          > miedzy innymi pomysl jednego palanta, zeby zamykac gejow w obozach
          > koncentracyjnych. Niedobrze mi sie robi na sama mysl, ze tacy ludzie jeszcze po
          > ziemi chodza.

Piszesz o mnie i wplatasz w to wypowiedzi jakiegoś, cytuję, "palanta". Robisz to
          nieświadomie, czy to zaplanowany nieuczciwy chwyt rodem z Ministerstwa
          Propagandy, Herr Doktor?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka