Gość: Bch IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.03, 23:45 no husz, husz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wikul Re: miss, dlaczego nie jestes w pracy-ulica czeka IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 00:05 Gość portalu: Bch napisał(a): > no husz, husz A ty już tam jesteś ? I zapraszasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bch Re: miss, dlaczego nie jestes w pracy-ulica czeka IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.03, 00:21 ja szukam oferty Odpowiedz Link Zgłoś
miss_camelotu propozycja dla bch najlepsza 04.04.03, 00:24 jedz bch do bagdadu i wypnij gole posladki swojemu idolowi niech ojciec saddam zrobi ci wreszcie dobrze niech rozprawiczy twe pacyfistyczne cialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bch propozycja dla Miss_ IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.03, 00:32 ... do tych celow zostaly stworzone wlasnie kobiety, ale nie jestem pewny czy do tego jeszcze sie nadajesz )))))))) jak myslisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bch Re: propozycja dla Miss_ IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.03, 00:39 pospiesz sie zycie jest krotkie, juz niedlugo beda amerykanskie bazy w polsce cale pole do popisu dla ciebie miss_ Odpowiedz Link Zgłoś
miss_camelotu ja jestem jedrna i powabna 04.04.03, 00:40 lecz cialo oddaje jedynie rycerzom okraglego stolu natomiast ty bch swoj chlopiecy tyleczek wystawiasz w strone iraku uwazaj fallus saddama zabija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bch Re: ja jestem jedrna i pobabna IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.03, 00:43 w ktorym miejscu suesse??? chyba za uchem, he?? Odpowiedz Link Zgłoś
miss_camelotu bch zastanow sie nad jednym 04.04.03, 00:46 ja napisalam z kim sypiam ty nie zaprzeczyles wszystko co napisalam o tobie jest szczera prawda ty nie zaprzeczyles pragniesz seksu z saddamem dzieci miec z tego nie bedziesz moze natomiast umrzesz w czasie wielkiego orgazmu Odpowiedz Link Zgłoś