Dodaj do ulubionych

SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO !

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 22:12
To co stało się dzisiaj w TVP
to ostateczna zniewaga.

Oto Polskę reprezentować będzie
dico-polowe "Ich troje"
w składzie:
- pokolczykowany przedstawiciel mniejszszości (sex.)
- armata dużego kalibru (aparcyja mańki-dojki)
- homo-niewiadomo (cechy obojnackie)

Jakich to mocarnych protektorów ma ta
żenada - znajomych w TVP czy gdzie tam
jeszcze ?

Jeżeli toto
rzeczywiście ma poparcie
to niestety wiele mówi o części
polskiego sfołeczeństwa.

Tragedia. To kolejny, mały, ale
dobry powód aby stąd wyjechać.

Warszawka, Rywin-Miller, Kwachu, histeryczna
Małyszomania, TVP .... i w końcu
"ich troje" ...

p.s. "ich troje" chciało zagrać
koncert w Olsztynie jakieś 2 m-ce temu
... ale z powodu nikłego zainteresowania
"show" odwołano (nikt nie chciał kupować
biletów) - to pocieszajace, ale
niestety to warszawka trzyma stery

Obserwuj wątek
    • muffdiver Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! 25.01.03, 22:16
      patrzcie na wątek poniżej, to coś grubszego!!! telefony Idei i Plusa
      zablokowane!!!! Blue Cafe only
      • Gość: elvis Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.03, 22:22
        muffdiver napisał:

> patrzcie na wątek poniżej, to coś grubszego!!! telefony Idei i Plusa
        > zablokowane!!!! Blue Cafe only

ZGADZA SIE NIE SZLO WYSLAC SMSA NA BLUE CAFE!

TO JEST KU*** SKANDAL!!!!
        • Gość: Guardian girl Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! IP: *.acn.waw.pl 25.01.03, 22:25
          Wiecie w Warszawce generalnie na Ich Troje glosowaly dzieci...ganaly po osiedlu
          i sie chwalily, ze wyslaly od rodzicow sms - y . Na nic nie dochodzily sms - y.
          Wiadomo...a kto jest sponsorem tras Ich Troje?? Moze jakas siec kom.???
        • Gość: xxx smsy nie dochodzily! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 00:12
          SMSy nie dochodziły na Adieu, ktos pisał ze na Blue Cafe tez nie! Niech
          powtorza glosowanie!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: tomek Re: smsy nie dochodzily! IP: *.gsk.pl / 192.168.13.* 26.01.03, 08:13
            Ja chciałem na Variusów zagłosować. Próbowałem z komórki swojej (plus) nie
            szło. Ojciec nawet (sorki, ale to on nalegał), nie mógł wysłać na Ich troje,
            bo mu się bardzo podobało...
    • Gość: mt Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! IP: 195.94.198.* 25.01.03, 22:37
      Od Warszawki to niech się kolega odkoleguje. Też mi się tu nie podoba wiele
      rzeczy łącznie z ich troje. Ale ta Warszawka chociaż nie bardzo da się lubić
      nie popada w paranoję wobec wszystkiego co z innych miast, z Twoim włącznie.
      a ich troje .... to naprawdę mało ważny festiwal...
      ale szkoda, że takie zanieczyszczone powietrze w naszej Polsce....
    • Gość: krzyś Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.01.03, 23:14
      Wyjeżdżaj jak najszybciej! Mnie też nie odpowiada muzyka tego zespołu, ale twój
      sposób patrzenia na ludzi, świadczy jedynie o tobie, bo o nich nie powiedziałeś
      nic!
    • Gość: Edek BRAWO- ICH TROJE WYGRAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 23:15
      Żadnych
      wojen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Żadnych krajów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Żadnych granic, żadnych flag!
      • Gość: Europejczyk Re: BRAWO- ICH TROJE WYGRAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.232.* 25.01.03, 23:52
        Gość portalu: Edek napisał(a):

> Żadnych
        > wojen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > Żadnych krajów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > Żadnych granic, żadnych flag!

I TO JUŻ CHYBA WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: halina Re: BRAWO- ICH TROJE WYGRAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.011-154-76786a11.cust.bredbandsbolaget.se 26.01.03, 00:03
        Byly lepsze piosenki niz ta ktora zaprezetowalo Ich Troje!
        Znowu chyba odpadniemy w tym roku.
    • Gość: Europejczyk Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! IP: 62.29.232.* 25.01.03, 23:29
      "ICH TROJE" wygrało, ponieważ:
      - zaprezentowało profesjonalną kompozycję, ze znakomitym i jakże aktualnym
      tekstem,
      - bardzo dobrym pomysłem jest też wykonanie piosenki w trzech językach,
      - zespół ma świetny "image" i dopracował się własnego stylu, który
      konsekwentnie rozwija,
      - jednym słowem pełny profesjonalizm - Michał, Justyna, Jacek - TAK TRZYMAĆ!
      • Gość: tomek Europejczyk czy może WIOCHMAN ? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 01:17

"Zespół ma świetny image" wg ciebie ?

Chciabym poznać takich jak ty i zrozumieć skąd
        takie buractwo napychające portfele takich żenad.
        Przecież ten facio wygląda jak
        idiota - niczym bieda-wersja mansona.
        Kolczyki, czerwone włosy - nie wierze by podobało
        się to dziewczynom, może pedziom ?

Ta baba, stara zresztą, jest grubą na potęgę
        i jak ulał pasuje na wiejską remizo-imprezę typu
        disco polo.

Ten (czy ta a może to) co gra na klawiszach
        ma nieokreśloną płeć - trudno się zorientować
        co to jest.

Prymitywne gesty, pywny głos.

To ma być "image" ?

Gość portalu: Europejczyk napisał(a):

> "ICH TROJE" wygrało, ponieważ:
        > - zaprezentowało profesjonalną kompozycję, ze znakomitym i jakże aktualnym
        > tekstem,
        > - bardzo dobrym pomysłem jest też wykonanie piosenki w trzech językach,
        > - zespół ma świetny "image" i dopracował się własnego stylu, który
        > konsekwentnie rozwija,
        > - jednym słowem pełny profesjonalizm - Michał, Justyna, Jacek - TAK TRZYMAĆ!
        • Gość: Doobop Re: Europejczyk czy może WIOCHMAN ? IP: *.tpnet.pl / *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 10:31
          Szanowny Kolego,
          wyobraź sobie, że Pedziom też się IchTroje nie podoba - i bardzo proszę nie
          łączyć preferencji seksualnych z gustami muzycznymi - chociaż z drugiej strony
          wielu Wykonawców i Muzyków, nawet Twoich ulubionych, to Pedzie (jak to Ładnie
          określiłeś).
    • Gość: ZED WSTYD IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 23:46
      WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD WSTYD
    • piotr33k2 Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! 25.01.03, 23:50
      zgadzam się z tobą totalna żenada .szwindel z sms-ami nikt nie mógł wysłać z
      moich znajomych ani ja ,no i to ich troje prymitywne wiesniaki i beztaleńcia
      artystyczne.
      • Gość: leputa Kicz jest estetyka prostakow. Nic nowego. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 23:53
        • Gość: x Re: Kicz jest estetyka prostakow. Nic nowego. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.01.03, 00:08
          och jakze masz racje. wszedzie tylko prostactwo....
      • Gość: kinomanka No właśnie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 00:08
        My tez nie mogłyśmy wysłać zadnych sms-ów!
        To bylo ukartowane albo cos w tym stylu!
    • Gość: joanna Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! IP: *.011-154-76786a11.cust.bredbandsbolaget.se 26.01.03, 00:30
      To kompromitacja !Ogladalam eliminacje w Szwecji.Byly lepsze piosenki niz ta
      ktora wygrala-WILKI,BLUE CAFE.Wazne jest takze zeby spiewac po angielsku, wiem
      ze ma to duze znaczenie.Niemiecki brzmi okropnie,bardzo ordynarnie szczegolnie
      przy takim glosie jaki ma czlonek grupy ICH TROJE.
      Miejmy troche lepszy smak muzyczny bo jak bedziemy tak wybierac to sie
      pozegnamy z Eurowizja.
      • Gość: 3 Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! IP: *.dialog.net.pl / *.lubin.dialog.net.pl 26.01.03, 01:35
        czlonek grupy ICH TROJE.
        ????????
        I to by było na tyle.
      • Gość: Kate Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 01:39
        Wazne zeby spiewac w takim jezyku w jakim sie umie, juz wole zeby Ich Troje
        spiewalo po niemiecku niz musialam wysluchac czegos co inni nazywaja
        angielskim w wykonaniu pozostalych zespolow...

• Gość: prawienieniec Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! IP: 217.97.140.* 26.01.03, 10:42
          Gość portalu: Kate napisał(a):

> Wazne zeby spiewac w takim jezyku w jakim sie umie, juz wole zeby Ich Troje
          > spiewalo po niemiecku niz musialam wysluchac czegos co inni nazywaja
          > angielskim w wykonaniu pozostalych zespolow...
          >
          ty chcesz mi powiedziec ze to co spiewa ich3 to jest niemiecki????? raczej
          suachili z narzeczem niemieckim po cesarskim pomiocie kolonialnym
          • Gość: Kate Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 14:08
            Gość portalu: prawienieniec napisał(a):

> Gość portalu: Kate napisał(a):
            >
            > > Wazne zeby spiewac w takim jezyku w jakim sie umie, juz wole zeby Ich Troj
            > e
            > > spiewalo po niemiecku niz musialam wysluchac czegos co inni nazywaja
            > > angielskim w wykonaniu pozostalych zespolow...
            > >
            > ty chcesz mi powiedziec ze to co spiewa ich3 to jest niemiecki????? raczej
            > suachili z narzeczem niemieckim po cesarskim pomiocie kolonialnym

Juz wole ten niemiecki od szumnie zwanego nagielskiego w wykonaniu pozostalych
            zespolow...
            A swoja droga niektorym proponuje najpierw nauczyc sie polskiego...Nie
            pokazujac palcami...
    • Gość: felusiak Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! IP: *.nyc.rr.com 26.01.03, 07:02
      Widzialem ich raz u znajomego, ktory ma polsat.
      Ludzie, w Nowym Jorku uliczni lepiej spiewaja.
      Kultura z zascianka.
    • Gość: JJ Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 09:01
      Mam dwa telefony i próbowałem wysłać "C" z sieci Ery i Idei. Z Ery poszło, a
      Idei, mimo wielu prób - nie. Jest oczywistym, że w takim przypadku wyniki
      wyboru sms'owego są nieobiektywne. Czekamy na wyjaśnienie, choć pewnie teraz
      różni spece będą z wielka swadą robić nam klej z mózgu i gadać wszystko, aby
      tylko nie przyznać że znowu technika zawiodła i że w ten sposób ten chłam nad
      chłamy wygrał eliminacje.
      JJ
    • Gość: Wojtas6 Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! IP: aga:* / 192.168.5.* 26.01.03, 10:45
      I znow potwierdza sie, ze TVP to skorumpowana banda oszustow!!! Chcialem wyslac
      z Ideii "C" z Bytomia moja zona z Milowki i co? gowno! nic nie poszlo! Gdzie my
      k... zyjemy? Na oczach tylu milionow telewidzow kreca lody potem sie tego wypra
      i maja to wszystko w dupie. Aty "plebsie" rob co chcesz i tak jestes szarak!
      Tak o nas krawaciarze mysla!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: tim szmira jest nagradzana wEuro IP: 212.160.148.* 26.01.03, 11:08
        Co się ludzie martwicie,a jakie tam piosenki wygrywają szmirowate.W tym stylu
        festiwalowym przygotowało piosenkę i Ich Troje.A Wilki to jaką piosenkę miało,w
        stylu idola ,to nie jest ich styl.Ich Troje powinno w refrenie zaśpiewać -
        wstępujmy wszyscy do Uni Uni Uni.Spiewałem z nimi i pasowało melodycznie.To
        jest piosenka zamówiona przez wydział propagandy PZPR, przepraszam SLD!
        • Gość: flem ludzie, opamiętajcie się! IP: *.acn.pl 26.01.03, 12:09
          Szmira wygrała? No i co k**** z tego? Co to jest ta Eurowizja? jarmark, nie
          festiwal! i moim zdaniem mamy duże szanse, żeby wygrać... Nie rozumiecie, że
          ludziom taka muzyka odpowiada? skąd niby mają diamentowe płyty? nawet bez
          kantów by wygrali... czego ma słuchać przekupka z bazaru czy sprzątacz? (jeżeli
          kogoś uraziłem to sorry) hmmm? czego? może blue cafe... smile nie oszukujmy się,
          to nie jest muzyka dla wszystkich... ludzie muszą pamiętać refren, żeby sobie
          podśpiewywać z wokalistą, proste przesłanie w tekście, chcą mieć show na
          koncertach, przepych, odrobinę skandalu...to wszystko reprezentuje ich troje...
          i czy wam się to podoba, czy nie, ludzie i tak będą ich słuchać... naprawdę nie
          macie innych problemów... jeszcze jedno wam powiem... tracić kasę na
          sms'y...banda naiwniaków... chcieliście wziąć sprawy we własne ręce? pewnie
          dzwonicie też do audiotele?
      • Gość: K Re: SKANDAL - ICH TROJE WYGRAŁO ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 14:10
        Tak to jest jak sie uzywa takiej beznadziejnej sieci jak Idea

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka