pozarski 08.07.07, 17:34 Doradca prezydenta do spraw sportu aresztowany za rozprowadzanie narkotykow. Jest wiec prezydent,jest afera,rzecz dzieje sie w Polsce i jak na razie nic o seksie.Doradca zatrzymany,ale co bedzie z panem prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 pisdzielce wiecznie dziewice 08.07.07, 17:53 pozarski napisał: > Doradca zatrzymany,ale co bedzie z panem prezydentem? Ziobro twierdzi, ze un dostarczal w kregu swoich znajomych. Ciekawe czy znal pryncypala w palacu? W tej sprawie Hasz powinien wyjasnic sie ze swych tez, ze jego formacja ma kadry - wiecznie dziewice. Ja zawsze twierdzilem, ze nawet sam Jezus nie rzucil pierwszy kamieniem. Ludzie sa po prostu ulomni. Jedynie procedury mozna doskonalic w nieskonczonosc. Zaczalbym od wziecia Alika na odwyk. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 A z jakiego środowiska miał Pan Profesor Prezydent 08.07.07, 18:18 RP wziąć doradcę sportowego? Zakonnika? Jaki sport był w PRLi III RP każdy juz dziś widzi choc dopiero Lipiec. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Niepodległościowego. 08.07.07, 18:36 Przecież Maciorewicz jest historykiem a robi w wywiadzie, Naimski - chemik robi w energetyce, Zybertowicz - socjolog, wyrotował się na szefa od bezpieczeństwa państwa (od Układu) - słowem, rotuj się kto koleś. Mało to wybitnych a niećpających Patriotów w Ojczyźnie Twojej, Haszysto? hasz0 napisał: A z jakiego środowiska miał Pan Profesor Prezydent RP wziąć doradcę sportowego? Odpowiedz Link Zgłoś
piq a lipiec koksiarz... 08.07.07, 19:18 ...jeżeli koksiarz ma być ministrem od sportu, to to jest istota leworucyi moralnej w wersji jarosławka. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie A pan Jarosław K nawet nie 08.07.07, 19:25 wie, że z konopi robi się Hasza. To skąd miał powziąć wiedzę o koksie? Lista niewiedzy pana Jarosława K jest zresztą znacznie dłuższa - nie posiada wiedzy nt usług dentystycznych, kont bankowych, składania sprawozdań majątkowych i wiązania sznurowadeł. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: A pan Jarosław K nawet nie 08.07.07, 20:50 leje-sie napisał: > wie, że z konopi robi się Hasza. Ostatnio - chyba z tych przemysłowych się robi, sądząc po jakości odlotu: miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,4283091.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Ale pan Jarosław wie gdzie jest Polska 09.07.07, 12:36 nawet w momencie , gdy główny Polak robi koło pióra jego bratu i bratowej Musiał nieźle sie wk..c na bratankę za mezalians z synem komucha, czyli tez komuchem (takie niepatriotyczne środowisko!!!cóz będzie z Kaczatka?) A. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Ohhh dziękuję za tą troskę, aż się zarumieniłem 09.07.07, 17:37 Tak dbasz o moją wiedzę o kraju. pozarski napisał: > Doradca prezydenta do spraw sportu aresztowany za rozprowadzanie narkotykow. > Jest wiec prezydent,jest afera,rzecz dzieje sie w Polsce i jak na razie nic o > seksie. I co jest już jakiś wyrok? 10 razy mniejszy niż powinien dostać? > Doradca zatrzymany,ale co bedzie z panem prezydentem? A co ma być, bo chyba nie rozumiem? To prezydenta w końcu zatrzymali czy doradcę? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ohhh dziękuję za tą troskę, aż się zarumienił 09.07.07, 17:41 W ogole nie zrozumiales niczego,ale tez i nie spodziewalem sie,ze cokolwiek zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Ohhh dziękuję za tą troskę, aż się zarumienił 09.07.07, 18:10 Ależ zrozumiałem aż za dobrze. Już Ci to dawno powiedziałem, jesteś zwykłym syjonistycznym szowinistą. Do tego głupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Powiem więcej 09.07.07, 18:12 Nawet taki kapuściany głąb jak rycho to rozumie. A to już naprawdę coś. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Akurat mi zalezy na twojej opinii.Ale 09.07.07, 18:32 dobrze,ze wspominasz rychujka,bo podobni jestescie do siebie jak bracia syjamscy. Jedno wielkie jajo i 2 male glowki. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Błagam LUdzie szanujcie się takimi jakimi jestście 09.07.07, 19:56 bo gdybyscie byli inni to Was by wcale na świecie nie było! Tyla rozumu ni mota? Odpowiedz Link Zgłoś