Gość: siedem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 13:40 jedna forumowiczek publikuje zwój łeb znaczy sie strone wuwuwu: republika.pl/gruba_baba/gal-maja.html proszę zwrocic uwagę na autora. po latach okazuje sie ze studentka kasia istnieje. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: dokonałem makabrycznego odkrycia na forum kob 20.12.04, 13:45 Gość portalu: siedem napisał(a): > jedna forumowiczek publikuje zwój łeb znaczy sie strone wuwuwu: > > republika.pl/gruba_baba/gal-maja.html > proszę zwrocic uwagę na autora. po latach okazuje sie ze studentka kasia > istnieje. > > 5040 Ta dyskryminacja często przybiera bardzo ukryte formy i jest wręcz niezauważalna dla człowieka przeciętnego. Jednak homofobia, seksizm czy antysemityzm doczekały się swego "poważnego rozpatrzenia". Mówienie o dyskryminacji grubych - wywołuje śmiech. Jak nazwac, te nowom fobie?Grubofobia, czy antygrubizm? Mancia Szyszkowska i Sroda cos wymysla mam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Bardzo dobry portret IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 13:48 To ogromna sztuka odkryc w osobie o urodzie odbiegajacej od aktualnej mody cos ladnego i to pokazac. Nawiasem mowiac, piekno jest wzgledne. Tycjan by sie natychmiast zakochal Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Bardzo dobry portret bezjajence 20.12.04, 13:54 Gość portalu: patience napisał(a): > To ogromna sztuka odkryc w osobie o urodzie odbiegajacej od aktualnej mody cos > ladnego i to pokazac. Nawiasem mowiac, piekno jest wzgledne. Tycjan by sie > natychmiast zakochal Znow dalas ciala, nie Tycjan tylko Rubens , "rubensowskie ksztalty" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience A, dzien dobry, marginesie spoleczny:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 14:06 W twoim smietniku albumow oczywiscie nie ma, totez z litosci podrzucam obraz Tycjana o ktory mi chodzilo. Na przyszlosc radze trzynac sie glownie cwiczen w grypsowaniu i bluzgach, bo w tym nikt cie nie przegoni www.muzeum.narodowe.gda.pl/trans_tycjan_zlozenie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Bezjajence felga zdybek 20.12.04, 14:08 Gość portalu: patience napisał(a): > W twoim smietniku albumow oczywiscie nie ma, totez z litosci podrzucam obraz > Tycjana o ktory mi chodzilo. Na przyszlosc radze trzynac sie glownie cwiczen w > grypsowaniu i bluzgach, bo w tym nikt cie nie przegoni > > www.muzeum.narodowe.gda.pl/trans_tycjan_zlozenie.htm Chodzi nie o jeden obraz ale o caloksztalt, powszechnie Rubens kojarzy sie z kraglosciami,chcialas sie popisac wiedza ale znow ci nie wyszlo tlumoku. Tlumok to nie bluzg fakt powszechnie znany stwierdzilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Rozumiem. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 14:14 Wytworna dama zakazala mi myslec o Tycjanie. Tyko o Rubensie wolno, bo o nim wytworna dama slyszala, hihi Pewnie od rana zazywa spirytualia przedswiateczne... Przyjemnego stanu upojenia alkoholowego zycze, wytworna damo. Bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Rozumiem.Felga 20.12.04, 14:23 Gość portalu: patience napisał(a): > Wytworna dama zakazala mi myslec o Tycjanie A gdzie ja ci zakazuje myslec? . Tyko o Rubensie wolno, bo o nim > wytworna dama slyszala, hihi Pewnie od rana zazywa spirytualia > przedswiateczne... Dama, nie tylko slyszala o Rubensie, ale nawet ogladala jego dziela , wyobraz sobie,dama do miasta gdzie mieszkal i tworzyl Rubens , ma dwadziescia minut, to miasto nazywa sie Antwerpia . Ty byc moze, rzeczywiscie cos slyszalas, ale nigdy poza internetem nie widzialas nic, dlatego Rubens kicka ci sie z Tycjanem droga bezjajence. > > Przyjemnego stanu upojenia alkoholowego zycze, wytworna damo. Bez odbioru Glodnemu chlebek na mysli, czyli spirytualia. Jak chcesz o czyms pisac na czym sie nie znasz, to najpierw poszukaj sobie linkow. I specjalnie dla mnie sie nie wysilaj bo ja droga felgo w twoje linki nie klikam. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Rozumiem.Felga 20.12.04, 14:31 Zapomnialam, napisac, ze do Muzeum krolewskiego, w ktorym jest kilka sal z dzielami Rubensa mam jakies pol godzinki na piechote. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Siodemko 20.12.04, 14:40 A jak Ci sie podobala "Dama z kuna"?Moze to wszystko w obronie meza damy, ktory sie roztyl niemozebnie.Wyjdzie na to, ze go dyskryminuja, nie dajac mu startowac po raz trzeci, bo gruby jak swinia jest . Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Ręce precz 20.12.04, 14:42 gini napisała: > bo gruby jak swinia jest ------------------------------------------------ od świni! Ty... cjanie potasu, Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ręce precz 20.12.04, 14:46 karlin napisał: > gini napisała: > > > bo gruby jak swinia jest > ------------------------------------------------ > > od świni! > > Ty... cjanie potasu, Ty! > > Nic nie poradze on ma takie male swinskie oczka .Na Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ręce precz 20.12.04, 14:48 karlin napisał: > gini napisała: > > > bo gruby jak swinia jest > ------------------------------------------------ > > od świni! > > Ty... cjanie potasu, Ty! > > Nic nie poradze on ma takie male swinskie oczka .Pamietasz polskie Zoo?On tam chyba za dzika robil, ale teraz to juz sie calkiem do swini upodobnil, nie mowiac juz o zwyczajach, wiesz koryto itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem a ja sie martwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:56 bo wydaje mi sie ze ten atak ma na celu wymiane agentury z moskiewskiej na inną w zwiazku z naszym akcesem do unii. lepszy swoj agent niż obcy agent. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Czy Ty 20.12.04, 15:51 Gość portalu: siedem napisał(a): > bo wydaje mi sie ze ten atak ma na celu wymiane agentury z moskiewskiej na inną w zwiazku z naszym akcesem do unii. lepszy swoj agent niż obcy agent. ---------------------------------------------------------------------------- uwierający pepeg też nosisz do rozpadu, zamiast wymienić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem no niby tak, masz rację /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 16:14 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
karlin No dobra 20.12.04, 14:57 ale co Ci ta biedna dostarczycielka schabowych zrobiła, że ją do Grupy Trzymającej Władzę wciągasz? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin supersizeher 20.12.04, 13:49 Tyle dobroci w jednym. Aż wstyd się obnosić ze swoimi siedmioma kompleksami. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: dokonałem makabrycznego odkrycia na forum kob 20.12.04, 14:09 Dziwny jestes - to grubej baby nie widziałeś,ze sie tak podniecasz? A autor? Ten którego masz na mysli podpisywał się cs,a nie cees cees,to była przeróbka forumowiczów. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: dokonałem makabrycznego odkrycia na forum kob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:28 > Dziwny jestes - to grubej baby nie widziałeś,ze sie tak podniecasz? "podniecasz" nie wiem czy to dobre słowo jest? może dziecinnie zaciekawiony. 1. pytanie jak wygląda współzycie z ww kasią? po którym klapsie to wielorybie cielsko rozfaluje się na tyle by można było "wejść". 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG niech Ci będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:42 dziecinnie jest najtrafniejszym okresleniem A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: niech Ci będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:54 > dziecinnie jest najtrafniejszym okresleniem znaczy sie ze niby mnie obrazasz teraz? to ja ci cos powiem: te wszystkie tluste dupy to przez takich jak ty, przez ulepszacze białą jałową mąkę. howgh~! 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: niech Ci będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:59 czasami lepsza taka niz 'suchojewa' ,co Cie na soi bedzie tuczyc A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: niech Ci będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 15:02 > czasami lepsza taka niz 'suchojewa' ,co Cie na soi bedzie tuczyc nie soje tylko pełny przemiał. a czy ja mowie ze ja takie kosciste klacze wole? ja lubie takie w sam raz. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: niech Ci będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 15:08 no i dobrze ,że lubisz w am raz a ja słyszałem (nie widziałem,przyznaję się) że w Australii nie ma kobiet w sam raz są lalki Barbie i mutanty do 18 jest to pierwsze,a potem sie przepoczwarza podobno to na skutek faszerowania hormonami ichniejszego jedzenia A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Re: niech Ci będzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 15:03 prtestuje! Tylko bez uogolnien! Chuda jestesm jak patyk a pozeram jak chlop malorolny. I nie zycze sobie zeby mnie ktos od suchojewych wyzywal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: niech Ci będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 15:06 suchojewa ,to baba chuda jak kij,ale do tego z charakterem psa ogrodnika A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Re: niech Ci będzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 15:08 a chuda, ale z wypuklosciami? Co do psa ogrodnika to sie nie wypowiadam, bo zalezy o co chodzi. Na przyklad jesli o inne damy, to jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: niech Ci będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 15:13 mówimy o jedzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Re: niech Ci będzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 15:19 ok. najuprzejmiej przepraszam za dociekliwosc w zwiazku z nowym dla mnie terminem 'suchojewa', ale kiedys mnie wyzywali od patyka i pewna nadwrazliwosc pozostala. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Bezjajence 20.12.04, 15:26 Gość portalu: patience napisał(a): > ok. najuprzejmiej przepraszam za dociekliwosc w zwiazku z nowym dla mnie > terminem 'suchojewa', ale kiedys mnie wyzywali od patyka i pewna nadwrazliwosc > pozostala. Od patykow to sie sama wyzywalas, nawet od chlopow marolnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Precz, miotlo straszna, precz! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 15:50 Chora osobo. Od paru tygodni dopisujesz bluzgi pod moimi postami. Moim zdaniem jestes bardziej chora niz Pan Jozef. Idz sie leczyc, a po wyleczeniu wez sie za nauke i zrob przynajmniej mature. Albo zamiast wirtualnego meza i wirtualnych dzieci wyjdz -realnie - za maz za pana Jozefa. Pasujecie do siebie. Spraw sobie z panem Jozefem dzieci realne a nie wirtualne. Wreszcie bedziesz miala co robic w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Precz, miotlo straszna, precz! 20.12.04, 15:59 Gość portalu: patience napisał(a): > Chora osobo. Od paru tygodni dopisujesz bluzgi pod moimi postami. Oj bezjajence , bluzgasz calkiem jak margines spoleczny. Uwazasz, ze tylko tobie wolno scigac ludzi na forum? Jak scigasz ludzi pod roznymi pacynami to jest ok wg ciebie. Jak ci przeszkadza, ze cie troche podszczypuje pod wlasnym nickiem to ewentualnie moge stworzyc kilka pacyn, jakies kontrolanty, neutralne nicki i miski, i tp... Moim zdaniem > jestes bardziej chora niz Pan Jozef. Idz sie leczyc, a po wyleczeniu wez sie za > > nauke i zrob przynajmniej mature. Co ty nie powiesz?Mature mam robic?Zastanowie sie nad tym . Albo zamiast wirtualnego meza i wirtualnych > dzieci wyjdz -realnie - za maz za pana Jozefa. Widzisz bezjajence, ja mam realnego meza i realne dzieci, ty zdaje sie nie masz ani realnych ani wirtualnych, byc moze dlatego latasz tak za Joziem. Pasujecie do siebie. Spraw sobie > > z panem Jozefem dzieci realne a nie wirtualne. Wreszcie bedziesz miala co robic > > w zyciu. Alez ja jak juz pisalam wyzej, mam realne dzieci i realnego meza a co z toba Felgo zdybku? Ja caly czas mam co robic, meza mam wiec moze najpierw poszukaj go dla siebie. Ceesiek juz zajety masz pecha, ale moze kretyn 52 zrezygnuje dla ciebie z murzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience nie kituj Gini:( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 16:06 Matka malym dzieciom, ktora na okraglo w internecie siedzi... Szczegolnie w nocy. A jak sie twoje dzieci rano budza, to ty smacznie i ze spokojnym sumieniem spisz, po im podsypalas pasze dla konia kolo lozeczek? Jestes chora, Gini. Twoje kity sa przejrzyste jak szklo. Jak masz przeblyski realnego swiata, to wtedy rzucasz sie do internetu zeby sie na kims zemscic za swoje parszywe zycie. Byc moze po wyleczeniu okazesz sie zupelnie inna osoba, mila i sympatyczna. Poza tym tobie sie pogarsza w czasie. Jak mi nie wierzysz, spytaj kogokolwiek albo sama poczytaj twoje wlasne posty z czasow, kiedy startowalas na forum. Takiego ladunku agresji jaki teraz w sobie masz, zadna zdrowa osoba by nie wytrzymala. Zrob cos z soba zanim calkiem stracisz kontakt ze swiatem realnym. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: nie kituj Gini:( 20.12.04, 16:18 Gość portalu: patience napisał(a): > Matka malym dzieciom, ktora na okraglo w internecie siedzi... Szczegolnie w > nocy. A jak sie twoje dzieci rano budza, to ty smacznie i ze spokojnym > sumieniem spisz, po im podsypalas pasze dla konia kolo lozeczek? Jestes chora, > Gini. Twoje kity sa przejrzyste jak szklo. Jak masz przeblyski realnego swiata, > > to wtedy rzucasz sie do internetu zeby sie na kims zemscic za swoje parszywe > zycie. Byc moze po wyleczeniu okazesz sie zupelnie inna osoba, mila i > sympatyczna. Poza tym tobie sie pogarsza w czasie. Jak mi nie wierzysz, spytaj > kogokolwiek albo sama poczytaj twoje wlasne posty z czasow, kiedy startowalas > na forum. Takiego ladunku agresji jaki teraz w sobie masz, zadna zdrowa osoba > by nie wytrzymala. Zrob cos z soba zanim calkiem stracisz kontakt ze swiatem > realnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Grubofobia.... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 20.12.04, 16:22 Grubofobia to po prostu grubianstwo. Dla mnie fotografia jest wzorowana na obrazach kubistow (np. Picasso albo Makowski). Bardzo oryginalne zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Re: Grubofobia.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 16:25 Gość portalu: Astra napisał(a): > Grubofobia to po prostu grubianstwo. Dla mnie > fotografia jest wzorowana na obrazach kubistow > (np. Picasso albo Makowski). Bardzo oryginalne zdjecie. Makowski mi nie przyszedl do glowy, ale masz racje tak tez mozna. Zgadzam sie, ze swietny portret. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Grubofobia.... 20.12.04, 16:44 Gość portalu: Astra napisał(a): > Dla mnie > fotografia jest wzorowana na obrazach kubistow > (np. Picasso albo Makowski). Bardzo oryginalne zdjecie. Mnie również podoba się ta fotografia. Nie znam się specjalnie na sztuce, ale przypomina mi ta fotografia figurki różnych ''Wenus'' z okresu paleolitu, kobiet o BARDZO bujnych kształtach, np. ''Wenus z Lespugue'', i tej najsłynniejszej , bardzo grubiutkiej, która wygląda jak wrzeciono , nie mogę sobie przypomnieć nazwy miejscowości, w której ją znaleziono. a. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Wenus z Willendorf 20.12.04, 16:57 ada08 napisała: > Mnie również podoba się ta fotografia. Nie znam się specjalnie > na sztuce, ale przypomina mi ta fotografia figurki różnych ''Wenus'' > z okresu paleolitu, kobiet o BARDZO bujnych kształtach, np. > ''Wenus z Lespugue'', i tej najsłynniejszej , bardzo grubiutkiej, która > wygląda jak wrzeciono , nie mogę sobie przypomnieć nazwy miejscowości, w > której ją znaleziono. Pierwsza stronka z Gugla: witcombe.sbc.edu/willendorf/willendorfdiscovery.html Wszystkie (prawie) kobiety są piękne. Wszystkim (prawie) przesyłam Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Wenus z Willendorf 20.12.04, 17:16 Dzięki , Jeni, bo okropnie mnie zaczęła męczyć ta nazwa miejscowości, której nie pamiętałam ) a. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Wenus z Willendorf 20.12.04, 17:21 ada08 napisała: > Dzięki , Jeni, bo okropnie mnie zaczęła męczyć ta nazwa miejscowości, > której nie pamiętałam ) > a. a mnie skojarzenie z wrzecionem a. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Wenus z Willendorf 20.12.04, 17:33 andrzejg napisał: > > a mnie skojarzenie z wrzecionem > No może dość głupie to moje skojarzenie, ale przecież człowiek nie ma wpływu na to co mu się z czym kojarzy )) Powiedzmy... wrzecionowata. Nieco a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Wenus z Willendorf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 17:36 > andrzejg napisał: > > > > > a mnie skojarzenie z wrzecionem i przez co bys chciał je przepchnac? przez Wielki Kanion? Stadion X lecia? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg nie osłabiaj mnie siódemmko 20.12.04, 17:54 Gość portalu: siedem napisał(a): > > andrzejg napisał: > > > > > > > > a mnie skojarzenie z wrzecionem > > i przez co bys chciał je przepchnac? przez Wielki Kanion? Stadion X lecia? > > 5040 co Ty chcesz przepchnąc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem chcesz mi powiedziec ze nie wiesz do czego sluzy w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:24 rzeciono? zapewniam cie ze nie do pieczenia 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: chcesz mi powiedziec ze nie wiesz do czego sl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:30 na wszelki wypadek,gdybyśmy sie nie widzieli Wesołych Świąt Ci życzę A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Grubofobia.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 17:10 > Grubofobia to po prostu grubianstwo. Dla mnie > fotografia jest wzorowana na obrazach kubistow > (np. Picasso albo Makowski). Bardzo oryginalne zdjecie. cube, bryła to takie cos co ma ostre kanty. to zreszta widac na ich obrazach. tutaj mamy do czynienia roztopioną cysterną parafiny 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Grubofobia.... 20.12.04, 17:13 Gość portalu: siedem napisał(a): > cube, bryła to takie cos co ma ostre kanty. to zreszta widac na ich obrazach. > tutaj mamy do czynienia roztopioną cysterną parafiny > > 5040 masz jakieś niezdrowe spojrzenie siódemko bryła to bryła może być obła,lub kanciasta Preferujesz kanciaste bryły? A. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Ale 20.12.04, 17:14 Gość portalu: siedem napisał(a): > > cube, bryła to takie cos co ma ostre kanty. to zreszta widac na ich obrazach. > tutaj mamy do czynienia roztopioną cysterną parafiny ------------------------------------------------------------------- przyjazną środowisku. Zwłaszcza w kontekście ubogacania tego środowiska związkami czystymi płciowo. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Ale 20.12.04, 17:20 porażacie mnie swoją szczerością bryła z kantami kojarzy mi się z męzczyzną... bez zachwytu z mojej strony zostawiam Was samych Panowie A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 17:24 spieszysz sie na "ełropa da sie lubić"? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Ale 20.12.04, 17:25 Gość portalu: siedem napisał(a): > spieszysz sie na "ełropa da sie lubić"? > > 5040 a co ma 'piernik do wiatraka?' A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 17:30 a co ma zwrocenie uwagi na kanciastosc kube do twoich sugesti jakobym był pedałem? zreszta miales juz isc. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
karlin To wszystko dlatego 20.12.04, 17:37 że parafina brzmi tak parafialnie. Na drodze między wiatrakiem, gdzie kupili mąkę, a piekarnią mniej bywali łatwo się mogą poślignąć. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: To wszystko dlatego 20.12.04, 17:53 Na drodze między wiatrakiem, gdzie kupili mąkę, a piekarnią mniej bywali łatwo > się mogą poślignąć. a jakbys raz napisał tak po ludzku,tak od siebie? hę? A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg P.S. 20.12.04, 18:10 andrzejg napisał: > Na drodze między wiatrakiem, gdzie kupili mąkę, a piekarnią mniej bywali łatwo > > > się mogą poślignąć. > > a jakbys raz napisał tak po ludzku,tak od siebie? > hę? > > A. ataki na prywatną inicjatywę przezywałem w kmunie pisz sobie Karlinie o mnie prywaciarz,piekarz,lodzirz,badylarz , czy te z inny mój ojciec to juz przezył nie za bardzo mu wierzyłem , gdy mi opowiadał o atmosferze tamtych lat a tu patrz odradza się wszystko czy T jestes zwolennikiem LPR A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Ale 20.12.04, 18:04 Gość portalu: siedem napisał(a): > a co ma zwrocenie uwagi na kanciastosc kube do twoich sugesti jakobym był > pedałem? zreszta miales juz isc. > > 5040 Miałem iśc? Toś Ty mnie wysyłał na 'Europa da się lubic' Nie lubisz Europy? A. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Felgo droga 20.12.04, 16:22 Gość portalu: patience napisał(a): > Matka malym dzieciom, ktora na okraglo w internecie siedzi... Szczegolnie w > nocy. A jak sie twoje dzieci rano budza, to ty smacznie i ze spokojnym > sumieniem spisz, po im podsypalas pasze dla konia kolo lozeczek? Jestes chora, > Gini. Twoje kity sa przejrzyste jak szklo. Jak masz przeblyski realnego swiata, > > to wtedy rzucasz sie do internetu zeby sie na kims zemscic za swoje parszywe > zycie. Byc moze po wyleczeniu okazesz sie zupelnie inna osoba, mila i > sympatyczna. Poza tym tobie sie pogarsza w czasie. Jak mi nie wierzysz, spytaj > kogokolwiek albo sama poczytaj twoje wlasne posty z czasow, kiedy startowalas > na forum. Takiego ladunku agresji jaki teraz w sobie masz, zadna zdrowa osoba > by nie wytrzymala. Zrob cos z soba zanim calkiem stracisz kontakt ze swiatem > realnym. Skad ty to wzielas, ze ja mam male dzieci?Czy najstarszego, ktory skonczyl 25 lat tez uwazasz za male dziecko? hihihi, Co do agresji, widzisz moj drogi zdybku, wlasnie stracilam patience,a poniewaz matka natura obdarzyla mnie takim a nie innym temperamentem, to rola zwierzyny lownej jakos nie bardzo mi odpowiada. Jak tam portal imienia Gini?Cos slabo dzis reklamujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Nawet nie pamietasz co komu opowiadalas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 16:24 No dobra, daje spokoj. To zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Nawet nie pamietasz co komu opowiadalas 20.12.04, 16:26 Gość portalu: patience napisał(a): > No dobra, daje spokoj. To zalosne. A co komu opowiadalam?Rozumiem, ze bylas przy tej dyskusji droga felgo. Moze poprzez to co pioszesz jakims linkiem albo cytacikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Nawet nie pamietasz co komu opowiadalas 20.12.04, 16:36 Hej, felga felga.No moze zdradz tajemnice sladka.Co ja komu opowiadalam i skad o tym wiesz, bo tobie nie opowiadalam napewno nic. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrekj Re: dokonałem makabrycznego odkrycia na forum kob 20.12.04, 16:40 A z innej beczki: "Kości zostały rzucone - rzekł mąż rzucając chudą żonę" i to jest cytata z literatury ojczystej. Fobie i filie w świecie współczesnym nabierają coraz ciekawszych odcieni. Myślę że to skutek pogoni za uniwersaliami w niejasnej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwrszcz Re: dokonałem makabrycznego odkrycia na forum kob IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 20.12.04, 18:01 Swirszcze ciwrkaja,ze gini to agresywna psychotyczka jest, a na dodatek brzydka, gruba, z rozstepami po rownie glupich dzieciach. Gini idz sie leczyc!!!!!!!Zaden swir do wiadomosci nigdy nie przyjmie ,ze chory jest! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Schmocku 20.12.04, 18:08 Gość portalu: siwrszcz napisał(a): > Swirszcze ciwrkaja,ze gini to agresywna psychotyczka jest, a na dodatek > brzydka, gruba, z rozstepami po rownie glupich dzieciach. > > Gini idz sie leczyc!!!!!!!Zaden swir do wiadomosci nigdy nie przyjmie ,ze > chory jest! > > O puscily nerwy hihi , zaczynaja sie pacynki, kolezanka zdybek felga bezjajence, poszla sie zdrzemnac, a obudzil sie schmock. Wytlumacz kiedy ty mnie ostatnio widziales?W dodatku rozebrana, bo cos piszesz o jakichs rozdtepach.Schmockowa byc moze ma i rozstepy, astrasznie mi przykro z tego powodu. Ktora godzina teraz w Oregano? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 pytam o Twe 7preferencje 20.12.04, 20:59 Gość portalu: siedem napisał(a): > jedna forumowiczek publikuje zwój łeb znaczy sie strone wuwuwu: Stronka wyglada calkiem sympatycznie. Kobitka na zdjeciu wyglada ladnie, moze nawet pieknie. Ja zupelnie nie gustuje w tak obfitych ksztaltach. Co wcale nie oznacza ze widok nie jest seksowny. Gusty sa rozne. Totez "panienka" niewatpliwie znajdzie amatorow. Z genetycznego punktu widzenia obiekt tez jest w normie. Gdyby to byly zle geny to by nie byly przekazywane. Dzieci jest w stanie wykarmic kobieta "zupelnie" plaska. Totez wielkosc biustu rzadzi sie innymi prawami doboru naturalnego. Powyzsze zmusza mnie do zadania pytania o 7preferencje. Jedynie to uzasadnialoby tytul watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem moj ideał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:47 Laetitia Casta www.kmmod.com/lcasta/bandw/bandw1.htm ale bardziej po tym jak troszke przytyła. Tytuł watku odnosił sie do autora fotki niejakiego CEES. myslalem ze ta maja to jego studentka kasia. mylilem sie - kasia jest jeszcze bardziej wirtualna niz przypuszczalem. ten wieloryb z www nie interesuje mnie ani ani, jak i bezdomni, zbyt chudzi, pedały, żydy, feministki i inni uposledzeni. jak dobry [katolicki] bog da zrobie podumowanie + spostrzezenia badacza nt tego watku. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Zgadza się 21.12.04, 10:04 Letycja jest wspaniała, co można dokładnie ocenić dzięki nieocenzurowanym galeriom. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 polit poprawny model 21.12.04, 10:24 Letycja jest srednio statystycznie jak najbardziej w moim typie. Ostatnio w ramach unikania nudy preferuje w wyobrazni troche inny typ (niewiele odbiegajacy). O ile chodzi o wirtualnosc Kasi to szukalbym ja raczej na stronkach typu "old on young" lub co sie udalo dziadkowi. Przeciez Kasia i jej pryncypal to jedno. Pryncypal przeciez jest innej plci niz Letycja i w sluszniejszym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Specjalnie dla siodemki piekna i madra inaczej 21.12.04, 10:37 www.gej.net/wywiady_sroda.phtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 to nie jest kasia IP: 202.172.58.* 21.12.04, 12:27 to jest maja ona kasie zjadla nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Tyle 21.12.04, 12:30 słodyczy w tej kropli kobiecości. Gargantuicznej. A te wydziwiają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 tapeta maja IP: 202.172.58.* 21.12.04, 12:49 po zainstalowaniu studentki redaktor maj promieniowanie ekranu w normie ale stolik zatrzeszczal w protescie lubie tego tycjana jak jasna choroba choc se ucho odcial gaugan kubikiem nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Tyci Jan 21.12.04, 12:56 w stu dentkach spod felgi szukał białego wybawienia let it snow let it snow let it snow po czym zasnął w objęciach Mai na zdjęciu nie widać wyszło poruszone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 maja nagolasa IP: 202.172.58.* 21.12.04, 13:19 wszystko przez tych co goje z gojami mylom nostromo p.s. pomylila mu sie apretura z politurom? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin polip poprawny 21.12.04, 13:48 nigdy się nie myli tam gdzie go pełno czystość inaczej nakazem chwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem wieloryb a sprawa bialych i czerwonych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 14:30 nuuu Wszystko po staremu, komuchy, ełroluby, cebulofile [znaczy się lewi] dostrzegają piękno w najczystszej postaci [rycho7 chyba się pomylił. nie był pewien co napisac żeby było okay]. nie bede wdawał sie w zrozumienie tego. widze wyraznie jedno: odwieczny brak szczerosci u czerwonych. np niejaka pacjentka wprost sika po nogach z zachwytu nad ta góra miesa by w 5 innych postach podkreslac bardziej lub mniej dobitnie ze jest chuda jak patyk. Mam juz zrobiona z desek, gwozdzi i gumki z majtek pulapkę na tolerantów [zadajesz takiemu [co sie zachwyca venus z waldorf'u] pytanie czy chce tak wygladac][2: wyrywasz goscia z BMW i kazesz sie zachwycac trabantem, musi byc autentyczny [powolywanie sie na w/w wenus nie liczy sie]] 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Wystarczy 21.12.04, 15:22 Gość portalu: siedem napisał(a): > wyrywasz goscia z BMW i kazesz sie zachwycac trabantem, ---------------------------------------------------------------------- jeśli zapytasz, czy kupił u Kulczyka. Odnośnie pierwszego pytania czasem starczy bezczelnie podsunąć lustro. Zrozumiesz granice i bezdroża szczerości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu_roy Re: dokonałem makabrycznego odkrycia na forum kob IP: *.nyc.rr.com 21.12.04, 14:20 Dla mnie jest fajna i sexy. Tak wygladaja prawdziwe kobiety ! Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie To naprawde makabryczne 21.12.04, 14:24 Sadzac z wypowiedzi - wielu uczestnikow tego watku oglada gole kobiece ciala tylko na fotografiach. Chyba, ze pracuja w prosektorium. Gdybyz to jeszcze byli pryszczaci i napaleni nastolatkowie. Zalosni jurorzy piekna nagiego ciala - na lepszy los tez i nie zasluguja. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: To naprawde makabryczne 21.12.04, 14:29 leje-sie napisał: > Sadzac z wypowiedzi - wielu uczestnikow tego watku oglada gole kobiece ciala > tylko na fotografiach. A skad te wnioski?Jak zwykle idiotyczne. > > Chyba, ze pracuja w prosektorium. > > Gdybyz to jeszcze byli pryszczaci i napaleni nastolatkowie. > > Zalosni jurorzy piekna nagiego ciala - na lepszy los tez i nie zasluguja. Naturalnie trzeba sie zachwycac wszystkim nawet stukilowa gruba baba, bo tak sobie zyczy polit poprawny lejek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaskiniowiec Re: To naprawde makabryczne IP: *.nyc.rr.com 21.12.04, 15:23 "Naturalnie trzeba sie zachwycac wszystkim nawet stukilowa gruba baba, bo tak sobie zyczy polit poprawny lejek." Odkad to wylansowany przez media kanon urody jest poprawny politycznie ? Grube baby sa sexy. Zawsze tak uwazalem i bede uwazal, niezaleznie od tego jak bardzo dyktatorzy mody i inne pedaly pracujace w reklamie beda przekonywac konsumentow ze wszystko co przypomina wysokiego i szczuplego chlopca jest prawdziwa kobieta. Na zapedzaniu zdrowych i pieknych kobiet w kompleksy zarabiaja cale galezie przemyslu. Od mody do sprzedawcow cudownych tabletek na odchudzanie. To jest medialna paranoja robiaca ludziom wode z mozgu. Niestety biseksualnych samczykow i niedowartosciowanych samiczek jest wiecej w populacji niz to sie ogolnie uwaza, wiec trafia to na podatny grunt. Sami nie wiecie co tracicie. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Szmalcowniczko 21.12.04, 15:59 gini napisała: > leje-sie napisał: > > > Sadzac z wypowiedzi - wielu uczestnikow tego watku oglada gole kobiece ci > ala > > tylko na fotografiach. > > A skad te wnioski?Jak zwykle idiotyczne. A stad, ze sam bylem nastolatkiem. I mialem kolegow nastolatkow. Doskonale rozpoznaje ten rechot popaprancow-frustratow-onanistow. > > > > > Chyba, ze pracuja w prosektorium. > > > > Gdybyz to jeszcze byli pryszczaci i napaleni nastolatkowie. > > > > Zalosni jurorzy piekna nagiego ciala - na lepszy los tez i nie zasluguja. > > > Naturalnie trzeba sie zachwycac wszystkim nawet stukilowa gruba baba, bo tak > sobie zyczy polit poprawny lejek. Normalni mezczyzni zachwycaja sie zywymi kobietami. Takimi jakie lubia. Tutaj mamy stado wyjacych z rozpaczy nekrofili. Z rozpaczy, ze golej baby to oni nigdy nie zobacza. > Lubie kobiety. Dla Ciebie robie jednak wyjatek. Nie chce Cie widziec ubranej ani nagiej. Na sama mysl zbiera mi sie na wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:lejku glupolku 21.12.04, 16:26 leje-sie napisał: > gini napisała: > > > leje-sie napisał: > > > > > Sadzac z wypowiedzi - wielu uczestnikow tego watku oglada gole kobi > ece ci > > ala > > > tylko na fotografiach. > > > > A skad te wnioski?Jak zwykle idiotyczne. > > A stad, ze sam bylem nastolatkiem. I mialem kolegow nastolatkow. Doskonale > rozpoznaje ten rechot popaprancow-frustratow-onanistow. Widzisz, zbyt duzo piszesdz zbyt malo czytasz, tutaj raczej pisza dojrzali mezczyzni, przewaznie zonaci. > > > > > > > > Chyba, ze pracuja w prosektorium. > > > > > > Gdybyz to jeszcze byli pryszczaci i napaleni nastolatkowie. > > > > > > Zalosni jurorzy piekna nagiego ciala - na lepszy los tez i nie zasl > uguja. > > > > > > Naturalnie trzeba sie zachwycac wszystkim nawet stukilowa gruba baba, bo > tak > > sobie zyczy polit poprawny lejek. > > Normalni mezczyzni zachwycaja sie zywymi kobietami. Takimi jakie lubia. Tutaj > mamy stado wyjacych z rozpaczy nekrofili. Dlaczego nekrofili? Z rozpaczy, ze golej baby to oni > nigdy nie zobacza. I znow jakies idiotyczne wnioski, tylko zastanow sie kto na nie zwraca uwage? Juz nie raz dales dowod , ze nie myslisz. Nie bardzo rozumim dlaczego trzeba sie zachwycac kazda gola baba, w dodatku baba ze zwalami tluszczu.Nie chodzi juz o to czy gola czy rozebrana glupku , chodzi o to, ze nie kazdemu musi sie jedno i to samo podobac, jak lubisz kobiety, ktorym brzuch zwisa na kolana, i uwazasz, ze sa sexy to twoja sprawa. > > > > > Lubie kobiety. Dla Ciebie robie jednak wyjatek. Nie chce Cie widziec ubranej > ani nagiej. Na sama mysl zbiera mi sie na wymioty. A bardzo mnie to cieszy, sympatia kogos takiego jak ty bylaby meczacym balastem dla mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:lejku glupolku 21.12.04, 16:32 lejek glupolek wymyslil sobie, ze : Mezczyzni tu piszacy, nie maja zon, nigdy, nie byli na plazy, nie ogladaja telewizji itd... lejku, juz dawno kretynizmem przebiles k52 teraz pracujesz juz tylko na to by nie stracic tytulu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antos Kosiba Oj leje-sie wspolczuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:00 Znasz kochany opcje 'ignore'?? Potrzebne ci byly nawiedzonej frustatki uwagi?? Daj se siana!! Wiesz czym zajezdza brukselka?? - guanem Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie A ja sobie nie wspolczuje 21.12.04, 19:41 Dala mi Dzynia okazje, by trzy razy napisac co sadze o seksualnych frustratach wypowiadajacych sie w sprawach zupelnie im do organoleptycznego poznania niedostepnych a sliniacych sie do nagusek w sieci. Ci zrozumieli. Ze Dzynia nie zrozumiala i nie zrozumie o tym wiem doskonale. A tys dal mi czwarta okazje Dziekuje obojgu Gość portalu: Antos Kosiba napisał(a): > Znasz kochany opcje 'ignore'?? > Potrzebne ci byly nawiedzonej frustatki uwagi?? > Daj se siana!! > Wiesz czym zajezdza brukselka?? > - guanem Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A ja sobie nie wspolczuje 21.12.04, 19:49 leje-sie napisał: > Dala mi Dzynia okazje, by trzy razy napisac co sadze o seksualnych frustratach > wypowiadajacych sie w sprawach zupelnie im do organoleptycznego poznania > niedostepnych a sliniacych sie do nagusek w sieci. A kto tutaj slinil ?Chyba ty, frustracie seksualny, twierdzacy, ze ludzie zyja ze soba jedynie dla seksu i dla niczego wiecej, nie majacy pojecia o uczuciach. > > Ci zrozumieli. Co ty nie powiesz?Zrozumieli, ze sa nekrofilami, biedny glupcze, ktory jedno co potrafisz to naublizac ludziom. > > Ze Dzynia nie zrozumiala i nie zrozumie o tym wiem doskonale. Co mialam niby zrozumiec, ze dorosli mezczyzni tu piszacy w zyciu kobiety nie widzieli? To ty tak twiertdzisz zalosny glupcze. > > A tys dal mi czwarta okazje Nastepna tchorzliwa pacyna, ktora umie jedynie nabluzgac i nic wiecej. > > Dziekuje obojgu > > Gość portalu: Antos Kosiba napisał(a): > > > Znasz kochany opcje 'ignore'?? > > Potrzebne ci byly nawiedzonej frustatki uwagi?? > > Daj se siana!! > > Wiesz czym zajezdza brukselka?? > > - guanem > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antos Kosiba Re: A ja sobie nie wspolczuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:05 Glupia wywłoka gini brukselka napisala: >Nastepna tchorzliwa pacyna, ktora umie jedynie nabluzgac i nic wiecej. Zajmij sie lepiej przygotowaniami do Swiat wywloko niedomyta i uwazaj zeby jad ktory ci z geby kapie nie zepsul posilkow Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: palancie kosibo 22.12.04, 16:18 Gość portalu: Antos Kosiba napisał(a): > Glupia wywłoka gini brukselka napisala: > > >Nastepna tchorzliwa pacyna, ktora umie jedynie nabluzgac i nic wiecej. > > Zajmij sie lepiej przygotowaniami do Swiat wywloko niedomyta i uwazaj zeby jad > ktory ci z geby kapie nie zepsul posilkow > Ciebie swieta nie dotycza, ale milo, ze sie wsciekasz . Powsciekaj sie jeszcze troszke gnojku. Tyle twojego coi jadu utoczysz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antos Kosiba Re: palancie kosibo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:23 Paszla won kurduplu Odpowiedz Link Zgłoś