Dodaj do ulubionych

_@______* * * SZCZĘŚLIWI * * * ____________________Miriam_&_Perła____@

23.09.01, 14:15
miriamfirst napisał(a):

> Kochani, jak Wam jest w zyciu? Dobrze, źle czy jak? Wiecie co - właśnie
> zeszłam z moim osobistym Perłą, pewnie kojarzycie osobę, z karuzeli albo z
> czegoś takiego podobnego albo co tak mniej więcej działa - fajnie się nam w
> głowie kręci. Trzymajcie się i w ogóle! Miriam

perla! napisał(a):

> W dzień wyborczy Perła wybrał Miriam i do tego na kadencję wieczystą. Już nam
> się (chwilowo) nie kręci w głowie ale podjęte decyzje wciąż te same są i to
> potęga jest! Perła

Cześć Kochani !

Cieszę się waszą radością i dziękuję że piszecie !

Virtualnie otaczam Was ciepłem ...

" iskierki silverscreen "

tak nazywam tę chwilę.

Oby trwała - piękna.

smile))

Vist______________________________
P.S.
Kopie z wątku "Wesołe miasteczko".
Obserwuj wątek
    • civic_vtec Re: Vivat, vivat mloda para! Miriam_&_Perła 23.09.01, 16:08
      Co zyczyc mozna?

Zeby zycie bylo jak gorska kolejka.
      Bo nie wazne, ze gorki sa i dolki - wazne, ze wagonik zawsze na torach.

Szczesliwy szczesciem Waszym
      pozdrawiam podkrecajac wasa

vtec

• Gość: Stoik Dwoje... IP: *.toya.net.pl 23.09.01, 16:27
        ...na huśtawce? On z prawej, ona z lewej? Dużo szczęścia i słodyczy...
        Informujcie nas o Waszych dalszych losach, czy będzie to Perlista Miriam, czy
        Miriamowa Perła. A może PerłaMi albo miriamperl? Ciężko mi ustać z wrażenia!
        Wasz ciągle stoi(k)
      • henik Re: Vivat, vivat mloda para! Miriam_&_Perła 25.09.01, 10:36
        Kwiatuszki będą więdły już niedługo.
      • Gość: henik Re: Vivat, vivat mloda para! Miriam_&_Perła IP: *.*.*.* 25.09.01, 10:38
      • Gość: henik Re: Vivat, vivat mloda para! Miriam_&_Perła IP: *.*.*.* 25.09.01, 10:39
        • Gość: Miriam Re: Vivat, vivat mloda para! Miriam_&_Perła IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 13:06
          Gość portalu: henik napisał(a):

> Kwiatuszki będą więdły już niedługo.

Nic podobnego - nie będą więdły. Sa niezwykle umiejętnie pielegnowane. Pozdr
          Miriam
          • Gość: Perła Re: Vivat, vivat mloda para! Miriam_&_Perła IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 20:48
            Gość portalu: Miriam napisał(a):

> Gość portalu: henik napisał(a):
            >
            > > Kwiatuszki będą więdły już niedługo.
            >
            > Nic podobnego - nie będą więdły. Sa niezwykle umiejętnie pielegnowane. Pozdr
            > Miriam

Niezwykle umiejętnie pielęgnowane...
            Perła
      • Gość: . Re: Vivat, vivat mloda para! Miriam_&_Perła IP: 213.8.144.* 25.09.01, 13:59
    • Gość: Balzer Gratulacje i ... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 16:36
      ... powodzenia !
      • Gość: misio Re: Gratulacje i ... IP: 10.1.11.* / *.dhl.com 23.09.01, 17:09
        jam chamem jest z natury ale w tej kwestii powiadam wam:

wszystkiego najlepszego

pozdrowienstwa
    • Gość: orange _@______* * * SZCZĘŚLIWI * * * ____________________Miriam_&_Perła____ IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 18:15

Dziś wpadam na chwilę i...jak miło!

Nareszcie szczęśliwa Informacja Dnia!
    • Gość: max Vist! alez Ty masz gumowe uszy! :] IP: *.net.bialystok.pl 23.09.01, 18:25
      podziwiam! podziwiam! wink
      • Gość: iwona Re: Vist! alez Ty masz gumowe uszy! :] IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.09.01, 18:28
        Ależ skąd!!

Vist po prostu dużo jeździ na karuzeli.

I to się opłaca wink)

pozdrawiam objaśniająco.iwona
        • vist _Iwona i Max_ 23.09.01, 18:32

A życzenia szczęśliwym ?
          • Gość: iwona Re: _Iwona i Max_ IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.09.01, 18:36
            vist napisał(a):

>
            > A życzenia szczęśliwym ?

O przepraszam, zagadałam się wink)

Długiej i szczęśliwej kadencji życzę wink)

• Gość: max WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NIECH BOZIA W GRUBYCH DZIECIACH WYNAGRODZI;] IP: *.net.bialystok.pl 23.09.01, 19:09
            M. wałek na Perłowy Jam przysłać? ;}
    • sceptyk Re: _@______* * * SZCZĘŚLIWI * * * ____________________Miriam_&_Perła_ 23.09.01, 18:29
      Chyba mi nie wypada wtracac sie z moim nickiem. Ale co tam. Wszystkiego
      Najlepszego!!!

sceptyk-optymistyk
      • Gość: Abe Re: _______* * * SZCZĘŚLIWI * * * ____________________Miriam_&_Perła_ IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 13:59
        Więc na zawsze już ramię przy ramieniu w szczęściu i nieszczęsciu życzę.
        A to ostatnie niech Was skrzętnie omija.

smile)))
    • Gość: piotrq Vivant! Cresceant! Floreant! Miriam i Perla... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 19:12
      ... radosc jest! Pozdrawiam i sciskam Miriamowa kibic i Perlowa prawice!!!
      Strasznie sie ciesze!
      • Gość: jajacek Re: Vivant! Cresceant! Floreant! Miriam i Perla... IP: *.kabel.telenet.be 23.09.01, 19:32
        Przylonczam sie do zyczen!
        Wszystkiego dobrego na tej nowej karuzeli zyciowej !
    • jacek#jw Wszystkiego najlepszego. 25.09.01, 13:32
      Zdrowia, szczęścia i pomyślności
      życzy Jacek.
      • Gość: Al Re: Wszystkiego najlepszego. IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 25.09.01, 13:41
        Z lekkimi obawami odrzucenia życzeń " z lewa" - ale
        mimo wszystko - buszujcie we dwoje w najcudowniejszych
        obszarach szczęścia......nie do znudzenia. Wszystkiego
        naj - Al.
        • Gość: Miriam Re: Wszystkiego najlepszego. dla Ala IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 13:47
          Gość portalu: Al napisał(a):

> Z lekkimi obawami odrzucenia życzeń " z lewa" - ale
          > mimo wszystko - buszujcie we dwoje w najcudowniejszych
          > obszarach szczęścia......nie do znudzenia. Wszystkiego
          > naj - Al.

Ależ Al - przeciez ja jestem z "lewa" własnie - (moja pierwsza deklaracja). Perła
          z prawa i jakoś nieźle się dogadujemy. wink)) Brakuje tylko Luzera, gdzie On
          zawieruszył sie?
          Pozdrowienia dla wszystkich Miriam
          • Gość: . Re: Wszystkiego najlepszego. dla Ala IP: 213.8.144.* 25.09.01, 14:00

> Gość portalu: Al napisał(a):
            >
            > > Z lekkimi obawami odrzucenia życzeń " z lewa" - ale
            > > mimo wszystko - buszujcie we dwoje w najcudowniejszych
            > > obszarach szczęścia......nie do znudzenia. Wszystkiego
            > > naj - Al.
            >
            > Ależ Al - przeciez ja jestem z "lewa" własnie - (moja pierwsza deklaracja). Per
            > ła
            > z prawa i jakoś nieźle się dogadujemy. wink)) Brakuje tylko Luzera, gdzie On
            > zawieruszył sie?
            > Pozdrowienia dla wszystkich Miriam

• Gość: M. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! IP: *.tele2.pl 25.09.01, 14:45
      To piekna wiadomosc! Zycze z calego serca WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
      Malgorzata
    • Gość: tete Re: _@______* * * SZCZĘŚLIWI * * * ____________________Miriam_&_Perła_ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 15:11
      To jest wspaniała wiadomość, naprawdę !!! Dywan stokrotek, deszcz fiołków i
      chmura złotego deszczu. A jeśli huśtawka - to niech Was miękko kołysze ... a
      jeśli szczypta poezji - to Miriam z pewnością wie - jaka będzie najbardziej
      stosowna ... Magii i cudowności życzę !

pozdrawiam serdecznie, smile) tete
    • Gość: vivi na Zawsze i jeden dzień ? IP: *.biaman.pl 25.09.01, 23:05
      • Gość: Scan Re: na Zawsze i jeden dzień ? IP: *.home.net.pl 26.09.01, 00:34
        Gość portalu: vivi napisał(a): ???
        Niczego nie napisał on.

Kwas i frustracje wylewa.
        Żółcio(dziób)

• Gość: karol Re: na Zawsze i jeden dzień ? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 09:49
          to takie życzenia, dłużej niż na zawsze smile
          dołączm się, szczęścia życzę

Scan to wszędzie błoto wniesie..sad
      • Gość: Miriam Re: na Zawsze i jeden dzień ? Tak vivi-bingo! trafiłeś w sedno! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 00:38
        Gość portalu: vivi napisał(a):

Czy dużo Cię to kosztowało, mopanku? Mnie to nie przeszkadza. Pozdrawiam, że ach!
        Miriam
        • Gość: Scan Re: Miriam - Tak vivi-bingo! trafiłeś w sedno! IP: *.home.net.pl 26.09.01, 00:41
          Nie trafił. Jego problem. Hashem mu zapisał pieczęcią.
          Szalom.

> Gość portalu: vivi napisał(a):
          >
          >
          > Czy dużo Cię to kosztowało, mopanku? Mnie to nie przeszkadza. Pozdrawiam, że ac
          > h!
          > Miriam

• Gość: Miriam Re: ________________________na ławce... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 00:46

oplecionej powojem, o zmierzchu,
          siedzi dwoje nad wodą
          jak nad miską lilii.
          A bez (taki kwiat - imagination) kłębi się wokoło,
          deszczem krzyżyków radząc,
          by chwil nie trwonili.

• Gość: Scan Re: ________________________na ławce.???.. IP: *.home.net.pl 26.09.01, 00:52
            Pięknie piszesz.Do serca. Ale ono krzyczy - Ławki nie ma, bzu nie ma.
            Komu dać?
            Człowiek zawsze jest sam.

>
            >
            > oplecionej powojem, o zmierzchu,
            > siedzi dwoje nad wodą
            > jak nad miską lilii.
            > A bez (taki kwiat - imagination) kłębi się wokoło,
            > deszczem krzyżyków radząc,
            > by chwil nie trwonili.
            >

• Gość: Miriam Re: ________________________na ławce.???.. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 12:44
              Gość portalu: Scan napisał(a):

> Pięknie piszesz.Do serca. Ale ono krzyczy - Ławki nie ma, bzu nie ma.
              > Komu dać?
              > Człowiek zawsze jest sam.
              >

Scan moje serce to jest muzyk improwizujący i nie z każdym lubi grać! Komu dać w
              pysk - to jest pytanie, panie scanie i niech pan już przestanie! Miriam

> Gość portalu: Miriam napisał(a):
              >
              > >
              > >
              > > oplecionej powojem, o zmierzchu,
              > > siedzi dwoje nad wodą
              > > jak nad miską lilii.
              > > A bez (taki kwiat - imagination) kłębi się wokoło,
              > > deszczem krzyżyków radząc,
              > > by chwil nie trwonili.
              > >
              >

• Gość: karol Re: na Zawsze i jeden dzień do Miriam IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 09:56
          Ja to znam... Na zawsze to tradycyjne życzenia (w skrócie) - jeden dzień to ten
          dzień w życiu kiedy za wszelką cenę trzeba być razem nawet gdy... zazwyczaj
          jeden zły dzień może wiele popsuć, czego nie życzę.
          pozdrawiam
          • Gość: Carmina W kwestii formalnej.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 11:44
            Że Perła wyjątkowo piękna mężczyzna to już wiem. Ale co jest przyczyną
            gratulacji nie wiem, więc i gratulować niezręcznie. Udana noc za miastem,
            zaręczyny, ślub, real, wirtual? I czy ich żony i mężowie o tym wiedzą? wink
            • Gość: borsuk Re: W kwestii formalnej.... IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.01, 12:18
              O Carmino,
              wyjrzana z Burana. Najzwiewniejsza, a tak mocno po ziemi stapajaca. Daj sie
              mlodym nacieszyc to i starzy beda cos z tego mieli. Czy virtual nie przechodzi
              w real, a real do absurdu. Pozwol sobie przypomniec: "Plec w siec wplec, nic
              nie bedziesz z tego miec".
              Czy zjadlas juz rogaliki?
              Oddany borsuk
              • Gość: Carmina Re: W kwestii formalnej.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 23:15
                Gość portalu: borsuk napisał(a):

> O Carmino,
                > wyjrzana z Burana. Najzwiewniejsza, a tak mocno po ziemi stapajaca. Daj sie
                > mlodym nacieszyc to i starzy beda cos z tego mieli. Czy virtual nie przechodzi
                > w real, a real do absurdu. Pozwol sobie przypomniec: "Plec w siec wplec, nic
                > nie bedziesz z tego miec".
                > Czy zjadlas juz rogaliki?
                > Oddany borsuk
                _____________________-
                Borsuku miły, przykro mi, że przyziemnie rozumuję, ale czy nie warto wiedzieć z
                jakiej okazji się wiwatuje? Ja zawsze czytam, nim pod czymś się podpiszę. Mogę
                się cieszyć i młodymi i starymi, tylko powód - powodu mi trzeba. Pretekstu nawet,
                ale znanego. Pozdro serdeczne i konkretne smile.

• Gość: iwona #### W kwestii wieczornej IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.09.01, 23:34
                  Go�ć portalu: Carmina napisała
                  > _____________________-
                  > Borsuku miły, przykro mi, że przyziemnie rozumuję, ale czy nie warto wiedzieć z
                  >
                  > jakiej okazji się wiwatuje? Ja zawsze czytam, nim pod czym� się podpiszę. Mogę
                  > się cieszyć i młodymi i starymi, tylko powód - powodu mi trzeba. Pretekstu nawe
                  > t,
                  > ale znanego. Pozdro serdeczne i konkretne smile.

Ciesz się bez powodu-to najprzyjemniejsze jest wink)
                  Zapominasz, że tutaj nie real.. Rozlu�nij się!!!

pozdrawiam przed północš.iwona
                  >

• Gość: Miriam Re: W kwestii formalnej.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 12:39
              Gość portalu: Carmina napisał(a):

> Że Perła wyjątkowo piękna mężczyzna to już wiem. Ale co jest przyczyną
              > gratulacji nie wiem, więc i gratulować niezręcznie. Udana noc za miastem,
              > zaręczyny, ślub, real, wirtual? I czy ich żony i mężowie o tym wiedzą? wink

Carmino Nieodgadniona, nie bądźmy małostkowi... błagam - nie w kwestii formalnej!
              Nam ciszy, nam wiatru potrzeba. Nie budź mnie córo jeruzalemska wink)) ze snu nocy
              letniej.
              A teraz serio - dzisiaj mam poważny dzień i chwilowo nie mam czasu na karesy!
              Pozdrawiam energicznie i ciepło Carminkę! Miriam

• Gość: Carmina Jaki sen? Nie żartuj, córo Jerycha, jam nie córa Jeruzalem :))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 23:34

> Gość portalu: Carmina napisał(a):
                >
                > > Że Perła wyjątkowo piękna mężczyzna to już wiem. Ale co jest przyczyną
                > > gratulacji nie wiem, więc i gratulować niezręcznie. Udana noc za miastem,
                > > zaręczyny, ślub, real, wirtual? I czy ich żony i mężowie o tym wiedzą? wink
                >
                >
                >
                > Carmino Nieodgadniona, nie bądźmy małostkowi... błagam - nie w kwestii formalne
                > j!
                > Nam ciszy, nam wiatru potrzeba. Nie budź mnie córo jeruzalemska wink)) ze snu no
                > cy
                > letniej.
                > A teraz serio - dzisiaj mam poważny dzień i chwilowo nie mam czasu na karesy!
                > Pozdrawiam energicznie i ciepło Carminkę! Miriam

Nikogo nie budzę, chyba vivanty i tak spać nie dają. Miriamko, nie wiem nadal co
                jest grane, nie wyjaśniasz. To chyba dobrze, że nie masz czasu na karesy, bo co
                by to mogło być w tej sytuacji smile))) Ostateczny charakter pozdrowień jest w moim
                przekonaniu bardzo odpowiedni. Muszę to wszystko rozważyć. Ostrożne pozdro.
    • Gość: borsuk Re: _@______* * * SZCZĘŚLIWI * * * ____________________Miriam_&_Perła_ IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.01, 12:10
      Czy MIRIAM i PERLA to MIRLA i PERIAM,
      tej mysli natretnej wydany na zer jam.
      Czy MIR i LAMPERIA to tylko breweria,
      czy z tego nie wyjdzie nam RAM i IMPERIAL.
      Czy RIMPAL EMIRA
      Wezmie w Perle gore,
      czy tez LAMIEM RAPIR zawolaja chorem.
      Wszystko jest mozliwe, wszystko jest przed nami
      Wiec pozwolcie mi sie cieszyc razem z wami.

borsuk (w normalnych warunkach zwierz ponury i nieufny)
      • Gość: Miriam Re: _@______* * * SZCZĘŚLIWI * * * ____do borsuka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 12:42
        Gość portalu: borsuk napisał(a):

> Czy MIRIAM i PERLA to MIRLA i PERIAM,
        > tej mysli natretnej wydany na zer jam.
        > Czy MIR i LAMPERIA to tylko breweria,
        > czy z tego nie wyjdzie nam RAM i IMPERIAL.
        > Czy RIMPAL EMIRA
        > Wezmie w Perle gore,
        > czy tez LAMIEM RAPIR zawolaja chorem.
        > Wszystko jest mozliwe, wszystko jest przed nami
        > Wiec pozwolcie mi sie cieszyc razem z wami.
        >
        > borsuk (w normalnych warunkach zwierz ponury i nieufny)

Borsuku, borsuczysz sie uroczo i ciepło w słońcu mrużac ślepka. Bardzo ładne.
        Cmoki dla Ciebie miriam
    • Gość: Veka Re: _@______* * * SZCZĘŚLIWI * * * ____________________Miriam_&_Perła_ IP: 212.244.111.* 26.09.01, 12:42
      Niechaj na zawsze trwa w Was,Mili, ten blask, to natchnienie,które przychodzi
      do nas, gdy odkrywamy, że jest ktoś, kto w nas wierzy i pragnie obdarzyć nas
      miłością i przyjaźnią...
      Całuję
      Veka
    • Gość: max no dobra wszystko pieknie ładnie a w ktorym odcinku bedzie rozwód? ;) IP: *.net.bialystok.pl 26.09.01, 23:26
      na niby oczywiscie!wink to ma byc dobra gra aktorska z happyyy eeendem
      by publike za serduszko szarpnąc ...

wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka