mcattery 25.07.04, 02:59 TU WPISUJEMY : 1.CHWILOWE NAMIETNOSCI DO POSTACI HISTORYCZNYCH. 2.PLAGIATY 3.WYCINKI STRON INTERNETOWYCH 4.BZDETY POLECAM WATEK ZAINTERESOWANYM! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adas Wpisałbym się (spełniam powyższe warunki) IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 25.07.04, 03:06 ale JA mam nerwicę natręctw. I jeszcze kilka zaburzeń natury, tej hmmm, psychicznej, co już kiedyś tłumaczyłem. czółłka zzółkka pszczółka żółtka kółka czółkkka szkółka Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: Wpisałbym się (spełniam powyższe warunki) 25.07.04, 03:10 FAJOWO JA TEZ)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Chwilowa namietoność do postaci historycznej 25.07.04, 03:14 Chwilowa namiętność do postaci w pewnym sensie historycznej została we mnie wzbudzona dawno temu, gdy wkroczyłam w 11 wiosnę życia. Namietność, a raczej niewinną skłonność skierowałam ku zywej historii baletu czyli ku Stanisławowi Szymańskiemu, który wydawał mi się ucieleśnieniem doskonałego piękna i gracji. Wydawał mi sie tak długo, jak długo obserwowałam go z widowni tańczacego na scenie. Niestety... koleżanka zdała do szkoły baletowej i dzieki niej przeniknęłam za kulisy teatru. Zaczajona w przerwie koło garderoby czekałam, az Mistrz wyjdzie... i doczekałam się. Nawet nie zmył makijażu, nie odkleił sztucznych rzęs. Ja jeszcze wtedy nie wiedziełam, co to pedał, a tym bardziej przegięta ciota, ale nagle poczyłam się bardzo nieszczęśliwa. Serce załkało, bo źle wybrało. Predylekcja do złych wyborów pozostała mi, zdaje sie, na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Spoko kunce 25.07.04, 03:18 ja tez sie zakochalem.... podobnie jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: Spoko kunce 25.07.04, 03:21 aj aj aj nie! jak bylem maly kochalem siostre zakonna.Zawsze chcialem zobaczyc jakie ma wlosy bo czepiec je zaslanial.Wyobrazalem sobie, ze dlugie, falujace... A ona kiedys zdjela....A ja ja podejrzalem.... Boze! Miala i krotkie, i tluste, i malo... Plakalem.... Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: Spoko mcattery 25.07.04, 03:26 a pomysl, jakiego wstrząsu bys doznał, gdyby reguła nakazywała jej golić głowe na łyso? Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: Spoko mcattery 25.07.04, 03:28 a tego to sie moze i spodziewalem...bo mi ktos tam cos takiego mowil ale choinka....tluste i malo ???? Czy to nie traumatyczne przezycie dla dziecka ? Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: Spoko mcattery 25.07.04, 03:32 traumatyczne przezycie a tak, między nami i na ucho - jakie włosy u kobiet lubisz? nadal długie faliste, i pewnie złote - jak w chłopięcych marzeniach? Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: Spoko mcattery 25.07.04, 03:33 a ceesowi powiedziałes, jakie biusta lubisz! Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: Spoko mcattery 25.07.04, 03:34 no wiesz ale teraz rozmawiam z niewiasta......... ( czerwienie sie ) Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: Spoko mcattery 25.07.04, 03:35 ale ci powiem w sekrecie.... tak zeby nikt nie slyszal i nie widzial....nie powtarzaj nikomu..... siwe.... biale.... geste.... Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: Spoko mcattery 25.07.04, 03:41 o...?? rzeczywiscie, nie nalezy tego rozgłaszać, bo firmy robiace farby do włosów zniszczą Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: Spoko mcattery 25.07.04, 03:43 ojjoj joj.... kunce cholera i tak cie lubie i tu sie z paroma osobami nie zgadzam amen. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Spoko mcattery 25.07.04, 03:43 kunce napisała: > a ceesowi powiedziałes, jakie biusta lubisz! Kunce: On raczej powiedzial Ceesowi, jakie Cees biusta (rzekomo) lubi. Cees jest tak stary, ze z trudem w ogole pamieta, o czym w danym przypadku jest mowa. "Tu biuscik zachwyci, tam nozka/Bo nie ten, bo nie ten juz wzrok. Calujraczki (jak to wytworni panowie w CK Galicji w czasach mojej mlodosci mowili do pan) Cees Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Rzekomo lubi??????? 25.07.04, 03:45 masz racje tam nozka, tam cycek, tam snycelek, a tam kwasnicai znowu tam cycek, tam cycki, tam okulary, tam sznycelek, tam cycki, tam kwasnica..... )))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kunce kokieteria ceesie 25.07.04, 03:53 na pewno kokieteria z tym wiekiem, a może i kalkulacja, bo zresztą wiesz, jakie wrażenie na płci nadobnej robił Profesor (ten euromirowy), a wszak on jeszcze powstanie styczniowe pamięta Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Kunce! 25.07.04, 03:55 Sluchaj ! Cees jest obiektywnie przystojny i to bardzo. I robi wrazenie. Pamietam jak sie babki za nim ogladaly! Wiec niech nie chrzani, ze on zle wyglada..... Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: Kunce! 25.07.04, 03:56 Acha babki nie znaczy babcie, bo sie huncwot zaraz przyczepi! Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: Kunce! 25.07.04, 04:02 serce mi mówi, że cees wyględny jest, i to 'uroda silna jak cios', jak śpiewal Michnikowski a teraz zamykam komputer i ide wyobrażac sobie Ciebie, Mc zanim jaks zlota rączka zacznie przeczesywać mi zawartośc dysku dobranoc panom Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Kunce i Cees 25.07.04, 04:05 ach kunce wyobrazenia sa czesme niezgodne z rzeczywistoscia A co do Ceesa jest wygledny ! Daje slowo. Ty mi Cees nie piernicz o rozporku, bo sie laski za Toba ogladaja, myslac o twoim rozporku ! A nie o tym ze jest rozpiety osle! Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: kokieteria ceesie 25.07.04, 04:01 kunce napisała: > na pewno kokieteria z tym wiekiem, a może i kalkulacja, bo zresztą wiesz, jakie > > wrażenie na płci nadobnej robił Profesor (ten euromirowy), a wszak on jeszcze > powstanie styczniowe pamięta Kiedys jak szedlem sobie przez uniwersytecki campus i idaca z przeciwka studentka sie usmiechala, to myslalem sobie: "o, dobrze wygladam". Teraz, jak ide sobie przez campus i idaca z przeciwka studentka sie usmiecha, to tylko mysle sobie: "o, kurcze, na pewno znow mam rozpiety rozporek". Moj mlodzszy Kolega Mcattery jest bardzo mily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Niezle porabana jestes Kunce skoro ciagle tkwia IP: *.proxy.aol.com 25.07.04, 08:24 ci w glowie tego rodzaju wspomnienia. Pewnie tyle Ci pozostalo, staruszko. Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: Niezle porabana jestes Kunce skoro ciagle tkw 25.07.04, 11:15 świete słowa , Krzysiu, w moim wieku oddaje się juz tylko wspomnieniom, z wdziękiem przyjmując, co lata doradzają - jak napisano w Desideratach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas To jest coś pięknego IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 25.07.04, 03:31 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2196609.html Tylko do której kategorii przynależy? Dobranoc adas Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery CEES TY POCZTE ODBIERZ BO SIE NIE DOWIESZ 25.07.04, 04:06 JAKIE JA ZJAWISKO DZISIAJ WIDZIALEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Zaniemowilabys Kunce z wrazeniana widok Mcatterego 25.07.04, 08:27 kunce napisała: > serce mi mówi, że cees wyględny jest, i to 'uroda silna jak cios', jak śpiewal Michnikowski Aha > a teraz zamykam komputer i ide wyobrażac sobie Ciebie, Mc Dla ulatwienia wyobrazania dodam, ze zgadzam sie calkowicie z Cesem, iz Mc jest najprzystojniejszy na forum. Do tego ta subtelnosc i delikatnosc tak obecnie rzadka i niemodna. Ach! Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: Zaniemowilabys Kunce z wrazeniana widok Mcatt 25.07.04, 11:18 chce jego zdjęcie!!! (do którego aktora podobny?) Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: Zaniemowilabys Kunce z wrazeniana widok Mcatt 25.07.04, 14:11 Alez Kunce Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: Zaniemowilabys Kunce z wrazeniana widok Mcatt 25.07.04, 14:25 ja tez chce zaniemówic z wrażenia, jak miltonia i inne panie Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Przyznam Wam sie do czegos! 25.07.04, 19:39 A przyznam Wam sie do czegos. Poszedlem dzisiaj z kotka do weterynarza. A tam zjawisko! Cos pieknego! Nowa stara lekarka. Cholera!!! Alez cudo! Wypialem piers dumnie, usmiechalem sie cudnie...Firtowalem mmmm...mniam..... Hi hi wydobylem od niej numer telefonu. Ale nie mam smialosci sie z nia umowic tak po poierwszym spotkaniu.... Ale jutro kicia ma jeszcze zastrzyk.... No i patrzac na mnie tymi swoimi zielonymi oczetami powedziala : ale nie ostatni raz sie widzimy, bo od wtorku przez trzy dni bedzie Pan nosil kal kota do badania.... Cholera malo to romantyczne.Ale ja bym kocia kupe nawet miesiac nosil!!!! Przyszedlem rozmarzony do domu.Patrze .... A nie mam kluczy.... Zostawilem u Pani Weterynarz.... Wrocilem. Chylkiem, bo mi wstyd bylo..... No ale jutro zastrzyk, a pojutrze kupa Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: Przyznam Wam sie do czegos! 25.07.04, 19:49 będąc zielonooką weterynarką przyszedł raz do mnie pacjent urody był przecudnej, więc bawiłam sie w lekarza z jego kotem, az w końcu zadałam mu narkozę oszołomiomy pacjent wyszedł zamiast wyciągnąc się na kozetce na szczęście korzystajac z jego niedyspozycji wyjęłam mu z kieszeni klucze i odcisnęłam w mydle, zanim on sie ze snu hipotecznego wybudził mam klucze, mam klucze a to oznacza, ze... ciąg dlaszy nastąpi Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Znowu sie przyznam......... 25.07.04, 20:31 Nigdy nie lubilem historii. Przyznam Wam sie ze czasem jestem historycznym debilem, tj. porafie pomylic Jagiellonczyka z Jagiella. Co do najnowszej... Czasem... Moze jaka zagadka, moze costam ciekawego.Ale zeby historia mnie pasjonowala nie powiem. Wynika to z tego, ze mialem babcie ktora mowila: zobacz jaka ciekawa jest matematyka i historia. W efekcie nie lubie ani matematyki ani historii. Lubie zagadki czasow obecnych, lubie chodzic za informacjami.Lubie pszchologie, psychiatrie,przepadam za medycyna. Codziennie zaluje ze nie jestem lekarzem. Gdbym mial wiecej odwagi, nauczylbym sie tej fizyki, chemii i poszedl to studiowac.. Ale na codzien prowadze firme ( a w zasadzie juz dwie ).... Na dzien dzisiejszy mam 30 osob zatrudnionych +jedna cala firme i potrzeba mi nowych.... Dorobilem sie od zera...W dwa miesiace... Sorki za takie plecenie straszliwe, ale wiecie co? Mam ochote czasem pieprznac firma, zmienic nazwisko, splywac na dlugii urlop, moze na studia medyczne... A nie moge.. Czuje ze gdbybym zwinal interes, to 30 osob mialo by do mnie cholerne pretensje i zalby mi bylo, ze nigdzie nie pracuja.... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Znowu sie przyznam......... 25.07.04, 22:46 Moze bys Jenisejowi udzielil porad jak dorobic sie od zera. Obiecal mi, ze uczyni mnie bogata i od tego czasu jakos sie zapodziewa, a ja nie mam za co z lombardu brylantow wykupic. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej --------------------------------------MILTONIO! 26.07.04, 23:00 miltonia napisała: > Moze bys Jenisejowi udzielil porad jak dorobic sie od zera. Obiecal mi, ze > uczyni mnie bogata i od tego czasu jakos sie zapodziewa, a ja nie mam za co z > lombardu brylantow wykupic. Sugerowałem, żebyś te kamyczki zastawiła, ale to miało pójść na WSPÓLNE inwestycje! I znowu muszę zaczynać od zera A może jeszcze coś wygrzebiesz poza tymi cyrkoniami? Popraw się! Całuski, jeni Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: MOJE LESZCZE I MOJE FIGURY 25.07.04, 23:33 miltonio, za porady jak byc bogatym tez kasuje Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: MOJE LESZCZE I MOJE FIGURY 26.07.04, 00:16 mcattery napisała: > miltonio, za porady jak byc bogatym tez kasuje Jesli skuteczne, to zostaly mi jeszcze cyrkonie. Moze sie w lombardzie nie poznaja Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery a propos kulinariow 25.07.04, 23:35 jadlem przed chwila wloski deser o nazwie cotta dzisiaj z amaretto.rewelacja...objadlem sie i spac mi sie chce jak malemu dziecku. kunce... co z moimi oligoschizofrenikami ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: a propos kulinariow 26.07.04, 00:44 mcattery napisała: > jadlem przed chwila wloski deser o nazwie cotta > dzisiaj z amaretto.rewelacja...objadlem sie i spac mi sie chce jak malemu > dziecku. Chyba Panna cotta ? kobieta.gazeta.pl/kuchnia/1,54042,1663135.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: a propos kulinariow 26.07.04, 00:47 panna cotta? jakas nowa panna u Mc? jestem zaniepokojona panna qnka Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Taaa Panna Cotta -Snajper 26.07.04, 01:03 wlasnie nie chcialem pisac panna, ze wzgledu na reakcje mych Pieknych Kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Taaa Panna Cotta -Snajper 26.07.04, 01:19 mcattery napisała: > wlasnie nie chcialem pisac panna, ze wzgledu na reakcje mych Pieknych Kobiet Tylko że ta panna, to nie nasza panna. Panna, to po włosku śmietana - podstawowy składnik tego deseru. A cotta to zdaje się gotowana. Tak więc panna cotta to nic innego, jak gotowana śmietana. ) S. Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: Taaa Panna Cotta -Snajper 26.07.04, 01:32 Alez wim Cotta - wlasnie mi chodzi o cotta Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: a propos kulinariow 26.07.04, 01:09 Qunce Panna Cotta to swietna babka Musisz ja poznac Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: nie znoszę konkurencji 26.07.04, 01:16 no wlasnie ja tez ja dzisiaj pogryzlem mocno .... ona tak lubi Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: nie znoszę konkurencji 26.07.04, 01:16 Spokojnie, Kunko. Juz się za to zabrałam Niestety dziś już nic więcej zrobić nie mogę. Dobranoc Kuneczko )) A. Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: a propos kulinariow 26.07.04, 01:15 Z Kunką byle Cotta równać się nie może. Ale skąd miałbyś to wiedzieć? ) Abe Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: a propos kulinariow 26.07.04, 01:19 Eeee... nie da się. To tylko słowa. Śliczna, mądra i o zniewalającym uśmiechu. Miłych snów Abe Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: a propos kulinariow 26.07.04, 01:22 mcattery napisała: > Qunce Panna Cotta to swietna babka > Musisz ja poznac Tylko nie nabieraj ochoty na Qnce cotta. Za to Qnce w panna... ))) S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Qnce cotta hmmmm............... 26.07.04, 01:31 mcattery napisała: > Brzmi intrygujaco... Rowiązanie zagadki jest wyżej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=14422811&a=14437513 S. )) Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: Qnce cotta hmmmm............... 26.07.04, 01:34 Nie moglem pisac Panna, no bo jak wiesz, od razu podejrzen nabrala. Cotta - gotowana wlasnie hmm... ciekawe co trzeba zrobic zeby kunce ugotowac, tak zeby zawrzala www.pajacyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery CEES poczte odbierz! 26.07.04, 01:29 Cees poczte odbierz! Pisze tutaj bo ten watek to wolna hamerykanka. Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: MOJE LESZCZE I MOJE FIGURY 27.07.04, 01:06 Aj aj aj nie dosc ,ze podpisalem przed godzina nowy kkontrakt, to jeszcze z moja weterynarz smsuje... Ale szczescia na raz))))))))))) Cholera wolalbym weterynarz u siebie w lozku niz kontrakt .......... Psia kosc! Odpowiedz Link Zgłoś