sloggi 27.03.02, 11:31 Wisi mi życie pozagrobowe i to czy kiedyś zmartwychwstanę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marat_ Re: Wisi mi życie pozagrobowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.02, 12:45 Europa, Polska, województwo podlaskie, początek XXI wieku. Miejscowość - Łomża. Pewna osoba czeka na przeszczep nerki. Czeka długo, chociaż potencjalnych dawców (ofiary wypadków) sporo. Niestety, rodzina zmarłego nie wyraża zgody na pobranie narządów. Nasz potencjalny biorca szuka aktywnie; chce żyć. Rozmawia z rodzinami ofiar. Chce wiedzieć dlaczego nie godzą się na przeszczep. I tutaj słyszy odpowiedź: - No dobrze, pan weźmie nerkę od mojego zmarłego syna. Ale jak on później zmartwychwstanie bez nerki? Spuśćmy zasłonę miłosierdzia na koniec tej sceny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilian Re: Wisi mi życie pozagrobowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.200.* 27.03.02, 13:01 marat_ napisał(a): > Europa, Polska, województwo podlaskie, początek XXI wieku. > Miejscowość - Łomża. > Pewna osoba czeka na przeszczep nerki. Czeka długo, chociaż potencjalnych > dawców (ofiary wypadków) sporo. Niestety, rodzina zmarłego nie wyraża zgody na > pobranie narządów. Nasz potencjalny biorca szuka aktywnie; chce żyć. Rozmawia z > > rodzinami ofiar. Chce wiedzieć dlaczego nie godzą się na przeszczep. > I tutaj słyszy odpowiedź: > - No dobrze, pan weźmie nerkę od mojego zmarłego syna. Ale jak on później > zmartwychwstanie bez nerki? > > > Spuśćmy zasłonę miłosierdzia na koniec tej sceny... Taka wiara o jakiej piszesz, jesli chodzi o zmartwychwsatnie, jest raczej charakterystyczna dla jasnie oswieconych Swiadkow Jehowy i nie mniej kulturalnych ortodoksyjnych Zydow. Nasi ciemnogrodzianie nie maja takich dylematow metafizycznych, wiec sie czlowieku nie osmieszaj, znajomoscia naszej polskiej prowincji, bo widac ze nie masz o niej pojecia, tak samo jak nie masz pojecia o jakiejkolwiek religii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Warkną i nie dadzą IP: *.mofnet.gov.pl 27.03.02, 14:35 Gość portalu: emilian napisał(a): > > Nasi ciemnogrodzianie nie maja takich dylematow metafizycznych bo żyją nienawiścią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilian to nie bylo do ciebie doku .. IP: 192.168.200.* 27.03.02, 14:45 mialem nadzieje ze uzyskam odpowiedz od tego pajaca marata, znawcy polskich, prowincjonalnych zachowan, ktore nie maja pokrycia w faktach. A ty tylko zaciemniles ten watek swoja odpowiedzia, ktora ma sie nijak do jego tytulu .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku ... i nie wziąłem tego do siebie IP: *.mofnet.gov.pl 27.03.02, 15:45 Gość portalu: emilian napisał(a): > mialem nadzieje ze uzyskam odpowiedz od tego pajaca marata, Też mam tę nadzieję, też nie wierzę w te brednie o zmartwychwstaniu. Rozumiem że można od biedy jakoś wierzyć w Boga, ale diabły, koniec świata, zmartwychwstanie.... takiego średniowiecza nawet na prowincji już prawie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilian Re: ... i nie wziąłem tego do siebie IP: 192.168.200.* 27.03.02, 15:55 Gość portalu: doku napisał(a): > Też mam tę nadzieję, też nie wierzę w te brednie o zmartwychwstaniu. Rozumiem ż > e > można od biedy jakoś wierzyć w Boga, ale diabły, koniec świata, > zmartwychwstanie.... takiego średniowiecza nawet na prowincji już prawie nie ma Widzisz doku, ale mnie nie chodzilo o to w co on czy ty wierzycie. Przypomne Ci moze, bo tez raczyles zapomniec, ze to forum nazywa sie "informacje dnia", a to ze ktos se kurwa w cos wierzy to jest jego prywatna sprawa. NIe wiem co ten czlowieczek mial do zakomnunikowania, moze chcial pokazac jaki jest "postepowy", czy tez "swiatly", albo ze mu "wszystko wisi" cokolwiek to ma oznaczac. Moze w zwiazku z owym wisieniem, powinien byl wybrac forum "seksuologia", a tylko przypadkiem wyladowal w "informacjach dnia" ... Cokolwiek chcial zrobic, to chyba mu nie wyszlo. Bo jak widzisz nie zlecialo sie stado "apostolow zycia pozagrobowego" aby go wyprowadzac z bledu. Poprostu jeszcze jeden post, wyslany przez jakiegos umyslowego kaleke, nic poza tym ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Za dużo wykrzykników. Usiłujesz zagłuszyć strach? IP: *.mofnet.gov.pl 27.03.02, 14:37 Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Za dużo wykrzykników. Usiłujesz zagłuszyć strach? 27.03.02, 15:11 Przed czym, przecież po życiu się umiera; a co dalej ? a co mnie to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilian Re: Za dużo wykrzykników. Usiłujesz zagłuszyć strach? IP: 192.168.200.* 27.03.02, 15:33 sloggi napisał(a): > Przed czym, przecież po życiu się umiera; a co dalej ? a co mnie to obchodzi. No i, .....? Komu Ty sie zalisz kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Wisi mi życie pozagrobowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.02, 15:36 rzadki przykład triumfu ducha nad ....no właśnie nad czym ? autor pośpieszył z pewnym zapewnieniem wydało mu się na tyle odważne i odkrywcze że i pewnych krzykliwych znaków nie poskąpił po czym skromnie zamilkł, wzruszony chyba ale fakt, zawsze to jakaś informacja dnia pora na kolejną równie śmiałą nowinę co też autorowi może nie wisieć... choć może uzmysłowienie sobie równie trudnego autorowi toże dynda jakby szanowny Pan Sloggi nie wiedział to proszę coś wylosować z góry uprzedzam proszę nie iść na łatwiznę ! odpowiedź : „wszystko mi zwisa” kłócić się może ze zdrowym rozsądkiem proszę nie zapomnieć o wykrzyknikach !!!!! nurni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Wisi mi życie pozagrobowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 27.03.02, 15:36 sloggi napisał(a): > Wisi mi życie pozagrobowe To bardzo ciekawe !! Sprecyzuj może jeszcze gdzie i na czym ci wisi to życie pozagrobowe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Nic ci nie wisi, chcesz byc dziarski IP: *.unl.edu 27.03.02, 15:43 Gość portalu: XXL napisał(a): > sloggi napisał(a): > > > Wisi mi życie pozagrobowe > > To bardzo ciekawe !! > Sprecyzuj może jeszcze gdzie i na czym ci wisi to życie pozagrobowe ... > Nic nie wiecie o takich klientach ktorzy robia tego typu deklaracje. Wlasnie jemu zalezy najbardziej na zyciu pozagrobowym. To jest odreagowywanie na zniewalajacy go strach przed smiercia, dodawanie sobie otuchy itp. Nie tedy droga Sloggi. Nie poprzez ignorowanie a spirytualne zrozumienie istoty smierci i cyklu zycia. Zreszta zmartwychwstanie jest najprymitywniejsza koncepcja zycia po smierci. Nie warto wogole sie tym zajmowac. Jesli juz to reinkarnacja i karma. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Był dziad i baba, bardzo starzy oboje....... IP: *.echostar.pl 27.03.02, 15:56 Wiemy, wiemy, jak w tym wierszu........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Był dziad i baba, bardzo starzy oboje....... IP: *.unl.edu 27.03.02, 16:17 Gość portalu: XXL napisał(a): > Wiemy, wiemy, > jak w tym wierszu........ hej, nadmierny, co wiemy ? Przestan byc taki kryptyczny i wal co ci lezy na pompce. imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Był dziad i baba, bardzo starzy oboje....... IP: *.echostar.pl 27.03.02, 20:31 Gość portalu: Imagine napisał(a): > hej, nadmierny, co wiemy ? Przestan byc taki kryptyczny i wal co ci lezy na > pompce. Panie Iluzja, piszesz pan : "nic nie wiecie o takich klientach, którzy robią tego typu deklaracje" No więc odpowiadam : " Wiemy ....... A jako dowód naukowy podaję wiersz z lektury szkolnej. Zapraszam do czytania, tam jest wszystko czarno na białym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Nic ci nie wisi, chcesz byc dziarski IP: *.friaco.access.uk.tiscali.com 27.03.02, 17:12 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: XXL napisał(a): > > > sloggi napisał(a): > > > > > Wisi mi życie pozagrobowe > > > > To bardzo ciekawe !! > > Sprecyzuj może jeszcze gdzie i na czym ci wisi to życie pozagrobowe ... > > > > Nic nie wiecie o takich klientach ktorzy robia tego typu deklaracje. > Wlasnie jemu zalezy najbardziej na zyciu pozagrobowym. To jest odreagowywanie > na zniewalajacy go strach przed smiercia, dodawanie sobie otuchy itp. > Nie tedy droga Sloggi. Nie poprzez ignorowanie a spirytualne zrozumienie > istoty smierci i cyklu zycia. Zreszta zmartwychwstanie jest najprymitywniejsza > koncepcja zycia po smierci. Nie warto wogole sie tym zajmowac. Jesli juz to > reinkarnacja i karma. to Ty tak twierdzisz - dla mnie to wlasnie ,,newageizm'' jest prymitywna koncepcja filozoficzna. Na szczescie jest wolnosc wyznania i ani Ty ani ja nie musimy sie do niczego zmuszac. > Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Nic ci nie wisi, chcesz byc dziarski IP: *.unl.edu 27.03.02, 17:34 Gość portalu: aldona napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: XXL napisał(a): > > > > > sloggi napisał(a): > > > > > > > Wisi mi życie pozagrobowe > > > > > > To bardzo ciekawe !! > > > Sprecyzuj może jeszcze gdzie i na czym ci wisi to życie pozagrobowe . > .. > > > > > > > Nic nie wiecie o takich klientach ktorzy robia tego typu deklaracje. > > Wlasnie jemu zalezy najbardziej na zyciu pozagrobowym. To jest odreagowywa > nie > > na zniewalajacy go strach przed smiercia, dodawanie sobie otuchy itp. > > Nie tedy droga Sloggi. Nie poprzez ignorowanie a spirytualne zrozumienie > > istoty smierci i cyklu zycia. > > Zreszta zmartwychwstanie jest najprymitywniejsza > > koncepcja zycia po smierci. Nie warto wogole sie tym zajmowac. Jesli juz t > o > > reinkarnacja i karma. > > to Ty tak twierdzisz - dla mnie to wlasnie ,,newageizm'' jest prymitywna > koncepcja filozoficzna. Na szczescie jest wolnosc wyznania i ani Ty ani ja nie > musimy sie do niczego zmuszac. > > Pozdr, Imagine. > oczywiscie, ze nie aldonko. a co tak skoczylas na mnie z tym new agem ? karma i jej siostra reinkarnacja jest stara jak swiat, wiec w czym problem. zmartwychwstanie jest prymitywna koncepcja, nie trzymajaca sie kupy. imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona wielki Wschod - do Imagine IP: *.friaco.access.uk.tiscali.com 27.03.02, 17:50 Po ciezkich doswiadczeniach, jakie staly sie udzialem mojego chlopaka po wielu, wielu latach zauroczenia ( i glebokiego wtajemniczenia) religiami wschodu, nie potrafie reagowac spokojnie na dzwiek slow karma i reinkarnacja. Przepraszam Cie, moja reakcja byla spowodowana tylko i wylacznie osobista tragedia - ale nie tutaj miejsce na dlugi wywod. Po prostu denerwuje mnie dziecinne zachlystywanie sie systemem filozoficznym, zupelnie obcym naszemu kregowi cywilizacyjnemu. Ja mialam okazje przyjrzec sie temu z bliska. Ciesze sie z powrotu na lono ,,prymitywnej koncepcji'' zmartwychwstania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine do aldony IP: *.unl.edu 27.03.02, 18:12 Gość portalu: Aldona napisał(a): > Po ciezkich doswiadczeniach, jakie staly sie udzialem mojego chlopaka po wielu, > > wielu latach zauroczenia ( i glebokiego wtajemniczenia) religiami wschodu, nie > potrafie reagowac spokojnie na dzwiek slow karma i reinkarnacja. Przepraszam > Cie, moja reakcja byla spowodowana tylko i wylacznie osobista tragedia - ale > nie tutaj miejsce na dlugi wywod. Po prostu denerwuje mnie dziecinne > zachlystywanie sie systemem filozoficznym, zupelnie obcym naszemu kregowi > cywilizacyjnemu. Ja mialam okazje przyjrzec sie temu z bliska. Ciesze sie z > powrotu na lono ,,prymitywnej koncepcji'' zmartwychwstania. Ja, po pierwsze aldonko, nie zachlystuje sie dziecinnie "wschodem". Po drugie, trzeba wielu lat studiow, by naprawde zrozumiec o co chodzi w metafizyce hindusko- buddyjskiej. Dlatego nie dziwie sie, ze wielu mlodych ludzi, nie rozumiejac tych systemow, oddaja sie bez ograniczen szarlatanom i innym pseudo guru. Ja nigdy nie bylem w zadnej tzw. sekcie, nigdy nie bralem zadnych oficjalnych nauk u tzw. oswieconych i mam bardziej racjonalny umysl niz by moglo Ci sie wydawac. Nie mniej, z czasem, swiadomosc moja do tego stopnia sie poszerzyla, ze jest w stanie zaakceptowac nie tylko egzystencje innych wymiarow rzeczywistosci, ale i moje, nieprzerwane uczestnictwo w nich. I tu nie ma zadnej czarnej magii, jest tylko konceptualna ciaglosc zycia i ciagla zmiana form. przykro mi z powodu wydarzen, ktore mialy miejsce w twym zyciu, i moge Cie zapewnic, ze doszlo do nich z powodu niewlasciwej interpretacji metafizyki hinduskiej. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldono Re: do aldony IP: *.friaco.access.uk.tiscali.com 27.03.02, 19:08 Twoj paternizujacy ton jest zupelnie niepotrzebny. Tak - aby zrozumiec wielkie systemy wschodu faktycznie potrzeba lat wnikliwych studiow, ktoz wie o tym lepiej niz moj chlopak - obecnie asystent w katedrze filozofii Uniwersytetu Paryskiego, a nie sluchacz wieczorowych kursow teozofii dla amatorow. Wszystko zalezy od tego jak bardzo zdolales poszerzyc ,,drzwi percepcji'' - owszem daje to zludzenie oswiecenia, ale rowniez wystawia na dzialanie energii nie do konca przyjaznej dla wyjatkowo wrazliwych jednostek. Zreszta, jak wspomnialam wczesniej, nie ma sensu sie przekonywac wzajemnie o slusznosci swoich przekonan. Jesli wybrana przez Ciebie droga doskonalenia Ci odpowiada, to wszystkiego dobrego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: do aldony IP: *.unl.edu 27.03.02, 20:02 Gość portalu: aldono napisał(a): > Twoj paternizujacy ton jest zupelnie niepotrzebny. Tak - aby zrozumiec wielkie > systemy wschodu faktycznie potrzeba lat wnikliwych studiow, ktoz wie o tym > lepiej niz moj chlopak - obecnie asystent w katedrze filozofii Uniwersytetu > Paryskiego, a nie sluchacz wieczorowych kursow teozofii dla amatorow. > Wszystko zalezy od tego jak bardzo zdolales poszerzyc ,,drzwi percepcji'' - > owszem daje to zludzenie oswiecenia, ale rowniez wystawia na dzialanie energii > nie do konca przyjaznej dla wyjatkowo wrazliwych jednostek. > Zreszta, jak wspomnialam wczesniej, nie ma sensu sie przekonywac wzajemnie o > slusznosci swoich przekonan. Jesli wybrana przez Ciebie droga doskonalenia Ci > odpowiada, to wszystkiego dobrego. > > Pozdrawiam Czy przypadkiem ktos tu za wysoko noska nie podnosi ? We wszystkim co mowisz jest wiele zgryzliwosci i jadu (choc umiejetnie chowanego). Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: do aldony IP: *.friaco.access.uk.tiscali.com 27.03.02, 20:35 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: aldono napisał(a): > > > Twoj paternizujacy ton jest zupelnie niepotrzebny. Tak - aby zrozumiec wie > lkie > > systemy wschodu faktycznie potrzeba lat wnikliwych studiow, ktoz wie o tym > > > lepiej niz moj chlopak - obecnie asystent w katedrze filozofii Uniwersytet > u > > Paryskiego, a nie sluchacz wieczorowych kursow teozofii dla amatorow. > > Wszystko zalezy od tego jak bardzo zdolales poszerzyc ,,drzwi percepcji'' > - > > owszem daje to zludzenie oswiecenia, ale rowniez wystawia na dzialanie ene > rgii > > nie do konca przyjaznej dla wyjatkowo wrazliwych jednostek. > > Zreszta, jak wspomnialam wczesniej, nie ma sensu sie przekonywac wzajemnie > o > > slusznosci swoich przekonan. Jesli wybrana przez Ciebie droga doskonalenia > Ci > > odpowiada, to wszystkiego dobrego. > > > > Pozdrawiam > > Czy przypadkiem ktos tu za wysoko noska nie podnosi ? > We wszystkim co mowisz jest wiele zgryzliwosci i jadu (choc umiejetnie chowaneg > o). > Pozdr, Imagine. Przykro mi, ze odniosles takie wrazenie. Wydalo mi sie, ze to wlasnie Ty traktujesz mnie poblazliwie i z gory, dajac do zrozumienia, ze tylko wybrani sa w stanie dosiegnac Twojego stanu wtajemniczenia i sugerujac, ze moje przykre doswiadczenia sa spowodowane powierzchownoscia podejscia do filozofii wschodnich. Jesli nie taki byl wydzwiek Twoich wypowiedzi - to po raz drugi przepraszam. Laczy nas jedno - powazne podejscie do metafizyki. w odroznieniu do tych uczestnikow forum, ktorym tak latwo przychodzi kategoryczne stwierdzenie, iz po za zyciem tutaj i widzialna materia juz nic wiecej nie ma. Z metafizycznym pozdrowieniem Aldona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: do aldony IP: *.unl.edu 27.03.02, 21:02 Gość portalu: Aldona napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: aldono napisał(a): > > > > > Twoj paternizujacy ton jest zupelnie niepotrzebny. Tak - aby zrozumie > c wie > > lkie > > > systemy wschodu faktycznie potrzeba lat wnikliwych studiow, ktoz wie > o tym > > > > > lepiej niz moj chlopak - obecnie asystent w katedrze filozofii Uniwer > sytet > > u > > > Paryskiego, a nie sluchacz wieczorowych kursow teozofii dla amatorow. > > > > Wszystko zalezy od tego jak bardzo zdolales poszerzyc ,,drzwi percepc > ji'' > > - > > > owszem daje to zludzenie oswiecenia, ale rowniez wystawia na dzialani > e ene > > rgii > > > nie do konca przyjaznej dla wyjatkowo wrazliwych jednostek. > > > Zreszta, jak wspomnialam wczesniej, nie ma sensu sie przekonywac wzaj > emnie > > o > > > slusznosci swoich przekonan. Jesli wybrana przez Ciebie droga doskona > lenia > > Ci > > > odpowiada, to wszystkiego dobrego. > > > > > > Pozdrawiam > > > > Czy przypadkiem ktos tu za wysoko noska nie podnosi ? > > We wszystkim co mowisz jest wiele zgryzliwosci i jadu (choc umiejetnie cho > waneg > > o). > > Pozdr, Imagine. > > Przykro mi, ze odniosles takie wrazenie. Wydalo mi sie, ze to wlasnie Ty > traktujesz mnie poblazliwie i z gory, dajac do zrozumienia, ze tylko wybrani sa > w > stanie dosiegnac Twojego stanu wtajemniczenia i sugerujac, ze moje przykre > doswiadczenia sa spowodowane powierzchownoscia podejscia do filozofii wschodnic > h. > Jesli nie taki byl wydzwiek Twoich wypowiedzi - to po raz drugi przepraszam. > Laczy nas jedno - powazne podejscie do metafizyki. w odroznieniu do tych > uczestnikow forum, ktorym tak latwo przychodzi kategoryczne stwierdzenie, iz po > > za zyciem tutaj i widzialna materia juz nic wiecej nie ma. > Z metafizycznym pozdrowieniem > Aldona > Lata indoktrynacji darwinowsko-katolickiej zrobily swoje. Tylko tyle wynioslem z prlowskiej rzeczywistosci, ze albo jestem kuzynem szympansa albo, dla odmiany, ktos, gdzies, kiedys ulepil mnie z gliny. W kazdym wypadku jednak niczym sie nie roznie od pylu marnego. Pozdrawiam Cie rowniez i przepraszam, jesli to moj nochal poszybowal za wysoko. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anomen Re: Wisi mi życie pozagrobowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 16:23 sloggi napisał(a): > Wisi mi życie pozagrobowe i to czy kiedyś zmartwychwstanę. no i co? to manifest straceńca czy ignoranta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Wisi mi życie pozagrobowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unl.edu 27.03.02, 16:31 Gość portalu: anomen napisał(a): > sloggi napisał(a): > > > Wisi mi życie pozagrobowe i to czy kiedyś zmartwychwstanę. > > no i co? > > to manifest straceńca czy ignoranta? Raczej pieszczocha. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Wisi mi życie pozagrobowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.02, 12:19 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: anomen napisał(a): > > > sloggi napisał(a): > > > > > Wisi mi życie pozagrobowe i to czy kiedyś zmartwychwstanę. > > > > no i co? > > > > to manifest straceńca czy ignoranta? > > Raczej pieszczocha. Zawówno ignoranta, jak i pieszczocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Wisi mi życie pozagrobowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unl.edu 28.03.02, 15:25 sloggi napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: anomen napisał(a): > > > > > sloggi napisał(a): > > > > > > > Wisi mi życie pozagrobowe i to czy kiedyś zmartwychwstanę. > > > > > > no i co? > > > > > > to manifest straceńca czy ignoranta? > > > > Raczej pieszczocha. > > Zawówno ignoranta, jak i pieszczocha Te, sloggi, rzucil cie twoj kochanek, czy co ? Co ten temat ma wspolnego z Informacjami dnia ? Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Wisi mi życie pozagrobowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.02, 15:47 A co Twój ponury nastrój i minorowe nastawienie do życia ma z IMAGINACJĄ ? O odlotowym Lennonie nie wspomnę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Wisi mi życie pozagrobowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unl.edu 28.03.02, 16:25 sloggi napisał(a): > A co Twój ponury nastrój i minorowe nastawienie do życia ma z IMAGINACJĄ ? O > odlotowym Lennonie nie wspomnę ? To ty grobem tu rzuciles w pysk innym. Co ci sie nie podoba w Lennonie ? Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liman Re: Wisi mi życie pozagrobowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 16:49 Wygląda mi to na cytat z Garfielda (po kolejnym łomocie spuszczonym Okiemu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Wisi mi życie pozagrobowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 15:55 sloggi napisał(a): > Wisi mi życie pozagrobowe i to czy kiedyś zmartwychwstanę. To sie przynajmniej nie rozczarujesz, jak wielu innych na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilian Re: Wisi mi życie pozagrobowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.200.* 28.03.02, 16:22 Gość portalu: Balzer napisał(a): > To sie przynajmniej nie rozczarujesz, jak wielu innych na tym forum A ty co? Przekonales sie o tym na wlasnej skorze, czy doszedles do tego metoda dedukcji? Odpowiedz Link Zgłoś