pro100 12.03.16, 20:04 www.piens.pl/kto-jest-kim-piekne-opracowanie-postaci-kod/ a idioci biorą plewy za ziarno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benek231 Ty hitlerku spadaj na Fronde czy w inne gowno :O) 12.03.16, 21:07 np. do Goscia Niedzielnego. WON! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ty hitlerku spadaj na Fronde czy w inne gowno 12.03.16, 21:38 Że ktoś chce się chwalić że czyta takie brukowe badziewie? Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Ty hitlerku spadaj na Fronde czy w inne gowno 12.03.16, 21:53 wikul napisał: > Że ktoś chce się chwalić że czyta takie brukowe badziewie? Zgroza! **** Czyta to co przystaje do jego poziomu. Dla mnie istotne jest pytanie po co hitlerki przylaza tutaj zamiast produkowac sie na S24, jak Kretyn, czy w innych Frondach. Pluja na te Wyborcza, ciagle maja jej za zle, Michnika utopiliby w lyzce wody, a Wyborcza najchetniej zlikwidowali, ale przychodza takie Olegi3 wlasnie tutaj, jakby nie bylo dla nich lepszych miejsc. Jakby we Frondach nie czekali na nich z otwartymi ramionami. Czy hitlerki zawsze musza byc na misji(?) ** A teraz ja mam cos w ramach rewanzu. www.youtube.com/watch?v=qpNekLp5yfE Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Pracują ... 12.03.16, 22:05 www.facebook.com/sokzburaka/photos/a.1452029521697738.1073741828.1452015088365848/1741392706094750/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Dzięki Pro100, otworzyłeś mi oczy 12.03.16, 22:28 Zwłaszcza tym fragmentem> "Oboje zajmowali się w marcu 1968 roku napuszczaniem polskich studentów na ZOMO" Bardzo się wstydzę, że dałem się za swojej młodości spałować na Krakowskim Przedmieściu. Panowe z ZOMO, którzy mnie wtedy mnie lali na pewno się wtedy bardzo zmęczyli, bo ja - niewdzięcznik - starałem się uchylać. Otworzyły mi się także oczy na zbrodnie Chełstowskiego, który za czasów PRL-u deprawował młodzież w Jarocinie. Podobnie jak dziś, tak i wtedy Komitet Centralny rządzącej partii patrzył na takie swawole z usprawiedliwioną podejrzliwością. Zupełnie inaczej niż młodzież, która traktowała Jarocin jak ożywczy powiew w komunistycznym goownie. "Po Prostu" było rzeczywiście "propagandowym oddziałem Związku Młodzieży Polskiej, komunistycznej organizacji zajmującej się stalinowską indoktrynacją, wzorowanym na bolszewickim Komsomole." Prawdopodobnie dlatego jego redaktorzy bywali nierzadko odznaczani zakazem pisania, a samo pismo zostało przez władze PRL zlikwidowane. I tak dalej, i tak dalej. Pro100, my się rzadko zgadzamy, ale dotychczas nasze rozbieżności były, że tak to określę, "dyskutowalne". Z tym co tu nam zaserwowałeś dyskutować nie da. Pozostaje tylko zdziwienie, że taki troglodyta - jak ten z PIENS - potrafi nie tylko pisać, ale nawet posługiwać się komputerem Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 bardzo wygodnie wybrałeś fragmenciki 13.03.16, 08:20 w pazdzierniku po wyborach napisałem, że zapłaczą żydulkowie. no i chodzą i płaczą w pierwszym szeregu. a pretekst dla obrony interesów każdy dobry. a jaki kwik za chwilę będzie o ubeckie emerytury! a że tobie od razu z marcem się pokojarzyło to co ja mogę? pokaż mi jednego żyda co życie stracił od ub, sb czy innych mutacji. wygląda to ciągle tak samo - starsi i mądrzejsi podpuszczają, a polacy jedynie od wyciągania kasztanów z ognia a w żadnym wypadku od konsumpcji. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs oczywiście, że wygodnie, ale... 15.03.16, 22:31 nie musiałem się wysilać. pro100 napisał: > w pazdzierniku po wyborach napisałem, że zapłaczą żydulkowie. A ja wtedy nie tego podejrzewałem. Choć Kaczora nie lubię, nie poprzypisywałem mu antysemityzmu. > ... a pretekst dla obrony interesów każdy dobry. Generalnie, to dotyczy chyba wszystkich. Ale to ryzykowna hipoteza, że to o zagrożone interesy paru Żydów chodzi w KODzie.. Zdajesz się nie zauważać zagrożenia, jakie płynie ze sparaliżowania TK w sytuacji posiadania tak poważnej większości parlamentarnej. > a jaki kwik za chwilę będzie o ubeckie emerytury! a że tobie od razu z marcem się pokoja > rzyło to co ja mogę? Kwik o ubeckie emerytury mi wisi. Niech sobie kwiczą, ale to nie mnie się z marcem pokojarzyło, jeno autor artykułu o tym wspomniał. Przypomnę: "Oboje zajmowali się w marcu 1968 roku napuszczaniem polskich studentów na ZOMO". Tak może napisać tylko były esbek. Zresztą facet powołuje się tyle razy na esbeckie źródła, że dziwię się jakim cudem nie zadzwoniły u Ciebie dzwonki alarmowe. No i bardziej od esbeka wykształcony Polak nie napisałby o dwóch facetach "oboje". Także bardzo esbeckie jest obciążanie Bratkowskiego poglądami jego córki. Z domu ich nie wyniosła, bo Bratkowski nigdy przyjacielem komunizmu nie był, interesował się głównie społeczeństwem obywatelskim, samorządami i spółdzielczością, a jego poglądy na te tematy odbiegały daleko od oficjalnych. Tak dalece, żwe komuniści zamknęli prowadzona przez niego gazetę. No i chyba nie powiesz, że to komuniści posadzili go w radzie programowej "Stowarzyszenia Pracowników, Współpracowników i Przyjaciół Rozgłośni Polskiej Radia Wolna Europa Imienia Jana Nowaka-Jeziorańskiego", a byli pracownicy RWE potulnie zaakceptowali narzuconego przez bolszewię człowieka. Sprawy są o wiele bardziej złożone niż ten troglodyta jest w stanie ogarnąć. Jedyne dobre w rym artykule, to link to tej strony tezeusz.pl/ . Nie znalazłem tam wprawdzie cytowanej deklaracji ideowej, ale za to bardzo fajny antykwariat. Tu zresztą kolejny kwiatek esbeckiego sposobu myślenia, kiedy tak pisze o Miszku: "Działacz opozycji w czasach PRL-u, w trakcie przemian ustrojowych porzucił działalność opozycyjną i zajął się nielegalnym handlem książkami, na terenie Polski i Niemiec. Otóż, może jesteś za młody by to pamiętać, ale "w trakcie przemian ustrojowych" ogromną rolę odgrywał " nielegalny handel książkami. Także nielegalny ich import, druk, kolportaż, a nawet nielegalne ich czytanie. Pro100 nie wiem jakim cudem dałeś się zwieść temu typowi, ale naprawdę warto zwracać baczniejszą uwagę na źródła, z których chce się czerpać wiedzę Odpowiedz Link Zgłoś
perla a propos Jarocina jest 14.03.16, 00:01 dachs napisał: > Otworzyły mi się także oczy na zbrodnie Chełstowskiego, który za czasów PRL-u d > eprawował młodzież w Jarocinie. kiedyś pojechałem z kolegą na festiwal w Jarocinie. Jakiś typ wybiegł ze sklepu z tanim winem potrącając mnie, i przy okazji nazywając mnie faszystowską świnią. Dostał w mordę, a potem mi ręka przez tydzień śmierdziała marihuaną. A kilka lat temu, będąc w IPN z niedowierzaniem oglądałem zdjęcia swoich znajomych, którzy też tam byli, robione przez SB z ukrycia właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Perlowy hitlerek - won z forum :O) 14.03.16, 00:20 My moglismy miec rozne poglady i rozmawiac, ale gdy okazales sie hitlerkiem - tamte czasy sie skonczyly. WON! Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Perlowy hitlerek - won z forum :O) 14.03.16, 00:28 Krzysiu, zrobiłem ci jakąś krzywdę czy w inny sposób przetrąciłem, że mnie ciągle wyzywasz? Bo obrażasz mnie nazywając forumowym hitlerkiem. Bo jeżeli już, to proszę nazywać mnie forumowym Adolfem Hitlerem właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Perlowy hitlerek - won z forum :O) 14.03.16, 20:45 Poparles klero-faszystowski zamach stanu wiec jestes hiterek. Jestes czastka antydemokratycznej czarnoszczecinnej reakcji wiec jak niby mialbym cie nazywac jesli nie hitlerek, ktoremu do Hitlera bardzo duzo brakuje wprawdzie, i do kostek mu nie siega, ale ktory ma ambicje... Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: a propos Jarocina jest 15.03.16, 22:34 perla napisał: > kiedyś pojechałem z kolegą na festiwal w Jarocinie. > Jakiś typ wybiegł ze sklepu z tanim winem potrącając mnie, i przy okazji nazywa > jąc mnie faszystowską świnią. > Dostał w mordę, a potem mi ręka przez tydzień śmierdziała marihuaną. > > A kilka lat temu, będąc w IPN z niedowierzaniem oglądałem zdjęcia swoich znajom > ych, którzy też tam byli, robione przez SB z ukrycia właśnie. Tak mogło być. Jarocin nie był z mojej bajki i nigdy tam nie byłem. Ale wiem, że komuna zgrzytała zębami na Jarocin i już to samo czyniło ten sabat szarpidrutów sympatyczniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: chodzą i płaczą 12.03.16, 22:45 Powszechnie wiadomo że najwięcej komunistycznych aparatczyków jest w PiS. ====== Wiesz dlaczego ludzie chodzą na demonstracje? Bo pis łamie prawo a nie dlatego ze ten i ów zawodowy aktywista podczepiony pod KOD im kazał. Gdyby PiS nie łamał prawa to 99% demonstrujących ludzi w dupie miało by tych wszystkich cwaniaków. Dlatego wszelkie tego typu próby oczerniania KOD są chybione. Czy naprawę nie może do twojego zakutego łba trafić, że 90% demonstrujący ludzi wcale nie chce zmiany rządu. Ludzie ci chce tylko by rzad przestrzegał prawa. Tylko tyle i aż tyle. ================ Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: chodzą i płaczą 13.03.16, 08:12 99% demonstrujących ludzi ma w dupie prawo - portfel to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: chodzą i płaczą 13.03.16, 22:15 Marsz KOD w 150 sekund [;Full HD Time Lapse]; Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: chodzą i płaczą 18.03.16, 08:55 99% demonstrujących ludzi ma w dupie prawo - portfel to jest to ---tak,tak. Nadrukują. Morawiecki podobno już ma w ręku PKO Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Prostaka nie przekonasz, wierzy tylko w PiS. 13.03.16, 21:34 wkkr napisał: > Powszechnie wiadomo że najwięcej komunistycznych aparatczyków jest w PiS. > ====== > Wiesz dlaczego ludzie chodzą na demonstracje? > Bo pis łamie prawo a nie dlatego ze ten i ów zawodowy aktywista podczepiony pod > KOD im kazał. > Gdyby PiS nie łamał prawa to 99% demonstrujących ludzi w dupie miało by tych ws > zystkich cwaniaków. > Dlatego wszelkie tego typu próby oczerniania KOD są chybione. > Czy naprawę nie może do twojego zakutego łba trafić, że 90% demonstrujący ludzi > wcale nie chce zmiany rządu. Ludzie ci chce tylko by rzad przestrzegał prawa. > Tylko tyle i aż tyle. Ten link więcej powie o tych ludziach ale prostak tego nie zrozumie. Dla niego liczą się tylko pieniądze. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19759661,to-zdjecie-wiele-mowi-o-manifestantach-kod-z-pewnoscia-szanuja.html#MT#Czolka3Img Odpowiedz Link Zgłoś
wikul 10 kwietnia każda parafia w Polsce ... 16.03.16, 00:30 www.facebook.com/1631140490462556/photos/a.1631310357112236.1073741828.1631140490462556/1727997687443502/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Ci chyba nie płaczą 17.03.16, 23:29 www.facebook.com/photo.php?fbid=639942692824966&set=gm.705498729552544&type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ci chyba nie płaczą 18.03.16, 12:34 ORMO czuwa i w porę wygasiło wraży tekst a chodzi o to że każda parafia ma obowiązek wysłania na demonstrację prorządową jednego autokaru pełnego ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś