25.11.04, 10:36
antysemitę. Po obejrzeniu Shreka dwa, jest to możliwe. Żyłka do Galerii
Iceczkowej, niżej.

jeszcze niżej

jeszcze

a może wyżej?

no, nie ma jej...sama już nie wiem, wyżej czy niżej?

---------------------------------jest!
klikajta!
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: pokochaj IP: *.tinet / *.tinet.pl 25.11.04, 11:27
      perli napisała:

> ---------------------------------jest!

Goldberg, czy ja ci mówiłem, co by na forum gescheftów nie robić ??
    • pro100 Hm, a jak z tym sobie poradzisz 26.11.04, 07:46
      "Żyd to złudzenie optyczne" - guru Rimpocze
      • 100krotki Re: Hm, a jak z tym sobie poradzisz 26.11.04, 07:53
        pro100 napisał:

> "Żyd to złudzenie optyczne" - guru Rimpocze

stopery założyć

na uszy-real
        na oczy-virtual

innej metody nie znam

jest wprawdzie jedna-ale czysto teoretyczna
        wszystkich antysemitów do gazu...na dojrzewanie jak z bananami się robi
        • pro100 Re: Hm, a jak z tym sobie poradzisz 26.11.04, 08:12
          100krotki napisała:

> pro100 napisał:
          >
          > > "Żyd to złudzenie optyczne" - guru Rimpocze
          >
          > stopery założyć
          >
          > na uszy-real
          > na oczy-virtual
          >
          > innej metody nie znam
          >
          > jest wprawdzie jedna-ale czysto teoretyczna
          > wszystkich antysemitów do gazu...na dojrzewanie jak z bananami się robi

Ciebie nie ma - ot w mgle przyboju coś zamajaczyło kątem oka jakby, ale nie to
          tylko się zdawało!

pozdr anty - za g. Rimpocze
          • 100krotki Re: Hm, a jak z tym sobie poradzisz 26.11.04, 08:24
            pro100 napisał:

> Ciebie nie ma - ot w mgle przyboju coś zamajaczyło kątem oka jakby, ale nie
            to
            > tylko się zdawało!
            >
            > pozdr anty - za g. Rimpocze

a ja JESTEM tym samym kiedy tylko mgła uniesie się dogóry i jako deszczyk
            skropi spragnione dżdżu 100krotki na spękanej od suszy ziemi, albo opadnie i
            kroplami perlistymiporannej rosy zwilży płatki 100krotki, aby miały zapas
            ożywczej wody aż do zachodu słoneczka nad zieloną polaną
            • pro100 Re: Hm, a jak z tym sobie poradzisz 26.11.04, 08:45
              100krotki napisała:

>
              > a ja JESTEM tym samym kiedy tylko mgła uniesie się dogóry i jako deszczyk
              > skropi spragnione dżdżu 100krotki na spękanej od suszy ziemi, albo opadnie i
              > kroplami perlistymiporannej rosy zwilży płatki 100krotki, aby miały zapas
              > ożywczej wody aż do zachodu słoneczka nad zieloną polaną

-Każda cząstka naszego ciała rodziła się w ogniu gwiazdowym i wymrażana w
              pustce była. Rodziliśmy się i umierali po wielokroć.-

To z nastrojów listopadowych. I nie pojmuję czemu niektórzy mają tak paniczne
              przywiązanie do przebrzmiałej formy. Czyżby w treść nie wierzyli?

• perli dysertacja 26.11.04, 12:53
                zaznaczam, iż nie wiem co oznacza. Pierwsza się dodzwoniła, a że miła była to
                ją polubiłam. Słowo! Skłony głową. Piękne, siarczyste brzmienie. DYSERTACJA.
                dotyczyć będzie STWORÓW. Antysemitów. Ogorów.

Ogry Forum Aktualności

XXL

Obszar Polska. Aktywność akuratna. Typowy Antymoszysta. Myśli samodzielnie. Ta
                materia myślenia wyklucza wpływ Wróżki Xellowitz w przygotowywaniu jedzenia.
                Zwłaszcza śniadań. Ma własne zdanie. Jedno. Zawsze zaczynające się jak to
                zawieszone na żyłce. Nieco wyżej. Jeszcze wyżej. Plazmowicz. Posługuje się
                plazmową pumpkom z podwędzonych ogryzków. Nocą pumpkuje do indyków. Lubi
                szybkie dynie. Zjadł 88dwa liście. Nadal jest niedzielnym dyniowcem. W
                konflikcie z Księciem z Bajki. Ma dwie kurzajki. Katastroficzna Ogra tego jest
                kondycja. Nie unika kontrowersyjnych tematów. Przewidziana bagienna banicja
                jest za to. Obecnie z obgryzionym plazmowcem poluje na płyny o podyższonym
                poziomie plątw w post-bagienieeru. Postem każdym powinno się Go do przytomności
                przywoływać. Nie potrafi pływać. Zlokalizować, pokochać, zlikwidować.

Pro100
                Iceczek to złudzenie optyczne??? Nie znalazłam rimu. Rim poczekać musi do
                soboty...

przybijcie piątki!

Leonówka zawodówka

• pro100 Lepsza dysertacja niźli denaturacja cokolwiek to 26.11.04, 13:31
                  oznacza.

perli napisała:

> zaznaczam, iż nie wiem co oznacza. Pierwsza się dodzwoniła, a że miła była to
                  > ją polubiłam. Słowo! Skłony głową. Piękne, siarczyste brzmienie. DYSERTACJA.
                  > dotyczyć będzie STWORÓW. Antysemitów. Ogorów.
                  >
                  >
                  > Pro100
                  > Iceczek to złudzenie optyczne??? Nie znalazłam rimu. Rim poczekać musi do
                  > soboty...
                  >
                  > przybijcie piątki!
                  >
                  >
                  > Leonówka zawodówka
                  >
                  >
                  A poza tym to taka jedna sto razy krotką mnie po głowie waliła. A ja człek
                  pokorny, tylko raz orczykiem. A Rim niech pocziwa.

pozdr anty
                  • perli niskie niebo 27.11.04, 18:51
                    Pro100

Obszar Polska. Przedstawiciel Ogerów w ogrodniczkach. Karpista kolendrowy.
                    Cykoria częstowany. Pasjonat. Koje hoduje. Nie lubi Kota w Butach.
                    Liliowicysta. Lassa liliowego prekursor i propagator laicyzacji. Mosieka
                    Starozakonnego doprowadził do stanu świeckiego, podczas łowienia leszczy, w
                    czasie aktywacji antysemickiego arsenału planktonowego, zaczajonego zaraz za
                    postacią czeszącego sie cyklicznie Ogra, ogarniętego ogromną wolą
                    wyolbrzymiania roli światła w rekonstrukcji pułapek na płazy, położonej w
                    połciach pokrojonej w sposób przypadkowy przynęty. Wędkujący gawędziarz. Wiedzę
                    swoją czerpie ze słowniczka staropolskiego. Pomocy gojom jeziornym udzielając.
                    Spłowiałym GOJOM. Głosu goje te nie wydają, bo go nie mają. W post-bagienieru!
                    Najgroźniejszy w czasie deszczy. Kiedy mgły miękną i pękają powoli. Niskim
                    niebem niesione. Zlokalizować, pokochać, zlikwidować.

Leonówka zawodówka
                    • 100krotki Re: niskie niebo 27.11.04, 19:14
                      perli napisała:

Ogra, ogarniętego ogromną wolą
                      > wyolbrzymiania roli światła w rekonstrukcji pułapek na płazy, położonej w
                      > połciach pokrojonej w sposób przypadkowy przynęty. Wędkujący gawędziarz.
                      Wiedzę
                      >
                      > swoją czerpie ze słowniczka staropolskiego.

finisz
                      • perli iniemaskoczni 28.11.04, 09:44
                        a Iceczkowy inkaust mówi, iz liczba Ogrów w Polsce jest milionistyczna. Portal
                        zaś patetycznie i prawie potajemnie przepisem się podpiera, jak jakim
                        teatralnym kulisem, i twierdzi tendencyjnie i teoretycznie tandetnie, że ilość
                        postów w wątku wynosić ma 2500. Iniemaskoczni na to? Nawet na igielicie nie
                        podaruję milimetra, żadnemu antysemicie!

Leonówka zawodówka
                        • Gość: twoje serce Re: iniemaskoczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:04
                          wie komu bije dzwon
                          • perli uśkarimatsatajszi 02.12.04, 11:07
                            Samuraj

Obszar Polska. Przedstawiciel Ogerów z siedmioma Kajdzimami. Dawniej na Forum
                            Kraj widziany. Zjednoczony ze wszystkimi żywiołami. Obecność Istoty dostrzega w
                            kamieniach, czasami. Mieciowiec. Rozmiecie system post-bagiennierowy. Zaciąga
                            filmy z netu i nie wiedzieć czemu przy tym zaciągnieniu nie poddaje się
                            przygnębieniu. Oryginał i odkrywca. Obecnie obserwuje Berety Niewidki. Taki
                            Beret niewidzialny jest przez pół godziny i bardzo dużo roboty jest przy nim,
                            aby perswazją i miecia magią zachęcić go do godzinnego stanu niewidzenia.
                            Założyciel szkoły -uśkarimatsatajszi- Mentor i nauczyciel Ogra W strasznych
                            szortach. Zlokalizować, pokochać, zlikwidować.

Leonówka zawodówka

• perli dom gry 13.12.04, 12:06
                              Ogrem zostaniesz i Ty!

Podsumowanie
                              (pierwsza poprawka do drugiego akapitu, dysertacji na temat pokochnia
                              antysemitów)

Iceczkowi w pejsie się mieści, że Goj może być mądrzejszy.
                              • Gość: jacek#jw Dysertacja IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 12:12
                                Teraz należy rozpatrzyć, gdzie się Iceczkowi(y) pejs mieści.

Pozdr / Jacek
                                • perli to 13.12.04, 12:15
                                  w drugiej poprawce. Piszę właśnie na ławce...
                                  • Gość: jacek#jw Z niecierpliwością oczekuję IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 12:29
                                    na dalszą część rozprawy ławeczkowej.
                                    • perli dziękuję 13.12.04, 12:42
                                      moje ego już szybuje i rozmowę z Generałem, którą przeczytałam pięć minutek
                                      temu, ostrzeliwuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka