Gość: Róża IP: 212.160.135.* 11.06.01, 16:44 Po tym co tutaj przeczytałam na temat Pana Jezusa nie mogę być dłużej uczestniczką tego forum. To nie jest miejsce dla dziewczyny. Pozdrawiam serdecznie wszystkich z którymi polemizowałam. Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sceptyk Re: Pozdrowienia od Róży 11.06.01, 17:59 Olu, doceniam Twoja konsekwencje i wiernosc przekonaniom. To sie chyba nazywa integralnosc osobista. Ale nie musisz uciekac stad na zawsze. Wariatow (co by to okreslenie nie znaczylo) w zyciu nie unikniesz. Nie musisz z niemi rozmawiac, ale oni sa wsrod nas. Ucieczka nie rozwiazuje sprawy do konca, choc zapewne daje pewien spokoj sumienia, pozwala na swiadomosc, ze sie nie jest czescia czegos obrzydliwego. Ja jestem starszy od Ciebie, chlop poza tym i takie rozne 'bluzgi' splywaja po mnie jak woda po kaczce. Ale mloda dziewczyne to moze ranic. Przemysl te decyzje. Zachecam do jej zmiany. No ale, przyznaje tez, mozna sobie wyobrazic zycie bez Forum. Sciskam Cie Sceptyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Re: Pozdrowienia dla Róży IP: *.ibspan.waw.pl 11.06.01, 18:11 Rozumiem Twoją reakcję, sam się poczułem jakbym zobaczył karalucha. Ale karaluchy też są częścią - choć obrzydliwą - rzeczywistości. Trzeba z nimi walczyć a nie udawać, że ich nie ma. W tym wypadku należy ignorować tak oznaczone wątki - chyba same spadną. A gdyby ktoś mógł namierzyć serwer z którego takie rzeczy przychodzą - powinno się go odpowiednio 'spopularyzować' Przyłączam się do apelu mojego poprzednika i pozdrawiam niezależnie od ostatecznej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Pozdrowienia od Róży IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 20:03 Droga Różo Jeśli to przeczytasz to chcę zauważyć, że w ten sposób postępując dałaś gnojkowi punkt. Zabiera nam Ciebie. Może jak szok minie to powrócisz tutaj? Ja też byłem spieniony i chciałem się wyżyć na pierwszym lepszym. Popadło na Luzera ale jak wiesz, szybciej człowiek ołysieje na tym forum niż Luzera zdenerwuje. To co gnojek wypisuje jest pewnym wynikiem działań różnych takich. Z tym, że oni to robią subtelnie lub bardziej chamsko jak Krzys52. Bluźnierstwo przestało być NAGANNE w naszym kraju i dlatego takich gnojków będzie więcej. pozdrawiam serdecznie - Perła ps. mimo wszystko zaimponowałaś mi. Dobrze, że są dziewczyny, które się szanują. Ale wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (jak gnojka wykopiemy stąd oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Pozdrowienia od Róży IP: *.15.tuwien.teleweb.at 11.06.01, 20:22 Gość portalu: Perła napisał(a): > Droga Różo > Jeśli to przeczytasz to chcę zauważyć, że w ten sposób postępując dałaś > gnojkowi punkt. Zabiera nam Ciebie. Może jak szok minie to powrócisz tutaj? Ja > też byłem spieniony i chciałem się wyżyć na pierwszym lepszym. Popadło na > Luzera ale jak wiesz, szybciej człowiek ołysieje na tym forum niż Luzera > zdenerwuje. To co gnojek wypisuje jest pewnym wynikiem działań różnych takich. > Z tym, że oni to robią subtelnie lub bardziej chamsko jak Krzys52. Bluźnierstwo > > przestało być NAGANNE w naszym kraju i dlatego takich gnojków będzie więcej. > > pozdrawiam serdecznie - Perła > > ps. mimo wszystko zaimponowałaś mi. Dobrze, że są dziewczyny, które się > szanują. Ale wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (jak gnojka wykopiemy stąd oczywiście) > . Coz ,Ja jestem o pogladach odmmiennych,ale uwazam ze powinnas wrocic do forum.Swiat sklada sie z roznorodnych ludzi i wsrod nich trzeba zyc.Zbyt wulgarnych sprobowac sprowadzic na wlasciwe tory argumentami,ewentualnie pominac milczeniem.Natomiast uczestnictwo na forum o tych samych pogladach jest towarzystwem wzajemnej adoracji i nic nowego nie wnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: ps od Perły IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 21:43 No i jak sobie damy radę z lewicą teraz bez Ciebie?! Weź i to pod uwagę. pozdrawiam jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: ps do ps od Perły IP: *.BMJ.net.pl 11.06.01, 22:09 Różo! Jeśli zostaniesz, pokonuj mnie ile razy chcesz! A bydlaków ignorujmy wspólnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soltys Re: Vara od Krzysia52 IP: *.200.152.54.cm-upc.chello.se 12.06.01, 08:24 Perlo! Nie obcieraj sobie niczego dobrym imieniem Krzysia52. Krzys52 jest jednym z niewielu zrownowazonych Ludzi tego forum. Absolutnie bez chamstwa, ktorego jest tu wiecej niz przyzwoitosc powinna dozwolic. Chyba, ze jego zrownowazenie i przemyslane opinie - dotyczace nawet Zydow -tak bardza rania katolickie dusze. To z kolei jest problemem tych dusz i ich pasterzy. Nie Krzysia52. Pozdrawiam i zycze mozolnej wedrowki ku samoswiadomosci. Takowa uszlachetnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrq Pozdrowienia dla Róży IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 20:37 Różo droga, Bóg jest zbyt wielki, żeby jakiś człowieczyna mógł Go obrazić. Ten człowieczyna dla nas jest skończonym debilem, sukinsynem i chamem i nawet człowieczyną nie jest. Jest wielu agnostyków, wielu niewierzących na tym forum, ale wśród nich jest mnóstwo porządnych, de facto religijnych ludzi, bo religijność to przede wszystkim szacunek dla obrazu Boskości, który każdy w sobie nosi i powinien pielęgnować. Ci, którzy nie szanują innych, bluźnią Bogu. Ty zawsze byłaś wzorem szacunku dla innych i osobistej godności, a ponadto wprowadzałaś do naszych gor(sz)ących dyskusji nieoceniony element prawdziwie kobiecej subtelności i delikatności. Dlatego jeśli opuścisz forum, będzie mi - i większości z nas - Ciebie bardzo brakowało. To Twoja decyzja, ale - jak sądzę - dobro nie powinno oddawać pola złu. Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Pozdrowienia dla Róży IP: 62.8.156.* 12.06.01, 08:08 No i kogo ja teraz bede sie nieznosnie czepial? Szkoda, naprawde szkoda, Rozo, ze odchodzisz. Oslabiasz w ten sposob nie tylko prawice na forum, ale i frakcje ludzi rozsadnych i niezacietrzewionych. A chamom wypisujacym takie teksty, jak ten o Jezusie tylko o to chodzi, zeby opanowac i te przestrzen. A moze ktos chce w ten sposob pokazac, ze konieczna jest cenzura? Rozo, bedzie mi Ciebie brakowalo na forum. A moze zmienisz decyzje? Pozdrawiam serdecznie Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY Re: do Jurrek- jesteś dwulicowy albo... IP: 212.191.128.* 13.06.01, 14:44 Gość portalu: Jureek napisał(a): > No i kogo ja teraz bede sie nieznosnie czepial? > Szkoda, naprawde szkoda, Rozo, ze odchodzisz. Oslabiasz w ten sposob nie tylko > prawice na forum, ale i > frakcje ludzi rozsadnych i niezacietrzewionych. A chamom wypisujacym takie teks > ty, jak ten o Jezusie tylko o to > chodzi, zeby opanowac i te przestrzen. A moze ktos chce w ten sposob pokazac, z > e konieczna jest cenzura? > Rozo, bedzie mi Ciebie brakowalo na forum. A moze zmienisz decyzje? > Pozdrawiam serdecznie > Jurek odp. Jurrku . Jesteśn dwulicowy w swojej wypowiedzi do Róży , albo przekorny z przekory na forum. Zobacz co napisałeś w ,, Opinie o gazecie ..." , a także w wątku ,, Z KIM NIE CHCĘ NA FORUM ROZMAWIAĆ ... ". Przeczytałeś ? No to do dzieła : Chamstwu / zdziczeniu / na forum musimy koniecznie powiedziec NIE , bo właśnie takie wątki prowadzą do cenzury . TO JEST FORUM PUBLICZNE , A NIE SZALET. Pamiętaj , jeżeli w porę się nie zareaguje ... to podobne wątki będą powstawać coraz częściej . Duże zło powstaje tam gzie tolerujemy małe- ot takie powiedzenie ,, od rzemyczka... ". Apel mój na forum powstał dużo wcześniej niz ten obrzydliwy wątek/ zobacz tam jest już 27 osób !!!!/.Nie , nie jestem / tak jak Róża / zapalonym Katolikiem / raczej ze względu na inne spojrzenie na sprawy instytucji która nazywa się Kościół Katolicki , jest mi z tym nie po drodze . Ale takie wątki napawają mnie obrzydzeniem , nawet nie wiem czy słowo zdziczenie tu pasuje . Demokracja / o której tak szumnie czasami wypisujesz / nie na tym polega .Demokracja to nie tylko brak cenzury , to także szacunek do drugiego , to uszanowanie poglądów innych... jednym słowem demokracja to nie kibel . Nie myśl , że Ciebie stawiam w szeregu tego małpoluda , nie nie mam powodów , bo nie zauważyłem abyś tak postępował , ale....obrona takich postępowań / demokracja - ha , ha , ha..../ mogłaby Cię postawić na równi z tym bydlęciem... czy warto .Przemyśl ! Szkoda mi rzeczywiście Róży i nie tylko...młoda dziewczyna ...pełna ufności...bunt , oburzenie - po co poddawać się bez walki ? Pomóżmy jej przetrwać , bio to naprawdę młoda wartościowa dziewczyna ! Spierajmy się , walczmy , przekonujmy ...ale bez chamstwa .A , że dzisiaj Ty / dotyczy wszystkich / jesteś po tej stronie , a ja po drugiej ....jakie to ma znaczenie...a może jutro zmienimy sie rolami - tylko krowa nie zmienia swoich poglądów. Niech to będzie walka na argumenty / to coś tak z Lenina który nie jest moim idolem / , ale na argumenty - a nie kloaczenie . Pozdrawiam i życzę wytrwało9ści w przxekonywaniu tej młodej osóbki . TY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: do TY, ktory ciagle nie rozumie IP: 62.8.156.* 13.06.01, 16:16 Dobrze, ze odpowiedzial Ci juz Sceptyk, bo ja nie mam dzisiaj zbyt wiele czasu na rozpisywanie sie. Wiec tylko male wyjasnienie. Juz po raz ktorys zarzucasz mi jakobym bronil chamstwa na forum. Zrozum wreszcie, ze to nie jest tak, ze jesli ktos nie zamierza spiewac w dyrygowanym przez Ciebie chorze swietego oburzenia, to oznacza to, ze broni on chamstwa. Podobnie, jesli ktos jest przeciw cenzurowaniu wypowiedzi, to nie znaczy to, ze popiera on chamstwo na forum. Pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Pozdrowienia od Róży IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 08:19 Pani Aleksandro! Na początek fraszka: "Panie, pozwól, że ci zejdziem z drogi - tak do gówna mówią nogi". Obrzydliwości należy omijać z zachowując pogardliwe milczenie. Ale nie uciekać, gdyż wtedy te ekstermenty rozlewają się jeszcze szerzej. Jest Pani jedną z nielicznych kobiet na tym forum, Pani głos zawsze lał wodę na rozpalone łby dyskutantów; kobieca opinia jest więc cenna i merytorycznie i wychowawczo. Pani Aleksandro! Bardzo proszę - może zechce Pani zmienić decyzję? La donna e mobile! Pozdrawiam serdecznie luka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: Pozdrowienia dla Róży IP: *.chello.pl 12.06.01, 11:24 Różo,Oleńko nasza wróć! Widzisz sama,jak wszyscy Cię ładnie prosimy. Nie dawaj satysfakcji takiemu gnojowi! Moje rogi zwiędną bez ciebie na forum! pozdrawiam Cię gorąco bykk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Pozdrowienia od Róży IP: *.is.pan.pl 12.06.01, 13:16 Twoja reakcja na to ohydztwo jest bardzo zrozumiała i godna szacunku. Mimo, że goszczę na forum dużo krócej od Ciebie i pewnie mniej się zżyłam to też miałam duże obiekcje aby ponownie wejść. Ale pomyślałam sobie, że moje wycofanie się będzie jedynie satysfakcją dla takich typów jak "jasiek". W końcu na forum są jeszcze osoby, z którymi można ciekawie pogadać...a jeśli każdy zacznie uciekać przed śmieciami to forum zamieni się w wysypisko. Pomyśl nad tym... Jak widzisz jest wielu, którym będzie Ciebie brakowało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrizz Re: RÓŻO WRÓĆ!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.06.01, 14:15 Choć nie zgadzałem się z Tobą ani razu a nasze poglądy są diametralnie różne to nie cieszy mnie fakt, że sobie idziesz. Nie przejmuj się tym, że ktoś szarga rzeczy, które są dla Ciebie świętością - masz przecież sumienie i ono powinno być zawsze czyste. To że ktoś wg. Ciebie zaśmieca forum to nie jest powód do odejścia - możesz po prostu się tym nie przejmować - olać. Ważne żebyś ty była wierna swojej wierze (poglądom politycznym mam nadzieję trochę mniej). Pozdrawiam i mam nadzieję, że przeczytasz moje "Przesłanie" i przemyślisz swoją decyzje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Nieostatnie (mam nadzieję) kuszenie Róży 12.06.01, 18:56 Różeńko-Oleńko, pozwól, że jak zwykle, z szatańską konsekwencją, będe Cię kusił, byś jednak z nami pozostała. Czy jest w stanie obrazić Twe uczucia kundel, który, zadzierając łapę, obsikuje krzyż przydrożny??? Czy wrona, za przeproszeniem, paskudząca na ołtarz podczas polowej mszy jest powodem, do cierpienia? Czy zabłąkany w kościele kot, przeraźliwym miauczeniem zakłócający wzniosłą ciszę momentu podniesienia przyprawia Cię o ból głowy? NIE! Wszystkie owe stworzenia zachowaniem swym nie naruszają Twych uczuć, gdyż są NIEŚWIADOME tego, co robią. Czyżbyś więc podejrzewała o jakąkolwiek świadomość owo stworzenie o móżdżku stawonoga, które jednym ze swych odnóży popukuje nieudolnie w klawiaturę? Nawet sto odpowiedzi na jego debilne posty nie ucieszyłoby tak owego indywiduum, jak właśnie świadomość, że oto, ni stąd ni zowąd, władne jest ono wyrzucić stąd kogoś fajnego? Spójrz, Olu, masz tu sporą grupę przyjaciół, z których jedni (w dyskusjach) chcą Cię wspierać, a inni - wprost przeciwnie - się spierać, ale wszystkim im (łącznie z moją skromną osobą) bardzo by Ciebie brakowało, gdybyś już nie wróciła. Myślę, że warto jednak, wybacz męskie słowo, wypiąć się na rozmaite insekty, łażące tu i ówdzie po forum i zostać, chociażby dla takich ludzi, jak Perła, Luka, Al, Tyu, Piotrq, Indris i wielu, wielu jeszcze innych - bo to ONI, a nie karaluchy, stanowią o prawdziwej wartości tego forum. Przemyśl jeszcze te wszystkie posty, które dostałaś od przyjaciół i - WRÓĆ!!! Pozdrawiam Cię szatańsko serdecznie, oddany Ci kusiciel, Luzer-Rezul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: ostatnie, bo skuteczne (mam nadzieję!!!) kuszenie Róży IP: *.BMJ.net.pl 13.06.01, 00:14 A ja dodatkowo obiecuję uczcić Twój powrót poematem ku Twej czci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Do Rozy i wszystkich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 00:30 Drodzy koledzy - i Ty, Rozo: Nie mam niestety pojecia, o co rzecz idzie, ale chyba w zadnym watku na tym forum nie bylo tylu pieknych slow i cieplych uczuc. A wiec jest to mozliwe! Pozdrawiam wszystkich serdecznie, Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: Do Liska IP: *.chello.pl 13.06.01, 12:32 jak to nie wiesz?przeczytaj pierwszy post na tym wątku i wszystko jasne! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY Re: specjalnie do Róży - zgryźliwie , ale nie złośliwie ! IP: 212.191.128.* 13.06.01, 12:48 Masz racje Różo , ale .... Przypomnij sobię czasy / to było dosyć dawno / kiedy usiłowałem walczyć z chamstwem / a raczej zdziczeniem / na forum to Ty byłas przeciw . Przypominam :pisałem o chęci oddania takich typków do sądu / to nie było poza przestraszeniem moim zamiarem / , Ty oponowałaś , broniłaś....a dzisiej widzisz jakie efekty . Wcale tu nie chcę Ci coś zarzucać , a jednak tak było ! Zejście z forum to porażka z tym debilem , a Twoje istnienie to zwycięstwo tych co sobię nie życzą takich idiotów . Spojżyj na wątek ,, Z KIM NIE CHCĘ NA FORUM ROZMAWIAĆ..." To jest walka , która przynosi malutkie efekty ... ale przynosi . Pomijanie milczeniem takiego wątku powinno buć naszą odpowiedzią ...a tam siedzi teraz ok 27 osób - pytam się PO CO ? Pozdrawiam TY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: Zgryzliwy TY IP: 195.15.57.* 13.06.01, 15:54 TY, krecisz, macisz i udajesz madrale. Sa dwie rozne rzeczy: Jedna jest sciganie wypowiedzi, ktore sa niezgodne z prawem. Propozycje takie, mnie osobiscie wydajace sie logicznymi, tu na forum padaly, ale bynajmniej nie z Twojej strony Druga zas, cenzurowanie wypowiedzi wdlg nie wiadomo jakich kryteriow (no bo na te ustalane przez slynnego filozofa TY - ja sie nie zgadzam), Ty, TY, proponowales jakies listy proskrypcyjne i juz zaczales je ustalac (m.in., wpisales tam sobie ?bykka?, ktory, choc czasem zapalczywie rogiem szturchnie, jest rzetelnym uczestnikiem Forum i TY bys mogl sie wiele od niego nauczyc). W dodatku robiles to pod megalomanskim haslem ?Z kim nie chce rozmawiac?, jakby rozmowa z TY miala byc jakims zaszczytem dla pozostalych uczestnikow Forum, a jej niemoznosc - kara. Nie staraj sie wiec teraz na sile postawic na swoim, bo ani to czas ani miejsce, a ponadto, to co masz do postawienia jest pokrzywione, tak jak twoja argumentacja, a wiec nie moze Ci sie udac. Sceptyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY Re: Optymistycznie nielogiczny sceptyk... IP: 212.191.128.* 15.06.01, 13:38 Gość portalu: Sceptyk napisał(a): > TY, krecisz, macisz i udajesz madrale. Sa dwie rozne rzeczy: > > Jedna jest sciganie wypowiedzi, ktore sa niezgodne z prawem. Propozycje takie, > mnie osobiscie wydajace sie logicznymi, tu na forum padaly, ale bynajmniej nie > z Twojej strony > > Druga zas, cenzurowanie wypowiedzi wdlg nie wiadomo jakich kryteriow (no bo na > te ustalane przez slynnego filozofa TY - ja sie nie zgadzam), > > Ty, TY, proponowales jakies listy proskrypcyjne i juz zaczales je ustalac > (m.in., wpisales tam sobie ?bykka?, ktory, choc czasem zapalczywie rogiem > szturchnie, jest rzetelnym uczestnikiem Forum i TY bys mogl sie wiele od niego > nauczyc). W dodatku robiles to pod megalomanskim haslem ?Z kim nie chce > rozmawiac?, jakby rozmowa z TY miala byc jakims zaszczytem dla pozostalych > uczestnikow Forum, a jej niemoznosc - kara. Nie staraj sie wiec teraz na sile > postawic na swoim, bo ani to czas ani miejsce, a ponadto, to co masz do > postawienia jest pokrzywione, tak jak twoja argumentacja, a wiec nie moze Ci > sie udac. > > Sceptyk odp. Padały te propozycje / te które wydają Ci się logiczne / i były moje/ pod innym nickiem /, ale Ty wtedy o dziwo się z nimi nie zgadzałeś- dziwna w Tobie jakaś przemiana ... Sposób Twoich wypowiedzi trąci mi troszeczkę brakiem ciągłości logicznej , bo TY JAK MISTRZ WAŁĘSA ,, JESTEŚ ZA , A NAWET PRZECIW ''. Szumnie mówisz o demokracji , ale demokracja to nie tylko branie , to także dawanie - jeżeli ktoś myśli inaczej to warto aby znalazł sobie taką wyspę która nazywa się Utopia i tam, mieszkał podniecając się własnym JA . Co do bykka , miał on swoje złe momenty , ale dzisiaj mogę tylko o nim mówić dobrze , i to właśnie jert dobre dla nas i dla niego - było nie było fajnego chłopaka . Jeżeli Twoja teoria o ,, wszystko nam wolno , bo jest demokracja " jest logiczna , a w tym co ja piszę jest brak spójności , to postaram się postawić pokrętną / i skrajną / opinie -,, zabijajmy bo nam wszystko wolno w tej demokracji ". Tyle na dZisiaj ....a Róży brak / no ...demokracja !!!/ A co do zaszczytów w rozmowie ze mną , z Tobą , innymi - wolny wybór...ja jednak wybrałem Ciebie , a nie tego śmiecia z wątku ,, Jezus...". A czy wart jest on naszej zwady ????? Piszesz o mojej zgryźliwości , ale ja nigdy nie napisałem o ,, słynnym filozofie SCEPTYKU " , no bo i nie zaistniały i prawdopodobnie nie zaistnieją takie przesłanki.... ale na wszelki wypadek biję głową ,, o Wielki "...- teraz możesz śmiało napisać o mojej zgryźliwości ! Pozdrawiam TY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Re: Pozdrowienia od Róży IP: 192.168.1.* / 213.76.128.* 15.06.01, 15:48 Choć niezbyt często tutaj zaglądam (chroniczny brak czasu ) , proszę Cię Różo ( Olu ) : nie opuszczaj Forum nie daj bydlakowi satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Dzieki, bykku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 18:18 Dzieki za wyjasnienie, bykku. Czyzby zatem przyczyna wszystkiego byl ten krotki, obrzydliwie wulgarny post dotyczacy Jezusa?!! Takie gowno trzeba po prostu ignorowac i nie pozwalac, by psuly nam przyjemnosc dyskusji. Ohydny post, ktory stal sie przyczyna odejscia Rozy, dotyczy Najwazniejszego Zyda - Jezusa (mam nadzieje, ze nie uraze nikogo tym sformulowaniem, bo nie jest to moja intencja). Ale na tym forum jest duzo rownie ohydnych, wulgarnych i agresywnych postow, skierowanych przeciw Zydom w ogole. Cieszylbym sie, gdyby i one spotkaly sie z podobnym ostracyzmem, jak inkryminowany post. Czy w tej sprawie potrafimy byc rownie solidarni? Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Do Liska 15.06.01, 18:37 Gość portalu: Lisek napisał(a): > ...na tym forum jest duzo rownie ohydnych, wulgarnych > i agresywnych postow, skierowanych przeciw Zydom w ogole. Cieszylbym sie, gdyby > i one spotkaly sie z podobnym ostracyzmem, jak inkryminowany post. Czy w tej > sprawie potrafimy byc rownie solidarni? Niestety, Lisku, nie bardzo. Jak widzisz, ów nieszczęsny post ciągle utrzymuje się wysoko, bo stale ktoś coś tam dopisuje. Co gorsza, dopisują się ludzie, którym się owa treść nie podoba - jeśli im się nie podoba, to czemu robią coś, aby mieć ją non stop przed oczyma? Zupełny brak sensu. Nie dziwiłbym się gdyby pisali tam tylko "JAŚKOpodobni", ale tak?... Cieszę się natomiast, że zasiliłeś na forum szeregi tych, dla których estetyka jest wartością nieprzemijajacą. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Do Liska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 18:46 Ja tez Cie, Luzerze, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinc Lisek? IP: *.POOL.ESR.SJO.wwc.com 15.06.01, 21:35 Starasz sie mowic glosem Medrca, ale ironia z jaka wypowiadasz wlasne slowa, nie daje Ci najlepszego swiadectwa. Wiadomo jest , ze kreci sie tu grupa szowinistow, tak z jednej jak i z drugiej strony,wypowiedzi ich sa bluzniercze i pozbawione czasami jakiegokolwiek sensu. Czy nie uwazasz , ze dzieje sie to za sprawa prowokacji, i to nietylko prowokacji w stylu oszolomow. Czytam GW, choc nie codziennie mam ku temu okazje(gazeta.com), ale chyba przyznasz mi, ze niektorzy pisza tam prowokacyjne artykoly, mysle ze obaj wiemy o kogo chodzi. Czy nie zauwazyles, ze pojawiaja sie na tym forum rowniez ludzie nie wyksztalceni, czy zabronisz im wypowiedziec wlasnego slowa, co mysla na poszczegolny temat. A jak traktoja ich , ludzie wyksztalceni , ale nie do konca wyksztaltowani. Czy odpowiadanie im z szyderczym akcentem, stosowanie zlosliwych docinek na pograniczu z ublizaniem,to nie jest prowokacja? Jesli sprowokojesz kogos do rzeczowej rozmowy,bedziesz mial z niego partnera, ale kiedy poddasz temat pod dyskusje, lecz w formie z gory pokazujacej wylacznie Twoja racje, to skutki beda wiadome. Tematy wyznaniowe, tak zydowskie jak i chrzescijanskie, sa najbardziej drazliwymi tu na tym forum, i wcale nie mozna sie temu dziwic. Jesli jestes Chrzescijaninem, nie wchodz w dyskusje z Zydami, jezeli nie potrafisz uszanowac innych przekonan religijnych. Tak samo jest z Zydami, chcesz prowadzic partnerska dyskusje z gojem, uszanoj jego przekonania religijne, a napewno nie odczujesz pogardy ze strony goja. Jest takie stare powiedzenie,"zyczliwi zyja dluzej", wyglada ze jest ono prawdziwe. Ale piszac cos z pominieciem prawdy, a ukladajac sie tendencyjnie w syrone przez siebie wybrana, czynisz prowokacje, in niema to nic wspolnego z zyczliwoscia, ani etyka dziennikarska. Pozdrawiam, Vinc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Lisek? - Vinc? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 00:45 Szanowny Vinc, Nie bardzo zrozumialem, czy piszesz do mnie, czy do Luzera. Jesli do mnie, to tym bardziej niewiele rozumiem z Twojego listu, bo nie wydaje mi sie on w pelni adekwatny do tego, co pisalem. W kazdym razie, odpowiadam na miare moich mozliwosci. Jesli zas Twoj list nie byl do mnie - to przepraszam za nieporozumienie. > Starasz sie mowic glosem Medrca, Dziekuje za komplement. > ale ironia z jaka wypowiadasz wlasne slowa, nie daje Ci najlepszego swiadectwa. Jestem zbyt prostodusznym Liskiem, by stosowac ironie. Gdzie sie jej dopatrzyles? > Wiadomo jest , ze kreci sie tu grupa szowinistow, tak z jednej jak i z drugiej > strony,wypowiedzi ich sa bluzniercze i pozbawione czasami jakiegokolwiek sensu. Zgadzam sie. Staram sie to ignorowac, ale czasem mnie poniesie i wtedy chwytam za klawiature. > Czytam GW, choc nie codziennie mam ku temu okazje(gazeta.com), ale chyba > przyznasz mi, ze niektorzy pisza tam prowokacyjne artykoly, mysle ze obaj wiemy o kogo chodzi. Niestety, nie wiem, co w tym wypadku masz na mysli. Musialbys napisac bardziej konkretnie. > Czy nie zauwazyles, ze pojawiaja sie na tym forum rowniez ludzie nie > wyksztalceni, czy zabronisz im wypowiedziec wlasnego slowa, co mysla na > poszczegolny temat. A jak traktoja ich , ludzie wyksztalceni , ale nie do konca wyksztaltowani. Czy odpowiadanie im z szyderczym akcentem, stosowanie zlosliwych docinek na pograniczu z ublizaniem,to nie jest prowokacja? Mam nadzieje, ze nigdzie nikogo nie obrazilem. Staram sie tego unikac. Swoje mysli staram sie wyrazac wprost i bez kpiny. Jesli masz mi cos do zarzucenia, podaj przyklad. > Jesli sprowokojesz kogos do rzeczowej rozmowy,bedziesz mial z niego partnera, > ale kiedy poddasz temat pod dyskusje, lecz w formie z gory pokazujacej > wylacznie Twoja racje, to skutki beda wiadome. Staram sie pisac rzeczowo. Ale dyskusja polega wlasnie na przedstawianiu swoich racji. > Jesli jestes Chrzescijaninem, nie wchodz w dyskusje z Zydami, jezeli nie > potrafisz uszanowac innych przekonan religijnych. To chyba jednak nie do mnie. > Ale piszac cos z pominieciem prawdy, a ukladajac sie tendencyjnie w syrone > przez siebie wybrana, czynisz prowokacje, in niema to nic wspolnego z > zyczliwoscia, ani etyka dziennikarska. To chyba tez nie do mnie. Nie rozpoznaje siebie w takim sposobie pisania. > Pozdrawiam, Vinc Ja tez pozdrawiam. Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Lisek? - Vinc ? - Luzer? - sprawa polska? 16.06.01, 00:54 Gość portalu: Lisek napisał(a): > Szanowny Vinc, > > Nie bardzo zrozumialem, czy piszesz do mnie, czy do Luzera. Jesli do mnie, to t > ym > bardziej niewiele rozumiem z Twojego listu, bo nie wydaje mi sie on w pelni > adekwatny do tego, co pisalem. W kazdym razie, odpowiadam na miare moich > mozliwosci. Jesli zas Twoj list nie byl do mnie - to przepraszam za > nieporozumienie. Nie przejmuj się Lisku, jeśli był do mnie, to ja też niczego w nim nie zrozumiałem. Jego adekwatność zawieszona została gdzieś w przestrzeni, a sam tekst należy do gatunku natchnionych albo pisanych na tzw. "haju" (zresztą semantycznie to nawet dość blisko). Łudziłem się, że to jednak do Ciebie i, że Ty będziesz wiedzial o co chodzi. A teraz to już nic nie wiem (oprócz tego, rzecz jasna, że Cię serdecznie pozdrawiam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Lisek? - Vinc ? - Luzer? - sprawa polska? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 01:02 Witaj znowu, Luzerze. Tak wiec, obaj nic nie rozumiemy. Moze Vinc nam cos wyjasni? W kazdym razie pochlebia mi nic nie rozumiec wspolnie z Toba. Pozdrowienia, Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Lisek - Luzer - sprawa intymna? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 01:08 Gość portalu: Lisek napisał(a): > Witaj znowu, Luzerze. Tak wiec, obaj nic nie rozumiemy. Moze Vinc nam cos > wyjasni? W kazdym razie pochlebia mi nic nie rozumiec wspolnie z Toba. > > Pozdrowienia, > Lisek Mój Boże, łza się w oku kręci. Tylko patrzeć jak tu do pocałunków dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: Lisek - Luzer - sprawa intymna? IP: *.chello.pl 16.06.01, 14:34 Perła,czytałem posty Liska.Chytrusek taki,że hej(...chociaż rudy to nie czer...) Nawet Luzer dał się przechytrzyć. pozdrawiam Ps. Róża,Ola jesteś tam ? Odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Lisek - Luzer - Perla - Bykk - wspolna sprawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 15:36 No moze przesadzilem w wyrazach holdu dla Mistrza Luzera. Ale jesli i Wy, Perlo i Bykku, nie rozumiecie, o co chodzilo Vistowi, to jestem zaszczycony nic nie rozumiejac wspolnie z Wami. A jesli rozumiecie, to mi wytlumaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Lu - Li 16.06.01, 21:19 Gość portalu: Lisek napisał(a): > No moze przesadzilem w wyrazach holdu dla Mistrza Luzera. Nic nie przesadziłeś - bardzo dobrze było!!!! A Perła zazdrośnik jest! Zazdrośnik, zazdrośnik!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Do biednego, niedopieszczonego Perełki! 16.06.01, 21:02 Gość portalu: Perła napisał(a): > Mój Boże, łza się w oku kręci. Tylko patrzeć jak tu do pocałunków dojdzie. Perełko, zaśpiewam Ci razem ze starym, dobrym Paulem Anką: "Put your head on my shoulder!...." Lepiej? Ulżyło? Łezki już nie płyną? No widzisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Do biednego, niedopieszczonego Perełki! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:35 luzer napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Mój Boże, łza się w oku kręci. Tylko patrzeć jak tu do pocałunków dojdzie. > > Perełko, zaśpiewam Ci razem ze starym, dobrym Paulem Anką: "Put your head on my > > shoulder!...." Lepiej? Ulżyło? Łezki już nie płyną? No widzisz.... > Luzer, proszę, po polsku tylko. Ja niekształconym człowiekiem jestem. :!)''; ps. tylko bez pocałunków! Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Do biednego, niedopieszczonego Perełki! 16.06.01, 23:42 Gość portalu: Perła napisał(a): > Luzer, proszę, po polsku tylko. Ja niekształconym człowiekiem jestem. :!)''; Perła, ty mi nie wciskaj, ze podstaw angielskiego nie znasz, ty programisto w dysk twardy kopany! Po angielsku szwargoczesz pewnie lepiej niż po polsku, po świecie się obijałeś tu i ówdzie, więc mi tu nie ściemniaj, dobrze? > ps. tylko bez pocałunków! A kto Ci pocałunki proponował? Mogę Cię tylko pozdrowić, co niniejszym czynię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: tylko mi tu nie po angieksy i amerykańsku IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:51 luzer napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Luzer, proszę, po polsku tylko. Ja niekształconym człowiekiem jestem. :! > )''; > > Perła, ty mi nie wciskaj, ze podstaw angielskiego nie znasz, ty programisto w > dysk twardy kopany! Po angielsku szwargoczesz pewnie lepiej niż po polsku, po > świecie się obijałeś tu i ówdzie, więc mi tu nie ściemniaj, dobrze? > > > ps. tylko bez pocałunków! > > A kto Ci pocałunki proponował? > Mogę Cię tylko pozdrowić, co niniejszym czynię. Tylko nie w mój dysk, dobra? Mnie ze szkoły wywalili i ja ni z ząb jęzków nijakich! Ty się Luzer lepiej wypowidć w kwestii co ja jerry i 44 w wątku o celibacie napisał>>>(%%%***^. Kogo Beatka drapać będzię? (__+) Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: tylko mi tu nie po angieksy(?) i amerykańsku 17.06.01, 00:26 Gość portalu: Perła napisał(a): > Ty się Luzer lepiej wypowidć w kwestii co ja jerry i 44 w wątku o > celibacie napisał>>>(%%%***^. Kogo Beatka drapać będzię? (__+) Ależ Ciebie, Perełko, Ciebie! Tobie tego znacznie bardziej potrzeba. To znaczy, tylko w wypadku, jeśli dogadasz się z Beatką w kwestii drapania. Ja w każdym razie zrzekam się wszelkich pretensji na Twoją korzyść. Jak widzisz, mimo, że nie chodzę w niedziele na msze, miłość bliźniego we mnie jeszcze nie wygasła.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Beatko, tylko ja... on się podał IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 00:30 luzer napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Ty się Luzer lepiej wypowidć w kwestii co ja jerry i 44 w wątku o > > celibacie napisał>>>(%%%***^. Kogo Beatka drapać będzię? (__+) > > Ależ Ciebie, Perełko, Ciebie! Tobie tego znacznie bardziej potrzeba. To znaczy, > > tylko w wypadku, jeśli dogadasz się z Beatką w kwestii drapania. Ja w każdym > razie zrzekam się wszelkich pretensji na Twoją korzyść. Jak widzisz, mimo, że n > ie > chodzę w niedziele na msze, miłość bliźniego we mnie jeszcze nie wygasła.) > Jesteś WIELKI! (::#@#();..,)))- Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Vinc, Lisek - b.powazni faceci 16.06.01, 16:33 Vinc nie pozwala kpic sobie z adwersarzy, i nawet Liska jakos zbalamucil, ze i On, sterroryzowany, wyrzeka sie tego. A ja bede kpil. Okrutnie (no na tyle, na ile mi przyplyw tworczej weny pozwoli). To w koncu z kogo mam kpic w zyciu? Z przyjaciól, z pieknych kobiet, z szefa w pracy, z Busha? Z siebie (czasem to robie, ale delikatnie; nie chce innych wyreczac)? Zadna z tych propozycji mi nie odpowiada. W ogole nie kpic? Nudno. W zwiazku z czym z checia i przyjemnoscia zakpie sobie z jakiegos kpa, który bzdury horrendalne na forum wypisuje (np. jakis model ostatnio napisal, ze Polska stanie sie niezadlugo Iranem lub Afganistanem - no to co, ja mam z nim serio dyskutowac!? czy odpowiedziec, ze slonie i tygrysy pokaza sie wkrotce w naszych lasach?) pozdrawiam kpiarsko Sc-k PS. Ja mysle, ze Róza mogla sie chwilowo od komputera oddalic. Sadze, ze jak wróci to da znac. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek1 Różo wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.06.01, 01:05 Z głębokim smutkiem, ale i zrozumieniem przeczytałem post Róży o jej odejściu z forum. Różo, kwiatuszku! Chamstwo nas zalewa, ale czyż jest to powód aby normalni ludzie musieli schodzić do podziemia? Przemyśl swoją decyzję. Chamstwa w życiu nie unikniesz. Można z nim walczyć i można je ignorować (to też jest forma walki). Pozdrawiam Z nadzieją, że jednak się spotkamy na forum. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Różo wróć (albo chociaż daj znak życia) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.06.01, 21:14 jurek1 napisał(a): > Różo, kwiatuszku! > Chamstwo nas zalewa, ale czyż jest to powód aby normalni ludzie musieli > schodzić do podziemia?(...)Chamstwa w życiu nie unikniesz. Można z nim walczyć > i można je ignorować (to też jest forma walki). Tak jest, Różenko! Jurek dobrze radzi. Bierz ołówek, kajecik i pisz: chamstwu w życiu (dobrze piszesz "chamstwu"? a, może i dobrze) należy przeciwstawiać się siłom i godnościom osobistom". Aha, zapomniałem Ci wcześniej przypomieć - napisałaś, że z przyczyny obecności chamów na forum doszłaś do w niosku, że dla Ciebie nie ma tu miejsca. Drżę z niepokoju, byś nie doszła z kolei do przeświadczenia, że skoro na tym najlepszym ze światów gości tyle zła, to też nie ma tu dla Ciebie miejsca! Daj znać, ze jeszcze z niego nie odeszłaś, bo wszyscy tu bardzo się niepokoimy. Rezul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Jurek! Czy jestes pedofilem? IP: *.as6.chcg1.il.voyager.net 17.06.01, 00:13 Odpowiedz Link Zgłoś
jurek1 Re: Jurek! Czy jestes pedofilem? 17.06.01, 00:40 To było do mnie? Jeżeli tak to rozwiń swoją twórczą myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Jurek! Czy jestes pedofilem? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 01:11 jurek1 napisał(a): > To było do mnie? Jeżeli tak to rozwiń swoją twórczą myśl. Ty jurek1, nie rżnij teraz głupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Do Perły IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 13:20 jurek1 napisał(a): > Ciebie też pogięło? Znowu marychę paliłeś? No jurek, myślałem, że załapiesz podwójny blef. pozdrawiam ps. i nie paliłem a piłem (kto u licha kaca wynalazł?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: Jurek! Czy jestes pedofilem? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 01:28 jurek1 napisał(a): > To było do mnie? Jeżeli tak to rozwiń swoją twórczą myśl. nic rozwijac nie bede bo to nie pisalem ja a ten psychol co grasuje dzisiaj na forum - zerknij na adres. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jurek1 Re: Jurek! Czy jestes pedofilem? 17.06.01, 01:38 Ok sorry, nie popatrzyłem. Dzięki TPSA za SDI przynajmniej adresów nie da się podrobić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Do Jurka IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 01:43 W porzadku - nie chcialem temu psycholowi sprawiac satysfakcji wiec nie pisalem sprostowania. Poglady moge miec rozne, ale staram sie nigdy nikogo nie obrazac. Wiec jesli cos w duchu tego postu powyzej gdzies zobaczysz z moim nickiem, to zerknij na adres to z pewnoscia nie bede ja . Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: Do Luzera IP: *.chello.pl 17.06.01, 02:42 Luzer,co Ty tak? Z Miriam Ci dobrze,z Liskiem bardzo dobrze było? Ty tak jawnie? Nieładnie tak .Zdecyduj się! pozdrawia zazdrosny bykk Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Do Luzera 17.06.01, 11:46 Gość portalu: bykk napisał(a): > Luzer,co Ty tak? Z Miriam Ci dobrze,z Liskiem bardzo dobrze było? > Ty tak jawnie? Nieładnie tak .Zdecyduj się! Dlaczego jak jawnie to nieładnie? A jak by było tajnie, to by było ładniej??? > pozdrawia zazdrosny bykk A cóż to, Bykku - rykowisko?? Pozdrawia, wolny od zazdrości, Luzer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Do Luzera IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 13:01 Luzer, masz coś na kaca? Bo mi główka pęka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: Do Luzera i Perły IP: *.chello.pl 17.06.01, 14:05 Luzer,ja tylko tak,bo widzisz Lisek chyba mężczyzna,a Miriam chyba kobieta? Chciałem cię ochronić od pomyłki,z dobrego, byczego, potężnego serca. No,chybaże Ty...?Trudno.Trzym się swoich racji.Pozdrawiam Cię. ps.Perła,kac ludzka rzecz,nie widzę przeszkód.Pośpieszny z GŁ. 4-godziny i jesteś w Królewskim Mieście(samochodem 3,5 godziny,ale na kacu ZABRONIONE!) A u mnie w domu znajdziesz wszystko co się wiąże z kacem,tylko nie myl z KC! zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Do skacowanego Perły od "Wuja <Dobrej Rady>" Luzera 17.06.01, 18:32 Do spowiedzi, Perełko!!! Czy nie wiesz, że nieumiarkowanie w jedzeniu i PICIU(!) to jeden z grzechów głównych???!!! A najlepiej - znajdź sobie takiego kotka, jakiego miał facet z opowiadania Mrożka "Mały przyjaciel". To by Ci na miesięcy parę permanentny od jakiegoś czasu problem Twej rozwiązłości rozwiązało. Pozdrawiam. PS. Niezłe jest też zimne piwo. PS.(bis) Na pocieszenie opowiem Ci dowcip, który (co, niewątpliwie, dodaje mu pieprzyku, ostatnio słyszałem od znajomego księdza. Jezus, zmierzając do Wieczernika na spotkanie z apostołami, słyszy już z daleka, dobiegające ze środka domku odgłosy ostrej balangi (coś jak u Ciebie). Uchyla drzwi i widzi, że w środku wino leje się strumieniami, a apostołowie, waląc szklanicami o stół, śpiewają biesiadne piosenki. Cicho sie wycofał, myśląc - "Cóż, chłopcy są młodzi, zdrowi - mają prawo do chwili zabawy." Niestety drugiego wieczora sytuacja się powtórzyła: wina było jeszcze więcej, śpiewy jeszcze głośniejsze i, w dodatku, dość frywolne. Jezus znów się wycofał, myśląc sobie to samo, co dnia poprzedniego. Trzeciego wieczora sytuacja zmieniła sie o tyle, że w chórze śpiewających frywolne piosenki pojawiły się, o zgrozo, damskie głosy. Jezus, w równym stopniu zaniepokojony co zaciekawiony, przełamał wrodzoną nieśmiałość i, korzystając z okazji, że akurat Piotr wyszedł na zewnątrz zaczerpnąć świeżego powietrza, wziął go na stronę i rzekł mu: - Piotrze, ja rozumiem, że jesteście młodzi, zdrowi i czasem musicie się zabawić, ale powiedz mi, skąd zaprawdę macie pieniądze, by już trzeci dzień ucztować i swawolić? Piotr: - Ja nie wiem, Panie, ale podobno Judasz coś sprzedał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Do trzeźwego i dowcipnego Luzera (wuja znaczy się) IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 18:42 Witaj Luzer Dzięki za radę ale piwo NIE! Idę na inne wątki aby popatrzeć co tam w nocy nawypisywałem. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: O czym chlopy gadacie? 17.06.01, 14:36 Mam niejasne wrazenie, ze dyskusja jakby troszke z toru zboczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: O czym chlopy gadacie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 17:07 Milcze, oniesmielony. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Czy aby Lisku nie kpisz? 17.06.01, 17:17 A ponadto, przypominam: mowa jest srebrem, a milczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Czy aby Lisku nie kpisz? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 17:21 ............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: No i bardzo dobrze. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 17:29 Czy to znaczy, ze chcialbys, izbym juz w ogole zamilkl na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Byloby bardzo zle! 17.06.01, 17:37 Alez Lisku (dzieki milczeniu - okresowemu - nie tylko rudy ale i pozlacany; dobrze ze nie czerwony), Twoje zamilkniecie stanowiloby niepowetowana szkode dla Forum. Przesylam niedzielne pozdrowienia sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Hau, hau! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 23:08 Dziekuje. A zatem odszczekne sie tu od czasu do czasu. Pozdrawiam. Lisek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec Re: Pozdrowienia od Róży IP: *.dialup.online.no 17.06.01, 23:07 Nie widzieliście Róży? K. Odpowiedz Link Zgłoś