superspec 04.04.13, 13:00 psychcentral.com/news/2013/04/03/heavy-frequent-cannabis-use-linked-to-mental-illness/53369.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 Re: Nie palcie marychy! 04.04.13, 18:42 superspec napisał: > heavy-frequent-...-use Uzaleznienie jest w zasadzie pewna choroba psychiatryczna dotykajaca 10% populacji. Czeste intensywne uzywanie zony tez moze byc leczone w psychuszce. Problem polega na tym, ze ciemna tluszcza szepcze po katach ze leczacych trzeba leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Seksoholizm nie jest już zboczeniem.n/t 04.04.13, 19:32 Czy choroby psychiatryczne sa zboczeniami? A moze to kara boza za grzechy (przodkow?). Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Psychiatria 04.04.13, 19:39 jest ciekawym działem medycyny. Można w nim przegłosować co jest a co nie jest chorobą. Bóg moim zdaniem nie istnieje więc trudno pisać o jego karze. Według mnie decyduję genetyka i dlatego na wszelki wypadek się nie rozmnożyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Psychiatria 04.04.13, 19:48 superspec napisał: > dlatego na wszelki wypadek się nie rozmnożyłem. Czysta schizofrenia. Istnieje cos co sie nazywa ekspresja genow. W zyciu jest tak samo. To od Ciebie zalezy czy w zyciu przeszkadza Ci, ze za duzo myslisz. Jedna ze startegii jest dozowanie Twoich przemyslen otoczeniu i rzniecie glupa. Rekomenduje Ci lekture Dzielnego Wojaka Szwejka do zrozumienia. > Można w nim przegłosować co jest a co nie jest chorobą. Problem jest bardziej zlozony. Jestesmy efektem ponad 3 miliardow lat selekcji pomylek. Skladamy sie w gruncie rzeczy z samych pomylek, ktore ledwo przezywaja. Stad glosowanie jest oczywiste. Tyle, ze nie glosuje sie tego co nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Jestem za legalizacją narkotyków 04.04.13, 19:20 ale mam prawo do propagandy antyużywkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Jestem za legalizacją narkotyków 04.04.13, 19:34 superspec napisał: > ale mam prawo do propagandy antyużywkowej. Fachowcy rekomenduja abys zaczal od cukiereczkow w wieku 2-4 lat. Nastepna w kolejce telewizornia. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Nie wiem o co chodzi w Twoim poście.n/t 04.04.13, 19:51 Metoda Servais z Eupen. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Topcie marzannę! /nt 04.04.13, 19:31 Jak juz traciles strune to wyjasnij nastepujace. Sarmaci kultowo uzywali sauny, w ktorej palono konopie (siemie konopne?). Bylo to zdrowe czy niezdrowe. Sensowne, higieniczne czy barbarzynskie? Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: Topcie marzannę! /nt 04.04.13, 19:41 Bravvo, piq, bravvo. Nie zawiodłeś. Zauważyłeś, że autor watka leczy się na nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: Chorobliwa wesołkowatość u cioci?n/t 04.04.13, 20:03 Lubię się śmiać. Szczególnie z teatru jednego autora. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Chorobliwa wesołkowatość u cioci?n/t 04.04.13, 20:05 ciocia_piqa napisała: > z teatru jednego autora. Role cioci uwazam za interesujaca. Aczkolwiek nie gustuje w wicach ze sraniem we wlasny kapelusz. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: Chorobliwa wesołkowatość u cioci?n/t 04.04.13, 20:18 rycho7 napisał: > ciocia_piqa napisała: > > > z teatru jednego autora. > > Role cioci uwazam za interesujaca. Aczkolwiek nie gustuje w wicach ze sraniem w > e wlasny kapelusz. A o "degustibusie" słyszałeś? No więc dyskusji nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: Palić nie paliłem 05.04.13, 17:52 superspec napisał: > ale dużo chlałem alkoholu. Alkohol niszczy szare komórki a marycha podobno nie. Są nawet naukowe dysertacje o pozytywnych aspektach palenia ziela. Odpowiedz Link Zgłoś