perli 25.12.10, 16:58 cjo jest, a gdzie wieża technicsa, mjuzyk potrzebna mi jest. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa8a Re: gwiazdor 25.12.10, 18:04 Nie zaglądałam wczoraj na forum, ale mam nadzieję, że choć w tym jednym w roku dniu byłaś w stanie przemówić ludzkim głosem. Dzisiaj, jak widzę już wszystko po staremu. Naści, mjuzyk dla ciebie : odgłosy.pl/krowa01.php Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: i ,pess, 25.12.10, 23:16 mogłabym każyd Twój wątek rozebrać na czynniki pierwsze, ale kjurna mi się nie chce. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: gwiazdor 25.12.10, 21:11 Hej girls niech was pogodzi ta prosta kobieta i przekaże kilka cennych wskazówek... Wielbi dusza moja Pana i raduje się duch mój w Bogu, Zbawicielu moim Bo wejrzał na uniżenie swojej Służebnicy. Oto bowiem odtąd błogosławić mnie będą wszystkie pokolenia, gdyż wielkie rzeczy uczynił mi Wszechmocny; a Jego imię jest święte. Jego miłosierdzie z pokolenia na pokolenie nad tymi, którzy się Go boją. Okazał moc swego ramienia, rozproszył pyszniących się zamysłami serc swoich. Strącił władców z tronu, a wywyższył pokornych. Głodnych nasycił dobrami, a bogaczy z niczym odprawił. Ujął się za swoim sługą, Izraelem, pomny na swe miłosierdzie. Jak obiecał naszym ojcom — Abrahamowi i jego potomstwu na wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: gwiazdor 25.12.10, 23:51 perli napisała: > dawaj dalej, to dobry kawałek Nie spełnisz się Perli, bez pokory. Ten kawałek powinien Ciebie sprowadzić na Ziemię. I Panią Ewę... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: gwiazdor 26.12.10, 18:47 qwardian napisał: > Nie spełnisz się Perli, bez pokory. Ten kawałek powinien Ciebie sprowadz > ić na Ziemię. I Panią Ewę... A to paradne, alfons, miłośnik Moczara i hawajskich burdeli moralizatorem ! Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: gwiazdor 26.12.10, 23:54 Szacun, ponoć trza na to zasłużyć ??A ja, genetycznie, instynkt, se bądź, zadzieraj. Nie lubię góralskiej muzyki. www.poomoc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
perli Harnasie, 28.12.10, 09:40 Szymanowskiego, polecam, nja razie, bjo jaja zjostawiła ja na gazie. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś