bragiel 04.04.05, 22:49 Przyznam,że nie mam pojęcia co oznacza zwrot"Aquanet". Ktoś wie i mógłby napisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna.rokita Re: Nazwa tego forum? 04.04.05, 22:53 Kiedys byl watek o takim tytule. Z powodu przekroczenia listy postow zostal zamkniety przed administratora. Kilka osob bardzo dopominalo sie o jego otwarcie.W tym samym czasie administracja GW postanowila wprowadzic zmiany na Forum Aktualnosci ( logowanie sie, itd )"Rozpisano"konkurs na nazwe.Bezapelacyjnie wygral Aquanet. Odpowiedz Link Zgłoś
bragiel Re: Nazwa tego forum? 04.04.05, 22:54 > sie, itd )"Rozpisano"konkurs na nazwe.Bezapelacyjnie wygral Aquanet. No fajnie-ale co oznacza słowo "Aquanet"?To coś z łaciny? Bo ja nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Nazwa tego forum? 04.04.05, 22:56 Aqua - woda net ( internet )- to slowo moze byc tylko "neolacinskie" Moze nalezy odczytac to jako lanie wody ? Z tym, ze wg mnie jest to najlepsze forum na portalu GW. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Nazwa tego forum? 04.04.05, 23:07 marianna.rokita napisała: > Aqua - woda > net ( internet )- to slowo moze byc tylko "neolacinskie" > > Moze nalezy odczytac to jako lanie wody ? Z tym, ze wg mnie jest to najlepsze > forum na portalu GW. > No pewnie!!! Aquanet najlepsze Forum Gdyz MY tu piszemy! Jak nam Giwi watek wytnie Numer jej wytniemy! Mow, mow, nam Wujec, Skadzes wzial takie... zdolne wspolpracowniki? Przy talentach takich Mysia to szczeniaki! Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski To nieprawda. Zaglądam tutaj prawie codziennie ... 05.04.05, 20:21 ... od lat i żadnego konkursu nie widziałem. Jeżeli był jakiś konkurs, to był on nieuczciwie przeprowadzony i nie dano szansy wypowiedzieć się większości. Pamiętam za to dyskusję, w której moderatorzy tłumaczyli, że nie mogą pozostawić nazwy Aktualności bo taką nazwę mają zamiar dać całemu katalogowi. A potem okazało się, że było to fałszywe tłumaczenie, gdyż forum Kobieta pozostawiono nazwę mimo że katalog też nazywa się Kobieta. Kiedy zwracałem uwagę na ten oczywisty fałsz, moje posty były ignorowane. W taki właśnie nieuczciwy sposób zlikwidowano forum Aktualności. Dlatego coraz częściej pisuję na innych forach (Kraj, Świat, Nauka), bo tutaj jest coraz mniej dyskutantów. Pozostali już niemal wyłącznie sztywni fanatycy, o których z góry wiadomo, co napiszą i z góry wiadomo, że nie przeczytają tego, co się im odpowie, a nawet jak przeczytają, to nie zrozumieją. Pisuję tutaj w zasadzie głównie dla tych nieuleczalnych homo sovieticusów, którzy już w nic nie wierzą oprócz Boga i tylko cierpią i miotają obelgami na Żydów, Amerykanów i ateistów . Dla nich pisuję od czasu do czasu, bo wierzę, że organizm człowieka zdolny jest do cudownych samouzdrowień, więc mam nadzieję, że chociaż jeszcze jeden z tych biedaków nagle dzięki mnie przeżyje olśnienie i zrozumie, że wolny świat jest dobry że z zachodu płynie postęp i jest jeszcze nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita widze, ze tez przeniosles sie z F. "prasa i media" 04.04.05, 22:54 )))) Odpowiedz Link Zgłoś
bragiel Re: widze, ze tez przeniosles sie z F. "prasa i m 04.04.05, 22:57 Nie przeniosełem się.Jak dla mnie to jest jedno forum forum.gazeta.pl . Takze ja to traktuje jako rózne działy tego samego forum(tak ajk na forach PhpBB są działy-tak tutaj te setki czy tysiące działów). A pisze w wielu działach tutaj na forum gazety . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Nazwa tego forum? 04.04.05, 23:00 bragiel napisał: > Przyznam,że nie mam pojęcia co oznacza zwrot"Aquanet". > Ktoś wie i mógłby napisać? Nie wiem . Pewnie chodzi o jakiś ściek . Może rynsztok . Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Nazwa tego forum? 04.04.05, 23:01 Wikul no nie mow,ze z wlasnej woli tkwimy w rynsztoku )))) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Nazwa tego forum? 04.04.05, 23:04 marianna.rokita napisała: > Wikul no nie mow,ze z wlasnej woli tkwimy w rynsztoku )))) > > Pozdro Nie podoba mi sie ta nazwa i nigdy tego nie ukrywałem . Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Nazwa tego forum? 04.04.05, 23:05 Wiem,ze ci sie nie podoba no ale... mamy taka to bedzie Odpowiedz Link Zgłoś