Gość: siedem IP: *.tgory.pik-net.pl 16.05.02, 07:37 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Galba Skąd takie pytanie? IP: 213.17.161.* 16.05.02, 07:48 Gość portalu: siedem napisał(a): > 7,00 --- Jak się nie ogolę. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Skąd takie pytanie? IP: *.tgory.pik-net.pl 16.05.02, 07:55 Gość portalu: Galba napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > 7,00 > > --- > > Jak się nie ogolę. > > Galba nie nie nie to nie zagadka a siwe włosy? 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Zaczynam się bać IP: 213.17.161.* 16.05.02, 08:12 Gość portalu: siedem napisał(a): > a siwe włosy? > > 7,00 --- Tylko gdy pada śnieg. Galba PS. Nie, nie jestem Lechem Wałęsą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Zaczynam się bać IP: *.tgory.pik-net.pl 16.05.02, 08:18 Gość portalu: Galba napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > a siwe włosy? > > > > 7,00 > > --- > > Tylko gdy pada śnieg. > > Galba > > PS. Nie, nie jestem Lechem Wałęsą. > dobra... to pewnie nie byłeś ty zawsze tak jest gdy ignorat like me zabiera sie za czarną magię wrócę lepiej do rzeczy na ktorych lepiej sie znam - nie musze byc człowiekiem renesansu. :[ 7,06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Hmmm...???? IP: 213.17.161.* 16.05.02, 08:24 Gość portalu: siedem napisał(a): > dobra... > to pewnie nie byłeś ty > zawsze tak jest gdy ignorat like me zabiera sie za czarną magię > wrócę lepiej do rzeczy na ktorych lepiej sie znam - nie musze byc człowiekiem > renesansu. > > > :[ > 7,06 --- A o co chodzi? Twój opis pasuje do mojego ojca - może z Twoją kryształową kulą nie jest tak źle? Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Hmmm...???? IP: *.tgory.pik-net.pl 16.05.02, 08:30 Gość portalu: Galba napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > dobra... > > to pewnie nie byłeś ty > > zawsze tak jest gdy ignorat like me zabiera sie za czarną magię > > wrócę lepiej do rzeczy na ktorych lepiej sie znam - nie musze byc człowiek > iem > > renesansu. > > > > > > :[ > > 7,06 > > --- > > A o co chodzi? Twój opis pasuje do mojego ojca - może z Twoją kryształową kulą > nie jest tak źle? szwankuje to nie jest dobre słówko. mam problem z opisem. dalekie podobienstwo do G. Janowskiego. ale włosy "nie tak siwe" znaczy się mniej siwe. wąs przycięty starannie. włosy raczej grube i proste 7,13 Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Hmmm...???? 16.05.02, 10:24 Gość portalu: siedem napisał(a): > > mam problem z opisem. dalekie podobienstwo do G. Janowskiego. ale włosy "nie ta > k > siwe" znaczy się mniej siwe. wąs przycięty starannie. włosy raczej grube i pros > te > 7,13 Czyżbyś pisał mały donosik na Galbę do odpowiednich służb? To przeniesienie Galbowego wątku na oślą ławkę tak Cię natchnęło? )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Hmmm...???? IP: *.tgory.pik-net.pl 16.05.02, 10:29 janusz2_ napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > mam problem z opisem. dalekie podobienstwo do G. Janowskiego. ale włosy "n > ie ta > > k > > siwe" znaczy się mniej siwe. wąs przycięty starannie. włosy raczej grube i > pros > > te > > 7,13 > > Czyżbyś pisał mały donosik na Galbę do odpowiednich służb? > To przeniesienie Galbowego wątku na oślą ławkę tak Cię natchnęło? )) hary poter'a odreagowuję czy ja siakiś ślimak czy lylechamer jestem zeby donosy pisac 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Hmmm...???? 16.05.02, 10:45 Gość portalu: siedem napisał(a): > hary poter'a odreagowuję > czy ja siakiś ślimak czy lylechamer jestem > zeby donosy pisac > > 7,00 > Kajam się więc za gtłupi żart. Tylko dlaczego hary poter'a odreagowujesz na Galbie? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Hmmm...???? IP: *.tgory.pik-net.pl 16.05.02, 10:51 janusz2_ napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > hary poter'a odreagowuję > > czy ja siakiś ślimak czy lylechamer jestem > > zeby donosy pisac > > > > 7,00 > > > > Kajam się więc za gtłupi żart. > > Tylko dlaczego hary poter'a odreagowujesz na Galbie? ) siem nie kajaj bo cie kajak przezwą a bo to moja wina ze mi sie Galba napatoczył w kryształową kulę? 7,09 Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Hmmm...???? 16.05.02, 10:58 Gość portalu: siedem napisał(a): > siem nie kajaj bo cie kajak przezwą Trudno, co zrobić, takie życie. Ot, palnie człowiek głupi żart, a potem trzeba się kajać > a bo to moja wina ze mi sie Galba napatoczył w kryształową kulę? Nie Twoja - fakt. Czyli Glalby? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Hmmm...???? IP: *.tgory.pik-net.pl 16.05.02, 11:21 janusz2_ napisał(a): > Nie Twoja - fakt. > Czyli Glalby? ) no pewnie co złe to nie ja 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Do Siódemki 16.05.02, 11:47 Witaj Siódemka. Qrcze,już myslałem,że mnie widziałeś w tej kuli! Widzisz,ja mam wąsy,ale brodę też,mam siwe włosy,ale więcej jednak łysych, więc to chyba nie ja byłem,aaaa zapomniałek,rogów tam nie widziałeś? pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Do Siódemki IP: *.tgory.pik-net.pl 16.05.02, 11:53 bykk napisał(a): > Witaj Siódemka. > Qrcze,już myslałem,że mnie widziałeś w tej kuli! > Widzisz,ja mam wąsy,ale brodę też,mam siwe włosy,ale więcej jednak łysych, > więc to chyba nie ja byłem,aaaa zapomniałek,rogów tam nie widziałeś? > pozdrawiam > hej! kończę z tym magia jest do dupy* 7,03 *-wszelkie prawa zastrzeżone Danutka Odpowiedz Link Zgłoś