polazrski 26.01.11, 08:08 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9003921,Jak_IPN_obcina_emeryture.html wiecznie zywy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: Duch Kurtyki 26.01.11, 18:56 polazrski napisał: > rel="nofollow">wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9003921,Jak_IPN_obcina_emeryture.html > wiecznie zywy. ...i PiS - u. A w innym watku pisie lemingi podziwiają Kaczyńskiego i dziwią się jak można się go bać i nie podziwiać. Oczywiscie, w życiu sie nie przyznaja że kochają PiS, oni sa przecież niezależni. Chyba od rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Duch Kurtyki 26.01.11, 19:17 Mam pretensję do Platformy, że do tej pory nie poradziła sobie z porządkami w tym PiSowskim ramieniu jakim jest IPN. Wybieralny jest przecież tylko szef a tego już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Modzelewski czyli ten słynny trockista 26.01.11, 19:23 do spółki z Kuroniem, tak szczytowo lewacki beton, że nawet dla PZPR był za bardzo lewicowy i stąd te "represje"... Kumedia. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Modzelewski czyli ten słynny trockista 26.01.11, 20:25 sz0k napisał: > do spółki z Kuroniem, tak szczytowo lewacki beton, że nawet dla PZPR był za bar > dzo lewicowy i stąd te "represje"... Kumedia. No i co z tego? Z tego powodu nie powinno mu się zaliczać pobytu w więzieniu do emerytury? Przecież on nie chce żadnych przywilejów. Chce tylko dokumentów potwierdzających, że siedział. Kazdy kryminalista bez problemów dostanie takie zaswiadczenie. Tylko Modzelewski ma pecha, że dokumenty wieziennictwa przejął IPN, a tam wszystko jest ważniejsze od porządnego prowadzenia archiwum. Sam mogłem się przekonać, jaki bałagan archowalny mają. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Modzelewski czyli ten słynny trockista 26.01.11, 20:30 jureek napisał: > sz0k napisał: > > > do spółki z Kuroniem, tak szczytowo lewacki beton, że nawet dla PZPR był > za bar > > dzo lewicowy i stąd te "represje"... Kumedia. > > No i co z tego? Z tego powodu nie powinno mu się zaliczać pobytu w więzieniu do > emerytury? Przecież on nie chce żadnych przywilejów. Chce tylko dokumentów pot > wierdzających, że siedział. Kazdy kryminalista bez problemów dostanie takie zas > wiadczenie. Tylko Modzelewski ma pecha, że dokumenty wieziennictwa przejął IPN, > a tam wszystko jest ważniejsze od porządnego prowadzenia archiwum. Sam mogłem > się przekonać, jaki bałagan archowalny mają. Powinno mu się oczywiście zaliczać wszystko zgodnie z prawem, nie odnosiłem się do tego, taki wtręt tylko dałem, patrząc na podniecenie coponiektrórych osobą Modzelewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś