Dodaj do ulubionych

dokonałem makabrycznego odkrycia na forum kobieta

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 13:40
jedna forumowiczek publikuje zwój łeb znaczy sie strone wuwuwu:

republika.pl/gruba_baba/gal-maja.html
proszę zwrocic uwagę na autora. po latach okazuje sie ze studentka kasia
istnieje.

5040
Obserwuj wątek
    • gini Re: dokonałem makabrycznego odkrycia na forum kob 20.12.04, 13:45
      Gość portalu: siedem napisał(a):

> jedna forumowiczek publikuje zwój łeb znaczy sie strone wuwuwu:
      >
      > republika.pl/gruba_baba/gal-maja.html
      > proszę zwrocic uwagę na autora. po latach okazuje sie ze studentka kasia
      > istnieje.
      >
      > 5040

Ta dyskryminacja często przybiera bardzo ukryte formy i jest wręcz
      niezauważalna dla człowieka przeciętnego. Jednak homofobia, seksizm czy
      antysemityzm doczekały się swego "poważnego rozpatrzenia".
      Mówienie o dyskryminacji grubych - wywołuje śmiech.

Jak nazwac, te nowom fobie?Grubofobia, czy antygrubizm?
      Mancia Szyszkowska i Sroda cos wymysla mam nadzieje.
      • Gość: sas Antykorpulentyzm IP: *.pl / 80.51.255.* 20.12.04, 13:47
    • Gość: patience Bardzo dobry portret IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 13:48
      To ogromna sztuka odkryc w osobie o urodzie odbiegajacej od aktualnej mody cos
      ladnego i to pokazac. Nawiasem mowiac, piekno jest wzgledne. Tycjan by sie
      natychmiast zakochalwink
      • gini Re: Bardzo dobry portret bezjajence 20.12.04, 13:54
        Gość portalu: patience napisał(a):

> To ogromna sztuka odkryc w osobie o urodzie odbiegajacej od aktualnej mody
        cos
        > ladnego i to pokazac. Nawiasem mowiac, piekno jest wzgledne. Tycjan by sie
        > natychmiast zakochalwink

Znow dalas ciala, nie Tycjan tylko Rubens , "rubensowskie ksztalty"
        • Gość: patience A, dzien dobry, marginesie spoleczny:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 14:06
          W twoim smietniku albumow oczywiscie nie ma, totez z litosci podrzucam obraz
          Tycjana o ktory mi chodzilo. Na przyszlosc radze trzynac sie glownie cwiczen w
          grypsowaniu i bluzgach, bo w tym nikt cie nie przegoniwink

www.muzeum.narodowe.gda.pl/trans_tycjan_zlozenie.htm
          • gini Re:Bezjajence felga zdybek 20.12.04, 14:08

> W twoim smietniku albumow oczywiscie nie ma, totez z litosci podrzucam obraz
            > Tycjana o ktory mi chodzilo. Na przyszlosc radze trzynac sie glownie cwiczen
            w
            > grypsowaniu i bluzgach, bo w tym nikt cie nie przegoniwink
            >
            > www.muzeum.narodowe.gda.pl/trans_tycjan_zlozenie.htm

Chodzi nie o jeden obraz ale o caloksztalt, powszechnie Rubens kojarzy sie z
            kraglosciami,chcialas sie popisac wiedza ale znow ci nie wyszlo tlumoku.
            Tlumok to nie bluzg fakt powszechnie znany stwierdzilam.
            • Gość: patience Rozumiem. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 14:14
              Wytworna dama zakazala mi myslec o Tycjanie. Tyko o Rubensie wolno, bo o nim
              wytworna dama slyszala, hihi Pewnie od rana zazywa spirytualia
              przedswiateczne...

Przyjemnego stanu upojenia alkoholowego zycze, wytworna damo. Bez odbioruwink
              • gini Re: Rozumiem.Felga 20.12.04, 14:23

> Wytworna dama zakazala mi myslec o Tycjanie

A gdzie ja ci zakazuje myslec?

. Tyko o Rubensie wolno, bo o nim
                > wytworna dama slyszala, hihi Pewnie od rana zazywa spirytualia
                > przedswiateczne...

Dama, nie tylko slyszala o Rubensie, ale nawet ogladala jego dziela , wyobraz
                sobie,dama do miasta gdzie mieszkal i tworzyl Rubens , ma dwadziescia minut, to
                miasto nazywa sie Antwerpia .

Ty byc moze, rzeczywiscie cos slyszalas, ale nigdy poza internetem nie
                widzialas nic, dlatego Rubens kicka ci sie z Tycjanem droga bezjajence.

>
                > Przyjemnego stanu upojenia alkoholowego zycze, wytworna damo. Bez odbioruwink

Glodnemu chlebek na mysli, czyli spirytualia.
                Jak chcesz o czyms pisac na czym sie nie znasz, to najpierw poszukaj sobie
                linkow.
                I specjalnie dla mnie sie nie wysilaj bo ja droga felgo w twoje linki nie
                klikam.
                • gini Re: Rozumiem.Felga 20.12.04, 14:31
                  Zapomnialam, napisac, ze do Muzeum krolewskiego, w ktorym jest kilka sal z
                  dzielami Rubensa mam jakies pol godzinki na piechote.
                  • gini Re: Siodemko 20.12.04, 14:40
                    A jak Ci sie podobala "Dama z kuna"?Moze to wszystko w obronie meza damy, ktory
                    sie roztyl niemozebnie.Wyjdzie na to, ze go dyskryminuja, nie dajac mu
                    startowac po raz trzeci, bo gruby jak swinia jest
                    .
                    • karlin Ręce precz 20.12.04, 14:42
                      gini napisała:

> bo gruby jak swinia jest
                      ------------------------------------------------

od świni!

Ty... cjanie potasu, Ty!

smile
                      • gini Re: Ręce precz 20.12.04, 14:46
                        karlin napisał:

> gini napisała:
                        >
                        > > bo gruby jak swinia jest
                        > ------------------------------------------------
                        >
                        > od świni!
                        >
                        > Ty... cjanie potasu, Ty!
                        >
                        > smile

Nic nie poradze on ma takie male swinskie oczka .Na
                      • gini Re: Ręce precz 20.12.04, 14:48
                        karlin napisał:

> gini napisała:
                        >
                        > > bo gruby jak swinia jest
                        > ------------------------------------------------
                        >
                        > od świni!
                        >
                        > Ty... cjanie potasu, Ty!
                        >
                        > smile

Nic nie poradze on ma takie male swinskie oczka .Pamietasz polskie Zoo?On tam
                        chyba za dzika robil, ale teraz to juz sie calkiem do swini upodobnil, nie
                        mowiac juz o zwyczajach, wiesz koryto itd...
                        • Gość: siedem a ja sie martwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:56
                          bo wydaje mi sie ze ten atak ma na celu wymiane agentury z moskiewskiej na inną
                          w zwiazku z naszym akcesem do unii. lepszy swoj agent niż obcy agent.

5040

• karlin Czy Ty 20.12.04, 15:51

> bo wydaje mi sie ze ten atak ma na celu wymiane agentury z moskiewskiej na
                            inną w zwiazku z naszym akcesem do unii. lepszy swoj agent niż obcy agent.
                            ----------------------------------------------------------------------------

uwierający pepeg też nosisz do rozpadu, zamiast wymienić?

• Gość: siedem no niby tak, masz rację /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 16:14
                              5040
                        • karlin No dobra 20.12.04, 14:57
                          ale co Ci ta biedna dostarczycielka schabowych zrobiła, że ją do Grupy
                          Trzymającej Władzę wciągasz?
    • karlin supersizeher 20.12.04, 13:49
      Tyle dobroci w jednym.

Aż wstyd się obnosić ze swoimi siedmioma kompleksami.
    • andrzejg Re: dokonałem makabrycznego odkrycia na forum kob 20.12.04, 14:09
      Dziwny jestes - to grubej baby nie widziałeś,ze sie tak podniecasz?
      A autor?
      Ten którego masz na mysli podpisywał się cs,a nie cees
      cees,to była przeróbka forumowiczów.

A.
      • Gość: siedem Re: dokonałem makabrycznego odkrycia na forum kob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:28
        > Dziwny jestes - to grubej baby nie widziałeś,ze sie tak podniecasz?
        "podniecasz" nie wiem czy to dobre słowo jest? może dziecinnie zaciekawiony. 1.
        pytanie jak wygląda współzycie z ww kasią? po którym klapsie to wielorybie
        cielsko rozfaluje się na tyle by można było "wejść".

5040
        • Gość: AndrzejG niech Ci będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:42
          dziecinnie jest najtrafniejszym okresleniem

A.
          • Gość: siedem Re: niech Ci będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:54
            > dziecinnie jest najtrafniejszym okresleniem
            znaczy sie ze niby mnie obrazasz teraz? to ja ci cos powiem: te wszystkie
            tluste dupy to przez takich jak ty, przez ulepszacze białą jałową mąkę.

howgh~!
            5040
            • Gość: AndrzejG Re: niech Ci będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:59
              czasami lepsza taka niz 'suchojewa' ,co Cie na soi bedzie tuczyc

A.
              • Gość: siedem Re: niech Ci będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 15:02
                > czasami lepsza taka niz 'suchojewa' ,co Cie na soi bedzie tuczyc
                nie soje tylko pełny przemiał.

a czy ja mowie ze ja takie kosciste klacze wole? ja lubie takie w sam raz.

5040
                • Gość: AndrzejG Re: niech Ci będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 15:08
                  no i dobrze ,że lubisz w am raz
                  a ja słyszałem (nie widziałem,przyznaję się)
                  że w Australii nie ma kobiet w sam raz
                  są lalki Barbie i mutanty
                  do 18 jest to pierwsze,a potem sie przepoczwarza
                  podobno to na skutek faszerowania hormonami ichniejszego jedzenia

A.
              • Gość: patience Re: niech Ci będzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 15:03
                prtestuje! Tylko bez uogolnien! Chuda jestesm jak patyk a pozeram jak chlop
                malorolny. I nie zycze sobie zeby mnie ktos od suchojewych wyzywal.
                wink
                • Gość: AndrzejG Re: niech Ci będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 15:06
                  suchojewa ,to baba chuda jak kij,ale do tego z charakterem psa ogrodnika

A.
                  • Gość: patience Re: niech Ci będzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 15:08
                    a chuda, ale z wypuklosciami? Co do psa ogrodnika to sie nie wypowiadam, bo
                    zalezy o co chodzi. Na przyklad jesli o inne damy, to jak najbardziej.
                    • Gość: AndrzejG Re: niech Ci będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 15:13
                      mówimy o jedzeniu
                      • Gość: patience Re: niech Ci będzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 15:19
                        ok. najuprzejmiej przepraszam za dociekliwosc w zwiazku z nowym dla mnie
                        terminem 'suchojewa', ale kiedys mnie wyzywali od patyka i pewna nadwrazliwosc
                        pozostala.
                        • gini Re: Bezjajence 20.12.04, 15:26

> ok. najuprzejmiej przepraszam za dociekliwosc w zwiazku z nowym dla mnie
                          > terminem 'suchojewa', ale kiedys mnie wyzywali od patyka i pewna
                          nadwrazliwosc
                          > pozostala.

Od patykow to sie sama wyzywalas, nawet od chlopow marolnych.
                          • Gość: patience Precz, miotlo straszna, precz! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 15:50
                            Chora osobo. Od paru tygodni dopisujesz bluzgi pod moimi postami. Moim zdaniem
                            jestes bardziej chora niz Pan Jozef. Idz sie leczyc, a po wyleczeniu wez sie za
                            nauke i zrob przynajmniej mature. Albo zamiast wirtualnego meza i wirtualnych
                            dzieci wyjdz -realnie - za maz za pana Jozefa. Pasujecie do siebie. Spraw sobie
                            z panem Jozefem dzieci realne a nie wirtualne. Wreszcie bedziesz miala co robic
                            w zyciu.
                            • gini Re: Precz, miotlo straszna, precz! 20.12.04, 15:59

> Chora osobo. Od paru tygodni dopisujesz bluzgi pod moimi postami.

Oj bezjajence , bluzgasz calkiem jak margines spoleczny.
                              Uwazasz, ze tylko tobie wolno scigac ludzi na forum?
                              Jak scigasz ludzi pod roznymi pacynami to jest ok wg ciebie.
                              Jak ci przeszkadza, ze cie troche podszczypuje pod wlasnym nickiem to
                              ewentualnie moge stworzyc kilka pacyn, jakies kontrolanty, neutralne nicki i
                              miski, i tp...

Moim zdaniem
                              > jestes bardziej chora niz Pan Jozef. Idz sie leczyc, a po wyleczeniu wez sie
                              za
                              >
                              > nauke i zrob przynajmniej mature.

Co ty nie powiesz?Mature mam robic?Zastanowie sie nad tym .

Albo zamiast wirtualnego meza i wirtualnych
                              > dzieci wyjdz -realnie - za maz za pana Jozefa.

Widzisz bezjajence, ja mam realnego meza i realne dzieci, ty zdaje sie nie masz
                              ani realnych ani wirtualnych, byc moze dlatego latasz tak za Joziem.

Pasujecie do siebie. Spraw sobie
                              >
                              > z panem Jozefem dzieci realne a nie wirtualne. Wreszcie bedziesz miala co
                              robic
                              >
                              > w zyciu.

Alez ja jak juz pisalam wyzej, mam realne dzieci i realnego meza a co z toba
                              Felgo zdybku?
                              Ja caly czas mam co robic, meza mam wiec moze najpierw poszukaj go dla siebie.
                              Ceesiek juz zajety masz pecha, ale moze kretyn 52 zrezygnuje dla ciebie z
                              murzyna.
                              • Gość: patience nie kituj Gini:( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 16:06
                                Matka malym dzieciom, ktora na okraglo w internecie siedzi... Szczegolnie w
                                nocy. A jak sie twoje dzieci rano budza, to ty smacznie i ze spokojnym
                                sumieniem spisz, po im podsypalas pasze dla konia kolo lozeczek? Jestes chora,
                                Gini. Twoje kity sa przejrzyste jak szklo. Jak masz przeblyski realnego swiata,
                                to wtedy rzucasz sie do internetu zeby sie na kims zemscic za swoje parszywe
                                zycie. Byc moze po wyleczeniu okazesz sie zupelnie inna osoba, mila i
                                sympatyczna. Poza tym tobie sie pogarsza w czasie. Jak mi nie wierzysz, spytaj
                                kogokolwiek albo sama poczytaj twoje wlasne posty z czasow, kiedy startowalas
                                na forum. Takiego ladunku agresji jaki teraz w sobie masz, zadna zdrowa osoba
                                by nie wytrzymala. Zrob cos z soba zanim calkiem stracisz kontakt ze swiatem
                                realnym.
                                • gini Re: nie kituj Gini:( 20.12.04, 16:18

> Matka malym dzieciom, ktora na okraglo w internecie siedzi... Szczegolnie w
                                  > nocy. A jak sie twoje dzieci rano budza, to ty smacznie i ze spokojnym
                                  > sumieniem spisz, po im podsypalas pasze dla konia kolo lozeczek? Jestes
                                  chora,
                                  > Gini. Twoje kity sa przejrzyste jak szklo. Jak masz przeblyski realnego
                                  swiata,
                                  >
                                  > to wtedy rzucasz sie do internetu zeby sie na kims zemscic za swoje parszywe
                                  > zycie. Byc moze po wyleczeniu okazesz sie zupelnie inna osoba, mila i
                                  > sympatyczna. Poza tym tobie sie pogarsza w czasie. Jak mi nie wierzysz,
                                  spytaj
                                  > kogokolwiek albo sama poczytaj twoje wlasne posty z czasow, kiedy startowalas
                                  > na forum. Takiego ladunku agresji jaki teraz w sobie masz, zadna zdrowa osoba
                                  > by nie wytrzymala. Zrob cos z soba zanim calkiem stracisz kontakt ze swiatem
                                  > realnym.
                                  • Gość: Astra Grubofobia.... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 20.12.04, 16:22
                                    Grubofobia to po prostu grubianstwo. Dla mnie
                                    fotografia jest wzorowana na obrazach kubistow
                                    (np. Picasso albo Makowski). Bardzo oryginalne zdjecie.
                                    • Gość: patience Re: Grubofobia.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 16:25
                                      Gość portalu: Astra napisał(a):

> Grubofobia to po prostu grubianstwo. Dla mnie
                                      > fotografia jest wzorowana na obrazach kubistow
                                      > (np. Picasso albo Makowski). Bardzo oryginalne zdjecie.

Makowski mi nie przyszedl do glowy, ale masz racje tak tez mozna. Zgadzam sie,
                                      ze swietny portret. Pozdrawiam.
                                    • ada08 Re: Grubofobia.... 20.12.04, 16:44
                                      Gość portalu: Astra napisał(a):

> Dla mnie

Mnie również podoba się ta fotografia. Nie znam się specjalnie
                                      na sztuce, ale przypomina mi ta fotografia figurki różnych ''Wenus''
                                      z okresu paleolitu, kobiet o BARDZO bujnych kształtach, np.
                                      ''Wenus z Lespugue'', i tej najsłynniejszej , bardzo grubiutkiej, która
                                      wygląda jak wrzeciono smile, nie mogę sobie przypomnieć nazwy miejscowości, w
                                      której ją znaleziono.
                                      a.
                                      • jenisiej Wenus z Willendorf 20.12.04, 16:57
                                        ada08 napisała:

> Mnie również podoba się ta fotografia. Nie znam się specjalnie
                                        > na sztuce, ale przypomina mi ta fotografia figurki różnych ''Wenus''
                                        > z okresu paleolitu, kobiet o BARDZO bujnych kształtach, np.
                                        > ''Wenus z Lespugue'', i tej najsłynniejszej , bardzo grubiutkiej, która
                                        > wygląda jak wrzeciono smile, nie mogę sobie przypomnieć nazwy miejscowości, w
                                        > której ją znaleziono.

Pierwsza stronka z Gugla:

witcombe.sbc.edu/willendorf/willendorfdiscovery.html

Wszystkie (prawie) kobiety są piękne. Wszystkim (prawie) przesyłam
                                        Całuskismile
                                        • ada08 Re: Wenus z Willendorf 20.12.04, 17:16
                                          Dzięki , Jeni, bo okropnie mnie zaczęła męczyć ta nazwa miejscowości,
                                          której nie pamiętałam smile)
                                          a.
                                          • andrzejg Re: Wenus z Willendorf 20.12.04, 17:21
                                            ada08 napisała:

> Dzięki , Jeni, bo okropnie mnie zaczęła męczyć ta nazwa miejscowości,
                                            > której nie pamiętałam smile)
                                            > a.

a mnie skojarzenie z wrzecionemsmile

a.
                                            • ada08 Re: Wenus z Willendorf 20.12.04, 17:33
                                              andrzejg napisał:

>
                                              > a mnie skojarzenie z wrzecionemsmile
                                              >

No może dość głupie to moje skojarzenie, ale przecież
                                              człowiek nie ma wpływu na to co mu się z czym kojarzy smile))
                                              Powiedzmy... wrzecionowata. Nieco smile
                                              a.

• Gość: siedem Re: Wenus z Willendorf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 17:36
                                                > andrzejg napisał:
                                                >
                                                > >
                                                > > a mnie skojarzenie z wrzecionemsmile

i przez co bys chciał je przepchnac? przez Wielki Kanion? Stadion X lecia?

5040
                                                • andrzejg nie osłabiaj mnie siódemmko 20.12.04, 17:54

> > andrzejg napisał:
                                                  > >
                                                  > > >
                                                  > > > a mnie skojarzenie z wrzecionemsmile
                                                  >
                                                  > i przez co bys chciał je przepchnac? przez Wielki Kanion? Stadion X lecia?
                                                  >
                                                  > 5040

co Ty chcesz przepchnąc?
                                                  • Gość: siedem chcesz mi powiedziec ze nie wiesz do czego sluzy w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:24
                                                    rzeciono?

zapewniam cie ze nie do pieczenia

5040
                                                  • Gość: AndrzejG Re: chcesz mi powiedziec ze nie wiesz do czego sl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:30
                                                    na wszelki wypadek,gdybyśmy sie nie widzieli
                                                    Wesołych Świąt Ci życzę
                                                    A.
                                    • Gość: siedem Re: Grubofobia.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 17:10
                                      > Grubofobia to po prostu grubianstwo. Dla mnie

cube, bryła to takie cos co ma ostre kanty. to zreszta widac na ich obrazach.
                                      tutaj mamy do czynienia roztopioną cysterną parafiny

5040
                                      • andrzejg Re: Grubofobia.... 20.12.04, 17:13

> cube, bryła to takie cos co ma ostre kanty. to zreszta widac na ich obrazach.
                                        > tutaj mamy do czynienia roztopioną cysterną parafiny
                                        >

> 5040

masz jakieś niezdrowe spojrzenie siódemko
                                        bryła to bryła
                                        może być obła,lub kanciasta

Preferujesz kanciaste bryły?

A.
                                      • karlin Ale 20.12.04, 17:14
                                        >
                                        > cube, bryła to takie cos co ma ostre kanty. to zreszta widac na ich obrazach.
                                        > tutaj mamy do czynienia roztopioną cysterną parafiny
                                        -------------------------------------------------------------------

przyjazną środowisku. Zwłaszcza w kontekście ubogacania tego środowiska
                                        związkami czystymi płciowo.
                                        • andrzejg Re: Ale 20.12.04, 17:20
                                          porażacie mnie swoją szczerością
                                          bryła z kantami kojarzy mi się z męzczyzną...
                                          bez zachwytu z mojej strony
                                          zostawiam Was samych Panowie

A.
                                          • Gość: siedem Re: Ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 17:24
                                            spieszysz sie na "ełropa da sie lubić"?

5040
                                            • andrzejg Re: Ale 20.12.04, 17:25

> spieszysz sie na "ełropa da sie lubić"?
                                              >
                                              > 5040

a co ma 'piernik do wiatraka?'

A.
                                              • Gość: siedem Re: Ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 17:30
                                                a co ma zwrocenie uwagi na kanciastosc kube do twoich sugesti jakobym był
                                                pedałem? zreszta miales juz isc.

5040
                                                • karlin To wszystko dlatego 20.12.04, 17:37
                                                  że parafina brzmi tak parafialnie.

Na drodze między wiatrakiem, gdzie kupili mąkę, a piekarnią mniej bywali łatwo
                                                  się mogą poślignąć.
                                                  • andrzejg Re: To wszystko dlatego 20.12.04, 17:53
                                                    Na drodze między wiatrakiem, gdzie kupili mąkę, a piekarnią mniej bywali łatwo
                                                    > się mogą poślignąć.

a jakbys raz napisał tak po ludzku,tak od siebie?
                                                    hę?

A.
                                                  • andrzejg P.S. 20.12.04, 18:10
                                                    andrzejg napisał:

> Na drodze między wiatrakiem, gdzie kupili mąkę, a piekarnią mniej bywali
                                                    łatwo
                                                    >
                                                    > > się mogą poślignąć.
                                                    >
                                                    > a jakbys raz napisał tak po ludzku,tak od siebie?
                                                    > hę?
                                                    >
                                                    > A.

ataki na prywatną inicjatywę przezywałem w kmunie
                                                    pisz sobie Karlinie o mnie prywaciarz,piekarz,lodzirz,badylarz , czy te z inny
                                                    mój ojciec to juz przezył
                                                    nie za bardzo mu wierzyłem , gdy mi opowiadał o atmosferze tamtych lat
                                                    a tu patrz
                                                    odradza się wszystko

czy T jestes zwolennikiem LPR

A.

• andrzejg Re: Ale 20.12.04, 18:04

> a co ma zwrocenie uwagi na kanciastosc kube do twoich sugesti jakobym był
                                                  > pedałem? zreszta miales juz isc.
                                                  >
                                                  > 5040

Miałem iśc?
                                                  Toś Ty mnie wysyłał na 'Europa da się lubic'
                                                  Nie lubisz Europy?

A.
                                • gini Re: Felgo droga 20.12.04, 16:22

> Matka malym dzieciom, ktora na okraglo w internecie siedzi... Szczegolnie w
                                  > nocy. A jak sie twoje dzieci rano budza, to ty smacznie i ze spokojnym
                                  > sumieniem spisz, po im podsypalas pasze dla konia kolo lozeczek? Jestes
                                  chora,
                                  > Gini. Twoje kity sa przejrzyste jak szklo. Jak masz przeblyski realnego
                                  swiata,
                                  >
                                  > to wtedy rzucasz sie do internetu zeby sie na kims zemscic za swoje parszywe
                                  > zycie. Byc moze po wyleczeniu okazesz sie zupelnie inna osoba, mila i
                                  > sympatyczna. Poza tym tobie sie pogarsza w czasie. Jak mi nie wierzysz,
                                  spytaj
                                  > kogokolwiek albo sama poczytaj twoje wlasne posty z czasow, kiedy startowalas
                                  > na forum. Takiego ladunku agresji jaki teraz w sobie masz, zadna zdrowa osoba
                                  > by nie wytrzymala. Zrob cos z soba zanim calkiem stracisz kontakt ze swiatem
                                  > realnym.

Skad ty to wzielas, ze ja mam male dzieci?Czy najstarszego, ktory skonczyl 25
                                  lat tez uwazasz za male dziecko?
                                  hihihi,
                                  Co do agresji, widzisz moj drogi zdybku, wlasnie stracilam patience,a poniewaz
                                  matka natura obdarzyla mnie takim a nie innym temperamentem, to rola zwierzyny
                                  lownej jakos nie bardzo mi odpowiada.
                                  Jak tam portal imienia Gini?Cos slabo dzis reklamujecie.
                                  • Gość: patience Nawet nie pamietasz co komu opowiadalas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 16:24
                                    No dobra, daje spokoj. To zalosne.
                                    • gini Re: Nawet nie pamietasz co komu opowiadalas 20.12.04, 16:26

> No dobra, daje spokoj. To zalosne.

A co komu opowiadalam?Rozumiem, ze bylas przy tej dyskusji droga felgo.
                                      Moze poprzez to co pioszesz jakims linkiem albo cytacikiem.
                                      • gini Re: Nawet nie pamietasz co komu opowiadalas 20.12.04, 16:36
                                        Hej, felga felga.No moze zdradz tajemnice sladka.Co ja komu opowiadalam i skad
                                        o tym wiesz, bo tobie nie opowiadalam napewno nic.
    • pietrekj Re: dokonałem makabrycznego odkrycia na forum kob 20.12.04, 16:40
      A z innej beczki: "Kości zostały rzucone - rzekł mąż rzucając chudą żonę" i to
      jest cytata z literatury ojczystej. Fobie i filie w świecie współczesnym
      nabierają coraz ciekawszych odcieni. Myślę że to skutek pogoni za uniwersaliami
      w niejasnej rzeczywistości.
    • Gość: siwrszcz Re: dokonałem makabrycznego odkrycia na forum kob IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 20.12.04, 18:01
      Swirszcze ciwrkaja,ze gini to agresywna psychotyczka jest, a na dodatek
      brzydka, gruba, z rozstepami po rownie glupich dzieciach.

Gini idz sie leczyc!!!!!!!Zaden swir do wiadomosci nigdy nie przyjmie ,ze
      chory jest!

• gini Re: Schmocku 20.12.04, 18:08
        Gość portalu: siwrszcz napisał(a):

> Swirszcze ciwrkaja,ze gini to agresywna psychotyczka jest, a na dodatek
        > brzydka, gruba, z rozstepami po rownie glupich dzieciach.
        >
        > Gini idz sie leczyc!!!!!!!Zaden swir do wiadomosci nigdy nie przyjmie ,ze
        > chory jest!
        >
        >

O puscily nerwy hihi , zaczynaja sie pacynki, kolezanka zdybek felga
        bezjajence, poszla sie zdrzemnac, a obudzil sie schmock.
        Wytlumacz kiedy ty mnie ostatnio widziales?W dodatku rozebrana, bo cos piszesz
        o jakichs rozdtepach.Schmockowa byc moze ma i rozstepy, astrasznie mi przykro z
        tego powodu.

Ktora godzina teraz w Oregano?
    • rycho7 pytam o Twe 7preferencje 20.12.04, 20:59

> jedna forumowiczek publikuje zwój łeb znaczy sie strone wuwuwu:

Stronka wyglada calkiem sympatycznie. Kobitka na zdjeciu wyglada ladnie, moze
      nawet pieknie. Ja zupelnie nie gustuje w tak obfitych ksztaltach. Co wcale nie
      oznacza ze widok nie jest seksowny. Gusty sa rozne. Totez "panienka"
      niewatpliwie znajdzie amatorow. Z genetycznego punktu widzenia obiekt tez jest
      w normie. Gdyby to byly zle geny to by nie byly przekazywane. Dzieci jest w
      stanie wykarmic kobieta "zupelnie" plaska. Totez wielkosc biustu rzadzi sie
      innymi prawami doboru naturalnego.

Powyzsze zmusza mnie do zadania pytania o 7preferencje. Jedynie to
      uzasadnialoby tytul watku.
      • Gość: siedem moj ideał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:47
        Laetitia Casta
        www.kmmod.com/lcasta/bandw/bandw1.htm
        ale bardziej po tym jak troszke przytyła.

Tytuł watku odnosił sie do autora fotki niejakiego CEES. myslalem ze ta maja to
        jego studentka kasia. mylilem sie - kasia jest jeszcze bardziej wirtualna niz
        przypuszczalem. ten wieloryb z www nie interesuje mnie ani ani, jak i bezdomni,
        zbyt chudzi, pedały, żydy, feministki i inni uposledzeni. jak dobry [katolicki]
        bog da zrobie podumowanie + spostrzezenia badacza nt tego watku.

5040
        • xiazeluka Zgadza się 21.12.04, 10:04
          Letycja jest wspaniała, co można dokładnie ocenić dzięki nieocenzurowanym
          galeriom.
        • rycho7 polit poprawny model 21.12.04, 10:24
          Letycja jest srednio statystycznie jak najbardziej w moim typie. Ostatnio w
          ramach unikania nudy preferuje w wyobrazni troche inny typ (niewiele
          odbiegajacy).

O ile chodzi o wirtualnosc Kasi to szukalbym ja raczej na stronkach typu "old
          on young" lub co sie udalo dziadkowi. Przeciez Kasia i jej pryncypal to jedno.
          Pryncypal przeciez jest innej plci niz Letycja i w sluszniejszym wieku.
          • gini Specjalnie dla siodemki piekna i madra inaczej 21.12.04, 10:37
            www.gej.net/wywiady_sroda.phtml
    • Gość: n0str0m0 to nie jest kasia IP: 202.172.58.* 21.12.04, 12:27
      to jest maja
      ona kasie zjadla

nostromo
      • karlin Tyle 21.12.04, 12:30
        słodyczy w tej kropli kobiecości.

Gargantuicznej.

A te wydziwiają...
        • Gość: n0str0m0 tapeta maja IP: 202.172.58.* 21.12.04, 12:49
          po zainstalowaniu studentki redaktor maj
          promieniowanie ekranu w normie
          ale stolik zatrzeszczal w protescie

lubie tego tycjana jak jasna choroba
          choc se ucho odcial gaugan kubikiem

nostromo
          • karlin Tyci Jan 21.12.04, 12:56
            w stu dentkach spod felgi szukał
            białego wybawienia

let it snow
            let it snow
            let it snow

po czym zasnął
            w objęciach Mai

na zdjęciu
            nie widać
            wyszło
            poruszone
            • Gość: n0str0m0 maja nagolasa IP: 202.172.58.* 21.12.04, 13:19
              wszystko przez tych co goje z gojami mylom

nostromo
              p.s. pomylila mu sie apretura z politurom?
              • karlin polip poprawny 21.12.04, 13:48
                nigdy się nie myli
                tam gdzie go pełno
                czystość inaczej
                nakazem chwili
                • Gość: siedem wieloryb a sprawa bialych i czerwonych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 14:30
                  nuuu
                  Wszystko po staremu, komuchy, ełroluby, cebulofile [znaczy się lewi]
                  dostrzegają piękno w najczystszej postaci [rycho7 chyba się pomylił. nie był
                  pewien co napisac żeby było okay]. nie bede wdawał sie w zrozumienie tego.
                  widze wyraznie jedno: odwieczny brak szczerosci u czerwonych. np niejaka
                  pacjentka wprost sika po nogach z zachwytu nad ta góra miesa by w 5 innych
                  postach podkreslac bardziej lub mniej dobitnie ze jest chuda jak patyk.

Mam juz zrobiona z desek, gwozdzi i gumki z majtek pulapkę na tolerantów
                  [zadajesz takiemu [co sie zachwyca venus z waldorf'u] pytanie czy chce tak
                  wygladac][2: wyrywasz goscia z BMW i kazesz sie zachwycac trabantem, musi byc
                  autentyczny [powolywanie sie na w/w wenus nie liczy sie]]

5040
                  • karlin Wystarczy 21.12.04, 15:22

> wyrywasz goscia z BMW i kazesz sie zachwycac trabantem,
                    ----------------------------------------------------------------------

jeśli zapytasz, czy kupił u Kulczyka.

Odnośnie pierwszego pytania czasem starczy bezczelnie podsunąć lustro.
                    Zrozumiesz granice i bezdroża szczerości.

smile
    • Gość: ubu_roy Re: dokonałem makabrycznego odkrycia na forum kob IP: *.nyc.rr.com 21.12.04, 14:20
      Dla mnie jest fajna i sexy. Tak wygladaja prawdziwe kobiety ! Brawo.
    • leje-sie To naprawde makabryczne 21.12.04, 14:24
      Sadzac z wypowiedzi - wielu uczestnikow tego watku oglada gole kobiece ciala
      tylko na fotografiach.

Chyba, ze pracuja w prosektorium.

Gdybyz to jeszcze byli pryszczaci i napaleni nastolatkowie.

Zalosni jurorzy piekna nagiego ciala - na lepszy los tez i nie zasluguja.
      • gini Re: To naprawde makabryczne 21.12.04, 14:29
        leje-sie napisał:

> Sadzac z wypowiedzi - wielu uczestnikow tego watku oglada gole kobiece ciala
        > tylko na fotografiach.

A skad te wnioski?Jak zwykle idiotyczne.

>
        > Chyba, ze pracuja w prosektorium.
        >
        > Gdybyz to jeszcze byli pryszczaci i napaleni nastolatkowie.
        >
        > Zalosni jurorzy piekna nagiego ciala - na lepszy los tez i nie zasluguja.

Naturalnie trzeba sie zachwycac wszystkim nawet stukilowa gruba baba, bo tak
        sobie zyczy polit poprawny lejek.
        • Gość: jaskiniowiec Re: To naprawde makabryczne IP: *.nyc.rr.com 21.12.04, 15:23
          "Naturalnie trzeba sie zachwycac wszystkim nawet stukilowa gruba baba, bo tak
          sobie zyczy polit poprawny lejek."
          Odkad to wylansowany przez media kanon urody jest poprawny politycznie ?
          Grube baby sa sexy. Zawsze tak uwazalem i bede uwazal, niezaleznie od tego jak
          bardzo dyktatorzy mody i inne pedaly pracujace w reklamie beda przekonywac
          konsumentow ze wszystko co przypomina wysokiego i szczuplego chlopca jest
          prawdziwa kobieta. Na zapedzaniu zdrowych i pieknych kobiet w kompleksy
          zarabiaja cale galezie przemyslu. Od mody do sprzedawcow cudownych tabletek na
          odchudzanie. To jest medialna paranoja robiaca ludziom wode z mozgu. Niestety
          biseksualnych samczykow i niedowartosciowanych samiczek jest wiecej w populacji
          niz to sie ogolnie uwaza, wiec trafia to na podatny grunt. Sami nie wiecie co
          tracicie.
        • leje-sie Szmalcowniczko 21.12.04, 15:59
          gini napisała:

> leje-sie napisał:
          >
          > > Sadzac z wypowiedzi - wielu uczestnikow tego watku oglada gole kobiece ci
          > ala
          > > tylko na fotografiach.
          >
          > A skad te wnioski?Jak zwykle idiotyczne.

A stad, ze sam bylem nastolatkiem. I mialem kolegow nastolatkow. Doskonale
          rozpoznaje ten rechot popaprancow-frustratow-onanistow.
          >
          > >
          > > Chyba, ze pracuja w prosektorium.
          > >
          > > Gdybyz to jeszcze byli pryszczaci i napaleni nastolatkowie.
          > >
          > > Zalosni jurorzy piekna nagiego ciala - na lepszy los tez i nie zasluguja.
          >
          >
          > Naturalnie trzeba sie zachwycac wszystkim nawet stukilowa gruba baba, bo tak
          > sobie zyczy polit poprawny lejek.

Normalni mezczyzni zachwycaja sie zywymi kobietami. Takimi jakie lubia. Tutaj
          mamy stado wyjacych z rozpaczy nekrofili. Z rozpaczy, ze golej baby to oni
          nigdy nie zobacza.
          >

Lubie kobiety. Dla Ciebie robie jednak wyjatek. Nie chce Cie widziec ubranej
          ani nagiej. Na sama mysl zbiera mi sie na wymioty.
          • gini Re:lejku glupolku 21.12.04, 16:26
            leje-sie napisał:

> gini napisała:
            >
            > > leje-sie napisał:
            > >
            > > > Sadzac z wypowiedzi - wielu uczestnikow tego watku oglada gole kobi
            > ece ci
            > > ala
            > > > tylko na fotografiach.
            > >
            > > A skad te wnioski?Jak zwykle idiotyczne.
            >
            > A stad, ze sam bylem nastolatkiem. I mialem kolegow nastolatkow. Doskonale
            > rozpoznaje ten rechot popaprancow-frustratow-onanistow.

Widzisz, zbyt duzo piszesdz zbyt malo czytasz, tutaj raczej pisza dojrzali
            mezczyzni, przewaznie zonaci.

> >
            > > >
            > > > Chyba, ze pracuja w prosektorium.
            > > >
            > > > Gdybyz to jeszcze byli pryszczaci i napaleni nastolatkowie.
            > > >
            > > > Zalosni jurorzy piekna nagiego ciala - na lepszy los tez i nie zasl
            > uguja.
            > >
            > >
            > > Naturalnie trzeba sie zachwycac wszystkim nawet stukilowa gruba baba, bo
            > tak
            > > sobie zyczy polit poprawny lejek.
            >
            > Normalni mezczyzni zachwycaja sie zywymi kobietami. Takimi jakie lubia. Tutaj
            > mamy stado wyjacych z rozpaczy nekrofili.

Dlaczego nekrofili?

Z rozpaczy, ze golej baby to oni
            > nigdy nie zobacza.

I znow jakies idiotyczne wnioski, tylko zastanow sie kto na nie zwraca uwage?
            Juz nie raz dales dowod , ze nie myslisz.
            Nie bardzo rozumim dlaczego trzeba sie zachwycac kazda gola baba, w dodatku
            baba ze zwalami tluszczu.Nie chodzi juz o to czy gola czy rozebrana glupku ,
            chodzi o to, ze nie kazdemu musi sie jedno i to samo podobac, jak lubisz
            kobiety, ktorym brzuch zwisa na kolana, i uwazasz, ze sa sexy to twoja sprawa.

> >
            >
            >
            > Lubie kobiety. Dla Ciebie robie jednak wyjatek. Nie chce Cie widziec ubranej
            > ani nagiej. Na sama mysl zbiera mi sie na wymioty.

A bardzo mnie to cieszy, sympatia kogos takiego jak ty bylaby meczacym balastem
            dla mnie .
            • gini Re:lejku glupolku 21.12.04, 16:32
              lejek glupolek wymyslil sobie, ze :
              Mezczyzni tu piszacy, nie maja zon, nigdy, nie byli na plazy, nie ogladaja
              telewizji itd...
              lejku, juz dawno kretynizmem przebiles k52 teraz pracujesz juz tylko na to by
              nie stracic tytulu.
              • Gość: Antos Kosiba Oj leje-sie wspolczuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:00
                Znasz kochany opcje 'ignore'??
                Potrzebne ci byly nawiedzonej frustatki uwagi??
                Daj se siana!!
                Wiesz czym zajezdza brukselka??
                - guanem
                • leje-sie A ja sobie nie wspolczuje 21.12.04, 19:41
                  Dala mi Dzynia okazje, by trzy razy napisac co sadze o seksualnych frustratach
                  wypowiadajacych sie w sprawach zupelnie im do organoleptycznego poznania
                  niedostepnych a sliniacych sie do nagusek w sieci.

Ci zrozumieli.

Ze Dzynia nie zrozumiala i nie zrozumie o tym wiem doskonale.

A tys dal mi czwarta okazje smile

Dziekuje obojgu

Gość portalu: Antos Kosiba napisał(a):

> Znasz kochany opcje 'ignore'??
                  > Potrzebne ci byly nawiedzonej frustatki uwagi??
                  > Daj se siana!!
                  > Wiesz czym zajezdza brukselka??
                  > - guanem
                  • gini Re: A ja sobie nie wspolczuje 21.12.04, 19:49
                    leje-sie napisał:

> Dala mi Dzynia okazje, by trzy razy napisac co sadze o seksualnych
                    frustratach
                    > wypowiadajacych sie w sprawach zupelnie im do organoleptycznego poznania
                    > niedostepnych a sliniacych sie do nagusek w sieci.

A kto tutaj slinil ?Chyba ty, frustracie seksualny, twierdzacy, ze ludzie zyja
                    ze soba jedynie dla seksu i dla niczego wiecej, nie majacy pojecia o uczuciach.

>
                    > Ci zrozumieli.

Co ty nie powiesz?Zrozumieli, ze sa nekrofilami, biedny glupcze, ktory jedno co
                    potrafisz to naublizac ludziom.

>
                    > Ze Dzynia nie zrozumiala i nie zrozumie o tym wiem doskonale.

Co mialam niby zrozumiec, ze dorosli mezczyzni tu piszacy w zyciu kobiety nie
                    widzieli?
                    To ty tak twiertdzisz zalosny glupcze.

>
                    > A tys dal mi czwarta okazje smile

Nastepna tchorzliwa pacyna, ktora umie jedynie nabluzgac i nic wiecej.

>
                    > Dziekuje obojgu
                    >
                    > Gość portalu: Antos Kosiba napisał(a):
                    >
                    > > Znasz kochany opcje 'ignore'??
                    > > Potrzebne ci byly nawiedzonej frustatki uwagi??
                    > > Daj se siana!!
                    > > Wiesz czym zajezdza brukselka??
                    > > - guanem
                    >
                    >
                    • Gość: Antos Kosiba Re: A ja sobie nie wspolczuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:05
                      Glupia wywłoka gini brukselka napisala:

>Nastepna tchorzliwa pacyna, ktora umie jedynie nabluzgac i nic wiecej.

Zajmij sie lepiej przygotowaniami do Swiat wywloko niedomyta i uwazaj zeby jad
                      ktory ci z geby kapie nie zepsul posilkow

• gini Re: palancie kosibo 22.12.04, 16:18
                        Gość portalu: Antos Kosiba napisał(a):

> Glupia wywłoka gini brukselka napisala:
                        >
                        > >Nastepna tchorzliwa pacyna, ktora umie jedynie nabluzgac i nic wiecej.
                        >
                        > Zajmij sie lepiej przygotowaniami do Swiat wywloko niedomyta i uwazaj zeby
                        jad
                        > ktory ci z geby kapie nie zepsul posilkow
                        >

Ciebie swieta nie dotycza, ale milo, ze sie wsciekasz .
                        Powsciekaj sie jeszcze troszke gnojku.
                        Tyle twojego coi jadu utoczysz na forum.
                        • Gość: Antos Kosiba Re: palancie kosibo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:23
                          Paszla won kurduplu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka