Gość: LIMAK IP: proxy / *.dsl.chi.megapath.net 31.10.02, 14:09 Dobrze się bawiliscie moim kosztem potworki jak byłem na wczasach za granicą? Hehe__ jestem znowu i skopie wasze uperowskie , sklerotyczne dupy. L. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Haha! Wruciłem__________! IP: *.acn.waw.pl 01.11.02, 02:17 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > Dobrze się bawiliscie moim kosztem potworki jak byłem na wczasach za granicą? > Hehe__ jestem znowu i skopie wasze uperowskie , sklerotyczne dupy. > > L. "Haha ! Wruciłem" - i jestem jeszcze głupszy niz byłem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ethanol Re: Haha! Wruciłem__________! IP: proxy / 151.112.27.* 01.11.02, 03:00 "Wruciles??" Z zagranicy ??? Juz wiem gdzie byles - State Hospital of Psychiatic Diseases - Hopless Cases Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Haha! Wruciłem__________Naprawdem? 01.11.02, 04:46 Gość portalu: Ethanol napisał(a): > "Wruciles??" > Z zagranicy ??? > Juz wiem gdzie byles - State Hospital of Psychiatic Diseases - Hopless Cases Naprawdem wruciles? A sprubowaliby ciem pofststszymac, nie? To siem fszyscy radojemy. Odpowiedz Link Zgłoś