Dodaj do ulubionych

kolejny przedstawiciel narodu jest

23.12.10, 10:43
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8861078,Znaleziono_rozbity_samochod_Andrzeja_Celinskiego_.html

+++++++++++++++++++++++++++++++
są dwie możliwości:

1. przedstawiciel narodu został uprowadzony przez talibów lub Żydów lub nieznanych sprawców.
2. przedstawiciel narodu jechał schlany jak świnia, rozbił auto i uciekł. Jak wytrzeźwieje to się odnajdzie i powie, że był w szoku i nie wie co się z nim działo.

Ciekawe która wersja okaże się prawdziwa właśnie. smile
Obserwuj wątek
    • polazrski Re: kolejny przedstawiciel narodu jest 23.12.10, 10:51
      Z pewnoscia lodzki rabin jest w to zamieszany. Jak nie wiesz co i jak, znaczy "Symcha K." macza w tym palce.wink
    • rycho7 jest jeszcze inna mozliwosc 23.12.10, 10:52
      perla napisał:

> są dwie możliwości:

Jest jeszcze mozliwosc, ze pijani zlodzieje ukradli mu samochod spod domu i rozbili na pierwszej oblodzonej ulicy.

Niezaleznie od wersji ja na jego miejscu odnalazlbym sie po swietach twierdzac, ze pojechalem pociagiem do rozdziny w Plocku. Poniewaz nie bylo mnie w Warszawie wiec nie moglem zauwazyc braku samochodu i zglosic tego na policji. Mozesz jeszcze poslac sokistow aby zbadali alkomatem jazde pociagiem pod wplywem alkoholu. Za to lewicowcom powinni dawac dozywocie o ile nie czape na stosie. Jest to sprowadzanie powszechnej katastrofy, wiecej niz Armagedon.
    • matelot Re: kolejny przedstawiciel narodu jest 23.12.10, 11:09
      Ksiądz z Zakopanego prowadził samochód, mając we krwi niemal 2,5 promila alkoholu. Duchowny tłumaczył policjantom, że wypił pół litra wódki, by uśmierzyć... ból zęba.

Jak informuje tvn24.pl pijanego księdza w volkswagenie zatrzymali policjanci z Krapkowic na Opolszczyźnie. Duchowny - 47-letni ksiądz jednej z zakopiańskich parafii - jechał całą szerokością północnej nitki autostrady A4 w kierunku Wrocławia.

Link na żądanie... wink
      • matelot Re: kolejny przedstawiciel narodu jest 23.12.10, 11:12
        Gromkim "Szczęść Boże" powitał 52-letni ksiądz policjantów, którzy zatrzymali jego auto do kontroli drogowej w Bydgoszczy. Po badaniu alkomatem okazało się, że w wydychanym powietrzu jest duża dawka alkoholu.

Policyjny patrol zwrócił uwagę na kierowcę
        Fiata Pandy, który niepewnie próbował przejechać przez bydgoskie rondo Ossolińskich w nocy z poniedziałku na wtorek. Ich podejrzenia wzmogło niezwykle radosne zachowanie księdza połączone z problemami z utrzymaniem równowagi już po zatrzymaniu. Najpierw duchownego przebadali alkomatem. Gdy okazało się, że prawdopodobnie ksiądz wypił kilka kieliszków, policjanci zdecydowali zbadać mu krew. Badanie
        wykazało ponad 1,5 promila alkoholu. Ksiądz noc spędził w policyjnej izbie zatrzymań. "Rano zdecydowanie skruszał. Postanowił, że dobrowolnie podda się karze” - mówi jeden z bydgoskich policjantów.

Link na żądanie smile
        • matelot kolejny przedstawiciel narodu jest (recydywista) 23.12.10, 11:14
          Policja zatrzymała kolejnego księdza, który kierował pod wpływem alkoholu. Jak się okazało, prowadził auto po pijanemu nie pierwszy raz. W ubiegłym roku decyzją sądu stracił prawo do kierowania pojazdami.

O tym, że ksiądz prowadzi auto po pijanemu, poinformował policję telefonicznie kierowca, który widział na krajowej "trójce" dziwnie poruszającego się volkswagena polo. Policjanci z Wolina zatrzymali księdza Mariana K. w miejscowości Recław.

Ksiądz odmówił przeprowadzenia badania alkomatem, więc został przewieziony na pobranie krwi.

Duchowny od 31 grudnia ubiegłego roku decyzją sądu stracił prawo jazdy, również za jazdę po pijanemu. Mimo to, w trakcie kontroli przedstawił policjantom dokument uprawniający do kierowania samochodem. Nie wiadomo, czy prawo jazdy nie jest fałszywe.

Link na żądanie smile
    • matelot Re: kolejny przedstawiciel narodu jest(bandyta) 23.12.10, 11:20
      Pijany ksiądz spowodował śmiertelny wypadek. Wikariusz może posiedzieć 12 lat. (zdjęcia)
      https://www.poranny.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=KP&Date=20100817&Category=REGION99&ArtNo=879872505&Ref=AR&border=0&MaxW=500

Wikariusz z katolickiej parafii w Dziadkowicach stracił panowanie nad swoim seatem. Auto zderzyło się czołowo z jadącą z naprzeciwka mazdą. Osiem osób trafiło wtedy do szpitala. Jedna zmarła. Ksiądz miał 3,17 promila.

Link na żądanie. Tu nie wypada się uśmiechnąć - zginał człowiek...

Wiec tak to jest z tymi przedstawicielami narodu... a może księża reprezentują naród watykański a nas mordują dla rozrywki... wróć... na chwałę Pana?

Wesołych Świąt w kolejną rocznicę wprowadzenia Mitu! smile
      • polazrski Re: kolejny przedstawiciel narodu jest(bandyta) 23.12.10, 11:40
        Pan posel Celinski (tak pisze na wlasnej stronie) wlasciwie moglby sam byc ksiedzem, tak lubi moralizowac o prowadzeniu sie innych.wink
        • matelot Re: kolejny przedstawiciel narodu jest(bandyta) 23.12.10, 11:43
          polazrski napisał:

> Pan posel Celinski (tak pisze na wlasnej stronie) wlasciwie moglby sam byc ksie
          > dzem, tak lubi moralizowac o prowadzeniu sie innych.wink
          >
          ================
          Mógłby, ale porządny z niego facet i tego nie zrobił. Gdyby był księdzem albo chociaż pismatołem, perła by o nim nie wspomniał... smile
          • polazrski Re: kolejny przedstawiciel narodu jest(bandyta) 23.12.10, 11:47
            Jak porzadny facet moze isc do sejmu z listy sld, Matelocie?
            • matelot Re: kolejny przedstawiciel narodu jest(bandyta) 23.12.10, 12:09
              polazrski napisał:

> Jak porzadny facet moze isc do sejmu z listy sld, Matelocie?
              >
              ===============
              Zdarzają się przypadki, Pozarsiu, częstsze zapewne niż wśród tych co idą do Sejmu z PiSu.
              A Celiński, jeśli czegoś nie pomieszałem - wiesz, starość nie radość a szukać mi się nie chce - przyszedł do SLD z Unii Demokratycznej.
              • polazrski Re: kolejny przedstawiciel narodu jest(bandyta) 23.12.10, 12:24
                Zdaje sie, ze wrecz z LiDu, ale i to jest niewybaczalnym bledem, jesli chce sie byc porzadnym. A on chcial najwyrazniej byc poslem.wink
                • matelot Re: kolejny przedstawiciel narodu jest(bandyta) 23.12.10, 12:45
                  Tak, masz rację, z partii Borowskiego. No cóż, ja myślę, że on już nic innego nie umiałby robić, ale mimo wszystko nie będę go potępiał zanim nie ukaże sie jakiś oficjalny komunikat. Perła już go skazał... smile
                  • polazrski Re: kolejny przedstawiciel narodu jest(bandyta) 23.12.10, 12:52
                    Pierdla musialby zycie spedzic w izbie wytrzezwien, gdyby zyl jak uczy innych zyc, a ja nie mam pretensji o to, ze pije, tylko, ze moralizuje w tych tok efemach, a potem ucieka z miejsca wypadku.
                    • matelot Re: kolejny przedstawiciel narodu jest(bandyta) 23.12.10, 16:13
                      On nie uciekł tylko odjechał taksówką lub jakimś zaprzyjaźnionym pojazdem. No nie wiem jak bym się zachował w podobnym przypadku. Rozbić passata to jest sz0k wink
                      • polazrski Re: kolejny przedstawiciel narodu jest(bandyta) 23.12.10, 18:46
                        Okazuje sie jechal z imienin(!) z kobieta, ktora w dodatku byla jego kierowca. Podejrzana sprawa. Oboje mieli byc w szoku i dlatego uciekli z miejsca kolizji (tak to sie nazywa). Smierdzi mi ta historia, Matelocie.
                        • hasz0 Perła pisze:"Talib z Żydem POkazali sie na ekranie 23.12.10, 19:12

Pokazli im sie na ekranie i doznali sziku!

Ja tak zrozumiałem Perłe...PO CÓŻ by pisał o Talibanach i Żydach?
                          • hasz0 Re: Perła pisze:"Talib z Żydem POkazali sie na ek 23.12.10, 19:13

• hasz0 las płonie a Ci o............ 23.12.10, 19:22

• marouder.eu Ja np. znam bardzo porzadnego pana Zdzisia.. 23.12.10, 11:54
            ...ktory dwa razy malowal mi mieszkanie. Jest to osobnik swiadomy tego, ze jak mu dac w sobote wyplate, to na 100% w poniedzialek nie przyjdzie do pracy!
    • marouder.eu Ze Celinski chla jak swinia... 23.12.10, 11:26
      ...i po pijaku sie obraza (czytaj, zmienia formacje polityczne) wie kazdyuncertain
    • jola.iza1 Re: To jest tekst?? 23.12.10, 12:57
      Źwamać??
      nie tylko gini hordolniętasad
      www.tvn24.pl/0,1687122,0,1,celinski-sie-odnalazl-alkomat-wskazal-zero,wiadomosc.html
      • sz0k To jest kpina? 23.12.10, 13:26
        Spowodował o 22 wypadek drogowy, zbiegł z miejsca zdarzenia i RANO sam stawił się na komendzie... No jakiż on dzielny... I alkomat wskazał 0... no proszę, proszę to niesamowite... nawet jeśli stawił się o 6 rano to przez 8 godzin mógł spokojnie zejść z jakiegoś 1,5-2 promila do 0...
        • jola.iza1 Re: To jest kpina? 23.12.10, 13:47
          sz0k napisał:

> Spowodował o 22 wypadek drogowy, zbiegł z miejsca zdarzenia i RANO sam stawił s
          > ię na komendzie... No jakiż on dzielny... I alkomat wskazał 0... no proszę, pro
          > szę to niesamowite... nawet jeśli stawił się o 6 rano to przez 8 godzin mógł sp
          > okojnie zejść z jakiegoś 1,5-2 promila do 0...
          Wypadek drogowy??? Wam już całkiem padło na móżdżeksad
          Pisdzielcy, takich kolizji dziennie jest oho ho i hoho!

>
          www.poomoc.pl/
          • sz0k Re: To jest kpina? 23.12.10, 13:52
            jola.iza1 napisała:

> sz0k napisał:
            >
            > > Spowodował o 22 wypadek drogowy, zbiegł z miejsca zdarzenia i RANO sam st
            > awił s
            > > ię na komendzie... No jakiż on dzielny... I alkomat wskazał 0... no prosz
            > ę, pro
            > > szę to niesamowite... nawet jeśli stawił się o 6 rano to przez 8 godzin m
            > ógł sp
            > > okojnie zejść z jakiegoś 1,5-2 promila do 0...
            > Wypadek drogowy??? Wam już całkiem padło na móżdżeksad
            > Pisdzielcy, takich kolizji dziennie jest oho ho i hoho!

Nie wiem jak Pani, ale ja na co dzień nie wbijam się samochodem w dźwiękoszczelne ekrany.
            Ale przyjmijmy, że rzeczywiście jest to codzienność. Co powinien zrobić sprawca w takim momencie? Zgłosić to natychmiast odpowiednim służbom i czekać na miejscu zdarzenia? Czy otrzepać się i pójść do domu spać? Pytam, bo tak jak mówię, nie biorę udziału na co dzień w takich zdarzeniach, więc chciałbym się przygotować na przyszłość.
          • matelot Re: To jest kpina? 23.12.10, 16:18
            Jolu, ten facet nie myśli to pissowski automat. Widać nie wymienili mu oleju na czas wink
            • sz0k Re: To jest kpina? 23.12.10, 17:33
              matelot napisał:

> Jolu, ten facet nie myśli to pissowski automat. Widać nie wymienili mu oleju na
              > czas wink

Meandry waszej "logiki" są dla mnie niepojęte. Co ma wspólnego wypadek niezrzeszonego Celińskiego z PiS-em to tylko leming jeden wie.
        • matelot Re: To jest kpina? 23.12.10, 16:17
          sz0k napisał:

> Spowodował o 22 wypadek drogowy, zbiegł z miejsca zdarzenia i RANO sam stawił s
          > ię na komendzie... No jakiż on dzielny... I alkomat wskazał 0... no proszę, pro
          > szę to niesamowite... nawet jeśli stawił się o 6 rano to przez 8 godzin mógł sp
          > okojnie zejść z jakiegoś 1,5-2 promila do 0...
          >
          ==============
          Ofiar w ludziach nie ma? To w czym rzecz? Myślisz, że wolność należy się tylko zsz0kowanym?
          A poza tym gdzie masz dowody na swoje brednie. Gdybyś chociaż napisał, że podejrzewasz ale nie, ty jesteś pewny. Typowy pissleming.
          • sz0k Re: To jest kpina? 23.12.10, 17:32
            matelot napisał:

> sz0k napisał:
            >
            > > Spowodował o 22 wypadek drogowy, zbiegł z miejsca zdarzenia i RANO sam st
            > awił s
            > > ię na komendzie... No jakiż on dzielny... I alkomat wskazał 0... no prosz
            > ę, pro
            > > szę to niesamowite... nawet jeśli stawił się o 6 rano to przez 8 godzin m
            > ógł sp
            > > okojnie zejść z jakiegoś 1,5-2 promila do 0...
            > >
            > ==============
            > Ofiar w ludziach nie ma? To w czym rzecz? Myślisz, że wolność należy się tylko
            > zsz0kowanym?
            > A poza tym gdzie masz dowody na swoje brednie. Gdybyś chociaż napisał, że podej
            > rzewasz ale nie, ty jesteś pewny. Typowy pissleming.

"Mógł" oznacza wg. matelota "jesteś pewny". Jak można z tobą poważnie dyskutować jeśli ty nie rozumiesz języka polskiego?
            • matelot Re: To jest kpina? 23.12.10, 20:20
              To, że jesteś pewny nie wynika z jednego słowa tylko z klimatu całej wypowiedzi, która jest nacechowana pewnością co do przyczyn i skutków wydarzenia. Przyłapany na krętactwie natychmiast atakujesz interlokutora. W sumie niezła taktyka, ale na krótką metę, wciąż stosowana jest nudnawa.
              • sz0k Re: To jest kpina? 24.12.10, 11:28
                matelot napisał:

> To, że jesteś pewny nie wynika z jednego słowa tylko z klimatu całej wypowiedzi
                > , która jest nacechowana pewnością co do przyczyn i skutków wydarzenia. Przyłap
                > any na krętactwie natychmiast atakujesz interlokutora. W sumie niezła taktyka,
                > ale na krótką metę, wciąż stosowana jest nudnawa.

Twoja bezczelność jest porażająca. Kto tu kogo zaatakował? Wykreowałeś sobie wizję tego co ja myślałem pisząc posta i dyskutujesz ze swoją imaginacją, zarzucając mi jeszcze krętactwo, bo nie chcę się poddać twojej wizji. Przemyśl to jeszcze raz chłopie...
                Albo dyskutujesz z tym co jest napisane, albo z tym co wydaje ci się (a nawet, że zacytuję ciebie: "ty nie podejrzewasz, ty jesteś pewny"), że ktoś myślał pisząc...

Żeby nie było wątpliwości - ja nie mogę być PEWNY, bo nie jestem jasnowidzem, ani czytającym w myślach. Mogę właśnie tylko PODEJRZEWAĆ. I te podejrzenia mam, a utwierdza mnie w nich zachowanie Pana Celińskiego.

I wracając jeszcze do twojej poprzedniej wypowiedzi, co miałeś na myśli pisząc to zdanie:
                > Myślisz, że wolność należy się tylko zsz0kowanym?
                Bo nie bardzo rozumiem? Wolność ci się chyba po raz kolejny pomyliła z samowolą.
    • absztyfikant Re: kolejny przedstawiciel narodu jest 23.12.10, 15:41
      Celina ma problemy z alko. Znana sprawa.
      • marouder.eu I zobacz, ze do naszych prawdziwych a.. 23.12.10, 17:42
        ..prostolinijnych postow informacyjnych nikt sie nie ustosunkowujesmile
        • hasz0 KTO nigdy nie wjechał w ekraN, słupP muR krzaK róW 23.12.10, 17:54

• hasz0 __________________________KTOry z Was fo Kubica? 23.12.10, 17:55

• marouder.eu Matelot!/nt 23.12.10, 19:37

• matelot Re: Matelot!/nt 23.12.10, 20:22
                Hę?
          • marouder.eu A ty spjordalaj!/nt 23.12.10, 17:59

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka