monopol 01.09.03, 21:23 Czy udało się coś załatwić w sprawie, o której było w mailu wczorajszym do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg Re: Perła 01.09.03, 21:25 monopol napisał: > Czy udało się coś załatwić w sprawie, o której było w mailu wczorajszym do > mnie? > Czy wy sobie igracie z forumowiczów? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Perła IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 21:27 andrzejg napisał: > Czy wy sobie igracie z forumowiczów? Nie, oni się umawiają na wódkę (do takiego wniosku doszliśmy wspónie z kolegami) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Perła 01.09.03, 21:28 Gość portalu: pollak napisał(a): > andrzejg napisał: > > > Czy wy sobie igracie z forumowiczów? > > Nie, oni się umawiają na wódkę (do takiego wniosku doszliśmy wspónie z > kolegami) Fajnie to wygląda) To tak jakbys do mnie zatelefonował,a ja przez okno się wydarł czy to prawada. A. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Spoko Panowie 01.09.03, 21:32 Każdy sposób wymiany informacji jest dobry byle był skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Spoko Panowie 02.09.03, 08:57 monopol napisał: > Każdy sposób wymiany informacji jest dobry byle był skuteczny. taaaa baaarzo skuteczny,az tak,ze zona o nim nic nie wie!))) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Andrzej :) 01.09.03, 21:37 Parę dni temu Perła stworzył wątek 'monopol jest'. Co miałem sobie pomysleć Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Andrzej :) 01.09.03, 21:40 też fajnie)) Wygląda na to ,że dzwoniąc do siebie wychylamy sie przez okno krzycząc 'telefooon!' A. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Andrzej :) 01.09.03, 21:44 andrzejg napisał: > Wygląda na to ,że dzwoniąc do siebie wychylamy sie przez okno krzycząc > 'telefooon!' > No, mniej więcej w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś