bykk Re: OGLĄDAJCIE TVP - PROGRAM PIERWSZY 05.06.03, 22:11 Szczególnie dla Snajpera ten program! Nareszcie normalna debata. Szkoda, że w za "pięć dwunasta"! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: OGLĄDAJCIE TVP - PROGRAM PIERWSZY 05.06.03, 22:21 oglądam i nóż mi się otwiera słuchając tych idiotów -bendera i jego pseudoprofesorów kolesiów .a swoją drogą jak taki prymityw demagog mógl zostać profesorem !!! , to tylko mogło stać się w komunie !!! ,dlatego teraz taką nostalgię czuję do tamtych czasów ,w dzisiejszych z takimi pogladami szczególnie na ekonomię i stosunki międzynarodowe nie miałby zadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
proca_toya Re: expert szewczak 05.06.03, 22:36 piotr33k2 napisał: > oglądam i nóż mi się otwiera słuchając tych idiotów -bendera i jego > pseudoprofesorów kolesiów .a swoją drogą jak taki prymityw demagog mógl zostać > profesorem !!! , to tylko mogło stać się w komunie !!! ,dlatego teraz taką > nostalgię czuję do tamtych czasów ,w dzisiejszych z takimi pogladami > szczególnie na ekonomię i stosunki międzynarodowe nie miałby zadnych szans. Szewczak to nie profesor - ta łajza szwenda się już całą dekadę od partii do partii, od kanapy do kanapy, wszędzie robiąc za eksperta i nie miał czasu zrobić profesury - żałosny facet. Nie wiem kogo on teraz reprezentuje - napaleńców z samoobroby czy przegrańców z upr - jeden czort - nie mój cyrk, nie moje małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 22:24 euroseptykow buczenie, demagogia, nieustanne przerywanie wszystkim poza modzelewskim i oburzanie sie jak ktos im to zrobi, itd. itp. brak merytorycznych argumentow musza zastepowac wrzaskami i chamstwem ? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture 05.06.03, 22:29 Blongu, nie opowiadaj! To debata, nie widzisz jak Kwiatek się zbłaźnił tą ulotką? Wymyślił, coś przeczytał i mówi, że to ulotka eurosceptyków. Słyszałeś wypowiedź Modzelewskiego, nareszcie mówi ktoś prawdę, nawet te babska przyznały rację. hej! Odpowiedz Link Zgłoś
sikawa Modzelewski, babska, Szewczak 05.06.03, 22:58 Babska są wstrętne. A Modzelewski jest rewelacyjny i pełni rolę Konrada Wallenroda. Szewczak jest OK i wszelkie ataki personalne świadczą tylko o nędzy eurofanatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 23:06 bo to wlasnie rozni rozsadnych zwolennikow ue od wiekszosci euroseptykow ze nie belkocza jednostronnie a czym sie twoim zdaniem zblaznil kwiat ? twierdzisz ze ta ulotka to oszustwo, prosze bardzo zaskarz go. nareszcie narod zobaczyl w czesci eksperckiej, czolowych specjalistow euroseptycznych w pelnej krasie Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture 05.06.03, 23:04 Gość portalu: Blong napisał(a): > euroseptykow > buczenie, demagogia, nieustanne przerywanie wszystkim poza modzelewskim i > oburzanie sie jak ktos im to zrobi, itd. itp. > brak merytorycznych argumentow musza zastepowac wrzaskami i chamstwem ? Blongu cos mi sie widzi ze ogladamy rozne programy ))) przelacz sie na 1 program kwiatkowskiego jak samopoczucie? nurni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 23:08 chyba przelaczyles zbyt pozno, bo dyskusja mlodziezy byla 100x bardziej kulturalna od eksperckiej gdzie w chamstwie wyraznie przodowali euroseptycy w mlodziezowej bylo w sumie kulturalnie z obu stron, uklony w strone upeerkow bo jako jedyni mowili czesto z sensem w odroznieniu od ich sojusznikow z samoobrony i wszechpolskich elperakow Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture 05.06.03, 23:10 masz pecha ogladam od poczatku ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 23:31 moze miales ciemne okulary jesli tego nie zauwazyles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong a koncowka, to juz euroseptyczne dno :( IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 00:01 i tak relatywnie kulturalnie /choc z mala iloscia logicznych argumentow/ euroseptycy potrafili sie przez dwie czesci z trzech zachowywac Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: a koncowka, to juz euroseptyczne dno :( 06.06.03, 00:10 pora Ci chyba zmienic telewizor robia teraz takie dobre z plaskim kineskopem bez znieksztalcen w rogach ekranu ze o calosci nie wspomne nie stoj nie czekaj bierz na raty! pozdrawiam ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: a koncowka, to juz euroseptyczne dno :( IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 00:15 chetniej to bym go wyrzucil, bo 95% programow i filmow jest nie do ogladania ale jednak mysle ze moj jest ciagle lepszy od Twojego, bo w Twoim masz wbudowana chyba jakas cenzure euroseptycznych glupot i chamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.tkdami.net / 172.16.4.* 05.06.03, 23:13 Ta zaciągająca pyskata baba spowodowała, że teraz nie wiem jak głosować, a miałem na TAK. Żadnych argumentów tylko krzyk histeryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
cheech Re: Pytanie (retoryczne) do Kojota 05.06.03, 23:17 Gość portalu: kojot napisał(a): > Ta zaciągająca pyskata baba spowodowała, że teraz nie wiem jak głosować, a > miałem na TAK. Żadnych argumentów tylko krzyk histeryczny. Pytanie: Kojocie, jaką wartość ma Twój głos, skoro jedna zaciągająca, pyskata baba może zachwiać Twoim zdaniem na temat przyszłości kraju, w którym (zakładam, że tak jest) żyjesz? (( Odpowiedź: Żadną. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Pytanie (retoryczne) do Kojota 05.06.03, 23:20 cheech napisał: > Gość portalu: kojot napisał(a): > > > Ta zaciągająca pyskata baba spowodowała, że teraz nie wiem jak głosować, a > > > miałem na TAK. Żadnych argumentów tylko krzyk histeryczny. > > > Pytanie: > > Kojocie, jaką wartość ma Twój głos, skoro jedna zaciągająca, pyskata baba może > zachwiać Twoim zdaniem na temat przyszłości kraju, w którym (zakładam, że tak > jest) żyjesz? (( > > Odpowiedź: > > Żadną. przyczynek do dluzszej debaty nad motywacjami eurofanow poki puszczaja teledyski poty unia cacy pies pawlowa sie klania przyszlosc kraju? wolne zarty Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture 05.06.03, 23:21 Blong, darli się i jedni i drudzy, ale teraz to głupota całkowita. Dobrali ze strony eurosceptyków IV ligę! Co do ulotki mi mi chodziło, że wyraźnie powiedział Kwiatek o jakimś tam bloku nr2 do którego nikt sie nie przyznawał! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 23:43 bykk napisał: > Blong, darli się i jedni i drudzy, ale teraz to głupota całkowita. > Dobrali ze strony eurosceptyków IV ligę! pisalem ze w czesci mlodziezowej upeerki o dziwo wypadly z euroseptykow najlepiej a w czesci politycznej to juz ich zupelna porazka jak w specjalistycznej > Co do ulotki mi mi chodziło, że wyraźnie powiedział Kwiatek o jakimś > tam bloku nr2 do którego nikt sie nie przyznawał! > hej! to twoje slowa Wymyślił, coś przeczytał i mówi, że to ulotka eurosceptyków. wymyslil a moze oszukal ? masz na to dowody ze jakas euroseptyczna partia czegos takiego nie wydrukowala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.echostar.pl 05.06.03, 23:25 Nie rozumiem skad ta opinia. Moim zdaniem kobieta jest bardzo konkretna i ma racje, i tak niezle sie trzyma. Dyskutowac z taka ciemnota? Malo kto dalby rade. Przysluchujac sie jej wypowiedziom merytorycznie nie mozna jej nic zarzucić, umiejetnie zbija argumenty przeciwnika. W ogole inteligentna babka. A moze to czysta meska zawiść? Stad te opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tami Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.lodz.mm.pl 06.06.03, 11:36 Obie baby / z tytułami/ w piewszej turze były beznadziejne, prymitywnie i żałosne. Ktoś tu wcześniej fajnie napisał,że za rozum euroentuzjastom wystarczy wiara w UE. Odpowiedz Link Zgłoś