andrzejg 27.01.12, 10:22 po radiomaryjowcach i kibolach przyszła kolej na hakerów i piratów... aaa...zapomniałem o modlących sie o krach polskiej gospodarki Ciekawa grupa A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: Elektorat PiSu 27.01.12, 10:34 hym, dosc powierzchownie jak na przedsiebiorce andrzeju, traktujesz internetowa ojczyzne. masz zamiar powielajac odwetowe intencje budowac interfejsy sprawdzajace ( za pomoca x kliknij) czy handlujesz( badz nie) z moherem? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Elektorat PiSu 27.01.12, 10:38 dopiszę w takim razie ,to co miało być w pierwszym poście W tym kierunku pójdzie propaganda rządzącej PO Poczekaj tylko trochę, niech PiS jeszcze mocniej sie umoczy w osłanianie hakerstwa A. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Back side of the moon 27.01.12, 10:40 Mam przyjaciela PISowca z ktorym wspolpracuje i rozmawiam z raz na tydzien. Jest inteligentny i widzi faktow wiele ale ich interpretacja jest zawsze negatywna a emocje go ponosza i nim targaja jak ZOMO solidarnosciowca. Moja interpretacja, ad hoc, pisowszczyzny jest taka ze grupuje wlasnie tych ktorzy sa troche bardziej zawistni niz inni. Niech mi wybaczy oleg, ale sadza ze to jest ta ciagle sama grupa spoleczna, ktora cokolwiek nie przyjdzie bedzie zazdroscila, byla niezadowolona a jak juz do wladzy dojdzie to sie bedzie mscic. Innymi slow to taki, back side of the moon, polskiego charakteru narodowego. PF Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Back side of the moon 27.01.12, 10:57 no dobrze, a masz tez dla rownowagi przyjaciela "anglika", PF? jesli rozumiesz intencje, ze tak powiem interkomunikacyjne,,,, czemuz u licha z uporem(polaka)powielasz i dzielisz Swiat na pis i po? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Back side of the moon 27.01.12, 11:03 "dzielisz Swiat na pis i po?" Tak mi sie przyjaciele sami podzielili. Ale, raz jeszcze, to nie jest probka statystyczna a jedynie moi polscy przyjaciele. Anglikow wsrod przyjaciol nie mam. W oko mi wpadla w zeszlym roku jedna mieszkanka wysp, dynamiczna i inteligentna manager z malej firmy w Cambridge. Ale ona emigrantka z RPA. I zbyt malo sie znamy by o przyjazni mowic. Histoire à suivre, powiedzmy. PF Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Back side of the moon 27.01.12, 12:22 wlasnie o tym,, ze nielogicznie zostaje dzielony polski internet tak jak absurdalnie bo nademocjonalnie produkuje sie i utrwala podzialy polityczne. szkoda, bo podobnie zza miedzy ( w oskarzycielskim tonie) napisal tez oleg,, o angielsko-amerykanskim ACcie. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Back side of the moon 27.01.12, 18:55 www.youtube.com/watch?v=882e3ME-7ZU&feature=related Czy to jest twoj pupilek? Mam przyjaciela PISowca z ktorym wspolpracuje i rozmawiam z raz na tydzien. Jes > t inteligentny i widzi faktow wiele ale ich interpretacja jest zawsze negatywna > a emocje go ponosza i nim targaja jak ZOMO solidarnosciowca Wstydzil bym sie przyznac do takiej partii. Ale........?! On zmienia czesciej poglady niz bielizne......... www.youtube.com/watch?v=yt0qCNcJiNM&feature=related Troche obiektywnosci mozna od ciebie oczekiwac ? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Pietrzak protestuje 27.01.12, 19:30 ale popatrz na pokoj za jego plecami. Nie pasuje do protestow ani, ani... PF Odpowiedz Link Zgłoś
krates-8 Re: Elektorat PiSu 27.01.12, 19:19 czyżby? raczej palikota bliżej jąder po właśnie młodzi, wykształceni z dużych miast jak tak dalej pójdzie to tylko biurwy i fanatycy uw nieboszczki w obozie po zostaną andrzejg napisał: > po radiomaryjowcach i kibolach przyszła kolej na hakerów i piratów... > > > aaa...zapomniałem o modlących sie o krach polskiej gospodarki > > Ciekawa grupa > > A. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Elektorat PiSu 28.01.12, 02:03 krates-8 napisał: > czyżby? > raczej palikota > bliżej jąder > po właśnie > młodzi, wykształceni z dużych miast > jak tak dalej pójdzie > to tylko biurwy > i fanatycy uw > nieboszczki > w obozie > po > zostaną Czym jest obóz PO? Tymi, którzy na PO głosują? W takim razie zostaną tam oni, dopóki nie pojawi się dla PO alternatywa. Dziś, dla niektórych jest nią Palikot. PiS Kaczyńskiego tą alternatywą stać się ma minimalne szanse (najpierw napisałem, że nie będzie nią nigdy). S. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k po czym wnosisz, że PiS-u? 27.01.12, 20:37 Przecież to prawie sami MWZWM - w 75% elektorat PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: po czym wnosisz, że PiS-u? 28.01.12, 06:25 sz0k napisał: > Przecież to prawie sami MWZWM - w 75% elektorat PO. > dodaj bywalców aresztów i pensjonariuszy zakładów karnych - 90% elektorat peło. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Elektorat PiSu 27.01.12, 23:29 andrzejg napisał: > po radiomaryjowcach i kibolach przyszła kolej na hakerów i piratów... Czyli - wszyscy, którzy protestują przeciwko jakimkolwiek działaniom obecnego rządu to elektorat PiS? Stosujesz Andrzeju uproszczenie godne prawdziwie wiernego wyborcy PO z dużymi zadatkami na leminga Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Elektorat PiSu 28.01.12, 02:05 janusz2_ napisał: > andrzejg napisał: > > > po radiomaryjowcach i kibolach przyszła kolej na hakerów i piratów... > > Czyli - wszyscy, którzy protestują przeciwko jakimkolwiek działaniom obecnego r > ządu to elektorat PiS? Nic takiego nie napisał. Na przykład nie zaliczył do tegoż elektoratu protestujących lekarzy ani protestujących aptekarzy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Elektorat PiSu 28.01.12, 02:06 janusz2_ napisał: > Czyli - wszyscy, którzy protestują przeciwko jakimkolwiek działaniom obecnego r > ządu to elektorat PiS? > Stosujesz Andrzeju uproszczenie godne prawdziwie wiernego wyborcy PO z dużymi z > adatkami na leminga Warto czasem przeczytać cały wątek, zanim się coś samemu napisze forum.gazeta.pl/forum/w,13,132773706,132774219,Re_Elektorat_PiSu.html Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Elektorat PiSu ... 30.01.12, 00:06 ...i jeden z jego najwybitniejszych antyactowych przedstawicieli, nijaki Piotr "Glaca" Mohamed. pl-pl.facebook.com/pages/Piotr-Glaca-Mohamed/171847782871563 Odpowiedz Link Zgłoś