Gość: Gobi IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.09.04, 16:49 Podobniez mu dopłacają z opieki społecznej tzw dodatek mieszkaniowy! I jest zwolniony z wszelkich opłat jako tzw kombatant SB!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: felusiak nie twoj interes. IP: *.nyc.rr.com 25.09.04, 17:31 typowo polska zawisc. polacy sa jak wlosi pozbawieni czaru. modlitwa wlocha. Panie Boze Giuseppe ma sto owiec a ja tylko 10, spraw abym i ja mial 100 to bedziemy mieli po rowno. modlitwa polaka. Panie Boze Walenty ma 100 owiec a ja tylko 10, spraw aby mu 90 owiec zdechlo to obaj bedziemy mieli po rowno. Odpowiedz Link Zgłoś
watto fallusiak to żydowski beduin? 25.09.04, 17:44 Gość portalu: felusiak napisał(a): > typowo polska zawisc. polacy sa jak wlosi pozbawieni czaru. > modlitwa wlocha. Panie Boze Giuseppe ma sto owiec a ja tylko 10, spraw abym i > mial 100 to bedziemy mieli po rowno. > modlitwa polaka. Panie Boze Walenty ma 100 owiec a ja tylko 10, spraw aby mu 90 > owiec zdechlo to obaj bedziemy mieli po rowno. Fallusiak to żydowski beduin? Może dodatkowo podbudowany tradycją rednecków z południa USy... Marzy mu sie harem? Inna owca na każdy dzień... A wady przypisywane przez fallusiaka Polakom to tyowy stosunek Zydów do nie-Zydów. Zydzi w Talmudzie mają nakazane obrzucać klątwami nie tylko Jezusa i jego matkę, ale swiątynie i budowle gojów. To typowy przejaw projekcji swoich własnych wad na innych. Psychoteriapia potrzebna, tylko nie freudystów, którzy sami jej potrzebują. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8580613&a=8580613 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw8 Won z forum prymitywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:33 Jak nie umniesz napisac nic mądrego to lepiej nic nie pisz debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Won z forum prymitywie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.09.04, 17:42 Skoro złodziej korzystający z układów inaczej jakała co to nie musi odpowiadać na pytania sądu ma mieszkanie zabrane czytaj ukradzione przez ojca Szechtera to zmykam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Raczej morderco nazistów IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.09.04, 18:06 A czy zaplacił? Sam chciał przejąc II progrm TV za darmo! I dobrze ! Wreszcie swinie pożarły się o koryto! I Polska wie kto jest kto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSAS Michnik nie płacił - to PREZENT od Mosadu IP: *.twmi.rr.com 28.09.04, 00:02 Odpowiedz Link Zgłoś