oleg3 05.09.07, 11:09 umęczeni posłowie zakończą kadencję. wiadomosci.onet.pl/1600299,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg Re: Może już dziś 05.09.07, 11:18 A niech juz rozwiążą i niech wygra ktos zdecydowanie (nawet PiS) byleby rządził skutecznie ponsząc calkowitą odpowiedzialność za rządy A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _Ważne jeszcze przed kim bo to zależy od ordynacji 05.09.07, 11:33 czy my umieścimy posła na gorze listy swoim głosem czy jego szef partyjny. Bo to determinuje przed kim będzie odpowiadał. Z przyjemnościa po dziiejszych życzeniach przeczytałem posty z innego forum niż Aquanet: -> W wyborach do nowego sejmu wygra PiS!!! Platforma Obywatelska jest tak otumaniona nienawiścią i wściekłością do PiS, że już przestali rozsądnie myśleć. Atakowali rząd PiS już w pierwszych minutach rządzenia. Nie było nawet chwili spokoju by nie usłyszeć ujadania Tuska, Komorowskiego i innych z PO pod adresem Kaczyńskich. Gotowi byli dogadywać się z postkomuną byle zaszkodzić rządom PiS. Wreszcie trafił im się Kaczmarek, człowiek kłamliwy i niewiarygodny ale te oszołomy z PO w swoim amoku nienawiści nie zauważyli, że jest to niewypał i bomba z opóźnionym zapłonem i oparli swoją propagandę na jego wątpliwych zeznaniach. Zachowali się jak zwykli amatorzy polityczni, ośmieszyli i skompromitowali się. Nadal są głupi, ponieważ nie wyciągnęli z tego żadnych wniosków tylko dalej idą drogą kłamliwego Kaczmarka. Panie i panowie z PO jesteście tak żałośni w swojej głupocie jak Giertych i Lepper i zaczynacie ich bardzo przypominać. Na waszym tle Kaczyńscy z ministrem Ziobro wypadają jak wytrawni gracze i doświadczeni politycy pełni kultury i inteligencji. Dziś PO trafiła z SLD, LPR i Samoobroną do jednego gara pełnego krzykliwych i histerycznych przekupek śmierdzących gnojem z Lepperowskiej obory. Czy takim polityką jacy są dziś Tusk, Komorowski, Giertych, Lepper, Olejniczak można zaufać i powierzyć losy polski? NIE!!! To są amatorzy o nieprzewidywalnym w skutkach postępowaniu. Ja zagłosuję na PiS i wszystkim rozsądnym polakom to doradzam. ~WojtekJ, 05.09.2007 11:20 No to super, wreszcie moje poparcie dla PIS-u bede mogla zamienic na glos w urnie wyborczej. Komuchy to wasz koniec! ~Magda26, 05.09.2007 11:07 wy wierzycie ? To by było za dobre , żeby było prawdziwe. Każdy dzień rządów PiS-u to tragedia dla Polski. ~Realista, 05.09.2007 11:02 Ciężko ich od koryta odspawać !!!! jw ~filipek, 05.09.2007 11:19 Mój pies strasznie szczekał dzisiaj w nocy do tego stopnia że wyszedłem zobaczyć co sie dzieje-a to było dużo szczekania o nic czyli na kota który siedział na drzewie.Dzisiaj w sejmie będzie to samo!!! ~troll, 05.09.2007 11:17 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: _Ważne jeszcze przed kim bo to zależy od ordy 05.09.07, 11:38 idź i pogadaj z kim innym nie mam przyjemności A. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Pogdybajmy:) 05.09.07, 12:13 Gdyby PO glosowala dzis przeciw samorozwiazaniu - to jej wyborcy byli wsciekli gdyz czuli by sie oszukani. Gdyby przeciw samorozwiazaniu zaglosowalo dzis PiS - to jego wyborcy byliby szczesliwi, ze znowu udalo sie wykiwac Platforme. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 rzad PiS z 48 procentami w sejmie 05.09.07, 11:42 andrzejg napisał: > byleby rządził skutecznie ponsząc calkowitą odpowiedzialność za rządy PiS wedle jego elektoratu bedzie rzadzil skutecznie jak Cie znacjonalizuje. Ja przynajmniej wszystko mam w szwajcarskich bankach. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: rzad PiS z 48 procentami w sejmie 05.09.07, 11:50 NIe będzie tak źle z ta nacjonalizacją Juz wolę niech rządzą samodzielnie, bo będzie kogo później rozliczac Takie neopostkomuszki A. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba taki xooj jak słonia noga... 05.09.07, 12:22 ...kto te kredyty pospłaca??? Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Oby 05.09.07, 12:23 I żeby jeszcze nigdy więcej się powtórnie nie zabrali... Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Dla dobra Polski 05.09.07, 13:01 wskutek szantażu SLD cyrk ma trwać do piątku. Wielki Romek ma być ignorowany przez "likwidatorską koalicję" PiS-PO-SLD. PSL nadal siedzi cicho (nic na Pawlaka nie znalazłem w sejmowych newsach). Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Dla dobra Polski 05.09.07, 13:14 PSL siedzi cicho, bo marzy o odebraniu elektoratu Samoobronie Pewnie liczą,że na nich nie ma haków A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 pedofile 05.09.07, 13:52 andrzejg napisał: > Pewnie liczą,że na nich nie ma haków Unia Europejska domaga sie likwidacji partii chlopskich - wedlug "prawdomownych". Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba zesrała sie bieda i płacze... 05.09.07, 14:21 ...toteż dlatego także nie ma powodów, żeby łatwo im odpuścić... niekłamliwypolicaj zi0bry Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ___________________Jaka niekonsekwencja hipokryzji 05.09.07, 15:56 Tymochowicz po uwolnieniu: "od godz. 9.00 miałem rozpocząć trening z Andrzejem Lepperem przed jego występem w TVN. Występem, który się nie udał." #: już się pogubieł pisząc "(nie-)konsekwencja hipokryzji"... To dobrze że Lepper wypadł źle czy źle ze nie wypadł dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś