Dodaj do ulubionych

OGLĄDAJCIE TVP - PROGRAM PIERWSZY

05.06.03, 22:00
JEST DEBATA O UNII !
Obserwuj wątek
    • bykk Re: OGLĄDAJCIE TVP - PROGRAM PIERWSZY 05.06.03, 22:11
      Szczególnie dla Snajpera ten program!
      Nareszcie normalna debata. Szkoda, że w za "pięć dwunasta"!
      hej!
      • piotr33k2 Re: OGLĄDAJCIE TVP - PROGRAM PIERWSZY 05.06.03, 22:21
        oglądam i nóż mi się otwiera słuchając tych idiotów -bendera i jego
        pseudoprofesorów kolesiów .a swoją drogą jak taki prymityw demagog mógl zostać
        profesorem !!! , to tylko mogło stać się w komunie !!! ,dlatego teraz taką
        nostalgię czuję do tamtych czasów ,w dzisiejszych z takimi pogladami
        szczególnie na ekonomię i stosunki międzynarodowe nie miałby zadnych szans.
        • proca_toya Re: expert szewczak 05.06.03, 22:36
          piotr33k2 napisał:

> oglądam i nóż mi się otwiera słuchając tych idiotów -bendera i jego
          > pseudoprofesorów kolesiów .a swoją drogą jak taki prymityw demagog mógl
          zostać
          > profesorem !!! , to tylko mogło stać się w komunie !!! ,dlatego teraz taką
          > nostalgię czuję do tamtych czasów ,w dzisiejszych z takimi pogladami
          > szczególnie na ekonomię i stosunki międzynarodowe nie miałby zadnych szans.

Szewczak to nie profesor - ta łajza szwenda się już całą dekadę od partii do
          partii, od kanapy do kanapy, wszędzie robiąc za eksperta i nie miał czasu
          zrobić profesury - żałosny facet. Nie wiem kogo on teraz reprezentuje -
          napaleńców z samoobroby czy przegrańców z upr - jeden czort - nie mój cyrk, nie
          moje małpy.
    • Gość: Blong nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 22:24
      euroseptykow smile
      buczenie, demagogia, nieustanne przerywanie wszystkim poza modzelewskim i
      oburzanie sie jak ktos im to zrobi, itd. itp.
      brak merytorycznych argumentow musza zastepowac wrzaskami i chamstwem ? smile
      • bykk Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture 05.06.03, 22:29
        Blongu, nie opowiadaj! To debata, nie widzisz jak Kwiatek się zbłaźnił tą
        ulotką? Wymyślił, coś przeczytał i mówi, że to ulotka eurosceptyków.
        Słyszałeś wypowiedź Modzelewskiego, nareszcie mówi ktoś prawdę, nawet te babska
        przyznały rację.
        hej!
        • sikawa Modzelewski, babska, Szewczak 05.06.03, 22:58
          Babska są wstrętne.
          A Modzelewski jest rewelacyjny i pełni rolę Konrada Wallenroda.
          Szewczak jest OK i wszelkie ataki personalne świadczą tylko o nędzy
          eurofanatyków.
        • Gość: Blong Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 23:06
          bo to wlasnie rozni rozsadnych zwolennikow ue od wiekszosci euroseptykow ze nie
          belkocza jednostronnie
          a czym sie twoim zdaniem zblaznil kwiat ? twierdzisz ze ta ulotka to oszustwo,
          prosze bardzo zaskarz go.
          nareszcie narod zobaczyl w czesci eksperckiej, czolowych specjalistow
          euroseptycznych w pelnej krasie smile
      • nurni Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture 05.06.03, 23:04
        Gość portalu: Blong napisał(a):

> euroseptykow smile
        > buczenie, demagogia, nieustanne przerywanie wszystkim poza modzelewskim i
        > oburzanie sie jak ktos im to zrobi, itd. itp.
        > brak merytorycznych argumentow musza zastepowac wrzaskami i chamstwem ? smile

Blongu smile

cos mi sie widzi ze ogladamy rozne programy smile)))

przelacz sie na 1 program kwiatkowskiego

jak samopoczucie?

nurni
        • Gość: Blong Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 23:08
          chyba przelaczyles zbyt pozno, bo dyskusja mlodziezy byla 100x bardziej
          kulturalna od eksperckiej gdzie w chamstwie wyraznie przodowali euroseptycy
          w mlodziezowej bylo w sumie kulturalnie z obu stron, uklony w strone upeerkow
          bo jako jedyni mowili czesto z sensem w odroznieniu od ich sojusznikow z
          samoobrony i wszechpolskich elperakow smile
          • nurni Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture 05.06.03, 23:10
            masz pecha

ogladam od poczatku smile)))
            • Gość: Blong Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 23:31
              moze miales ciemne okulary jesli tego nie zauwazyles smile
              • Gość: Blong a koncowka, to juz euroseptyczne dno :( IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 00:01
                i tak relatywnie kulturalnie /choc z mala iloscia logicznych argumentow/
                euroseptycy potrafili sie przez dwie czesci z trzech zachowywac
                • nurni Re: a koncowka, to juz euroseptyczne dno :( 06.06.03, 00:10
                  pora Ci chyba zmienic telewizor

robia teraz takie dobre z plaskim kineskopem
                  bez znieksztalcen w rogach ekranu

ze o calosci nie wspomne smile

nie stoj nie czekaj bierz na raty!

pozdrawiam smile)))
                  • Gość: Blong Re: a koncowka, to juz euroseptyczne dno :( IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 00:15
                    chetniej to bym go wyrzucil, bo 95% programow i filmow jest nie do ogladania smile
                    ale jednak mysle ze moj jest ciagle lepszy od Twojego, bo w Twoim masz
                    wbudowana chyba jakas cenzure euroseptycznych glupot i chamstwa smile
          • Gość: kojot Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.tkdami.net / 172.16.4.* 05.06.03, 23:13
            Ta zaciągająca pyskata baba spowodowała, że teraz nie wiem jak głosować, a
            miałem na TAK. Żadnych argumentów tylko krzyk histeryczny.
            • cheech Re: Pytanie (retoryczne) do Kojota 05.06.03, 23:17
              Gość portalu: kojot napisał(a):

> Ta zaciągająca pyskata baba spowodowała, że teraz nie wiem jak głosować, a
              > miałem na TAK. Żadnych argumentów tylko krzyk histeryczny.

Pytanie:

Kojocie, jaką wartość ma Twój głos, skoro jedna zaciągająca, pyskata baba może
              zachwiać Twoim zdaniem na temat przyszłości kraju, w którym (zakładam, że tak
              jest) żyjesz? sad((

Odpowiedź:

Żadną.
              • nurni Re: Pytanie (retoryczne) do Kojota 05.06.03, 23:20
                cheech napisał:

> Gość portalu: kojot napisał(a):
                >
                > > Ta zaciągająca pyskata baba spowodowała, że teraz nie wiem jak głosować, a
                >
                > > miałem na TAK. Żadnych argumentów tylko krzyk histeryczny.
                >
                >
                > Pytanie:
                >
                > Kojocie, jaką wartość ma Twój głos, skoro jedna zaciągająca, pyskata baba
                może
                > zachwiać Twoim zdaniem na temat przyszłości kraju, w którym (zakładam, że tak
                > jest) żyjesz? sad((
                >
                > Odpowiedź:
                >
                > Żadną.

przyczynek do dluzszej debaty nad motywacjami eurofanow
                poki puszczaja teledyski poty unia cacy
                pies pawlowa sie klania

przyszlosc kraju? wolne zarty

• bykk Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture 05.06.03, 23:21
              Blong, darli się i jedni i drudzy, ale teraz to głupota całkowita.
              Dobrali ze strony eurosceptyków IV ligę!
              Co do ulotki mi mi chodziło, że wyraźnie powiedział Kwiatek o jakimś
              tam bloku nr2 do którego nikt sie nie przyznawał!
              hej!
              • Gość: Blong Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 23:43
                bykk napisał:

> Blong, darli się i jedni i drudzy, ale teraz to głupota całkowita.
                > Dobrali ze strony eurosceptyków IV ligę!

pisalem ze w czesci mlodziezowej upeerki o dziwo wypadly z euroseptykow
                najlepiej smile a w czesci politycznej to juz ich zupelna porazka jak w
                specjalistycznej

> Co do ulotki mi mi chodziło, że wyraźnie powiedział Kwiatek o jakimś
                > tam bloku nr2 do którego nikt sie nie przyznawał!
                > hej!

to twoje slowa
                Wymyślił, coś przeczytał i mówi, że to ulotka eurosceptyków.

wymyslil a moze oszukal ? masz na to dowody ze jakas euroseptyczna partia
                czegos takiego nie wydrukowala ?
            • Gość: Tete Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.echostar.pl 05.06.03, 23:25
              Nie rozumiem skad ta opinia. Moim zdaniem kobieta jest bardzo konkretna i ma
              racje, i tak niezle sie trzyma. Dyskutowac z taka ciemnota? Malo kto dalby
              rade. Przysluchujac sie jej wypowiedziom merytorycznie nie mozna jej nic
              zarzucić, umiejetnie zbija argumenty przeciwnika. W ogole inteligentna babka.
              A moze to czysta meska zawiść? Stad te opinie!
              • Gość: tami Re: nareszcie wszyscy obiektywni widza kulture IP: *.lodz.mm.pl 06.06.03, 11:36
                Obie baby / z tytułami/ w piewszej turze były beznadziejne, prymitywnie i
                żałosne.
                Ktoś tu wcześniej fajnie napisał,że za rozum euroentuzjastom wystarczy wiara
                w UE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka