patience 07.12.05, 18:03 liceum.cimoszenko.info/wyborcza1.jpg Zabawy ludyczne zdaje sie wskazuja, ze vox populi woli styl BBC niz Komsomolskiej Prawdy, jesli chodzi o standard mediow w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceq Re: O rany ale logo 07.12.05, 19:34 > vox populi woli styl BBC Jeszcze nie wiadomo, czy nad styl BBC nie przedłoży ów vox stylu ABC. Styl ABC lansowany jest od niedawna. abcnews.go.com/WNT/Business/popup?id=1375287 To się może brać z zadziwiającej popularności niektórych seriali wśród maturzystek. _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Skądyś znane :D nt 08.12.05, 00:57 patience napisała: > liceum.cimoszenko.info/wyborcza1.jpg > Zabawy ludyczne zdaje sie wskazuja, ze vox populi woli styl BBC niz > Komsomolskiej Prawdy, jesli chodzi o standard mediow w Polsce. > > Odpowiedz Link Zgłoś
patience Errata 08.12.05, 15:27 wycofuje sie z ludycznych, powinny byc ludowe, jako przeciwienswo do salonowych. Oraz dziekuje komus uprzejmie dyskretnemu za korekte. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Errata 08.12.05, 16:00 patience napisała: > wycofuje sie z ludycznych, powinny byc ludowe No niby tak, tylko że z ludowymi zamiast ludycznych traci sens. _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Errata 08.12.05, 16:05 no mi sie tez tak wydawalo, ale to ponoc nie po polsku. Chyba, ze sie uzna ze sa zabawy ludyczne, intelektualne, bo ja wiem? Jakas teorie dorobic do zabaw ludycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Re: Errata 09.12.05, 12:39 > no mi sie tez tak wydawalo, ale to ponoc nie po polsku. Chyba, ze sie uzna ze s > a > zabawy ludyczne, intelektualne, bo ja wiem? Jakas teorie dorobic do zabaw > ludycznych? Ludyczny to znaczy zabawowy. Jeśli muszą być zabawy zabawowe, niech będą, w opozycji do zabaw intelektualnych, np. salonowego salonowca F. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba Jacka Kurskiego jes to to liceum... 08.12.05, 16:10 strona się nazywa My uczennice viiliceum i same brzydkie baby ma w winiecie, calkiem jak nie przymierzając d. maraianna r. Odpowiedz Link Zgłoś